franekkk 04.03.02, 14:06 co sądzicie o zakulisowym mieszaniu związanym z zamianą Mario na Albina czy to jest profesjonalizm Lesa Gordona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ship.er Re: Albin IP: *.devs.futuro.pl 05.03.02, 08:05 we wszystkich tych "nowinkach" moze byc czesc prawdy(wkoncu Albin Mikulski byl w Katowicach na trybunach).nie wiem czy to profesjonalizm Les'a G.,ale niepokoi mnie caly czas, ze wkrotce mozemy w Szczecinie miec druzyne zuzlowa zamiast pilkarskiej.ostatnia wypowiedz pana G. o tym, ze Gorzow jest za maly na planowany jego biznes i zuzel,troche mnie uspokaja, ale czuwac trzeba:))) mam nadzieje, ze Pogon bedzie pilkarska, a nie zuzlowa. tylko jak to wszystko bedzie wygladac w sezonie 2003/04? czy Pogon zostanie w I lidze, czy tez bedzie musiala przepychac sie w II? zobaczymy, ale poki co, wiem, ze Zibi nie lubi Szczecina i byc moze jego decyzja znajdziemy sie II lidze z przydzialu. ale tu juz odbiegam od tematu. przyznam, ze Albin zdobyl moja sympatie, ale zeby wyrzucac Kurasa? mysle, ze mogliby stworzyc niezly duet.Kuras-Mikulski (lub odwrotnie, jak kto woli). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Albin 06.03.02, 08:20 co by o kurasie nie myśleć szczególnie 2 lata temu gdy jeszcze nie pokazał się jako trener to chyba nie pójdzie na asystenta. kiedyś chciał bo się uczył a teraz on regularnie trenuje a albin nie. najlepszy to byłby pół mario pół albin (i złapać złotą rybkę) z żużlem to jest dziwna sprawa podobno do zakończenia modernizacji pod kątem speedwaya drużyna ze szczecina ma grać w gorzowie (?) kto jej będzie kibicował? napiszcie co myślicie o żużlu ja owszem ale w innym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławekK Re: Albin IP: *.dtcomsa.com 15.03.02, 13:43 Jak dla mnie to w Szczecinie może być i piłka nożna i żużel. Odpowiedz Link Zgłoś