absztyfikant 26.05.04, 17:50 ... a nasz Magazynier stawia kiczowata stoczniowa Piete na pl. Solidarnosci... serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2093271.html miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,2093272.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ekspans Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie IP: 83.168.96.* 26.05.04, 18:37 Ale przytłaczająca część motłochu Szczecina tak ma to głęboko w dupie a nasz magazynier przegonił Von den Heyden Group.Tylko 60 tys mieszk tego miasta jest zainteresowana tym co sie dzieje w mieście a reszta bardzo cierpi na pokomunuistyczne myślenie typu mają dać mają zapewnić i podać mi pod nos i prowadzić za rączkę i decydować za mnie a najlepiej jak jeszcze podejmował by decyzje dawny komitet centralny PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie IP: *.biomag.uni-jena.de 26.05.04, 18:54 absztyfikant coraz bardziej mysle, ze masz cos nie tak z glowa... Czy zawsze jak ktos gdzies bedzie budowal jakis biurowiec albo rozpoczynal remont 9 kamienic bedziesz sie az tak podniecal na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie IP: 83.168.96.* 26.05.04, 19:20 Absztyfikant ma dobrze z głową tylko Szczecinianie mają głowy kapuściane. Przed chwilą oglądałem ring 3 w lokalnym programie TVP3 na temat zagospodarowania lotniska w Dąbiu i wniosek nasuwa się tylko jeden To nie tylko Jurczyk psuje w tym mieście wszystko i przegania kapitał a sami jego mieszkańcy.Wszyscy mają tylko pretensje że w Szczecinie nikt nie inwestuje i nie będzie inwestował !!! bo jeszcze nie zainwestował, jest tylko koncepcja a wszystko się robi by przeszkodzić zablokować zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
vojciech Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie 26.05.04, 23:36 Gość portalu: Gradus napisał(a): > absztyfikant coraz bardziej mysle, ze masz cos nie tak z glowa... Czy zawsze jak > ktos gdzies bedzie budowal jakis biurowiec albo rozpoczynal remont 9 kamienic > bedziesz sie az tak podniecal na forum?? A nie pamiętasz, jak się podniecał dwoma wieżami? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Wojtuś 27.05.04, 11:59 Czadowe byly te wieze, nie? No po prostu coolturwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looser Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie IP: 217.153.168.* 26.05.04, 19:54 chłopaczki, partnerów do dziecięcych licytowanek znajdziecie tutaj www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=98481 ps. maciek, juz widzę te iskrzące dysputy absztyfikanta w watkach typu miglanc vs PB. ale dowali nasz intelektualista tym slunzakom :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 20:13 Nie wiedziałem, że szczecinianie interesują się budynkami w Poznaniu ;) P.S Wy macie za to zarąbisty PAZIM Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie 26.05.04, 21:21 Moja polowa jest poznanianka, wiec interesuje sie stolica Kraju Kwitnacej Bulwy. Po drugie za troske o moje zdrowie psychiczne ze strony Gradzia dziekuje. A po trzecie oswiadczam wszem i wobec, ze zmieniac sie nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie 27.05.04, 12:09 absztyf po pierwsze to dzieki:), uspokoiles mnie swoim zapewnieniem. po drugie ten przyklad jest przykladem straconej szansy dla Szczecina. akurat w tym przypadku milismy do czynienia z powaznym inwestorem z niemala jak widac kasa. czyli warto pokazac naszym wspolobywatelom kogo i co przegonilismy z naszego miasta, moze wlasnie w taki sposob pokaze sie czesci spoleczenstwa dlaczego jurczyk nie powinien pojawiac sie na pl. armii krajowej. stawiajac taka teze ufam, ze jednak czesc z tych ktorzy nie poszli do referendum nie jest ciemna masa. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie 29.05.04, 14:57 Oczywiscie, ze warto. Nawet trzeba, bo historia lubi sie powtarzac... Odpowiedz Link Zgłoś