Dodaj do ulubionych

Strajk kolejarzy. Kłopot dla dojeżdżających do ...

16.08.11, 07:28
STRAJKOWAĆ TO BY WSZYSCY CHCIELI,A PRACOWAĆ TO NIE MA KOMU...
Obserwuj wątek
    • krencik TLK 16.08.11, 08:39
      TLK to skrót od Tanie Linie Kolejowe, a nie jak sobie dziennikarz wymyślił "Twoje Linie Kolejowe". Ciągle jakieś błędy.
      • radziechowy-wieprz Re: TLK 16.08.11, 08:59
        A jednak-warto sprawdzić zanim się coś napisze. Od jakiegoś czasu skrót TLK oznacza Twoje Linie Kolejowe...
    • switonemsi Zlikwidować związki zawodowe 16.08.11, 09:49
      Przy takiej jakości usług kolejarze i tak zarabiają za dużo.

Wstydźcie się!
      • Gość: droga do parlament Re: Zlikwidować związki zawodowe IP: *.xdsl.centertel.pl 17.08.11, 18:03
        strajki, palenie opon, destrukcja a w konsekwencji taki kacyk zwiazkowy pojawia sie na liscie wyborczej, jest znany bo rozrabiał wiec trafia do parlamentu. mamy takich w sejmie i senacie i będą nowi
        • Gość: czy tak? Re: Zlikwidować związki zawodowe IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.11, 19:17
          senatorowie to ludzie po renomowanych uczelniach z dorobkiem naukowym, znaczacych osiągnięciach w polityce, gospodarce i innych użytecznych dla Kraju dziedzinach, najwyższe autorytety co może nie?
    • andreas.007 Byłem w Paryżu i kolej strajkowala... 21.08.11, 23:13
      Byłem w Paryżu i kolej strajkowala!
      Niedawno w Londynie bezrobotni sfrustrowani niszczyli...
      W Hiszpanii i we Wloszech także są protesty na ulicach,
      rozbijają namioty na placach, maja prawo do strajków i protestów -
      strajkują i protestują, ale wydaje mi sie ze żyje im sie tam i tak lepiej!

Tak wiec to chyba nie od strajków jest u nas gorzej...
      • Gość: światowiec Re: Byłem w Paryżu i kolej strajkowala... IP: *.xdsl.centertel.pl 23.08.11, 10:17
        nie byłem w Paryżu lecz czytam prasę, ogladam dzienniki, widzę mnogość związków zawodowych w przedsiębiorstwach a szczególnie w przedsiebiorstwach państwowych, zbyt uprzewilejowaną rolę kacyków związkowych których, żeby było śmieszniej, my podatnicy opłacamy. widzę ich ciągotki do parlamentu, stąd w okresie przedwyborczym nasila się ich aktywność
        • Gość: bełkot Re: Byłem w Paryżu i kolej strajkowala... IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.11, 23:23
          zarobki tych regionalnych kolejarzy są podobne do tych z PKP. wszyscy tam zarabiają raczej skromnie lecz kolej się reorganizuje, trwają poważne inwestycje nie czas na strajki, uczciwie byłoby trochę odczekać ale okres przedwyborczy, pewnie któryś z tych pcha się do parlamentu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka