herman.brunner 01.11.11, 10:35 jakoś na to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.ppp11.odn.ad.jp 01.11.11, 10:54 Najardziej przypomina mi Nitrasa, ten sam poziom i to samo pochodzenie ze wsi... Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 01.11.11, 16:03 Moja "wieś" to Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 15:04 Wiem kim jest zed ale nie napiszę. Nie będę "ludziom" łamał życia. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 01.11.11, 15:07 z tego co pisal zed o sobie to nie jest on pracownikiem urzedu miesnego, ani zadnej rzeczy, ktora jego jest. ludziom nalezy wierzyc kolego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 21:00 aysy.1 napisał: > z tego co pisal zed o sobie to nie jest on pracownikiem urzedu miesnego, > ani zadnej rzeczy, ktora jego jest. ----- :)))) "...może mięsno alkoholowego..."?? hurtu-zbytu dla gastronomii ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tup Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 16:10 zed.1 napisał: > Rozgryzłeś mnie. ;) Ale się zdziwisz w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 01.11.11, 16:20 Ty się zdziwisz bo to kim jestem nie jest żadną rewelacją. Zwykłym szarym mieszkańcem miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo zed.1 IP: *.ip.netia.com.pl 01.11.11, 19:45 to wyjaśniałoby jego nieustawiczny atak na Jacynę-Witt bo ma za to płacone przez Krzystka. czyli mieszkańcy czynszówek których Jacyna broni opłacają kanalię która ją atakuje. czyżby Jacyna piętnując szczecińskie draństwa zupełnie przypadkiem trafiła w 10tkę? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: zed.1 01.11.11, 20:50 Jacy mieszkańcy czynszowek? Przecież jacyś mówi o pustych budynkach SCR gdzie mieszkańców nie ma. Wam się już nawet pier doli to czego bronicie, tacy z was bezmyślni niezadowoleni. Niech jacyna lepiej gra w lotto, większe szanse ma, ze trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: zed.1 IP: *.ip.netia.com.pl 01.11.11, 21:28 zapomniałeś szmaciarzu o czynszach co to je ten twój ćwok podwyższył mieszkańcom czynszówek a ty z tego dostajesz kasę żeby szczekać jakwśicekły pies na Jacynę?ty szmaciarzu Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 01.11.11, 20:53 Parę lat temu, była tu ekipa która jak chciała, wiedziała kto jest kim. No ale czasy i ekipy się zmieniają ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.ip.netia.com.pl 01.11.11, 21:30 już od dawna to było wiadomo że ten szmaciarz zed to Sz.D-G Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 przypominam inne "ujawnienie" mjw 02.11.11, 06:43 mjw wcześniej wykryła innego, wielolicowego, stronniczego i wyjątkowo podłego w zachowaniach, wyjątkowo zgodnego z władzą w okresach przedwyborczych forumowicza niejakiego absztyfikanta. tzn pomogła mu się ujawnić. a bardzo dłuuuugo myślał. tak dla przypomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot6 Re: przypominam inne "ujawnienie" mjw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.11, 08:18 MJW tylko zapomniała dodać nieskończone ilości nicków pod którymi się logowała albo i nie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugi Re: przypominam inne "ujawnienie" mjw IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 08:26 Gość portalu: kotbehemot6 napisał(a): > MJW tylko zapomniała dodać nieskończone ilości nicków pod którymi się logowała > albo i nie:)))) Przyganiał kocioł garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot6 Re: przypominam inne "ujawnienie" mjw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.11, 08:38 hehe, bardzo sie mylisz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom bzdura IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 19:24 bo mjw nie bywa na tym forum więc nie może nic ujawniać.ma obrzydzenie i nie dziwię się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawi Re: bzdura IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 22:46 a co to był ten absztyfikant? Odpowiedz Link Zgłoś
bigdeal2011 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 02.11.11, 08:35 Co w tym dziwnego, że pisują tu ludzie stronniczy funkcjonujący "na czyjeś zlecenie"? Nie rozumiem po co ta afera. To niech tu piszą. Ktoś im płaci w tej czy innej formie to on - jeden z drugim- wykonuje to za co mu płacą. Wystawia fakturę lub pracuje na etaciku chronionym z wdzięczności. Takie życie. Każdy dwór ma swoje pieski szczekająe za jedzenie. Każdy ! Jak pieskom to nie przeszkadza, że są kundelkami, jak golą się i mogą spokojnie patrzeć w swoje oczy twarz, to wszystko jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
savis Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 02.11.11, 13:28 Nie wiem, czy zed.1 to SD-G, ale raczej nie jest to pracownik UM, bo w naszym mocno rozbudowanym wątku dotyczącym afer w Centrum Żeglarskim, gdzie dostało się urzędasom, nie zabrał głosu ani razu. Gość powiązany z Ukrytą Mafią musiałby próbować ich bronić. Chyba, że brakło argumentów lub motywacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.11, 14:28 nie zabrał głosu bo on miesza w mieszkaniówce tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Śmierdząca sprawa Dominiaka-Górskiego IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 16:42 Gdzie te niegdysiejsze czasy kiedy, lepiący się od brudu Deptak, mieszkańców miasta jeszcze bulwersował. Teraz już nikt na to nie zwraca uwagi, A już 7 lat zrobiło swoje. Parexcelance pływa w tym po szyje, niektórzy tak lubią. wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3443641.html Co sie okazuje w sprawie zniszczonej stoczni w szczecińskiej Radioli podali taką informacje: >>Powód odwołania Wojciecha Bańkowskiego nie jest znany. Rzecznik prasowy Silesii, Szymon Dominiak-Górski nie komentuje sprawy.<< To ten pajac w naleśniku jeszcze afery stoczniowe obrabia? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 02.11.11, 16:43 Zainteresowania. Centrum żeglarskie mało mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 02.11.11, 18:05 No zed.1 ale przyznasz chyba, że Szymon Dominiak Górski to kawał niezłego gnoja, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek :)))))))))))))))))))))))) IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 18:44 no zed.1, dawaj, ten Szymon Dominiak Górski to wyjątkowy gnój i ćwok,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Zed jak myślisz? 02.11.11, 21:19 Każdy orze jak może... Dominiak również no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 02.11.11, 21:34 nie wiem, nie znam go. to, ze pracuje w jakiejs spolce czy wykonuje dla niej zlecenia to dla mnie sredni argument. inna sprawa, ze te spolki medialnie nie zyskuja wiec na pewno mozna ta robote robic lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 21:49 Postuluj żeby go wyebać, niech próbuje na wolnym rynku . Przecież sie tyle dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawi do zed.1 IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 22:45 no własnie zed.1. Załóż wątek: wyjebać Szymona ze spółek. chętnie się przyłączę i poprę cię Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: do zed.1 02.11.11, 23:22 przeciez mozesz sam zalozyc taki watek. mi on wisi wiec nie widze po co mam sie produkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 tu nie o szymona chodzi 03.11.11, 04:51 Gość portalu: nawi napisał(a): > no własnie zed.1. Załóż wątek: wyjebać Szymona ze spółek. chętnie się przyłączę > i poprę cię aleś ty durny i słowiański. rzecz chyba nie polega na "wyexxxaniu szymona" ale na wytępieniu takich sytuacji w środowisku samorządowym i wogóle w polsce. na przykład na uczelniach polskich- albo prywata albo uczelnia. z powodu tego wirtchaft sovieticus jesteśmy niekonkurencyjni w większości dziedzin. zasada: tam gdzie samorządowe lub państwowe, tam zasad jednego etatu. znajda się miejsca pracy dla modych i okaże się, że są zdolni naukowcy. Odpowiedz Link Zgłoś