Dodaj do ulubionych

Andersia Tower w Poznaniu - w budowie

26.05.04, 17:50
... a nasz Magazynier stawia kiczowata stoczniowa Piete na pl. Solidarnosci...

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2093271.html
miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,2093272.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Ekspans Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie IP: 83.168.96.* 26.05.04, 18:37
      Ale przytłaczająca część motłochu Szczecina tak ma to głęboko w dupie a nasz
      magazynier przegonił Von den Heyden Group.Tylko 60 tys mieszk tego miasta jest
      zainteresowana tym co sie dzieje w mieście a reszta bardzo cierpi na
      pokomunuistyczne myślenie typu mają dać mają zapewnić i podać mi pod nos i
      prowadzić za rączkę i decydować za mnie a najlepiej jak jeszcze podejmował by
      decyzje dawny komitet centralny PZPR
    • absztyfikant Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie 26.05.04, 18:40
      :(((
    • Gość: Gradus Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie IP: *.biomag.uni-jena.de 26.05.04, 18:54
      absztyfikant coraz bardziej mysle, ze masz cos nie tak z glowa... Czy zawsze jak
      ktos gdzies bedzie budowal jakis biurowiec albo rozpoczynal remont 9 kamienic
      bedziesz sie az tak podniecal na forum??
      • Gość: Ekspans Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie IP: 83.168.96.* 26.05.04, 19:20
        Absztyfikant ma dobrze z głową tylko Szczecinianie mają głowy kapuściane. Przed
        chwilą oglądałem ring 3 w lokalnym programie TVP3 na temat zagospodarowania
        lotniska w Dąbiu i wniosek nasuwa się tylko jeden To nie tylko Jurczyk psuje w
        tym mieście wszystko i przegania kapitał a sami jego mieszkańcy.Wszyscy mają
        tylko pretensje że w Szczecinie nikt nie inwestuje i nie będzie inwestował !!!
        bo jeszcze nie zainwestował, jest tylko koncepcja a wszystko się robi by
        przeszkodzić zablokować zniszczyć.
      • vojciech Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie 26.05.04, 23:36
        Gość portalu: Gradus napisał(a):

> absztyfikant coraz bardziej mysle, ze masz cos nie tak z glowa... Czy zawsze jak
        > ktos gdzies bedzie budowal jakis biurowiec albo rozpoczynal remont 9 kamienic
        > bedziesz sie az tak podniecal na forum??

A nie pamiętasz, jak się podniecał dwoma wieżami?
        • absztyfikant Wojtuś 27.05.04, 11:59
          Czadowe byly te wieze, nie? No po prostu coolturwa...
    • Gość: looser Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie IP: 217.153.168.* 26.05.04, 19:54
      chłopaczki, partnerów do dziecięcych licytowanek znajdziecie tutaj
      www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=98481
      ps. maciek, juz widzę te iskrzące dysputy absztyfikanta w watkach typu miglanc
      vs PB. ale dowali nasz intelektualista tym slunzakom :))))))))
    • Gość: P.B Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 20:13
      Nie wiedziałem, że szczecinianie interesują się budynkami w Poznaniu ;)

P.S
      Wy macie za to zarąbisty PAZIM
    • absztyfikant Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie 26.05.04, 21:21
      Moja polowa jest poznanianka, wiec interesuje sie stolica Kraju Kwitnacej
      Bulwy.

Po drugie za troske o moje zdrowie psychiczne ze strony Gradzia dziekuje.

A po trzecie oswiadczam wszem i wobec, ze zmieniac sie nie zamierzam.
      • albert_c Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie 27.05.04, 12:09
        absztyf po pierwsze to dzieki:), uspokoiles mnie swoim zapewnieniem.

po drugie ten przyklad jest przykladem straconej szansy dla Szczecina. akurat w
        tym przypadku milismy do czynienia z powaznym inwestorem z niemala jak widac
        kasa. czyli warto pokazac naszym wspolobywatelom kogo i co przegonilismy z
        naszego miasta, moze wlasnie w taki sposob pokaze sie czesci spoleczenstwa
        dlaczego jurczyk nie powinien pojawiac sie na pl. armii krajowej. stawiajac
        taka teze ufam, ze jednak czesc z tych ktorzy nie poszli do referendum nie jest
        ciemna masa.
        • absztyfikant Re: Andersia Tower w Poznaniu - w budowie 29.05.04, 14:57
          Oczywiscie, ze warto. Nawet trzeba, bo historia lubi sie powtarzac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka