Dodaj do ulubionych

Tajemnicza komórka KĘSIKA oraz EUROTRADE ???

13.05.04, 08:22
za Kurierem Szczecińskim
Nie wiem co mam o tym mysleć hehe :-)))
czy ktoś miał podobny przypadek

Dziwny przypadek radnego
Tajemnica "komórki" Kęsika

PRZEWODNICZĄCY Komisji Rozwoju i Promocji Rady Miasta Szczecina radny Piotr Kęsik używa komórki, która jest zarejestrowana na Agencję Reklamową Eurotrade. Radny nie wie, jak do tego mogło dojść. Właściciel agencji twierdzi, że zrezygnował z usług operatora, u którego komórka jest zarejestrowana i z której korzysta radny.
Piotr Kęsik jest w szczecińskiej Radzie Miasta radnym Sojuszu Lewicy Demokratycznej. Jest także przewodniczącym komisji promocji i rozwoju, która zajmuje się m.in. reklamami na mieniu komunalnym i w pasie drogowym. Natomiast Agencja Reklamowa Eurotrade obecnie jest posiadaczem największej ilości nośników reklamy ruchomej i podświetlanej w regionie. Radny Kęsik używa telefonu komórkowego należącego do Idei. U operatora jest on zarejestrowany właśnie na... Eurotrade.
To niemożliwe. To jest coś nie do pomyślenia. Jestem załamany, jakbym dostał obuchem w łeb. Nie mam żadnego wyjaśnienia na ten temat twierdzi Kęsik.
Dodaje, że kupił telefon i używa go od grudnia ubiegłego roku.
Skorzystałem z tzw. opcji telefonu za złotówkę. Ale ja normalnie płacę rachunki jako Piotr Kęsik. Płacę za swoje rozmowy i to niemałe pieniądze dodaje radny.
Prezes Eurotrade twierdzi, że komórka używana przez Kęsika nie jest zarejestrowana na jego Ţrmę.
Myśmy w ogóle przeszli na Plusa. Nie mamy już Idei, zrezygnowaliśmy. Ja walczę w tej chwili z Centertelem, bo oni mi ciągle przysyłają rachunki. No, na chama mi to robią. My piszemy pisma, że to już u nas nie jest. Część rachunków zlikwidowaliśmy, ale trochę zostało. A ja mam wypowiedzenie umowy. Nie wiem co z nimi zrobić tłumaczy Łukasz Borowiecki, właściciel agencji.
Radny nie wypiera się znajomości z właścicielem agencji.
Znam pana Borowieckiego i Ţrmę Eurotrade mówi Kęsik.
Niektórzy twierdzą nawet, że to dobra znajomość.
Jego stosunek do Eurotrade można określić jako nadzwyczaj życzliwy. Podczas ostatnich wyborów do Rady Miasta Szczecina w kilku dzielnicach miasta jego tablice i banery reklamowe były prezentowane głównie na nośnikach reklamowych Eurotrade. Dziwny traf, ale to może być oczywiście przypadek stwierdził jeden ze szczecińskich radnych.
Obserwuj wątek
    • albert_c Re: Tajemnicza komórka KĘSIKA oraz EUROTRADE ??? 13.05.04, 08:29
      Drogi Vel, oczywiscie to jeden ztych 'niewytlumaczalnych przypadkow' politykow
      lewicy:)))))))
      a Ty sie czepiasz:))))
      to Pan Kesik wpadl - teraz powinien pokazac billingi beger renatce, bo ona tak
      czesto teraz w Szczecinie celem dokonania ekspertyzy:)
    • Gość: JGR Re: Tajemnicza komórka KĘSIKA oraz EUROTRADE ??? IP: 212.14.38.* 13.05.04, 09:36
      Czyli co, Czesny - człowiek Ptaka w urzędzie, a Kęsik - człowiek Borowieckiego?
      No ładnie. Ilu jeszcze takich siedzi w urzędach?
      • Gość: Olej Re: Tajemnicza komórka KĘSIKA oraz EUROTRADE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 09:56
        Kochany, każdy polityk musi miec z definicji zaplecze w biznesie
      • Gość: XYZ Jest paru IP: 212.14.0.* 13.05.04, 10:23
        Litwiński człek Mynca, a i z Szewczykiem sie rozumie.
        Lubińska to jak wiadomo Koćmiel.
        A że Kęsik u Borowieckiego wieszał bilbordy? A gdzie miał wieszać? W Violi???
        Hehehe Viola zrobiła by mu taki bilbord, że by go rodzony ojciec nie poznał:)))
        Tez mi sensacja. A z telefonami nie takie cuda się sdażały:) Idea=Centertel=TP
        SA i wszystko jasne.
        • albert_c Re: Jest paru 13.05.04, 10:36
          Drogi XYZecie, coz za sprawdzona taktyka pt 'a aws tez'.
          zawsze tak musisz umniejszac poczynania 'kolegow' z lewej?
          • zaczepialski albert na tym forum jest wielu działaczy SLD którz 13.05.04, 10:46
            y żyją z tego co im matka partia dała (praca, stanowisko, premie, układy) oni na wolnym rynku rady by sobie nie dali - ot tacy działacze od małego (młody działacz o krótkim stażu.... jak nucił KAZIK). Ja już nawet nie staram się polemizować z tymi życiowymi nieporadnikami. Teraz SLD tonie to i im się ziemia spod stóp usówa :-))) Ja tam ich nie żałuję, a nawet się cieszę choć to takie nie chrześcijańskie. Jedynie nadal wneriają mnie te smutne texty o wrażliwości społ, o tzw. lewicowości też "bo inni też tak robili" itp.
            • Gość: XYZ Re: albert na tym forum jest wielu działaczy SLD IP: 212.14.0.* 13.05.04, 10:53
              Zobaczymy kolego jak twoi koledzy wezma władzę i zaczną się afery. Stawiam
              dolary przeciwko orzechom, że niezmiennie bedziesz pisał, że "za SLD to dopiero
              były afery". A tak na marginesie, to rozumiem, że twoi kolesie z PiSuar i
              Platfusji, to same tygrysy biznesu. Wszyscy porobili karjery własną pracą. Jak
              Łuczak czy Nitras, albo sam Pan Litwiński. Juz nie mówiąc o p. Rokicie, który
              nie przepracował jednego dnia w swoim życiu. Śmieszy mnie to zadęcie.

P.S. Kolego zaczepialski uważaj, bo anamar nie zejdzie z ciebie przez tydzień;)
              • zaczepialski XYZ narazie wymieniłeś jedynie swoich kolegów 13.05.04, 10:59
                czerwony SLD-UPku. Atakuj sobie kogo chcesz (nitrasa litwińskiego PiS czy PO) CZERWONA szalupa tonie a ty razem z nią
                • Gość: XYZ Re: XYZ narazie wymieniłeś jedynie swoich kolegów IP: 212.14.0.* 13.05.04, 11:04
                  Ja tam ma się nieźle czarny nienawistniku. Tylko tyle potrafisz powiedzieć w
                  obronie swoich kolesi? I ciesz się dalej z upadku SLD, ostatni bedzie sie smiał
                  Lepper.
                  • zaczepialski SLD-UPki juz niedługo będą bezrobotne albo w 13.05.04, 11:09
                    więzieniu. XYZ ciesz się dopuki mozesz i czym prędzej zapisz się do Leppera (tylko czy tam cie zechcą z taka przeszłością???)
                    • Gość: XYZ Re: SLD-UPki juz niedługo będą bezrobotne albo w IP: 212.14.0.* 13.05.04, 11:20
                      Na szczęście od wsadzania do więzień są niezwisłe sądy, nie janczarzy Kaczorów
                      i ludzie twojego pokroju. Zarzucasz czerwonym różne świwństwa, to copiszesz to
                      zwykły nazizm. Czyli blizej tobie do Samejbrony niz mi. I o jaką przeszłośc ci
                      chodzi?
                      • zaczepialski a w czym widzisz nazim XYZ? A posadzą sądy które 13.05.04, 11:42
                        bedą niezawisłe i niezależne od czerwonej pajęczyny
                        • Gość: XYZ Re: a w czym widzisz nazim XYZ? A posadzą sądy kt IP: 212.14.0.* 13.05.04, 11:47
                          A te, które są, to są zawisłe od "czerwonej pajęczyny"? Pokaz przykłady
                          sędziów "zawisłych". Gdzie widzę nazizm? W nawoływaniu do "wsadzania" za
                          przynalezność do SLD.
                          • zaczepialski Przynależność do SLD nie czyni przestępcom nie 13.05.04, 11:57
                            oznacza to jednak że w SLD nie ma takowych, Jest pełno Kolesiów i to w każdej polskiej gminie którzy mogli działać pod ochroną a często za przyzwoleniem wysoko postawionych partyjnych baronów, którzy doją to państwo zawyżając ceny, zatrudniając kolesi na tzw puste etaty. Popatrz na wyrok ws. Rywina czy Starachowice i choć na chwilę zapomnij że masz legitymacje partyją. Sądy to również polityczna Kurczukowa prokuratura. Pomyśl samodzielnie XYZ
                            • Gość: XYZ Re: Przynależność do SLD nie czyni przestępcom ni IP: 212.14.0.* 13.05.04, 12:09
                              Malutki człowieczku, wystarcza ten tekst: "Sądy to również polityc
                              > zna Kurczukowa prokuratura".
                              To wykładnik twojej wiedzy. Błędna założenia zawsze prowadzą do błędnych
                              wniosków.
                              Powiadasz w każdej gminie... W Warszawie też? Kaczor jes z SLD. Włdzi
                              Kropiwnicki też się do SLD zapisał.
                              :))) Nie widzisz różnicy między sądami a prokuratura. Nie wisdzisz różnicy
                              między administracją rządową a samorządową. Tak jak rrado, mało wiesz, mało
                              rozumiesz, duzo krzyczysz.

A o tych zawyżonych cenach to dowiedziłeś się od Leppera czy Gasińskiego?
                              • zaczepialski epitetami mie ukryjesz prawdy. To prokuratura 13.05.04, 12:28
                                stawia zarzuty człowieczku i stawia je tym którym CHCE i takie jakie CHCE a sąd i obrona do tych zarzutów się odnoszą.
                                W każdej gminie jest czerwona sitwa i w Warszawie Kaczor ją rozgania dlatego tak go czerwoni atakują.
                                Skad wnosisz że czegoś nie rozumiem Ciemniaku.

PS porównanie z rrado to komplement :-))) A pisanie z tobą to pochylanie się nad leżącym durniem i ogólnie strata czasu ŻEGNAM

• Gość: XYZ Re: epitetami mie ukryjesz prawdy. To prokuratura IP: 212.14.0.* 13.05.04, 12:42
                                  A słyszałes może o kontradyktoryjności postępowania przed sądem? Sad nie
                                  podlegają Kurczukowi Jasny Umysle. Pogrążasz się koleg. Nic nie wiesz, nic nie
                                  rozumiesz, plujesz. A wnosze z tego co piszesz. Nie masz pojecia o systemie
                                  prawnym RP, a powtarzasz komunały których nie pojmujesz.
                                  Ta sitwa czerwona to Kozak, Piskorski? To chyba oni najbardziej Kaczora
                                  atakują. NIc mi nie wiadomo by zapisali się do SLD.

Skoro dla ciebie to komplement to twoja sprawa. Ale mi się wydaje, ze ty
                                  własnie jestes alterego rrado. To które tak wyje w skorupie poprawności.

I nie leze tylko siedzę w fotelu.
                                  • absztyfikant Re: epitetami mie ukryjesz prawdy. To prokuratura 13.05.04, 13:37
                                    Kozak czy PePe na Kaczynskiego warcza, ale to ten ostatni atakuje. Skutecznie
                                    dodam.:))
                                    • Gość: XYZ Re: epitetami mie ukryjesz prawdy. To prokuratura IP: 212.14.0.* 13.05.04, 13:41
                                      Dla mnie mogą się wzajemnie pozagryzać. Najlepiej publicznie:))
          • Gość: XYZ E tam IP: 212.14.0.* 13.05.04, 10:47
            Tu nie było żadnej taktyki, ktoś zapytało powiązania radnych. O tych wiem, węc
            napisałem.
            A co do bilbordów to przeciez gdzieś te bilbordy wieszać musiał, a w Szczecinie
            są bodaj 4 firmy outdoorowe. Eurotrade, Viola, Town&City i AMS. W AMS wieszać
            nie mógł bo tam żona pewnego działacza SLD jest w zarządzie. Viola nie dałaby
            mu nośników nawet za milion od sztuki. Zostaje Town & City i Eurotrade.
            Uważasz, że to wielki wybór?
            • albert_c Re: E tam 13.05.04, 11:02
              Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Tu nie było żadnej taktyki, ktoś zapytało powiązania radnych. O tych wiem,
              węc
              > napisałem.
              > A co do bilbordów to przeciez gdzieś te bilbordy wieszać musiał, a w
              Szczecinie
              >
              > są bodaj 4 firmy outdoorowe. Eurotrade, Viola, Town&City i AMS. W AMS wieszać
              > nie mógł bo tam żona pewnego działacza SLD jest w zarządzie. Viola nie dałaby
              > mu nośników nawet za milion od sztuki. Zostaje Town & City i Eurotrade.
              > Uważasz, że to wielki wybór?

* wlasciwie nie am wyboru w wyborze nosnikow reklamowych. ale mi nie o wybor
              nosnikow chodzilo, a jednynie o Twoja taktyke obrony tego, ze sprawa tej
              komorki Kesika jest co najmniej dziwna.
              • Gość: XYZ Re: E tam IP: 212.14.0.* 13.05.04, 11:17
                Z racji zawodu nie osądzam nie znając sprawy. Borowiecki (w gazecie) twierdzi,
                że umowy z Centertelem nie ma. Kęsik mówi, że kupił telefon od dealera.
                Pożywiom uwidzim. Jezeli się okaże, że kłamie to wtedy będzie powód do alarmu.
            • anamar Re: E tam 13.05.04, 11:42

> Tu nie było żadnej taktyki, ktoś zapytało powiązania radnych. O tych wiem,
              węc
              > napisałem.
              > A co do bilbordów to przeciez gdzieś te bilbordy wieszać musiał, a w
              Szczecinie
              >
              > są bodaj 4 firmy
              outdoorowe......................................................................
              ................................................................................
              UFF!ZNOWU NIEPRAWDA.FIRM JEST ZNACZNIE WIĘCEJ(M.IN.STROER-JEDEN Z LIDERÓW W
              BRANŻY)

Eurotrade, Viola, Town&City i AMS. W AMS wieszać
              > nie mógł bo tam żona pewnego działacza SLD jest w
              zarządzie.......................................................................
              .BZDURA.AMS JEST OGÓLNOPOLSKĄ,SIECIOWĄ FIRMĄ,MAJĄCĄ SETKI BOARDÓW W CAŁYM
              KRAJU.POWIESZĄ KAŻDEMU I KAŻDY MOŻE SKORZYSTAĆ Z ICH USŁUG,BEZ NARAŻENIA SIĘ NA
              JAKIEKOLWIEK
              PODEJRZENIA.

Viola nie dałaby
              > mu nośników nawet za milion od
              sztuki..........................................................................
              ................................................................................
              NIE SĄDZĘ.NOWAK POWIESI KAŻDEMU,KTO ZAPŁACI.W CZASIE WYBORÓW NAWET SZANTAŻOWAŁ
              SWOICH SLDOWSKICH KOLESI CHCĄC ICH ZACHĘCIĆ DO WYKUPIENIA WSZYSTKICH
              BOARDÓW,TWIERDZĄC,ŻE JEŚLI NIE/TO SKOŻYSTA Z NICH ICH"POLITYCZNA
              KONKURECJA .POZA TYM NIE MOŻNA PORÓWNAĆ MALUTKIEJ LOKALNEJ AGECJI(VIOLA)Z
              OGÓLNOPOLSKIM ,SIECIOWYM POTENTATEM
              (AMS)

Zostaje Town & City i Eurotrade.
              > Uważasz, że to wielki
              wybór?..........................................................................
              .ZNOWU NIEPRAWDA.ZOSTAJE CAŁA MASA INNYCH FIRM,NP.STROER,OUTDOOR(ŻEBY WYMIENIĆ
              TYLKO NAJWIĘKSZYCH).TWOJA ZDOLNOŚĆ DO PIASANIA NA TEMATY,NA KTÓRYCH SIĘ NIE
              ZNASZ I "OSZCZĘDNE GOSPODAROWANIE PRAWDĄ"SĄ ZDUMIEWAJĄCE...
              • Gość: XYZ Re: E tam IP: 212.14.0.* 13.05.04, 12:02
                Stroer jest lidrem, ale poza Szczecinem. To raz. I przypomnij prawdomówna kiedy
                Stroer wszedł na rynek.

BZDURA.AMS JEST OGÓLNOPOLSKĄ,SIECIOWĄ FIRMĄ,MAJĄCĄ SETKI BOARDÓW W CAŁYM
                > KRAJU.POWIESZĄ KAŻDEMU I KAŻDY MOŻE SKORZYSTAĆ Z ICH USŁUG,BEZ NARAŻENIA SIĘ
                NA
                >
                > JAKIEKOLWIEK
                > PODEJRZENIA

O prawdomówna, czy wiesz kto jest prokurentem (albo pełnomocnikiem zarządu nie
                pamiętam) tej firmy w Szczecinie? Żona byłego Sekretarza Wojewódzkiego SLD.
                Było by bez podejrzeń? Nie żartuj.

NIE SĄDZĘ.NOWAK POWIESI KAŻDEMU,KTO ZAPŁACI.W CZASIE WYBORÓW NAWET SZANTAŻOWAŁ
                > SWOICH SLDOWSKICH KOLESI CHCĄC ICH ZACHĘCIĆ DO WYKUPIENIA WSZYSTKICH
                > BOARDÓW,TWIERDZĄC,ŻE JEŚLI NIE/TO SKOŻYSTA Z NICH ICH"POLITYCZNA
                > KONKURECJA

Może i wszstkim, ale z wyjkątkiem Kesika. Osobiste anse, o których pisałem
                wyżej. I kto ci naopowiadał o kolegach z SLD? Viola najlepsze czasy miała przed
                czasem czerwonych. Tam sa koledzy.

ZNOWU NIEPRAWDA.ZOSTAJE CAŁA MASA INNYCH FIRM,NP.STROER,OUTDOOR(ŻEBY WYMIENIĆ
                > TYLKO NAJWIĘKSZYCH).TWOJA ZDOLNOŚĆ DO PIASANIA NA TEMATY,NA KTÓRYCH SIĘ NIE
                > ZNASZ I "OSZCZĘDNE GOSPODAROWANIE PRAWDĄ"SĄ ZDUMIEWAJĄCE...

O ile pamiętam w wyborach w roku 2002 Stroer nie wiele w Szczecinie znaczył.
                Miał kiepskie nośniki. A Outdoor to tez raczej nie potentat jezeli chodzi
                lokalizacje. Może jeszcze wymień Reklama Polska, oni tez mają nośniki, na 26-go
                Kwietnia.
                Wypisujesz brednie i uzywasz epitetów. cała ty.

P.S.
                Widzi mi si, że masz jkies związki z tą dziedziną życia. Może ze Stoerem? Tak
                go mocno promujesz?
                • anamar Re: E tam 13.05.04, 14:00
                  Gość portalu: XYZ napisał(a)
                  >
                  > O prawdomówna, czy wiesz kto jest prokurentem (albo pełnomocnikiem zarządu
                  nie
                  > pamiętam) tej firmy w Szczecinie? Żona byłego Sekretarza Wojewódzkiego
                  SLD. ...........................................................................
                  ..TAK TO JUŻ NIESTETY JEST W SZCZECINIE.WSZĘDZIE ŻONY,KOCHANKI LUB KUZYNOWSTWO
                  BYŁYCH CZY NAWET AKTUALNYCH
                  SEKRETARZY

> Było by bez podejrzeń? Nie
                  żartuj..........................................................................
                  .OCZYWIŚCIE.AMS WIESZA BOARDY WSZYSTKICH FORMACJI I NIKOGO TO NIE DZIWI.CO
                  INNEGO,JEŚLI ROBI TO MALEŃKA,REGIONALNA FIREMKA,FACETOWI,KTÓRY W RADZIE MIASTA
                  DECYDUJE O JEJ LOSACH,ZAJMUJĄC SIĘ REKLAMĄ"PRZYDROŻNĄ"...
                  >

>
                  > Może i wszstkim, ale z wyjkątkiem
                  Kesika..........................................................................
                  TO MOŻE ZADZWOŃ DO VIOLI I SPYTAJ...
                  >
                  >

>
                  > O ile pamiętam w wyborach w roku 2002 Stroer nie wiele w Szczecinie znaczył.
                  > Miał kiepskie nośniki. A Outdoor to tez raczej nie potentat jezeli chodzi
                  > lokalizacje. Może jeszcze wymień Reklama Polska, oni tez mają nośniki, na 26-
                  go
                  >
                  >
                  Kwietnia........................................................................
                  NO PROSZĘ!A DOPIERO CO TWIERDZIŁEŚ,ŻE INNYCH FIRM NIE MA!A!I ORTOGRAFIA ZNOWU
                  SŁABIUTKO!

> Wypisujesz brednie i uzywasz epitetów. cała ty.
                  > ..............................................................................
                  JAKICH EPITETÓW?
                  > P.S.
                  > Widzi mi si, że masz jkies związki z tą dziedziną życia. Może ze Stoerem? Tak
                  > go mocno
                  promujesz?......................................................................
                  TYDZIEŃ TEMU SUGEROWAŁEŚ,ŻE MAM ZWIĄZKI Z RZECZPOSPOLITĄ...ZDECUDUJ SIĘ!
                  • Gość: XYZ Re: E tam IP: 212.14.0.* 13.05.04, 14:19
                    OCZYWIŚCIE.AMS WIESZA BOARDY WSZYSTKICH FORMACJI I NIKOGO TO NIE DZIWI.CO
                    > INNEGO,JEŚLI ROBI TO MALEŃKA,REGIONALNA FIREMKA,FACETOWI,KTÓRY W RADZIE
                    MIASTA
                    > DECYDUJE O JEJ LOSACH,ZAJMUJĄC SIĘ REKLAMĄ"PRZYDROŻNĄ"...

Jak pamiętam Jacyna i Lubińska tez bilbordy miały i maja. A w komisji promocj
                    są. I nic nie podejrzewasz? A tak apropos tej "małej regionalnej". Jeszcze nie
                    tak dawno na tym forum były zarzuty, że radni szczecińskich firm nie promują.
                    Na konie zwrócę uwagę, że PKW przyjęło sprawozdanie z kampanii wyborczej bez
                    zastrzeżeń. Zatem Kęsik za usługe zapłacił zgodnie z jej wartością (tak stanowi
                    ordynacja wyborcza), więc móg bilbordy zamawiać gdzie chciał. A reklama zajmuje
                    się cała komisja z wyżej wymienionymi paniami w składzie.

TO MOŻE ZADZWOŃ DO VIOLI I SPYTAJ...
                    ;) Nie skomentuję.

NO PROSZĘ!A DOPIERO CO TWIERDZIŁEŚ,ŻE INNYCH FIRM NIE MA!A!I ORTOGRAFIA ZNOWU
                    > SŁABIUTKO!
                    I podtrzymuję. W czasie wyborów (jesli nie po nawet) Stroer dopiero wchodził na
                    rynek, a outdoor się z niego wycofywał. Z resztą Town & City też.

JAKICH EPITETÓW?

gówniarz, kłamca itp.

TYDZIEŃ TEMU SUGEROWAŁEŚ,ŻE MAM ZWIĄZKI Z RZECZPOSPOLITĄ...ZDECUDUJ SIĘ!

sugerowałem związki z Marszałkową (mentalne), a teraz widzę znajomośc rynku
                    reklamowego (lekko zaciemnioną).
                    • anamar Re: E tam 13.05.04, 14:42

>
                      >
                      > Jak pamiętam Jacyna i Lubińska tez bilbordy miały i maja. A w komisji promocj
                      > są. I nic nie
                      podejrzewasz? ..................................................................
                      NIE,BO TAK SIĘ DZIWNIE SKŁADA,ŻE NIE MAJĄ KOMÓREK ZAREJESTROWANYCH NA
                      FIRMY,KTÓRE IM BOARDY WIESZAŁY.NIC MI TEŻ NIE WIADOMO O ICH PRZYJAZNI Z
                      WŁAŚCICIELAMI TYCH FIRM.CZY TERAZ POJĄŁEŚ WRESZCIE RÓŻNICĘ,CZY WYTŁUMACZYĆ
                      JESZCZE
                      RAZ?

Jeszcze nie
                      > tak dawno na tym forum były zarzuty, że radni szczecińskich firm nie
                      promują.........................................................................
                      .NO,KĘSIK WŁAŚNIE PROMUJE.NAWET
                      BARDZO...

Zatem Kęsik za usługe zapłacił zgodnie z jej wartością
                      ,...............................................................................
                      A KTO TWIERDZI,ŻE NIE
                      ZAPŁACIŁ?

A reklama zajmuje
                      >
                      > się cała komisja z wyżej wymienionymi paniami w składzie.
                      > ..............................................................................
                      ALE NIE CAŁA KOMISJA MA KOMÓRKI BĘDĄCE WŁASNOŚCIĄ FIRM REKLAMOWYCH.TYLKO
                      KĘSIK..NIE CAŁA KOMISJA TEŻ PRZYJAZNI SIĘ Z SZEFEM FIRMY EUROTRADE...
                      > TO MOŻE ZADZWOŃ DO VIOLI I SPYTAJ...
                      > ;) Nie
                      skomentuję......................................................................
                      NIEMOŻLIWE!
                      >

> I
                      podtrzymuję.....................................................................
                      WIĘC SAM SOBIE PRZECZYSZ...ALE CO TAM!NIE PIERWSZY RAZ PRZECIEŻ!
                      >

>
                      > gówniarz, kłamca
                      itp.............................................................................
                      .MIŁO MI.

• Gość: XYZ Re: E tam IP: 212.14.0.* 13.05.04, 15:18
                        "Nie mamy juz Idei" Borowiecki. Więc o jaka komórkę chodzi? A przyjaźń z
                        właścicielami nie jest naganna.

NO,KĘSIK WŁAŚNIE PROMUJE.NAWET
                        > BARDZO...
                        I bardzo dobrze.

A KTO TWIERDZI,ŻE NIE
                        > ZAPŁACIŁ?

Nikt. Jednak sugerujesz korupcję.

W czym sobie przeczę? Czy to to nie rozumiesz różnic jakie występowały na rynky
                        w 2002 i 2004 . Tego twojego Stroera jeszcze na rynku nie był w 2002. Z ofrta
                        pojawił się po wyborach.

Napisałem tak:

JAKICH EPITETÓW? (twoje pytanie dotyczące mojego zarzutu o uzywanie epitetów)

gówniarz, kłamca itp. (moja odpowiedź na twoje pytanie)

Nieudolnie manipulujesz.

O komórce juz pisałem wyżej.
                        • anamar Re: E tam 13.05.04, 15:39

> "Nie mamy juz Idei" Borowiecki. Więc o jaka komórkę
                          chodzi?.........................................................................
                          O KOMÓRKĘ RADNEGO
                          KĘSIKA.
                          A przyjaźń z
                          > właścicielami nie jest
                          naganna. .......................................................................
                          .PRZYJAZŃ URZĘDNIKA Z WŁAŚCICIELEM FIRMY,O KTÓREJ LOSACH TEN URZĘDNIK DECYDUJE
                          JEST CO NAJMNIEJ PODEJRZANA I KORUPCJOGENNA.TY PO PROSTU TEGO NIE ROZUMIESZ,BO
                          KIERUJESZ SIĘ INNYMI STANDARDAMI...
                          >
                          >

> I bardzo
                          dobrze..........................................................................
                          .SZKODA,ŻE PROMUJE TYLKO FIRMĘ SWOJEGO KOLEGI...
                          >
                          > A KTO TWIERDZI,ŻE NIE
                          > > ZAPŁACIŁ?
                          >
                          > Nikt. Jednak sugerujesz
                          korupcję........................................................................
                          .WIĘC SKORO NIKT,TO PO CO SIĘ UPIERASZ,ŻE ZAPŁACIŁ?A
                          KORUPCJA,KTÓRĄ "SUGERUJĘ"NIE POLEGA NA TYM,CZY RADNY ZAPŁACIŁ,CZY NIE.MYŚLĘ,ŻE
                          NAWET TY TO ROZUMIESZ.
                          >
                          > W czym sobie
                          przeczę? .......................................................................
                          A W TYM,ŻE NAJPIERW STWIERDZIŁEŚ,ŻE INNYCH FIRM NIE MA,A POTEM SAM
                          TWIERDZISZ,ŻE JEDNAK SĄ.KĘSIK MÓGŁ WYBRAĆ BOARDY SPOŚRÓD OFERTY 10 LUB WIĘCEJ
                          FIRM,A WYBRAŁ-DZIWNYM TRAFEM-FIRMĘ,KTÓREJ SZEFEM JEST JEGO KOLEŻKA.OKAZUJE SIĘ
                          PONADTO,ŻE FIRMA TA PRAWDOPODOBNIE FUNDUJE MU KOMÓRKĘ.DO TEGO(KOLEJNY TRAF!)
                          RADNY JEST SZEFEM KOMISJI,ZAJMUJĄCEJ SIĘ BILLBOARDAMI,WIĘC LOSY"FIRMY JEGO
                          KOLEŻKI"ZALEŻĄ OD NIEGO...A TY TWIERDZISZ,ŻE WSZYSTKO JEST OK.JESTEŚ STRASZNIE
                          ZAKŁAMANYM CZŁOWIEKIEM...
                          >
                          >
                          > Nieudolnie manipulujesz.......................................................
                          >
                          > NO PEWNIE,GDZIE MI SIĘ TAM Z TOBĄ RÓWNAĆ!
                          >
                          >

• Gość: basia Re: E tam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 17:19
                      zapomniałeś dodać że najwięcej bilboardów miał Runowiczi wszyscy kandydaci na
                      radnych z SLD. Ale to przez przypadek zapewne.
          • anamar Re: Jest paru 13.05.04, 11:11
            albert_c napisał:

> Drogi XYZecie, coz za sprawdzona taktyka pt 'a aws tez'.
            > zawsze tak musisz umniejszac poczynania 'kolegow' z
            lewej?..........................................................................
            ZAWSZE,ALBERCIE!
            • Gość: XYZ Re: Jest paru IP: 212.14.0.* 13.05.04, 11:31
              Zajmij sie lepiej ortografią zaczepialskiego. Chyba, że to tylko mi nie wolno
              robic błędów.
              • anamar Re: Jest paru 13.05.04, 11:44

> Zajmij sie lepiej ortografią zaczepialskiego. Chyba, że to tylko mi nie wolno
                > robic
                błędów..................................................................NIKT
                ICH NIE POWINIEN ROBIĆ.TY ICH ROBISZ SZCZEGÓLNIE DUŻO...
                • Gość: XYZ Re: Jest paru IP: 212.14.0.* 13.05.04, 12:03
                  Więc proporcjonalnie czepiaj się wszystkich albo odwal się od każdego.
                  • anamar Re: Jest paru 13.05.04, 13:40

> Więc proporcjonalnie czepiaj się wszystkich albo odwal się od
                    każdego.........................................................................
                    POZWÓL,ŻE SAMA ZDECYDUJĘ,KOGO SIĘ"CZEPIAĆ"I O CZYM PISAĆ.ZA RADĘ DZIĘKUJĘ,LECZ
                    AKURAT DORADCY NIE SZUKAM.GDY BĘDĘ SZUKAŁA,ROZWAŻĘ TWĄ KANDYDATURĘ.
        • Gość: basia Re: Jest paru IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 17:16
          a co to znaczy że Litwiński to człowiek Mynca a Lubińska to człowiek Koćmiela?
          Tak konkretnie bym chciała wiedzieć. Bo mogłeś na przykła napisać że Litwiński
          to człowiek Leppera a Lubińska to człowiek Busha. Ale o co w tym byciu czyimś
          człowiekiem chodzi bo nie wiem tak konkretnie.
    • stefan1001 Przypadek?! 13.05.04, 11:18
      Nie wierze w takie przypadki. Szef komisji promocji zajmującej sie nosnikami
      reklamowymi na pasach drogowych i mieniu komunalnym w miescie przypadkiem dostal
      telefon po agencji, ktora zyje glownie ze stawiania nosnikow reklamowych na
      pasach drogowych i mieniu komunalnym?
      W tekscie radny Kesik swoja ironia zdaje sie potwierdzac, ze to nie przypadek "to
      niemozliwe, jestem zalamany. Jakbym dostal obuchem w leb".

• Gość: XYZ Re: Przypadek?! IP: 212.14.0.* 13.05.04, 11:30
        Zadaniami, o których mówisz zajmuje się cała komisja, nie jej szef. A oto jej
        skład:
        Skład komisji:

Małgorzata Jacyna-Witt
        Piotr Jania
        Piotr Kęsik - Przewodniczący
        Teresa Lubińska
        Grzegorz Napieralski
        Bogdan Trzos - Wiceprzewodniczący
        Jędrzej Wijas
        Małgorzata Strządała
        Jakos nie słyszałem zeby "główna śledcza" Rady Miasta coś zarzucała. "Pani
        psor" też nie grzmi, że Kęsik cos w komisji kugluje. Od czasu do czasu
        pojawiaja się w gazetach różne ataki na Kęsika. Jakos dziwnie związane z
        reklamami. Tyle, że dla mnie nie jest to dziwne. Kęsik wywalił z interesu
        Violę, z którą zarząd Sochańskiego zawarł umowę, w której za 100 tys. rocznie,
        ryczałtem (coś koło tego bo nie pamiętam) Viola miła prawo stawiać reklamy
        gdzie chciała i ile chciała. Nie płaciła od nośnika jak wszyscy, tylko ryczałt.
        Więc może poczekajmy, ba za każdym razem te publikacje okazywały się lipne.
        • ja_aska Re: Przypadek?! 13.05.04, 12:26
          Ja mam nr po dyrektorze banku od kredytów. To coś znaczy?
          • Gość: XYZ Re: Przypadek?! IP: 212.14.0.* 13.05.04, 12:47
            Pewnie masz preferencyjne kredyty w tym banku. Może załatwisz mi jakis? Kupie
            sobie słownik ortograficzny i ściereczkę do twarzy. Bo tu strasznie plują;)
            • Gość: rzeźnik Re: Przypadek?! IP: 62.29.137.* 13.05.04, 12:56
              Spluńmy na nich naszą czerwoną krwią!
          • Gość: rzeźnik Re: Przypadek?! IP: 62.29.137.* 13.05.04, 12:54
            A ja mam po nieboszczyku. Czy ja jeszcze żyję???
            • ja_aska Re: Przypadek?! 13.05.04, 13:55
              Pluć krwią można:
              1. jak się dostało w zęby (nie chcę)
              2. jak się ma suchoty (mało spotykane)
              3. jak się ugryzie w język (boli)
        • Gość: student Re: Przypadek?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 21:36
          coś tam pamiętam że SLD w tym właśnie Kęsik nie chciał dopuścić do tego aby
          Lubińska została przewodniczącą komisji gospodarczej
          a przewodniczący komisji wyznacza tematy i kontroluje korespondencję
          tak samo SLD nie chciało aby Jacyna-Witt była wiceprzewodniczącą Rady Miasta bo
          była zbyt dociekliwa
          po prostu komuchy zagarniaja władzę i kasę dla siebie
          i boja się że te osoby będą miały zwiekszony dostęp do dokumentów a co za tym
          idzie do informacji
    • zaczepialski Umyka nam gdzieś główny sens tego artykułu 13.05.04, 16:03
      Pytanie:
      Jakie jest statystyczne prawdopodobieństwo by odstać numer telefonu przypadkowo po swoim znajomym? Znajomym który prowadzi TV w której p. Kęsik jest częstym gościem?
      Czy istnieje mozliwość by p.Kęsik przypadkowo płacił co miesiąc rachunki za komórkę zarejstrowaną na swojego dobrego znajomego i nie wiedział kto jest formalnie jej właścicielem?

Trzeba być SLD-UPkiem lub panną Błochowiak by uwierzyć w taki przypadek.
      • albert_c Re: Umyka nam gdzieś główny sens tego artykułu 13.05.04, 16:24
        zaczepialski napisał:

> Pytanie:
        > Jakie jest statystyczne prawdopodobieństwo by odstać numer telefonu
        przypadkowo
        > po swoim znajomym?

* takie samo jak to, ze sie przekonasz ze sldupki nie popieraja juz jurczyka:))
        nie ma takiej mozliwosci:)
        • Gość: Mała Re: Umyka nam gdzieś główny sens tego artykułu IP: *.gryfnet.szczecin.pl 13.05.04, 21:06
          Ja mam komórkę po jednym radnym. Do dziś dzwonią do niego. Czasami obiecuję
          różne poparcia.To całkiem miłe.
          • ja_aska Re: Umyka nam gdzieś główny sens tego artykułu 14.05.04, 10:31
            pacyna dociekliwa czy butna?
            • Gość: abc Re: Umyka nam gdzieś główny sens tego artykułu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:41
              jakby poszukać wśród innych radnych i polityków to znalazłoby sie wielu takich
              co mają firmowe komórki i ktoś za nie płaci. ciekawe kto płacił np za komórę
              Jurczyka prze jego prezydenturą. :)
              • dyrgosia Re: Umyka nam gdzieś główny sens tego artykułu 14.05.04, 12:50
                Nie tylko radnym i politykom. Taki sponsoRING jest ogólnie przyjęty: opłaty za
                komórki, mieszkanie, wczasy, wycieczki, itp.....
            • Gość: student Re: Umyka nam gdzieś główny sens tego artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:44
              ty prymitywna chamko nie przekształcaj czyjegoś nazwiska
              to dowód wyjątkowego prostactwa
              zresztą czego się można spodziewać po poplecznikach komuszych aparatczyków
    • mika011 Re: Tajemnicza komórka KĘSIKA oraz EUROTRADE ??? 15.05.04, 10:55
      Tłumaczenia obu Panów sa śmieszne! A sprawie pewnie zostanie ucięty łeb...
      • ja_aska Re: Tajemnicza komórka KĘSIKA oraz EUROTRADE ??? 17.05.04, 11:36
        Kto jest prymitywną chamką?
        • dyrgosia Re: Tajemnicza komórka KĘSIKA oraz EUROTRADE ??? 17.05.04, 14:53
          Tak się zastanawiam Ty albo ja. Chłopczyk (student) się troszkę zamieszał....
          • anamar Re: Tajemnicza komórka KĘSIKA oraz EUROTRADE ??? 17.05.04, 15:59
            znając jego zwyczaje pojawi się niedługo pod nowym nickiem...
            • ja_aska Re: Tajemnicza komórka KĘSIKA oraz EUROTRADE ??? 17.05.04, 16:07
              Ee tam ! Mogę być ja. Nareszcie poczuję się porządnie prześladowana.
              Może same mu wymyślimy nowy nick.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka