Dodaj do ulubionych

PZU zapłaci za Chopina

17.02.11, 17:08
Ludzie!!! w szczecińskiej gazecie pisze się o "połamanych żaglach"? Ta ignorancja poraża.
Obserwuj wątek
    • cozabzdury Re: PZU zapłaci za Chopina 17.02.11, 21:16
      Mi się ostatnio połamało prześcieradło.
      • matelot Re: PZU zapłaci za Chopina 17.02.11, 22:53
        cozabzdury napisał:

> Mi się ostatnio połamało prześcieradło.

==================
        Tekst poprawiono w zwiazku z tym mój post wydaje sie byc nie na miejscu.
        • Gość: zeglarz Re: PZU zapłaci za Chopina IP: 83.168.91.* 18.02.11, 08:32
          tu dalej jest artykol i podpis zdjecia "roztrzaskane żagle"
          szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,8597628,Gimnazjalisci_z_zaglowca__Chopin__chca_plynac_dalej.html
          co za debile w tej gazecie nie rozrozniaja masztów od zagli - Szczecin miastem morskim nie z takimi dziennikarzami
          • matelot Re: PZU zapłaci za Chopina 18.02.11, 09:20
            Gość portalu: zeglarz napisał(a):

> tu dalej jest artykol i podpis zdjecia "roztrzaskane żagle"
            > szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,8597628,Gimnazjalisci_z_zaglowca__Chopin__chca_plynac_dalej.html
            > co za debile w tej gazecie nie rozrozniaja masztów od zagli - Szczecin miastem
            > morskim nie z takimi dziennikarzami
            ===================
            Rzeczywiście, nie zauważyłem. To ogromny wstyd dla portalu w morskim mieście Szczecinie.
            Tradycją jest nieodróżnianie statku od okrętu a teraz te połamane żagle... i roztrzaskane żagle. A jak fachowo wyglądałby podpis pod zdjęciem: Sztorm dokonał spustoszenia w takielunku.
            Jest w naszym mieście tylu emerytowanych ludzi morza, który z przyjemnością wzięliby się za korektę a portal zachowałby twarz.
            • airjanek82 Re: PZU zapłaci za Chopina 28.04.11, 13:35
              Warto zanaczyć, że armator przedłużył z pzu polisę po całej tej akcji, o czymś to jednak świadczy.
    • Gość: ość Re: PZU zapłaci za Chopina IP: *.centertel.pl 17.02.11, 22:38
      PZU jednak zapłaci.
      Ale smród pozostał... Proponuję wyp...rzyć na zbity pysk pijarowca tej firmy!
    • airjanek82 Re: PZU zapłaci za Chopina 24.02.11, 11:52
      Takich odszkodowań nie wypłaca się w dwa dni, przeanalizowali dokadnie temat i skoro się nalezy odszkodowanie to wypłacają i tyle w temacie.
      • Gość: balcer 900 tys za antyreklamę co za firma IP: *.globalconnect.pl 24.02.11, 13:30
        • airjanek82 Re: 900 tys za antyreklamę co za firma 28.04.11, 13:34
          Raz jeszcze napiszę, myślisz , że takie odszkodowanie wypłaca się w parę dni?
      • Gość: trollnamaxa Re: PZU zapłaci za Chopina IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 16:13
        A jaką reklamę sobie zrobili, za marne 900 patyków, pewnie tyle kosztują dwa półminutowe spoty w tv przed wiadomościami, ale pewnie dla włodarzy tego towarzystwa warto było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka