Dodaj do ulubionych

Arłukowicz a wykluczeni

23.08.11, 18:38
Mam pytanie: czy ktoś z osób określanych jako podopieczni Arłukowicza czyli wykluczeni
doznał ajaiegos dobrodziejstwa ze strony Pana Ministra? Pytam bo mam dylemat czy na ta osobę głosować? Jeśli zgodził się być kilka miesięcy ministrem napewno liczył się z tym że coś przez ten czas pożytecznego zrobi. Więc tropię te pożyteczności. Może mi ktoś pomóc?
Obserwuj wątek
    • wladekr Re: Arłukowicz a wykluczeni 23.08.11, 19:10
      Mam pytanie: czy ktoś z osób określanych jako podopieczni Arłukowicza czyli wyk
      > luczeni
      > doznał ajaiegos dobrodziejstwa ze strony Pana Ministra?

Redaktor Chaciński, wykluczony z pracy w Radio Szczecin, jest beneficjentem dobrodziejstwa Ministra Arłukowicza. Redaktor Chaciński otrzymał od Ministra Arłukowicza pomoc w postaci umowy-zlecenia w ministerstwie.
      • Gość: wyborca Re: Arłukowicz a wykluczeni IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 20:36
        Na Facebooku Arłukowicza określono mianem "lewicy portfelowej":))))))))))
    • Gość: gosc Re: Arłukowicz a wykluczeni IP: *.devs.futuro.pl 23.08.11, 21:26
      a w ogóle czy minister wie kim się ma zajmować?????
      a tak na serio czysty karierowicz
      • Gość: dziki Re: Arłukowicz a wykluczeni IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 21:36
        Zgłoś sie do redaktora Chacińskiego, bo on mu pisał te wszystkie programy i przemówienia.
        Arłukowicz teraz modli sie z Gowinem to na bzdury nie ma czasu.
        • Gość: liga miszczuff my gramy w lidze mistrzów IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 21:42
          Oni się nas boją, to cieniasy i jadą na garbie społeczeństwa płacącego podatki
    • Gość: coś Re: Arłukowicz a wykluczeni IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 22:29
      dajcie spokój z tym gościem. Przecież to cos dla bycia w Sejmie i kariery wszystko zrobi...
      • Gość: xyz Re: Arłukowicz a wykluczeni IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 23:08
        Jakby nie było dar ziemi szczecińskiej. Myślę że daliście krajowi co mieliście najlepszego
    • switonemsi Nie głosować 24.08.11, 07:43
      Nie głosować na Arłukowicza. Dał się wciągnąć na fikcyjne stanowisko.

Rząd jest od rządzenia a nie od opieki nad ludźmi!
      • Gość: igor44 Re: Nie głosować IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 18:59
        Podobno ma duże poparcie w Szczecinie.Ale fakt, że jego posunięcia poklasku mu nie przyniosa. W mojej ocenie obrobiwszy d...... platformie / rządowi / mógłby mieć tyle godności aby się nie dać kupić. Dał się
        • Gość: igor Re: Nie głosować IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 16:10
          Podbijam.
    • Gość: pytajnik Re: Arłukowicz a wykluczeni IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.11, 07:17
      Arłukowicz mam jednopytanie do ciebie- co konkretnie, ale konkretnie zrobiłeś przez tych parę miesięcy jako minister wykluczonych?
      • wladekr Re: Arłukowicz a wykluczeni 29.08.11, 11:09
        > Arłukowicz mam jednopytanie do ciebie- co konkretnie, ale konkretnie zrobiłeś p
        > rzez tych parę miesięcy jako minister wykluczonych?

Zatrudnił w ministerstwie Chacińskiego.
        • Gość: olo Re: Arłukowicz a wykluczeni IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 21:37
          noooo, był w kasie po pobory. Napewno na urlaubs z puli rządowej się załapał. Ale jakoś
          w telewizorze go nie widzę. Nie dopuszczają czy jak? A swoją droga to jednak karierowicz i weszka mała.
    • aysy.1 przypomnijcie 31.08.11, 06:16
      przypomnijcie mi kto to byl ten arlukowicz, o ktorym tyle tu rozmawiacie.
      • Gość: LA TV przypomia IP: *.globalconnect.pl 31.08.11, 11:04
        A co, TV nie oglądacie?
        Pokazują go, jak wita się z Platformą (mówi "Dzień dobry Platformo").
    • Gość: czy-telniczka Re: Arłukowicz a wykluczeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 14:22
      może Tu jest pole działania, czy obietnica rozmowy ?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka