04.03.02, 14:06
co sądzicie o zakulisowym mieszaniu związanym z zamianą Mario na Albina czy to
jest profesjonalizm Lesa Gordona?
Obserwuj wątek
    • Gość: ship.er Re: Albin IP: *.devs.futuro.pl 05.03.02, 08:05
      we wszystkich tych "nowinkach" moze byc czesc prawdy(wkoncu Albin Mikulski byl
      w Katowicach na trybunach).nie wiem czy to profesjonalizm Les'a G.,ale niepokoi
      mnie caly czas, ze wkrotce mozemy w Szczecinie miec druzyne zuzlowa zamiast
      pilkarskiej.ostatnia wypowiedz pana G. o tym, ze Gorzow jest za maly na
      planowany jego biznes i zuzel,troche mnie uspokaja, ale czuwac trzeba:)))
      mam nadzieje, ze Pogon bedzie pilkarska, a nie zuzlowa. tylko jak to wszystko
      bedzie wygladac w sezonie 2003/04? czy Pogon zostanie w I lidze, czy tez bedzie
      musiala przepychac sie w II? zobaczymy, ale poki co, wiem, ze Zibi nie lubi
      Szczecina i byc moze jego decyzja znajdziemy sie II lidze z przydzialu.
      ale tu juz odbiegam od tematu.
      przyznam, ze Albin zdobyl moja sympatie, ale zeby wyrzucac Kurasa? mysle, ze
      mogliby stworzyc niezly duet.Kuras-Mikulski (lub odwrotnie, jak kto woli).
      pzdr
      • franekkk Re: Albin 06.03.02, 08:20
        co by o kurasie nie myśleć szczególnie 2 lata temu gdy jeszcze nie pokazał się
        jako trener to chyba nie pójdzie na asystenta. kiedyś chciał bo się uczył a
        teraz on regularnie trenuje a albin nie. najlepszy to byłby pół mario pół albin
        (i złapać złotą rybkę)
        z żużlem to jest dziwna sprawa podobno do zakończenia modernizacji pod kątem
        speedwaya drużyna ze szczecina ma grać w gorzowie (?) kto jej będzie kibicował?
        napiszcie co myślicie o żużlu ja owszem ale w innym miejscu
    • Gość: SławekK Re: Albin IP: *.dtcomsa.com 15.03.02, 13:43
      Jak dla mnie to w Szczecinie może być i piłka nożna i żużel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka