22.02.11, 17:08
"Ciecien" - bardzo to wyrażenie jest drażniące, bo dezawuuje moje miasto.
Weźcie się ogarnijcie buraki i zastanówcie się nad swoją postawą, tym gdzie jesteście, jakie szanse w swoim życiu zaprzepaściliście.
Tak musi być, bo przemawia przez was frustracja życiowa, która może wynikać tylko, li i wyłącznie z waszych niepowodzeń, za które jesteście osobiście odpowiedzialni.
Najeżdżacie na różne osoby a nawet na "miasto" i nie umiecie się przyznać przed samymi sobą że za własne porażki sami ponosicie winę.
Typowe zwalanie na innych.
Ogarnijcie się.
Obserwuj wątek
    • Gość: vx Re: "Ciecin" IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 17:45
      Widać, żeś porządny chłop. Ale chyba poprostu uczciwy aż do naiwności.
      I ja, jak Ty kocham to miasto a nieraz używam tego słowa.
      Przecież piszący tak kpią z idiotów (matołków, debili) wysoko postawionych we władzach naszego SZCZECINA.
      Otóż ta zgraja właśnie matołków bodaj na obradach rady miasta zawyrokowała jakąś taką wymowę i pisownie, żeby miliony cudzoziemców odwiedzających nas codziennie łatwo mogli wymówić to trudne słowo - SZCZECIN.
      Nie wykluczone, że niedługo ( Ciecin ) jakoś nie chwycił, będziemy musieli pisać i mówić Stettin.
      To już łatwe i swojskie.
      • granulat1 Re: "Ciecin" 22.02.11, 18:02
        mnie się to nie podoba, bo ma pejoratywne znaczenie.
        transkrypcja nazwy nie ma pejoratywnego znaczenia.
        nie interesuje mnie, co tam kto myśli o prezydencie, swoim wujku, czy ministrze.
        Mam to w poważaniu, ale Szczecin to mój dom, i nie lubię jak ktoś się źle o nim wypowiada.
        Takie zachowanie w oczach osób spoza Szczecina, może powodować, ze same będą się nabijać z tego miejsca a takie określenie pójdzie w "Polskę".
        Takie zachowanie jest po prostu GŁUPIE.
    • Gość: gość Re: "Ciecin" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 18:37
      Bujaj się synek. Skoro byle burak może przemianować nazwę mojego miasta na jakiś fonetyczny bełkot i wydawać na to gigantyczne pieniądze to ja mogę sobie zupełnie za darmo nazywać je Ciecin i hu ci do tego. Idź stawiać znicze sedynie.
      • Gość: Polish Ham Re: "Ciecin" IP: *.pl 22.02.11, 19:13
        do mojego przedmowcy nazwa ciecin pasuje jak ulal vide styl wypowiedzi. takie zywe ekstrementy po zawodowce wlasnie wystawiaja marke naszemu miastu.
        • granulat1 Re: "Ciecin" 22.02.11, 19:21
          skoro ty tak możesz do mnie mówić w ten sposób, to ja mogę traktować cię i myśleć o tobie jak o cieciu, choć to może obrażać tą grupę zawodową.
          frustracja wychodzi niczym słoma z butów.
          Ten, którego tak masz w pogardzie osiągnął w swoim życiu, to czego ty nawet w promilu, w swoim, nie będziesz w stanie osiągnąć.
          Możesz się złościć, ta złość to frustracja.
          Miej pretensje do siebie.
        • Gość: Vlad.H. Re: "Ciecin" IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 22.02.11, 21:00
          a ty kozi bobku po jakim jestes liceum? bo smierdzi mi frajerem co nigdy odciskow na rekach nie mial i wydaje mu sie ze z lepszej gliny jest zrobiony... pojedziesz robic samochod do takiego goscia po zawodowce i bedziesz czapkowal az milo...
          • granulat1 Re: "Ciecin" 22.02.11, 22:02
            nowe określenie na takiego jak ty: "żałośniak".
            i co myślisz, ze przenikliwy jesteś?
            normalnie z ludzi się nie śmieję, ale sam dostarczasz powody :D
            • Gość: Vlad.H. Re: "Ciecin" IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 22.02.11, 22:59
              ja na takich jak ty mowie gownozjady i wlazidupy i wcale mnie to nie bawi...
              • granulat1 Re: "Ciecin" 23.02.11, 11:27
                no widzę, bo żółć cię zalewa. sam sobie wrzody hodujesz.
                • Gość: Vlad.H. Re: "Ciecin" IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 23.02.11, 21:16
                  troskliwosc twoja budzi moje obawy - czy jestes troskliwy w stylu tuska? co to wie lepiej jak wydac pieniadze ludzi niz sami ludzie?
        • Gość: gość Re: "Ciecin" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 00:51
          Gość portalu: Polish Ham napisał(a):

> do mojego przedmowcy nazwa ciecin pasuje jak ulal vide styl wypowiedzi. takie z
          > ywe ekstrementy po zawodowce wlasnie wystawiaja marke naszemu miastu.

A ty wielce wykształcony czym sie wykazałeś poza nickiem "srający w ryje"? (czy też "rzygający", nie pamiętam i nie chce mi się szukać).
          Czy ukończenie zawodówki to przestępstwo? Skazuje człowieka na poniżanie przez "wykształconych"?
          Przyjdziesz ty jeszcze do niejednego "po zawodówce" w łaskę a on cie skroi bez litości z tewojej urzędniczej pensyjki. I to ciebie boli.
    • Gość: lutek a ksyfek może być? IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 19:57
      • granulat1 Re: a ksyfek może być? 22.02.11, 19:58
        to już twoja i jego sprawa lufek.
    • Gość: Vlad.H. Re: "Ciecin" IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 22.02.11, 20:54
      glupis a braki argumentacyjne nadrabiasz tandeta wstylu malkontenctwo, narzekactwo, nie udalo wam sie w zyciu itd - ogolnie widze ze w taki zalosny sposob roni przekretacze probuja zagadac krytyke zlodziejstwa, cwaniactwa i klasycznego sku...synstwa.

Ludzie placa podatki i maja prawo narzekac, krytykowac i ogolnie mowic ze nie podoba im sie taki czy inny sku...syn i zlodziej, cwaniak w garniturze, szczerzacy zeby w falszywym usmiechu i udajacy zatroskanego a w tle tylko patrzacy rozbieganymi oczkam co by tu jeszcze podpie...c.

No a teraz sam napisz jakie to masz sukcesy w zyciu zeby innym zarzucac porazki i narzekactwo...

w prl byla propaganda sukcesu a ludzie zyli w biedzie....
      • Gość: Polish Ham Re: "Ciecin" IP: *.pl 22.02.11, 21:57
        vlad o tych polakach co chwala sie odciskami na rekach w holandii takie filmy robia. identyfikujesz sie z nimi cieciniaku?

www.youtube.com/watch?v=5qvQ_2nsVtk

• Gość: Vlad.H. Re: "Ciecin" IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 22.02.11, 23:12
          Vlad skonczyl zawodowke, skonczyl technikum i skonczyl politechnike - Vlada zatrudniali nie tylko w Holandi za to co ma w glowie ale Vlad sie nie wstydzi pracy fizycznej (ba Vlad ceni ja wysoko bo dobrze wykonana praca fizyczna daje satysfakcje od razu po jej zakonczeniu) i nie uwaza tych ktorzy wykonuja prace fizyczna za gorszych od siebie - Vlad szanuje ludzi bez wzgledu na papierek uczelni nie za to w ktorym liceum byli i gdzie studiowali ale za to ze ciezko pracuja, nie kradna i sa uczciwi - Vlad nie ma powodu do wstydu bo nikomu w dupe wlazic nie musial, zawsze mowil to co myslal i wszystko co ma zawdziecza sobie samemu i wlasnej pracy.
          Wiec mozesz matolku Panu Vladowi co najwyzej probowac naublizac a Pan Vlad moze spojrzy jak na idiote (ktorym jestes i co nieustanie potwierdzasz) i obejdzie cie szerokim lukiem by uniknac pobrudzenia oraz by nie czuc smrodu intelektualnego ktorym emanujesz.

Gardzac ludzmi po zawodowce co najwyzej dowodzisz koltunstwa i hipokryzji - co smieszniejsze znacznie latwiej teraz znalezc kilkudziesieciu magistrow z nikomu niepotrzebnymi papierkami niz porzadnego fachowca po zawodowce - wartosc twojego dyplomu jak mi sie wydaje jest nizsza niz porownywalnego z nim powierzchniowo kawalka papieru do dupy.
      • granulat1 Re: "Ciecin" 22.02.11, 22:00
        coś masz nie tak pod sufitem jak wszędzie widzisz, to o czym piszesz.
        sobie narzekaj i nie dziw się, że są ludzie, którzy tak nie mają jak ty i nie wszystkich oczerniają i marudzą.
        jesteś bystry jak woda w klozecie.
        naprawdę.
        współczuje rodzinie. ups, pewnie takowej nie masz, bo twoja rodzina to monitor i klawiatura komputerowa .
        ojejku, płacisz podatki. jak mi przykro. następny z d-y wyjęty argument nieudacznika.
        • Gość: Polish Ham Re: "Ciecin" IP: *.pl 22.02.11, 22:13
          granulat1 napisał:
          ojejku, płacisz podatki. jak mi przykro. następny z d-y wyjęty argument nieudac
          > znika.

o to chodzi ze pajac nie placi w polsce tylko w holandii (jesli nie robi na czarno). a po powrocie bedzie robil w portki zeby US go nie dupnal bo akurat z holandia mamy niekorzystna umowe. to sa ci najwieksci krzykacze od placenia podatkow
          • granulat1 Re: "Ciecin" 22.02.11, 22:17
            bo zapłacił w zeszłym roku kilka stów do US, zakładam że nie więcej, bo pewnie tego unika, bo to przecież "złodziejskie państwo jest". bo musi kupić bilet do autobusu. bo musi kupić bilet parkingowy etc.
            No już się tego po prostu nie da słuchać.
            Ps. w Libii mają trochę inne problemy ...
            • Gość: Vlad.H. Re: "Ciecin" IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 22.02.11, 23:21
              nie sluchaj - ukradnij troche kasy publicznej - od razu czuc ze na te zlotowki to nie musisz pracowac w taki sposob zebys je cenil - znac budzetowke...
              • granulat1 Re: "Ciecin" 23.02.11, 00:27
                oj bidulko żałosniku.
                Lepiej się czujesz?
                pewnie tak, widać że spełniasz większość swoich potrzeb na tym forum :]
                No to się ciesze, ze się tobie tak powodzi. bo widzisz, ja nie mam za złe bliźniemu jak coś mu się udaje :]
                ciesze się, ze dzięki mnie doceniłeś jaki z ciebie gość jest!

patrz na paradoks:
                najpierw mówisz, ze ja zarzucam frustrację i jest to komunał, po tym piszesz, ze jestem sfrustrowany:]
                1:0 dla mnie.

Potem piszesz, żebym nie zaglądał do kieszeni, choć ja tym nie pisałem, po czym przybijasz tekstem do moich finansów.
                2:0 dla mnie

Potem wyłazi ci słoma z butów i zarzucasz mi, że jestem złodziejem
                3:0 dla mnie

Żałośniak pełną gębą :]
                bardzo prosty chłopczyna z ciebie, no i niezbyt rozgarnięty, ale ego masz rozbuchane. Dla siebie widzę jesteś alfa i omegą. to twoja sprawa, ale strasznie trujesz du*ę. taki głupio-mądry jesteś.

• Gość: Vlad.H. Re: "Ciecin" IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 23.02.11, 07:59
                  > patrz na paradoks:
                  > najpierw mówisz, ze ja zarzucam frustrację i jest to komunał, po tym piszesz, z
                  > e jestem sfrustrowany:]
                  > 1:0 dla mnie.

to juz wiem dlaczego robisz w budzetowce...

ja pisze ze zarzucasz innym to ze narzekaja to tak jakbys sie czepial slonca ze swieci - narzekaja bo maja powod - jakby nie mieli powodow do narzekania to pewnie by nie narzekali a gdyby narzekali to moze moglbys sieczepiac - problemw tym ze powodow jest cala masa do narzekania bo ludziom zyje sie ciezko a nie latwo

> Potem piszesz, żebym nie zaglądał do kieszeni, choć ja tym nie pisałem, po cz
                  > ym przybijasz tekstem do moich finansów.
                  > 2:0 dla mnie

z czytaniem na bakier... nie zebym byl zlosliwy ale mogles sie uczyc, miec jakies zainteresowania - teraz nie musialbys narzekac

> Potem wyłazi ci słoma z butów i zarzucasz mi, że jestem złodziejem
                  > 3:0 dla mnie

skoro nie przeszkadza ci ze ktos okrada ludzi z pieniedzy i je marnuje to znakiem tego masz z tego korzysc wiec jestes po drugiej stronie - jakbys byl okradanym to bronilbys tych co kradna.

PS
                  ty zarzucasz ludziom ze krytykuja chociaz to ich swiete prawo bo krytykuja tych ktorych najeli za pieniadze zeby wykonywali pewna prace zgodnie z oczekiwaniem - wyjdz na ulice i popatrz na dziury, syf i brud.
              • granulat1 Re: "Ciecin" 23.02.11, 11:29
                fobię masz jakąś. to uleczalne ... przypuszczam.
                lubisz o pieniążkach pogadać?
                to sobie gadaj. nikt ci nie broni.
                oczywiście to żałosne jest.
                • Gość: Vlad.H. Re: "Ciecin" IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 23.02.11, 21:17
                  nieustannie narzekasz - malkontent z ciebie a do tego psychiatra (pewnie bez dyplomu)
          • Gość: Vlad.H. Re: "Ciecin" IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 22.02.11, 23:19
            buahahaha gowno wiesz i w dupie byles - to najkrotsze podsumowanie twojego wywodu - skup sie na swojej kasie i swoich podatkach a w cudza kieszen nie zagladaj bo to niegrzecznie zwlaszcza ze zalatujesz mi budzetowka na ktora niestety sie tez skladam.
        • Gość: Vlad.H. Re: "Ciecin" IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 22.02.11, 23:17
          sie tak nie zapowietrzaj propagandzisto z prl - przegrasz ze swoja zalosna argumentacja z prostym prawem jakie daje placenie podatkow

co do reszty to mi zwisa jak bardzo jestes sfrustrowany tym ze innym sie w zyciu powodzi - zawsze wspolczulem ludziom ktorzy musza pracowac i robia to czego nie lubia.
          • Gość: Polish Ham Re: "Ciecin" IP: *.pl 23.02.11, 08:52
            no to vladziowi i gosciowi gulka skoczyla czyli strzal w 10tke:)
            • Gość: gość Re: "Ciecin" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 09:03
              Jaka gulka? Sam sobie buraczku wystawiasz świadectwo takimi wpisami.

Gość portalu: Polish Ham napisał(a):

> no to vladziowi i gosciowi gulka skoczyla czyli strzal w 10tke:)
            • Gość: Vlad.H. Re: "Ciecin" IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 23.02.11, 21:18
              oj z taka celnoscia to zrob dzieciom badania DNA...
    • 1przeciwnik_glupoty Jakbym wyzywającego od głupków ZEDa czytał... 22.02.11, 20:57
      Dziubuś, pogratuluj PO, która przez 4 lata wiozła się z Krzystkiem i jego bełkotem o floating garden... zamiast GOSPODARKĄ.
      • granulat1 Re: Jakbym wyzywającego od głupków ZEDa czytał... 22.02.11, 22:01
        idź stąd w ogóle do swoich kolegów, jeśli takowych posiadasz, a zapewne nie.
        skąd taki wniosek?
        pomyśl...
      • Gość: Polish Ham Re: Jakbym wyzywającego od głupków ZEDa czytał... IP: *.pl 22.02.11, 22:11
        1przeciwnik_glupoty napisał:

> Dziubuś, pogratuluj PO, która przez 4 lata wiozła się z Krzystkiem i jego bełko
        > tem o floating garden... zamiast GOSPODARKĄ.

a najsmieszniejsze jest to ze teraz pis i sld idzie z nim reka w reke. dalej podniecaj sie polityka i obrazaj siebie samego daleko zajdziesz
    • Gość: Off Re: "Ciecin" IP: *.szczecin.mm.pl 22.02.11, 22:07
      "Ciecin", bo tylko na to stać polskich mieszkańców tego miasta. To debilizm, cecha wrodzona po niepiśmiennych przodkach.
      • granulat1 Re: "Ciecin" 22.02.11, 22:14
        wszyscy głupi, wszyscy niedouczeni, wszyscy kradną itp.
        na pewno. trudno się nie zgodzić ...

Podobno 50% rodaków w zeszłym roku nie przeczytało nawet instrukcji. to 19 mln ludzi.
        No nie wszyscy mieszkają w Szczecinie.
        Ale pewnie większość...

Żałosne to jest naprawdę.
        Właśnie takie gadanie jest żałosne.
        sami się tutaj nakręcacie.
        A ludzie poważni się tutaj nie wpisują, bo po co na takim poziomie rozmawiać?!
        większość ludzi, w przeciwieństwie do tutejszych "stałych bywalców" nie kłóci się na co dzień i nie obraża innych, tak jak to ma miejsce tutaj.

Taka postawa jest niezdrowa.
    • zed.1 Re: "Ciecin" - miasto Cieci 23.02.11, 01:39
      i tylko ciec moze tak nazywac swoje miasto. Ale oni, te ciecie, ze Szczecinianami nie maja wiele wspolnego.
      • Gość: ciec Re: "Ciecin" - miasto Cieci IP: 111.8.33.* 23.02.11, 02:16
        zed.1 napisał:

> i tylko ciec moze tak nazywac swoje miasto. Ale oni, te ciecie, ze Szczeciniana
        > mi nie maja wiele wspolnego.

i ty przybledo jebana to mowisz?
      • 1przeciwnik_glupoty Chamie przeproś za wyzwiska! 23.02.11, 02:36
        Głupki przekręciły fonetyczny zapis miasta. Głupki wybrały zapis fonetyczny, mimo, że w żadnym języku nie używa się notacji fonetycznej a służy ona tylko do nauki obcych języków... i Ty głupku podpisujący się bełkotem "floating-srating" masz czelność pouczać szczecinian?

Przeproś za wyzwiska chamie
      • Gość: um Re: "Ciecin" - miasto 2 Cieci IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 08:21
        ksyfka i zeda
        • zed.1 Re: "Ciecin" - miasto 2 Cieci 23.02.11, 09:50
          jak to moje miasto to wypad stad. nic ci do niego wiec.
      • granulat1 Re: "Ciecin" - miasto Cieci 23.02.11, 11:26
        Tak ich czytam i nie wiadomo o co im chodzi i dlaczego?
        Temat jasny, że to nie fajnie pisać "Ciecin", a te żałośniaki już podjazdy personalne uskuteczniają. We własnym przekonaniu szerlokowie, a takie konstrukcje "intelektualne" tu uskuteczniają zupełnie na poziomie śledczego stalinowskiego.
        Się zapluwają przy tym i wzajemnie adorują.
        Bo każdy obraźliwy wpis utwierdza ich w przekonaniu, ze oni mają rację, nie zdając sobie sprawy, że reprezentują mniejszość. Po prostu spokojni ludzie sie tu nie wpisują, własnie przez nich . Żałosne.
        bluzgają. frustrują i myślą, że można się tym przejąć.
        Przejąc się można słowami kogoś kogo się szanuje, a nie takimi zdarto-płytowymi wyjcami, którzy się tu skutecznie od kilku lat kompromitują i nie mają nic ciekawego do powiedzenia.
        tutaj mogą, bo naklepią i wpis wyskoczy. W życiu rzeczywistym mordeczka w kubeł i cicho siedzą.
        Buntownicy i rewolucjoniści.
        śmiechu warte :]
        Poprawiają mi humor :]

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka