IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:29
Serdecznie zapraszamy na finał konkursu "Grany dla Młodych Samorządnych",
który odbędzie się 7 maja 2004r. w sali Bogusława na Zamku Książąt Pomorskich
o godzinie 10:00. Do II etapu konkursu Komisja Konkursowa dopuściła 8 szkół
gimnazjalnych i pondgimnazjalnych. W etapie tym szkoły zaprezentują swoje
pomysły oraz przedstawią w jaki sposób chcą wykorzystać grant w wysokości
5.000zl. Serdecznie zapraszamy!

Panie radny Litwiński czy możemy liczyć na Pana obecność?
Obserwuj wątek
    • blackexit Re: MRMS 05.05.04, 09:25
      o nas zulubieniec wocil. pieniazki juz rozliczone? moze powiesz przy okazji za
      czyje pieniadze i kogo "reprezentowales region" w australii pozdrawiam blackexit
      • Gość: Ana Re: MRMS IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 16:30
        panie mielczarek,czy możemy liczyć na odpowiedz?a na zamek przyjdę...
    • absztyfikant grany? 05.05.04, 16:46
      Chyba granty... Oj Panie Rafale, troche wiecej starannosci:)
    • arkadiusz_litwinski Tak, dziękuję za zaproszenie 05.05.04, 17:02
      • Gość: Rafał Re: Tak, dziękuję za zaproszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:40
        Ja przepraszam, że o obecność pytam się na forum, zawsze mógłbym osobiście ale
        jak widze Pana to najczęściej jest Pan zajety a i ja spiesze się do szkoły
        • blackexit Re: Tak, dziękuję za zaproszenie 06.05.04, 09:30
          Gość portalu: Rafał napisał(a):

> Ja przepraszam, że o obecność pytam się na forum, zawsze mógłbym osobiście
          ale
          > jak widze Pana to najczęściej jest Pan zajety a i ja spiesze się do szkoły

rafalku co tam w austrlii? i do pana litwinskiego" moze pan go zapytac wprost
          za czyje pieniadze i kto go wyslal do kangurow jako "reprezentanta regionu"?
          pozdrawiam blackexit
          • Gość: Ana niedowidzi? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 09:46
            czyżby rafałek miał kłopoty ze wzrokiem i nie widział pytania o australię?
            • Gość: XYZ Re: niedowidzi? IP: 212.14.0.* 06.05.04, 13:48
              Może szuka żródeł i ślęczy nad słownikiem ortograficznym?
              • Gość: Ana Re: niedowidzi? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 15:04
                nie robi takich błędów jak ty,mimo,że jest jeszcze w szkole średniej...może ma
                lepszych nauczycieli?co zaś do "zródeł"to pytanie jest proste.odpowiedz nie
                wymaga"zródeł".zresztą z tymi zródłami,to jak z ortografią...to tobie sprawiają
                kłopoty...
                • Gość: XYZ Re: niedowidzi? IP: 212.14.0.* 06.05.04, 15:08
                  Przyganiał kocioł garnkowi
                  • blackexit Re: niedowidzi? 07.05.04, 09:18
                    mileczenie rafalka zaczyna mnie zastanawiac. calkiem jak z pierwszym postem o
                    mrms gdybny byla szybka i normalna opdpowiedz nikt by nie szukla glebiej.
                    pozdrawiam blackexit
                    • Gość: lol Re: niedowidzi? IP: 212.21.228.* 07.05.04, 09:45
                      Jakoś tak nudnawo w tym wątku.
                      [Wiecej krwi proszę, bo mi w gębie śmierdzi: lol@xuno.com na prezydenta]
    • Gość: Ana Re: MRMS IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 11:37
      rafale,czekamy na odpowiedz...
      • dyrgosia Re: MRMS 08.05.04, 11:45
        Gość portalu: Ana napisał(a):

> rafale,czekamy na odpowiedz...

przecież mówił, że idzie do szkoły....
        • absztyfikant Re: MRMS 08.05.04, 14:36
          Akurat zapewnien Pana Rafala bym tak bezrefleksyjnie nie przyjmowal...
          • Gość: Ana Re: MRMS IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 10:15
            czekamy!rafał udaje trupa...ciekawe dlaczego?
            • anamar Re: MRMS 11.05.04, 15:37
              UP
            • Gość: e.beata Ana, czyźby.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 19:31
              .... wrórny analfabetyzm???

A może nie uczy się na błędach??
              A może reprymenda odgórna była zbyt słaba??
              A może nadaremnie żeśmy się cech ludzkich, pokory w nim doszukiwali??
              A może ...
              • Gość: rafal Re: Ana, czyźby.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 21:51
                Właśnie żadne z twoich przypuszczeń.Pokorny jestem. A na błędach doskonale się
                uczę. Sam rrado wczesniej powiedzial, powinienem mało pisać i tak właśnie
                postępuje. A ponadto wasze pytanie odbiega od jego celowości- nie jest to
                związane z MRMS
                • blackexit Re: Ana, czyźby.... 11.05.04, 22:06
                  Gość portalu: rafal napisał(a):

A ponadto wasze pytanie odbiega od jego celowości- nie jest to
                  > związane z MRMS

no tak pytanie odbiega ocd celowosci. celem pytanie jest uzyskanie odpowiedzi.
                  co znowu masz do ukrycia? nie nauczyles sie jeszcze ze czas dziala tylko na
                  twoja niekorzysc? i jeszcze jedno czy ja nie widzialem ci dzisiaj w kronice?
                  pozdrawiam blackexit
                  • Gość: raf Re: Ana, czyźby.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 22:15
                    Wydaje mi się, że w kronice mnie nie widziałes....
                    • blackexit Re: Ana, czyźby.... 13.05.04, 12:26
                      Gość portalu: raf napisał(a):

> Wydaje mi się, że w kronice mnie nie widziałes....

ok a czy moglem cie widziec w australii? pozdrawiam blackexit
                • anamar Re: Ana, czyźby.... 13.05.04, 14:11
                  Gość portalu: rafal napisał(a):

Sam rrado wczesniej powiedzial, powinienem mało pisać i tak właśnie
                  >
                  postępuje.......................................................................
                  I CHWAŁA CI ZA
                  TO!
                  A ponadto wasze pytanie odbiega od jego
                  celowości.......................................................................
                  .A CO TO JEST"JEGO CELOWOŚĆ"?WYJAŚNIJ PROSZĘ.I PRZY OKAZJI ODPOWIEDZ
                  FORUMOWICZOM NA PYT.O AUSTRALIĘ.JESTEŚ WSZAK POKORNY I UCZYSZ SIĘ NA BŁĘDACH.
                  • Gość: e.beata Re: Ana, czyźby.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 23:50
                    Celowość wątku polega na tym, aby nie zadawac celnych pytań ;-).

Rafał robi rybkę ;-))

Najwidoczniej się przejął i dosłownie wziął do siebie słowa "milczenie jest
                    złotem" ;-). Niestety nie na maturze i nie na forum dla osoby prawie
                    publicznej ;-), tudzież jeszcze w paru miejscach.
                    No i cóż ja osoba prywatna mogę wydedukować teraz?
                    Mogę przypuszczać z dużą dozą prawdopodobieństwa, że Rafał albo sobie żarty z
                    ludzi urządza, albo w Kangurowie był i coś tam nie jest całkiem jasne, jako
                    słonko nad Australią, bo po cholerę ukrywałby te informacje?

No chyba, ze bumerang go trafił i chłopiec nie pamięta, gdzie był, co robił i
                    jak się odpisuje na pytania.
                    • Gość: Ana Re: Ana, czyźby.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 13:22
                      też myślę,że gdyby sprawa była"czysta"to odpowiedziałby po prostu,i po
                      temacie...jednak jego zachowanie wskazuje na to,że warto temat drążyć...
    • Gość: Ana Re: MRMS up IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 12:06
      up
      • aystentka18 Re: MRMS up 17.05.04, 16:29
        jakie up co ??????????????????:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka