Dodaj do ulubionych

Czy prezydent może ignorować stadionową inicjat...

30.03.11, 09:15
Na tak beznadziejnych kopaczy (omyłkowo czasem zwanych piłkarzami) i na tak prymitywny ludek jak kibole, dotychczasowy stadion jest i tak za dobry. Kiedyś regularnie i przez lata chodziłem na Pogon, przestałem, gdy hołota zaczęła mi psuc widowisko swym chamskim zachowaniem. Ja zostawiłbym stadion Pogoni nieruszony, jako kibolski skansen. Jacy kibice - tacy piłkarze, jacy piłkarze - taki stadion, jaki stadion - tacy kibice. Koło się zamknęło.
Obserwuj wątek
    • Gość: hej Re: Czy prezydent może ignorować stadionową inicj IP: *.net.pbthawe.eu 30.03.11, 09:38
      Yamato, popieram Cię w 100%. Żeby budować nowy stadion musi być pewny inwestor i popyt na piłkę w Szczecinie. Jak widać obu nie ma. Ja nie zamierzam składać się na ultranowoczesny stadion dla grupki łysej młodzieży w dresach. Panie prezydencie prośba do Pana. Proszę zostawić stadion taki jak jest teraz. Naprawdę dla amatorów na boisku i grupki pijanych ludzi na trybunach nie opłaca się nic więcej budować.
      • Gość: marg Re: Czy prezydent może ignorować stadionową inicj IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 30.03.11, 11:09
        po 1 nieobrazaj wielu kibicow w tym mnie.chyba nigdy niebyles nA MECZU PISZAC TAKIE BZDURY.tak jak wszedzie jest grupa oszolomow ale wiekszosc to normalni wyksztalceni kibice.najlepiej panie krzystek zbuduj 3 koscioly,zatrudnij 6 wiceprezydentow itd.a po 2 powiedz po co hala?????niemamy zadnej druzyny ligowej,a jak bedzie to myslisz kto je bedzie dopingowal .moze ty??nie bo taka bbanda dyletantow zostawia slad po sobie w internecie i tyle.a stadion to nietylko mecze.
        a zreszta panie krzystek w 2011 mial pan otwierac nowy stadion.mam nadzieje ze za jakis czas odbedzie sie referendum i dostanie pan poteznego kopa od mieszkancow.
        • tajemnicapanstwowa Re: Czy prezydent może ignorować stadionową inicj 30.03.11, 21:26
          Hala? z pewnoscia bedzie z niej korzystac wiecej druzyn niz ze stadionu, ale kibice pilki noznej tego nie dostrzegaja, bo maja za waskie horyzonty i nic po za wlasna wygoda nie widza.

mamy wiele druzyn zarowno amatorskich jak i profesjonalnych, ktore moglyby w tej hali grac i utrzymywac ja.

w hali masz chocby siatkowke, koszykowke, pilke reczna, halowa pilke nozna. sa rozne halowe imprezy w tym lekkoatletyczne, silowe i juz w/w o roznych rangach od mistrzostw wojewodztwa, przez mistrzostwa Polski po mistrzostwa Europy czy Swiata (w hali tej maja sie np. odbyc ME w Siatkowce) o ew. koncertach nie wspominajac.

a stadion to poki co kopanina raz na 2 tygodnie i od czasu do czasu jakis koncert (3-4 w roku?).

o stokroc wole pojsc na mecz siatkowki niz ogladac obecna kopanine.

wiele osob pisze, ze jak bedzie stadion, to beda sponsorzy, beda pieniadze i beda tez efekty. tyle, ze ja nie widze nawet odrobiny checi ze strony samych pilkarzy, jakby w ogole nie obchodzilo ich, ze graja i reprezentuja Szczecin i daja swiadectwo o druzynie, ktora w oczach mieszkancow po prostu nie zasluguje na cos lepszego... wybacz, ale ja napierw chce zobaczyc, ze warto m.in. z moich podatkow budowac dla jednego wydarzenia na 2 tygodnie dla srednio 10-15 tys. osob (nie czarnujmy sie, ze beda zawsze pelne trybuny nawet przy obiekcie na 30 tys. osob; nawet na tak zwiazanym z kibicami Lechu rzadko kiedy jest komplet)...

owszem niech stadion powstaje, ale nie z argumentami typu - "bo nam sie nalezy", "bo pilkarze i kibice tego potrzebuja", "bo bez tego nie bedzie sponsorow"...

przyklad? spojrz na tak wysmiewany przez "Pogoniarzy" w pierwszej rundzie zespol z Niecieczy... obecnie sa w tabeli o jedno miejsce wyzej niz Pogon z przewaga 1 punktu...

Nieciecza ma 700 mieszkancow, ma sponsora i zarazem najwiekszego w gminie pracodawce. ludzie sa zwiazani z klubem i wiedza, ze chocby miala to byc tylko jednoroczna przygoda, to sa z tego dumi. stadion rzadko swieci pustkami choc ma miejsce na 1500 osob.
      • Gość: Mati Re: Czy prezydent może ignorować stadionową inicj IP: *.pz3-nat.espol.com.p.106.168.83.in-addr.arpa 30.03.11, 23:05
        Fajnie że dużo sie buduje ale nowy stadion to ogormny prestiż no i stadion to nie tylko Piłka nożna. Jeśli masz trochę oleju w głowie to zobacz jak to wygląda na zachodzie gdzie w każdym ieście znajduje się nowoczesny stadion i nie może być tak że Szczecin będzie pustynią !! Stadion można wybudować za rozsądne pieniądze Pan Mrożek mówi o tym cały czas na spotkaniu a ta obrażalska dziewczynka Krzystek nie ma ochoty się pojawić bo coś mu nie pasuje jesteś prezydentem miasta, reprezentujesz wszystkich i jeśli ktos ma dobry pomysł to chociaż go wysłuchaj!! Stadion jest potrzebny i nie tylko łysym kibolom ale także ludziom którzy Kochaja Pogoń i chodzą na mecze aby dopingować w normalny sposób. Wraz z nowym stadionem i gra i bezpieczeństwo powinno się polepszyć! Krzystek do roboty bo i stadion można wybudować w naszym Pięknym mieście!!
    • Gość: Sz. Re: Czy prezydent może ignorować stadionową inicj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 09:42
      Aktualnie nie ma piłkarzy tylko (poza młodymi wychowankami) wkłady do koszulek.
      Reszta twojej wypowiedzi jasno wskazuje,że stadion widziałem jedynie w relacjach wsi24 oraz tejże gazety.
    • ziege77 Re: Czy prezydent może ignorować stadionową inicj 30.03.11, 10:07
      prezydent może ignorować i robic co chce bo jest prezydentem:)
      tak zagłosowaliśmy i tak mamy
      budowa nowego stadionu na dzien dzisiejszy jest nieuzasadniona - nie ma drużyny ani kibiców więc dla kogo ten stadion mial by być?
    • mrrrwrrr Może 30.03.11, 10:30
      Prezydent pewnie widział relacje z Kowna.
      Pewnie też widział filmik z kibolską rozrywką polegającą na pluciu na kobietę za to, że przyszła w narodowych barwach na mecz.
      I co, całe miasto ma się składać na zabawkę dla tych, co teraz na Mickiewicza po meczach urywają lusterka w samochodach?
      • Gość: z zainwestujcie w Husarię IP: *.play-internet.pl 30.03.11, 10:34
        to jedyna alternatywa dla kiboli
        Tam trzeba się znać i coś umieć, a nie rzucac hoooyami w stosunku do gości czy sędziów
      • Gość: pisiek Re: Może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 10:48
        "Czy stadion jest Szczecinowi potrzebny? Tak. Piłka nożna to sport numer jeden w Polsce, mecze odbywają się na coraz nowocześniejszych obiektach, podnosi się - moim zdaniem - poziom rozgrywek i poziom kibicowania"
        I to mówi pan adiunkt, kibic z Poznania, miasta, w którym na stadionach albo rządzą przestępcy, lub ludzie z zarzutami prokuratorskimi. Sam prezydent Grobelny też nie jest postacią z najczystszą kartą. Nie dziwię się niskiemu poziomowi absolwentów wyższych uczelni, skoro uczą ich tacy ludzie. Panie adiunkcie, piłka nożna jest sportem dla plebsu, wystarczy popatrzeć w które części społeczeństwa się nią interesują. To nie jest sport dla elit. Jak chcemy podnosić poziom społeczeństwa to propagujmy te lepsze formy, a nie te najbardziej masowe stojące na niskim poziomie. Proszę poprównać np. zarobki Małysza z zarobkami piłkarzy. Byle kopacz w drugiej lidze, których są TYSIĄCE zarabia tylko kilka razy
        mniej od najlepszego zawodnika na świecie. Drużyna Pogoni w sumie dostaje większe wynagrodzenie od kadry narodowej skoczków. Tylko, że o polskich skoczkach w Europie jeszcze ktoś słyszał, natomiast o Pogoni nikt.

Więcej... szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34939,9344208,Czy_prezydent_moze_ignorowac_stadionowa_inicjatywe_.html#ixzz1I4PmeTXB
      • Gość: Sz. Re: Może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 11:21
        Zapomniałeś dodać mitycznej butelki po wódce lądującej na głowie liniowego oraz-wzorem Donalda Tuska-dostrzec "siekiery,kije i tasaki" które ludzie "chcą wnieść" na mecz....Wspomnij jeszcze o nacjonalizmie i rasizmie....A potem dodaj,że to Jarosław szkoli bojówki.
        Inna sprawa-dlaczego gazeta,która toczy wojnę ze środowiskiem kibiców nagle zapałała entuzjazmem do tego projektu?
        • Gość: . Re: Może IP: *.ip.netia.com.pl 30.03.11, 15:50
          Gazeta to nie jest jakaś maszyna sterowana z kosmosu przez Imperatora, chociaż taki obraz wielu ludziom pasuje do spiskowej teorii wszystkiego. Pracują tam różni ludzie, i to że ten temat wypływa, jest ich zasługą. Tak samo jeżeli ten stadion powstanie, będzie to efekt wysiłku, przekonywania, drążenia obojętności przez konkretnych ludzi.

A co do środowiska kibiców - wypraszam sobie nazywanie kibicami bandytów. Uważam się za kibica, a z bydłem które rozrabiało w Kownie i z opluwaczami kobiet na stadionie nie chcę mieć nic wspólnego i mam nadzieję że ktoś zrobi z nimi porządek. I dobrze że ktoś o tym pisze - wolelibyście żeby prasa siedziała cicho, co?

Najlepiej w ogóle się nie odzywaj cepie, bo dajesz tylko argumenty do ręki przeciwnikom budowy stadionu w Szczecinie.
          • Gość: Sz. Re: Może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 18:34
            Jeżeli pijesz do mnie,to więcej kultury bydlaku.Mnie tam się podobały obrazki z Kowna-niech zagraniczna hołota wie,że przynajmniej polscy sympatycy futbolu są już przygotowani do EURO;-)
            Budowa stadionu to konieczność (chociaż nie-ekonomiczna konieczność) ale w "miastotwórczą" funkcję nie wierzę.
            • Gość: . Re: Może IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.11, 09:19
              Na tobie to już tylko można krzyżyk postawić, zresztą z takim podejściem do życia rodzina i znajomi pewnie już dawno to zrobili
    • blechtrommel Naprzód ustalmy dwie kwestie dotyczące piłki 30.03.11, 11:10
      Bardzo proszę o zachowanie rozsądku w dyskusji na temat stadionu, bo na chaosie i dezinformacji nie wygra nikt, a władza zdaje się ten jazgot wykorzystywać.

Otóż argument sportowy, czyli kiepskie wyniki Pogoni Szczecin, to nie jest dobry argument. Prawdą jest, że klub MKS Pogoń przeżywa chude lata, ale tak nie musi być wiecznie. Przypomnę, o czym cytowany pan dr Grodzki zapewne wie, że nie tak dawno Lech Poznań był w sytuacji Pogoni. Tułał się w ogonie drugiej ligi, groził mu spadek, a na stadion przychodziło 200 osób. Jak szybko zbudowano potęgę tego klubu widzi dzisiaj każdy kto interesuje się tematem.

W polskiej piłce można więc stosunkowo szybko odwrócić negatywne trendy i osiągnąć sukces. Do tego trzeba tylko (aż) większych pieniędzy. Najlepiej od sponsora strategicznego, którego jednak nie znajdziemy w I lidze, gdzie obecnie tuła się Pogoń. Paradoks sytuacji polega na tym, że nie mamy po co awansować, gdyż przestarzały obiekt przy Twardowskiego nie zostanie dopuszczony do rozgrywek! Pogoń więc nie miałaby gdzie grać w przypadku podniesienia poziomu sportowego. Średnia motywacja. Jesteśmy w ogonie, piłkarze nie chcą tu grać.

Od klubu odwrócili się kibice, ale i to mógłby być stan przejściowy. Jaki jest potencjał w Szczecinie, wie każdy kto pamięta jak jeszcze 10 lat temu Pogoń biła rekordy frekwencji w ekstraklasie. Wystarczyło, że w czasach posuchy pojawił się Sabri Bekdas. Zatrudnił dobrych piłkarzy i zrobił wicemistrzostwo Polski. Dzisiaj może tak spektakularne osiągnięcie nie jest możliwe w tak krótkim czasie, ale... dlaczego nie mieć ambicji?

I argument drugi, kibicowski. Otóż z faktu, że kibole znowu narozrabiali, nie można do cholery wyciągać argumentu, że piłkę należy zlikwidować! To tak samo jakby postulować zamknięcie zakładów produkujących części do maszyn, bo za pomocą śrub związkowcy wybijają okna w ministerstwie.

Nasze stadiony należy cywilizować, tak, by były przyjazne ludziom, żeby można było chodzić na nie z dziećmi bez obaw o bezpieczeństwo. Tak jest w w wielu krajach europejskich, dlaczego nie może być tak u nas?

Na stadionach nie ma miejsca dla bandytów, to jest jasne i nie podlega dyskusji. Trzeba ich wyłapać i wyeliminować z polskiej piłki. Jak? W tym już głowa rządzących, policji, PZPN-u i innych władnych. Pora wreszcie zrobić porządek z kibolstwem.

Po uporządkowaniu tych dwóch pokutujących mitów można rozmawiać na temat stadionu. Jego sensowności ekonomicznej, wykorzystaniu dla celów sportowych i kulturalnych itd.
      • Gość: mieszkanieczdrojow Re: Naprzód ustalmy dwie kwestie dotyczące piłki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 12:13
        Ale tu nie ma co ustalać.Skoro ŻADNA- prywanta firma nie chce dać większej kasy na Pogoń to po prostu należy to rozpieprzyć bo nie ma zapotrzebowania .Dlaczego nikt nie chce dać bo od wielu wielu lat piłka w Polsce kojarzy się z korupcją,złodziejstwem, sprzedawaniem meczy i bandytyzmem stadionowym- i była by to bardzo negatywna reklama-( dotrzyj do sprawozdań giełdowych Warki- sprzedaż po wejściu w reprezentacje spadła na łep na szyję- negatywna promocja marki).
        A za państwowe pieniądze to chętnie wszyscy dalej będą kupować,sprzedawać,kraść- tylko nie grać ucziwie w piłkę
        Jeśli to nie glebnie o ziemie i nie zostanie wyrównane wałem - to nigdy nikt tego nie naprawi.

A jeśli piłka jest tak popularna i taka super i taka medialna - to bez problemów powinni w Europie znaleźć sponsora na pewną część kosztów.
        G...... znajdą nikt na bandytyzm nie da ani euro - bo to bardzo ale bardzo negatywna reklama
        • Gość: Gregor Krzystek obrał właściwy kierunek IP: 193.29.255.* 30.03.11, 12:41
          Nowy stadion nie jest dziś priorytetem miasta i jego mieszkańców. Jest bardzo wiele ważniejszych tematów. Szkoda, że niektórzy tego nie rozumieją.
          Brawo Krzystkowi, że zajął się konkretami (uzbrajanie terenów pod przemysł, modernizacja wielu dróg, basen, hala sportowa) , a nie mrzonkami dla bogatych oderwanych od rzeczywistości oszołomów (sedina,nowy stadion).
          • Gość: Sz. Re: Krzystek obrał właściwy kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 18:42
            "Brawo Krzystkowi, że zajął się konkretami"-jeśli myślisz,że Krzystek nie jest populistą to Cię rozczaruję.Macał się z PO.Niczym nie różni się od Litwińskiego.No-może jeden z nich ma bardziej chamskie ryło.
          • Gość: Mati Re: Krzystek obrał właściwy kierunek IP: *.pz3-nat.espol.com.p.106.168.83.in-addr.arpa 30.03.11, 23:04
            Fajnie że dużo sie buduje ale nowy stadion to ogormny prestiż no i stadion to nie tylko Piłka nożna. Jeśli masz trochę oleju w głowie to zobacz jak to wygląda na zachodzie gdzie w każdym ieście znajduje się nowoczesny stadion i nie może być tak że Szczecin będzie pustynią !! Stadion można wybudować za rozsądne pieniądze Pan Mrożek mówi o tym cały czas na spotkaniu a ta obrażalska dziewczynka Krzystek nie ma ochoty się pojawić bo coś mu nie pasuje jesteś prezydentem miasta, reprezentujesz wszystkich i jeśli ktos ma dobry pomysł to chociaż go wysłuchaj!! Stadion jest potrzebny i nie tylko łysym kibolom ale także ludziom którzy Kochaja Pogoń i chodzą na mecze aby dopingować w normalny sposób. Wraz z nowym stadionem i gra i bezpieczeństwo powinno się polepszyć! Krzystek do roboty bo i stadion można wybudować w naszym Pięknym mieście!!
    • Gość: ex w tej sprawie nie tylko może ale Powinien IP: *.centertel.pl 30.03.11, 13:23
      nie stać nas na fanaberie garstki osób kibicujących miernym piłkarzom
      • andrexx spoiwo 30.03.11, 13:53
        Pogoń to spoiwo naszego miasta.
        Nasi dziadkowie, rodzice przybyli tu z różnych części Polski :centralnej, kresów , południowej, Białostoczyzny - niewiele nas jeszcze łączy, nie mamy tradycji, poczucia wspólnoty, wspólnych korzeni.
        Dopiero pokolenie Krzystka/moje pokolenie czuje się mocniej związane z regionem.
        Pogoń jest jedną z niewielu rzeczy która daje nam poczucie wspólnoty.
        Pogoń trzeba wspierać mądrze, pomóc i jednoczesnie wymagać.
        • Gość: . Re: spoiwo IP: *.ip.netia.com.pl 30.03.11, 14:06
          zabrzmiało jak... Tradycja - to jest nasza historia, której się nie zmieni :)
        • swarozyc Re: spoiwo 30.03.11, 14:15
          Nieprawda!
          to co nas zcala i krótko za mordę trzyma, to nasz kochany Kościół kat! a nie żadna pogańska Pogoń..
          • andrexx Re: spoiwo 30.03.11, 14:21
            i paprykarz
          • wuk4 Re: spoiwo 30.03.11, 18:02
            swarozyc, że twoje wypowiedzi są spoiwem dla szczecińskiego forum w takim stopniu, w jakim dodanie gówna do betoniarki jest uszlachetnieniem zaprawy murarskiej, która ma być spoiwem przy budowie domu.
            • swarozyc Re: spoiwo 30.03.11, 19:15
              wuk4 napisał:
              swarozyc, że twoje wypowiedzi są spoiwem dla szczecińskiego forum w takim stopn
              > iu, w jakim dodanie gówna do betoniarki jest uszlachetnieniem zaprawy murarskie
              > j, która ma być spoiwem przy budowie domu.
              '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
              Natomiast twoje sa wybitnie dezintegrujace i kryptosexistowskie; Starasz sie, na szczescie nieudolnie i nieskutecznie, przedstawic mnie w zlym swietle i zamiast pocalowac mnie w dupe - tylko po lydce mnie szczypiesz..
              • wuk4 Re: spoiwo 30.03.11, 19:24
                swarozyc napisał:

> Natomiast twoje sa wybitnie dezintegrujace i kryptosexistowskie; Starasz sie,
                > na szczescie nieudolnie i nieskutecznie, przedstawic mnie w zlym swietle i zami
                > ast pocalowac mnie w dupe - tylko po lydce mnie szczypiesz..

Mylisz się - nie będę cię całował w dupę, ponieważ czuję odrazę do osranych majtek. Zresztą na pieszczotę trzeba sobie zasłużyć...

PS. Czy orientujesz się, co znaczy słowo "seksizm"?
        • Gość: szczecinianin Re: spoiwo IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 16:29
          korupcje,sprzedawczykow,pseudokopaczy
          • wuk4 Re: spoiwo 30.03.11, 18:03
            Gość portalu: szczecinianin napisał(a):

> korupcje,sprzedawczykow,pseudokopaczy
            • Gość: Sz. Re: spoiwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 18:46
              Brutalna prawda o Polsce i o polskim futbolu jest taka,że bywalcy stadionów (dla Ciebie bandyci) to jedna ze zdrowszych tkanek naszego społeczeństwa.Nawet jeśli komuś przyłoży po mordzie.Ale-co bywalcy forum mogą wiedzieć?Czy ktoś z krytykujących "bandytów" był w Kownie?Czy zobaczyliście 2 race lecące z trybun i robicie wielkie halo bo temat stał się znów (?) modny?
              • wuk4 Re: spoiwo 30.03.11, 19:19
                Gość portalu: Sz. napisał(a):

> Brutalna prawda o Polsce i o polskim futbolu jest taka,że bywalcy stadionów (dl
                > a Ciebie bandyci) to jedna ze zdrowszych tkanek naszego społeczeństw

Co to znaczy "zdrowszą tkanką"? Czy dzięki mniejszej objętości mózgu u tych łysoli coś jest zdrowsze? Naćpałeś się czy idiotę zgrywasz? Udajesz, że nie ma bandziorów na stadionach (którym zresztą nie zależy na wyniku meczu i na drużynie, tylko na rozróbie)? Udajesz, że to nie są członkowie organizacji przestępczych, które zarabiają m.in. na dobach publicznych i ściągają haracze? Jeśli powiesz, że na stadionach nie ma rozrób i przestępstw, to myślisz, że jakby przez moc czarodziejskiej różdżki tak się stanie? Dlaczego największe bydło jest wśród fanów futbolu? (Fani innych dużyn sportowych zwykle nie biją się po mordach i nie chodzą z maczetami np. na wyścigi rowerowe czy pływackie.)
                • Gość: Sz. Re: spoiwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 10:08
                  Gdybyś przeszedł się na stadion to ujrzałbyś,jak wygląda rzeczywistość. Na stadionach pojawiają się te same osoby,które chodzą po ulicach,które spacerują po Parku Kasprowicza,niektórych spotkasz na uczelniach.Zdziwiłbyś się,gdybyś dowiedział się,ilu bywalców stadionów nie skończyło edukacji na tytule magistra.Mam świadomość faktu,iż niektórzy dopuszczają się rozmaitych występków poza stadionem,tyle tylko,że jest to ich sprawa.A nie Twoja.Rozróby?Powiedz,kiedy ostatnio była na Pogoni takowa?Przestępstwa-podaj przykład.A jeśli nie-to stul pysk.Albo kup se gwizdek-będziesz mógł podmuchać 11 listopada wraz z filosemitami,obrońcami praw pedałów i innymi dewiantami.A kibice i tak dopną swego!
                  • Gość: . Re: spoiwo IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.11, 11:15
                    nie jesteś żadnym kibicem, jesteś menelem. jedyne co możesz dopiąć to własny rozporek.
                    • Gość: Sz. Re: spoiwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 12:10
                      Brakuje argumentów?Może powinieneś odpocząć od komputera i innych zdobyczy cywilizacji i przejść się na spacer.Uważaj na szalikowców-nie wszyscy jadą na wyjazd więc pewnie będą demolować park i "robić zadymy i przestępstwa działając wspólnie i w porozumieniu". A gdy stadion w końcu powstanie będziesz się chwalił szwagrowi z południa Polski,ile w tym jest Twojej zasługi.Yntelygencie.W temacie mojego rozporka spytaj kobiet ze swojej rodziny;-)Nie odpisuj.
                      • Gość: . Re: spoiwo IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.11, 12:47
                        jakie zadymy? przecież wy zbieracie wpier.ol od wszystkich w tym kraju, Pogoń dzisiaj nie ma żadnego poważania w Polsce, więc nawet chuliganami jesteście beznadziejnymi. jedyne co potrafią takie łajzy jak ty to wozić się na necie
                        • Gość: Sz. Re: spoiwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 14:07
                          To ty zacząłeś od inwektyw-zatem daruj sobie teksty o "wożeniu się na necie".Skąd czerpiesz wiedzę na temat jakości kibicowskiej?kibice.net?czy stukasz z okolic Koszalina?;-)a może kobiety rozpuściły języki?;-)Twoja wiedza opiera się na Internecie więc zamilcz.Nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji.
                          • Gość: . Re: spoiwo IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.11, 14:28
                            Podejrzewam że nikt na tym forum nie jest dla ciebie partnerem do dyskusji, więc pytanie co tu w ogóle robisz? Bo na pewno swoim poparciem dla chuligaństwa nie przekonałeś nikogo do potrzeby budowania stadionu. A tego właśnie dzisiaj potrzebują kibice Pogoni - przekonać ludzi że nowy stadion jest potrzebny. Niestety, ludzie tacy jak ty skutecznie odstraszają od przychodzenia na mecze normalnych ludzi, utrwalają najgorsze stereotypy i zniechęcają do poparcia tej skądinąd dobrej idei.
                            Podsumowując: jesteś półgłówkiem, popierasz chuligaństwo, szkodzisz propagandzie na rzecz stadionu, a do tego jako chuligan grasz w trzeciej lidze.
                            • Gość: Sz. Re: spoiwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 14:56
                              Swoimi merytorycznymi wypowiedziami udowodniłeś,że znajdujesz się na poziomie wyborcy PO.Pożegnałbym cię stadionowym "wypierd*laj" ale nie mogę przełknąć "trzecioligowego chuligana".Dotychczas widziałem siebie na szczytach rozgrywek....
                              • Gość: . Re: spoiwo IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.11, 15:00
                                ... i do tego pewnie jeszcze nie masz praw wyborczych :)
              • Gość: szczecinianin Re: spoiwo IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 19:23
                Żadna brutalna prawda - to normalna rzeczywistość tego kraju- nikogo poza nikłym promilem obywateli to nie interesuje - chcesz chodzić dopingować kibicować - bardzo proszę znajdź sponsora na kaprysy swoich gwiazd futbolu- a nie wyciągasz rączkę do miasta o szmal
                Za ja swoje przyjemności ( jakie by one nie były) płacę sam - od nikogo nie ŻĄDAM kasy.
                I przyjmij to do wiadomości- jak długo będzie skorumpowano-sprzedawczy układ w polskiej piłce tak nikt normalny nie da na to kasy.Odcięcie klubów od zródełka w postaci miejskich pieniędzy jest najlepszym rozwiązaniem.Skończy się kasa niczyja skończą się pseudodzialacze i pseudopiłkarze.Glebnie rozleci się i wtedy może być tylko lepiej
                • Gość: rogaś Re: spoiwo IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.11, 21:50
                  a do filharmonii chodzisz? a do teatru?
          • Gość: marg Re: spoiwo IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.11, 08:37
            a pedofilow z filharmonii wspierasz????ale niektorzy maja zryte berety.boze
    • Gość: as Najważniejsza jest teraz ręczna , Niech miasto wyn IP: *.globalconnect.pl 31.03.11, 09:23
      tych co się starają
      • Gość: as czy stadionowa incjatywa ma pieniądze? IP: *.globalconnect.pl 31.03.11, 12:59
        • Gość: Sz. Re: czy stadionowa incjatywa ma pieniądze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 14:15
          Pieniędzy nie ma.Pieniądze ma mieć miasto-tak jak w innych miastach.Ekonomicznie-nigdy się to nie zwróci.O funkcji "miastotwóczej" nie piszę bo to bełkot.Pewne nazwiska z komitetu źle się kojarzą ale to nieistotne. Stadion to konieczność i Krzystek o tym wie.Argumenty a poprawie poziomu sportowego poprzez wybudowanie stadionu to bzdury (vide-żydowska część Krakowa).
          Argumenty "chuligańskie" odpieram-na drogach jest zdecydowanie więcej debili a i tak drogi się modernizuje....Koniec dyskusji;-)
    • adnotacja13 Re: Czy prezydent może ignorować stadionową inicj 31.03.11, 10:53
      BRAWO !!!
      My z mężem też już nie chodzimy na mecze,bo chamstwo za duże...
      O tak zwanych "kibicach" nie wspomnę.
      Takich to nawet do lasu się nie wpuszcza,bojąc się ,że zamiast lasu ....zostało by ściernisko.
    • andrexx Re: Czy prezydent może ignorować stadionową inicj 31.03.11, 14:17
      yamato.1 napisał:

Jacy kibice - tacy piłkarze, jacy piłkarze - taki stadi
      > on, jaki stadion - tacy kibice. Koło się zamknęło.

kiedyś trzeba przerwać to błędne koło
      są ludzie , którym sie chce, trzeba im pomóc, należy z nimi rozmawiać
      a jak czytam to co piszesz to cholera staje mi przed oczami bajka z dzieciństwa - Smerfy i jeden z nich chyba Maruda miał na imię.
      Jakby inne smerfy go w tyłek nie kopnęły to by tylko w jego przypadku na marudzeniu sie skonczyło
      • Gość: as niech ignoruje i słusznie robi IP: 213.241.61.* 31.03.11, 16:17
        zachowujecie się jak małe dzieci w sklepie co chcą niepotrzebną zabawkę na którą rodziców nie stać.
        • Gość: . Re: niech ignoruje i słusznie robi IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.11, 17:48
          Wszystkich stać, a nas nie - które dziecko to zrozumie?

Poza tym rodzice mówią że nie jesteśmy biedni. Chwalą się nadwyżkami, mówią że nasza rodzina stawia na sport.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka