fjestis 17.03.11, 14:45 Grzywna, huehue. Pewnie skończy się na "niskiej szkodliwości". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemisiaque Re: Ząrąbał psa siekierą, stanie przed sądem 17.03.11, 15:33 Gdyby zarąbał świnię, albo kurczaka, byłby to czyn chwalebny. Odpowiedz Link Zgłoś
homersimpson3000 Re: Ząrąbał psa siekierą, stanie przed sądem 17.03.11, 15:49 jego powinni też zarąbać! Marsz Niemilczenia w Szczecinie 03.04.2011 przyjdźcie! Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Ząrąbał psa siekierą, stanie przed sądem 17.03.11, 16:02 "Drastryczne" kary ten kodeks przewiduje! Chyba uchwalali go tacy sami zwyrodnialcy, jak ten bandzior. Ale nawet tak niskich kar, Sąd nie stosuje nigdy maksymalnej kary! Od czego to zależy? Myślę że Sędziowie też mają swoje małe sadystyczne upodobania, mówię oczywiście o sędziach piłkarskich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Ząrąbał psa siekierą, stanie przed sądem IP: *.zacheta.szczecin.pl 17.03.11, 16:10 "Z przesłuchania zabójcy zwierząt wynika, że nie zdawał sobie sprawy, że popełnia przestępstwo" Jasne , nie wiedział. Ma wielki szacunek dla prawa, tylko biedaczek - nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmmm000 Zarąbał psa siekierą, stanie przed sądem 17.03.11, 17:15 ciekawe, jakby mu ktoś dzieciaka tak siekierą zarąbał. też by był zdziwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
wicker_man.73 Typowy polski gospodarz 17.03.11, 18:33 Pies na metrowym łańcuchy, uwiązany do metalowej budy z beczki, pilnuje niczego. Przed nim micha z deszczówką. To standard u polskich wsioków, zwanych dumnie „Gospodarzami”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majagoda Re: Typowy polski gospodarz IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.11, 21:48 Powiedzial to wicker_man.73 zajadajac kanapke z szyneczka... ;) U takiego wsioka sobie godnie zyja zwierzeta. a napewno lepiej niz "material" na szyneczke w kanapce... Odpowiedz Link Zgłoś
wicker_man.73 Re: Typowy polski gospodarz 18.03.11, 09:56 Gość portalu: majagoda napisał(a): > Powiedzial to wicker_man.73 zajadajac kanapke z szyneczka... ;) >> > U takiego wsioka sobie godnie zyja zwierzeta. a napewno lepiej niz "material" n > a szyneczke w kanapce... Nie wiem skąd czerpiesz inspiracje do takiej dedukcji, ale jak już sobie mamy walić na chybił trafił, to ja strzelam: Ja jem "kanapke z szyneczka", a ty jesteś wiejska blachara i bierzesz wsiokom z połykiem... Trafiłem? Trafiłem! Odpowiedz Link Zgłoś