zuchwa84 13.08.11, 11:33 Zapraszamy do Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adams99 Kraków, Poznań, Rzeszów. Teraz tam latamy z Gol... 13.08.11, 14:09 Bilet do Poznania 90zł , w rozkładzie rozpisane same ATR 72-202. Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne Re: Kraków, Poznań, Rzeszów. Teraz tam latamy z G 13.08.11, 22:31 z pewną ością skorzystam - najtańsza wyprawa do azji :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .eu Re: Kraków, Poznań, Rzeszów. Teraz tam latamy z G IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.11, 22:49 czyli.kon.karne napisał: > z pewną ością skorzystam - najtańsza wyprawa do azji :D:D:D Najtańsza wyprawa do Azji jest za 2,20 - wystarczy dojechać na Basen Górniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo długo trwa ten lot 14.08.11, 08:18 dwie godziny trzeba poświęcić na dojazd do Goleniowa i odprawę , dwie godziny lotu, godzina na dojazd z Balic do Krakowa, razem pięć godzin. Samochodem tą trasę pokonuję w siedem godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
adams99 Re: długo trwa ten lot 14.08.11, 13:15 Przy odprawie online musisz być najpóźniej 30 min przed odlotem. Dojazd to już zależy od miejsca zamieszkania. "Samochodem tą trasę pokonuję w siedem godzin" Oczywiście zgodnie z przepisami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sned Re: długo trwa ten lot 16.08.11, 20:40 To się tłucz samochodem. Ja wolę samolotem. Za bilet zapłacę mniej niż za benzynę :P Odpowiedz Link Zgłoś
hirenna Re: Kraków, Poznań, Rzeszów. Teraz tam latamy z G 16.08.11, 13:15 W końcu :) Kiedy w Polsce zacznie się opłacalne latanie między większymi miastami, wtedy zaczniemy mówić o tym, że zachodzą zmiany w społeczeństwie i jego poziomie życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kraków, Poznań, Rzeszów. Teraz tam latamy z G IP: *.cable.smsnet.pl 16.08.11, 15:00 Poznan całkowicie odpada intecity jedzie 2.25 ze Szczecina na głowny w Poznaniu czyli same centrum. Do tego jeszcze bus na lotnisko w Goleniowie kosztuje z 20 zł kiedys byl bezpłatny. Jesli beda szybkie polaczenia kolejowe miedzy miastami to wtedy lotnicze straca klientów Odpowiedz Link Zgłoś
sned Re: Kraków, Poznań, Rzeszów. Teraz tam latamy z G 16.08.11, 20:38 Szybkiej koleji na trasie Szczecin-Poznań nie będzie w tym stuleciu :D Odpowiedz Link Zgłoś
sned Kupiłem bilety ! :)) 16.08.11, 20:36 Rewelacja. Kupiłem m. inn. bilet na inauguracyjny rejs do Krakowa. Doskonała cena 150 zł za rejs OW. Szkoda, że na szczecińskich ulicach nie widać reklam eurolot.com. Oby te nowe połaczenia się utrzymały. Może jeszcze otworzą kiedyś do Katowic ? Bardzo by się przydało takie bezpośrednie połączenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pasazernagape Re: Kupiłem bilety ! :)) 17.08.11, 00:00 Ja kupiłem kilka biletów do Krakowa na listopad. Cena 150 zł z podatkami jest bardzo atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś