Dodaj do ulubionych

JACYNA - NA WIDELCU

IP: 62.233.217.* 29.05.04, 15:54
chodza sluchy ze znalazly sie kwity na przekrety mjw w SCR. moze wreszcie
bedzie troche spokoju i powagi w transmisjach TV GRYF z rady miasta
Obserwuj wątek
    • Gość: pieszy Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.fnet.pl 29.05.04, 19:28
      zorro, TY taki poważny gość i oglądasz TĘ mydlaną operę?
    • Gość: kiki Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 22:46
      I dobre masz słuchy są kwity na mjw - mówiące że kilkadziesiąt tyś. zł Pani mjw
      zarobiła na majątku gminy szczecin. OJ będzie draka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: student Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 23:38
        nie kilkadziesiąt
        kilkaset milionów złotych
        na PZU Życie razem z Wieczerzakiem
    • Gość: Andy Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 23:52
      Bardzo mnie to ciekawi - co konkretnie "zWittnęła"?
      • Gość: naim Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 00:25
        OKNA na świat.
        • Gość: Andy Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 00:36
          Czy przy okazji wyborów prezydenckich nie wytykano MJW lewych interesów na
          oknach Wydziału Ekonomii US?
        • Gość: Q Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 18:52
          Coś w tym może być. Pani Jacyna zawsze atakująca tbs-y za przejmowanie budynków
          komunalnych nigdy słowa złego nie wyrzekła na takie same praktyki w przypadku
          SCR-u. Pani Radna powinna coś powiedzieć.Pani Małgosiu jak to z tymi oknami
          było, jeśli był przetarg to ok. może inne umowy z SCR ? Czekam na informacje i
          pozdrawiam.
    • Gość: Lila Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 19:31
      A może dlatego że to TBS ostatnoe przejmowały te mieszkania a nie SCR. SCR
      przejmował mieszkania na początku 2003 roku i wtedy pamiętam że P. Małgorzata
      mocno protestowała. Byłam u niej z mieszkaniem mojej mamy na ul. Rayskiego i
      próbowałyśmy wspólnie interweniować. Byłam nawet wtedy na sesji ale poza
      kilkoma osobami których P. Małgorzata przkonała wszyscy głosowali za
      przekazaniem tych kwartałów w których jest mieszkanie mojej mamy do SCR.
      • Gość: Leon Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: 62.233.217.* 30.05.04, 21:57
        Tak tez mi sie jakos dziwnie sklada, ze od jakiegos czasu pani mjw nie tlucze w
        SCR a jedynie w TBS-y, pewnie to jest jakas metoda na zalatwianie zlecen. Gdyby
        TBS-y byly milsze i daly pani malgosi troche zarobic tez by im odpuscila.
    • Gość: demon Re: cwana ale glupia IP: 62.233.217.* 30.05.04, 23:12
      no to sie doigrala nie bedzie krzyczala!
    • Gość: student Re: intryganci - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 08:47
      moja mama Basia miała kiedyś przyjaciółkę Krysię
      wyjątkową intrygantkę
      ale jednocześnie pragnącą zwrócić na siebie uwagę za wszelką cenę
      jej ulubioną metodą oczerniania innych przyjaciółek były takie teksty
      ty Basiu uważaj na tę Danusię bo ona to wiesz
      ale o co ci chodzi Krysiu
      wiesz ja nie mogę tego powiedzieć ale ta Danusia to ma za uszami
      ale co ma za uszami Krysiu
      och zebyś ty wiedziała
      ale o co chodzi
      kiedyś się dowiesz to wtedy zobaczysz

moja mama Danusia i inne przyjaźnią się dotąd
      Krysia nie ma już przyjaciółek

mam wrażenie że w tym wątku piszą radni którzy chcieliby znaleźć haka na swoja
      koleżankę
      ale że nie mogą więc dają do zrozumienia
      a ja bym chciał wiedzieć konkretnie
      bo inaczej to tych radnych przy następnych wyborach czeka los Krysi
      • Gość: Baba Re: pytanie do Pani Jacyny-Witt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 10:33
        Pani Jacyna-Witt często , po przeczytaniu na tym formum różnych informacji -
        mniej lub bardziej wiarygodnych - wykorzystywała przysługującą jej jako radnej
        możliwość złożenia interpelacji czy zapytania.
        Ja wobec tego posłużę się możliwością zadania jej pytania wprost na tym forum :

Czy w ramach prowadzonej działalności gospodarczej Pani badź Pani wspólnicy,
        pełnomocnicy czy przedstawiciele zawierali umowy z SCR bądź inną spółką gminną.

Jeżeli nie, to wystarczy, że odpowie Pani "nie" i wątek ten nie będzie miał
        żadnego znaczenia.

Odpowiedź na to pytanie jest szczególnie interesująca w kontekscie art. 24F
        ust. 1 ustawy o samorządzie gminnym, który stanowi, iż radni nie mogą prowadzić
        działalności gospodarczej na własny rachunek lub wspólnie z innymi osobami z
        wykorzystaniem mienia komunalnego gminy, w której radny uzyskał mandat.

Baba - ciekawska a jakże.
        • Gość: Małgorzata Jacyna- Szanowni Państwo, IP: 212.14.60.* 31.05.04, 10:57
          uprzejmie proszę o wyrozumiałość.
          Piastuję, owszem, stanowisko radnej,ale z tego płynie, niestety, niezbyt duże
          wynagrodzenie -zaledwie kilka tysięcy złotych.
          Jak Państwo wiecie kremy w tym wieku, jakie trzeba kupić to wydatek (wraz z
          pudrem i różem) kilkuset złotych, a co tu mówić o perfumach, cieniach do
          powiek, mascarze czy innych kosmetykach, które są mi niezbędn, aby dobrze się
          prezentować przed wyborcami w tv GRYF.
          Dlatego apeluję- podwyżcie mi wynagrodzenie, to przestanę zajmować się
          działalnością gospodarczą i przestanę robić interesy z SCR czy innymi gminnymi
          Spółkami. Pragnę nadmienić, że każdy kto jesty władzy musi mysleć o sobie i
          zarabia, bo czasu dużo nie mamy. Może za rok mnie nie wybiorą? Proszę więc
          przestańcie być tak zawistni,a zrozumcie kobietę, której młodość przemija, a
          która ciągle pragnie być atrakcyjna. Masażyści i fitness też kosztują.
          Wnoszę więc o znmianę tematu- niech każdy zajmie się tym co umie najlepiej, a
          ja informuję, że najlepiej umiem zarabiać pieniądze, co też chcę czynić
          wszelkimi sposobami.
          Dziękuję i pozdrawiam M. J-W.
          • Gość: Ana Re: Szanowni Państwo, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 11:01
            nie pomoże puder,róż...
            • Gość: M.Jacyna-Witt Ana, IP: 212.14.60.* 31.05.04, 11:06
              widocznie masz nienajlepszego stylistę. Zgłoś sie proszę do mojego biura to
              Ciebie z nim umówię.
              Pozdrawiam M. J-W.
          • Gość: XYZ protest IP: 212.14.0.* 31.05.04, 11:19
            Uważam, że tego typu podszywanie się pod czyjeś nazwisko jest na forum
            niedopuszczalne. Nie darze zaufaniem Pani MJW, co nie przeszkadza mi w
            twierdzeniu, ze powyższy tekst jest poniżej krytyki.

P.S.
            No chyba, że (w co nie wierzę) ten tekst napisała sama zainteresowana. Ale
            wtedy potrzebna konsultacja u specjalisty...
            • Gość: M.Jacyna-Witt Polecam nie ukrywanie się IP: 212.14.60.* 31.05.04, 12:49
              pod pseudonimem XYZ i proszę o wyrozumiałość . Poziom kultury określa poziom
              tolerancji. Bardzo mi przykro, że zostałam zle odebrana. W każdym razie
              zapraszam do mojego biura celem wyjaśnienia wszystkich nieściałości.
              Pozdrawiam - M.J.-W.
              • Gość: XYZ Re: Polecam nie ukrywanie się IP: 212.14.0.* 31.05.04, 12:53
                Miałem na mysli ten post:
                uprzejmie proszę o wyrozumiałość.
                Piastuję, owszem, stanowisko radnej,ale z tego płynie, niestety, niezbyt duże
                wynagrodzenie -zaledwie kilka tysięcy złotych.
                Jak Państwo wiecie kremy w tym wieku, jakie trzeba kupić to wydatek (wraz z
                pudrem i różem) kilkuset złotych, a co tu mówić o perfumach, cieniach do
                powiek, mascarze czy innych kosmetykach, które są mi niezbędn, aby dobrze się
                prezentować przed wyborcami w tv GRYF.
                Dlatego apeluję- podwyżcie mi wynagrodzenie, to przestanę zajmować się
                działalnością gospodarczą i przestanę robić interesy z SCR czy innymi gminnymi
                Spółkami. Pragnę nadmienić, że każdy kto jesty władzy musi mysleć o sobie i
                zarabia, bo czasu dużo nie mamy. Może za rok mnie nie wybiorą? Proszę więc
                przestańcie być tak zawistni,a zrozumcie kobietę, której młodość przemija, a
                która ciągle pragnie być atrakcyjna. Masażyści i fitness też kosztują.
                Wnoszę więc o znmianę tematu- niech każdy zajmie się tym co umie najlepiej, a
                ja informuję, że najlepiej umiem zarabiać pieniądze, co też chcę czynić
                wszelkimi sposobami.
                Dziękuję i pozdrawiam M. J-W.

• Gość: Norka Re: Szanowni Państwo, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 11:47
            Skąd ja znam ten tekst? To nie Gabrysia ( głupia Rysia) Siarzeska z "Kilera"
        • Gość: donna Re: pytanie do Pani Jacyny-Witt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 11:39
          Po pierwsze mienie spółki miejskiej nie jest mieniem gminy. Spółka miejska ma
          swoje mienie gdyż jest spółką prawa handlowego a nie zakładem budżetowym.
          A do tego zawarcie umowy nawet bezpośrednio z miastem na dostawę na przykład
          papieru toaletowego nie jest w rozumieniu tej ustawy działalnością handlową na
          mieniu gminy. Na mieniu gminy prowadzisz działalność handlową gdy na przykład
          wynajmujesz od gminy grunty i budynki na fabrykę.
          • Gość: M.Jacyna-Witt Re: pytanie do Pani Jacyny-Witt IP: 212.14.60.* 31.05.04, 12:51
            Zgadzam się z Panią całkowicie, prosze jednak wziąść pod uwagę fakt, że ktoś
            nazdoruje to mienie Spółki i mienie gminne. Pozdrawiam Panią i gratuluję
            przenikliwości. Zapraszam do mojego biura.
            M.J-W
          • Gość: XYZ Re: pytanie do Pani Jacyny-Witt IP: 212.14.0.* 31.05.04, 12:54
            Sama spółka jeste mieniem gminy. Zatem, pośrednio (w uproszczeniu), składniki
            spółki stanowią własnoć gminy.
        • Gość: Ana apel do radnej jacyny-witt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 14:20
          proszę odpowiedzieć na pytanie baby:tak czy nie?
    • Gość: Ana Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 15:44
      no to proszę jeszcze raz...
      • ja_aska Re: JACYNA - NA WIDELCU 31.05.04, 16:54
        Nie odpowie:-(
    • Gość: Lubin Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 08:24
      Pani Radna czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ana co się stało z radną jacyną-witt? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 11:19
        pani małgorzato,głosiła pani wielokrotnie(także na tym forum)konieczność
        przejrzystości reguł.oburzała się pani na niejasności na styku urząd miasta-
        prywatne firmy,mówiła pani wiele o uczciwości,ba!była pani jednym z założycieli
        stowarzyszenia przedsiębiorców głoszących takie zasady...i nagle nie potrafi
        pani odpowiedzieć na jedno,proste pytanie,dotyczące prowadzonej przez panią
        firmy?co się nagle stało z pani przekonaniami?naprawdę wierzy pani,że"udawanie
        trupa"jest sposobem załatwienia sprawy?
        • zaczepialski link dla miłej any :-))) 02.06.04, 11:22

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=13078514
          • Gość: XYZ spóźniłeś się;) IP: 212.14.0.* 02.06.04, 11:29
            • zaczepialski spójrz na czas i przeproś 02.06.04, 11:30
              • Gość: XYZ Re: spójrz na czas i przeproś IP: 212.14.0.* 02.06.04, 11:32
                Sorry. Masz chyba fory u admina.
                • zaczepialski nawet w tak oczywistej sprawie wypaczas prawdę :-) 02.06.04, 11:33
                  • Gość: XYZ przeceniasz mnie:) IP: 212.14.0.* 02.06.04, 11:42
          • Gość: Ana uściślenie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 11:53
            fajnie,że pani jacyna odpowiedziała na pytanie...jeszcze tylko malutkie
            uściślenie:1.czy w trakcie trwania swej kadencji radnej,firma przez panią
            prowadzona wymieniała okna,bądz brała udział w realizacji zleceńSCR-u w
            jakiejkolwiek innej
            formie?
            2.czy pośredniczyła pani,badz realizowała zlecenia SCR-u przy pomocy innych
            firm?
            3.czy pisząc o innych firmach,które pytały panią o ofertę na stolarkę dla scr-
            u,miała pani także na mysli firmę budowlaną radnego kobylańskiego-pani kolegi z
            klubu"od nowa"?czy do współpracy doszło?
            • Gość: Ana Re: uściślenie uściślenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 12:22
              jeszcze jedno pytanie do radnej jacyny-witt:czy pani firma jest producentem
              okien,czy też w stosunku do scr-ów i innych klientów występuje pani tylko jako
              pośrednik?bardzo proszę o odpowiedz.
        • Gość: XYZ Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: 212.14.0.* 02.06.04, 11:25
          Nie żebym pania MJW lubiał, ale ciebi Ana też specjalnym uczuciem nie darzę.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=13078514
          • Gość: Ana Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 11:41
            xyz twoje uczucia są twoją wewnętrzną sprawą i nie oczekuję,że będziesz mi się
            ze swych sympatii i antypatii zwierzał.a przy okazji:nie mówi
            się"lubiał"tylko"lubił"
            • Gość: XYZ Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: 212.14.0.* 02.06.04, 11:45
              Czep się tramwaja kłamczucho.
            • Gość: Ana Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 12:01
              oj,czyżby chamuś zaczynał z ciebie wyłazić?do mnie masz pretensję,żeś gamoń z
              języka ojczystego?było się uczyć...
              • Gość: XYZ Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: 212.14.0.* 02.06.04, 12:12
                Nie żem gamoń, jeno, żeś ty kłamczucha. Zarzuciłaś MJW ukrywanie się i
                uchylanie od odpowiedzi. Choc tej odpowiedzi udzieliła. Zrobiłaś to albo
                świadomie kłamiąc, albo nie raczywszy przejrzeć forum. Jedno i drugie pasuje do
                ciebie jak ulał. Kłamczuszka lub bezkrytyczna wobec siebie arogantka.
                • Gość: Ana Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 13:02
                  łatwo ci przychodzi obrażanie innych.zadałam pytanie radnej w tym wątku,więc
                  nic dziwnego,że tu oczekiwałam odpowiedzi.radna zresztą nieraz TU właśnie
                  odpowiadała.o tym,że udzieliła odpowiedzi dowiedziałam się dopiero z linku
                  zaczepialskiego i ok.tak więc jednak jesteś gamoń.nie tylko nie umiesz
                  poprawnie pisać,ale również czytać...
                  • Gość: XYZ Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: 212.14.0.* 02.06.04, 13:10
                    Srali muchy bedzie wiosna... Nie sprawdziłas forum, a zaatakowałas radną. Cała
                    ty. Na dodatek najlepiej obsrać tego kto zwróci uwgę. Baj baj.
                    • Gość: Ana Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 13:32
                      ja cię nie"obsrałam"(jak piszesz).ta kupa na tobie to nie moja...
                      • Gość: XYZ Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: 212.14.0.* 02.06.04, 13:40
                        Gadaj zdrowa kłamczucho. Agresja ci nie pomoże.
            • Gość: M.Jacyna-Witt do Ani IP: 212.14.60.* 06.06.04, 20:49
              Aniu, dziecko, dziękuję za dociekliwość, twój upór jest godny poswięcenia.
              Prosze Cie jednak przejrzyj poczatek tego wątku, a odkryjesz odpowiedż. Nie
              lubię sie powtarzać. jeżeli jednak masz mi coś do zarzucenia-zapraszam do
              mojego biura. Nadmieniam, że nie jest grzechem zarabianie pieniądza, wręcz
              przeciwnie-cnotą i to wielką, bo z zarobionych przeze mnie pieniędzy opłacane
              są i to niemałe wierz mi podatka, a z tych podatków finansowany jest m.in
              rozwój tego miasta.
              Pozdrawiam.
              • Gość: Ana do gosi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 10:49
                zupełnie nie wiem ,małgosiu,czemu zwracasz się do mnie"dziecko".nie
                usprawiedliwia tego nawet twój zaawansowany wiek.co do reszty twojego postu,to:
                1.piszesz:"jeśli masz mi coś do zarzucenia,zapraszam do biura".chyba sumienie
                cię gryzie,bo nie postawiłam żadnego zarzutu.zadałam tylko kilka pytań,na które
                zresztą tradycyjnie nie odpowiedziałaś.rozumiem,że były niewygodne.
                2.piszesz także"przejrzyj początek wątku,a odkryjesz odpowiedz"-tu mijasz się z
                prawdą.na moje pytania nie odpowiedziałaś,ani na tym forum,ani(mimo deklaracji)
                na stronach"od nowy"
                3.piszesz również,że "płacisz niemałe podatki".tu sprawa jest
                dyskusyjna.zgodnie z oświadczeniami radnych(temat ten porusza tu również lex)
                obrót znacznie przekraczający 1mln.800tys.pln. skutkował u ciebie podatkiem
                naliczanym zaledwie od kwoty ok.60 tys.pln!!miej więc chociaż na tyle
                przyzwoitości,by nie pisać publicznie,o "niemałych podatkach,z których
                finansowany jest rozwój miasta".chciałoby się rzec:jakie podatki,taki
                rozwój...pani radna
                • Gość: kolega Re: do intrygantki any IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 13:36
                  Przecież ciemniaro to nie Jacyna-Witt napisała ten tekst. Jacyna Witt używa
                  nicka m.j.w. Z wcześniejszych tekstów jasno wynika że to podpucha. I to
                  prawdopodobnie sfingowana przez ciebie.
                  • Gość: Ana podpucha czy nie? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 14:06
                    z"podpuchą"nic wspólnego nie mam.nie bardzo rozumiem,dlaczego gdy mowa o
                    jacynie natychmiast dzieją się dziwne rzeczy(to niestety reguła),np:rzekome
                    podpuchy,grozby,fałszywe nicki,nerwowi interlokutorzy,którzy pojawiają się na
                    forum tylko przy tej okazji.nie bardzo też rozumiem,po co ktokolwiek miałby
                    dokonywać akurat takiej"podpuchy".coś ostatnio za wiele zamieszania przy pani
                    radnej...
                • Gość: M.Jacyna-Witt Aniu, nie chcialam Cie urazic IP: 212.14.60.* 07.06.04, 18:54
                  jednakże niestety znowu musze to zrobić - nieuważnie czytasz lub nie do końca
                  chcesz rozumieć. Moje zaproszenie do biura jest tylko i wyłącznie wyrazem
                  otwartości i szczerości, a nie jak się dopatrujesz wyrazem strachu. Nie chcę
                  Cie dotknąć, ale stare, polskie przysłowie mówi Na złodzieju czapka gore.
                  Pozdr. MJW
                  • Gość: m.j.w prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:46
                    Powiadomiono mnie, iż jakaś osoba poszywa się pod moje nazwisko.
                    Proszę uprzejmie o zaprzestanie takich praktyk na forum GW.
                    Jest to nieetyczne. Na razie określam to łagodnie.
                    Nie będę też demetowała gówniarskich tekstów. I podejmowała jakichkolwiek
                    kroków. Nie mam też zamiaru całkowicie rezygnować z wypowiedzi na forum,
                    chociaż niektórzy chcieliby mnie może zniechęcić, chociażby przez takie
                    działania.
                    Pozdrawiam forumowiczów i uprzejmie informuję, że od czasu do czasu zamieszczam
                    na forum GW teksty pod nickiem m.j.w.
                    Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to zapraszam na swoją pocztę:
                    m.jacyna_witt@twojeokna.tet.pl
                    lub telefon 0 601 742 783, 0 606 68 26 18
                    Małgorzata Jacyna-Witt

• Gość: Ana Re: prośba do oryginalnej jacyny... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 10:11
                      to może tak,przy okazji,z rozpędu odpowie pani na postawione jej pytania?
                      • Gość: Ana jak by nie skłamać,żeby prawdy nie powiedzieć? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 11:10
                        hmmm,pani radna konsekwentnie udaje trupa i na pytania nie odpowiada...jak
                        myślicie,dlaczego?
                        • Gość: kasia Re: jak by nie skłamać,żeby prawdy nie powiedzieć IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 11:33
                          A dlaczego ma na forum odpowiadać na twoje głupie skądinąd pytania. Podała ci
                          numer telefonu i adres internetowy to jak chcesz pytać się o sprawy miasta - to
                          pytaj. A jak chcesz się pytać o sprawy prywatne, to też pytaj. Tylko kto ci dał
                          do tego prawo? A tak w ogóle to dlaczego nie pytasz innych radnych o różne
                          sprawy. Oczywiście dotyczące ich działania w radzie miasta. Jakoś tak dziwnie
                          czepiłaś się jednej osoby. Czyżbyś miała jakiś konkretny prywatny powód? To
                          pytanie jest bez odpowiedzi bo ty nigdy na pytania nie odpowiadasz, nawet na
                          zupełnie niewinne np. na kogo głosowałaś w wyborach do rady miasta?
                          • Gość: Ana odpowiadam kasi.hurra pojawła się znów!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 11:47
                            1.pytasz,czemu mjw ma odpowiadać na pytania...otóż dlatego,że jako osoba
                            publiczna swoimi działaniami wzbudziła wątpliwości...ponadto wielokrotnie na
                            forum odpowiadała na pytania,tylko te ostatnie są dla niej jakieś niewygodne...
                            2.w wyborach samorządowych głosowałam na jacynę-witt,i wierz mi więcej tego
                            błędu nie popełnię.
                            3.to nieprawda,że nie pytam o nic(jak piszesz)innych radnych.pytam i
                            najczęściej odpowiadają,w odróżnieniu od mjw.
                            3.teraz pytania do ciebie:dlaczego pojawiasz sie tylko przy okazji wątków o mjw?
                            jak się miewają przystojny mąż,spotowy niemiecki samochód,spłacone mieszkanie i
                            firma pr?czy nauczyłaś się już pisowni swojej specjalności?
                            • ja_aska Re: odpowiadam kasi.hurra pojawła się znów!!!! 09.06.04, 11:58
                              > 1.pytasz,czemu mjw ma odpowiadać na pytania...otóż dlatego,że jako osoba
                              > publiczna swoimi działaniami wzbudziła wątpliwości...ponadto wielokrotnie na
                              > forum odpowiadała na pytania,tylko te ostatnie są dla niej jakieś
                              niewygodne...
                              no właśnie
                              > 2.w wyborach samorządowych głosowałam na jacynę-witt,i wierz mi więcej tego
                              > błędu nie popełnię.

no co ty?
                              >
                              > 3.to nieprawda,że nie pytam o nic(jak piszesz)innych radnych.pytam i
                              > najczęściej odpowiadają,w odróżnieniu od mjw.
                              no właśnie
                              > 3.teraz pytania do ciebie:dlaczego pojawiasz sie tylko przy okazji wątków o
                              mjw ?
                              > jak się miewają przystojny mąż,spotowy niemiecki samochód,spłacone mieszkanie
                              i firma pr?czy nauczyłaś się już pisowni swojej specjalności?
                              nie sądzę:-)
                            • Gość: I_GLO_N Re: odpowiadam kasi.hurra pojawła się znów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 15:51
                              Pani Jacyna nie ma obowiązku,a już na pewno przyjemności ,odpowiadać na pytania
                              dotyczące jej prywatnych spraw. Zresztą słusznie robi że nie daje się podpuścić
                              takimi kretyńskimi zaczepkami. Jakoś nie widzę aby Pani Jacyna wzbudziła
                              wątpliwości swoją działalnością kogokolwiek poza tobą. Chyba jasno ci wczesniej
                              wyjaśniła że woli dyskutować patrząc komuś w oczy niż prowadzić polemiki z
                              anonimami którzy wstydza się swojego nazwiska na forum. Zreszta wszyscy radni i
                              ci co podpisywali się swoim nazwiskiem wyszli z forum bo trudno odpowiadać na
                              argumenty " a w Ameryce biją Murzynów dlatego radny jest
                              głupi/złodziej/oszust/świnia/prostak (do wyboru)". A twoje deklaracje że
                              głosowałaś na Jacynę są tyle prawdziwe, co gruszki na wierzbie twojego
                              ulubieńca Millera. Jesteś zwyczajną kłamczuchą, zresztą już wiele osób na forum
                              ci to mówiło. Do tego niesympatyczną i bez wdzięku.
                              • Gość: Ana kolejny typek do galerii... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 15:58
                                qrcze,a nie mówiłam,że jak tylko mowa o jacynie,to natychmiast pojawiają się
                                dziwni,napastliwi obrońcy,z nickami utworzonymi tylko do tej sprawy?ten
                                ostatni,w dodatku zIP identycznym z samą panią radną...a wszystkie te nerwy z
                                powodu kilku prostych pytań,na które radna boi się odpowiedzieć...
                                • Gość: student Re: kolejny typek do galerii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 17:50
                                  mowa o Jacynie jest przede wszystkim w twoim wydaniu
                                  takie widocznie masz zadanie
                                  a typki jak typki
                                  każdy ma prawo do swojego głosu
                                  nerwowych zachowań u nikogo poza tobą nie zauważyłem
                                  może to nie strach przed odpowiedzia tylko bezsensowność twoich pytań powoduje
                                  brak odpowiedzi u radnej
                                  o tym nie pomyślałaś
                                  a IP ma podobne pół Szczecina bo to neostrada
                                  o tym też nie pomyślałaś
                                  w ogóle widać że zbytnio nie myślisz
                                  impulsymnym działaniem też bym tego nie nazwał
                                  bezmyślnością też nie
                                  • Gość: zorro Re: kolejny typek do galerii... IP: 62.233.217.* 10.06.04, 20:50
                                    jak donosza moi informatorzy sluzby wojewody zajmuja sie sprawa
                                    • Gość: student Re: kolejny typek do galerii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:57
                                      jak donoszą moi informatorzy służby zajmują się wieloma sprawami
                                      • Gość: che Re: kolejny typek do galerii... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 16:36
                                        A może niech uwikłana Pani radna,po prostu odpowie na stawiane jej pytania i w
                                        ten sposób przetnie wszelkie wątpliwosci?Chyba,że po jej odpowiedziach
                                        wątpliwosci dopiero by się zaczeły?
                                        • Gość: Kusia Re: kolejny typek do galerii... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 18:16
                                          Nieuwikłana pani radna odpowiedziała na innym wątku. Odpowiedziała jasno i
                                          wyraźnie. Po co więc to szczucie. Znajdź sobie wąek pod m.j.w i będziesz miał
                                          odpowiedź. A już nie mówiąc o tym że akurat komu jak komu ale P. Jacynie-Witt
                                          trudno zarzucić jest uwikłanie. Na szczęście są tacy radni którzy nie tylko nie
                                          korzystają ze swoich funkcji ale jasno potrafią wyjaśnić wszelkie sprawy
                                          dotyczące miasta. Moją wyjaśniła bardzo mocno. Okazało się że urzędnik "zgubił"
                                          dokument i dlatego wydał decyzję niekorzystną. Kazano mi odwoływać się do sądu.
                                          Na szczęście radna zainterweniowała i sprawa została załatwiona.
    • Gość: Golf przyjaciel JACYNA - NA WIDELCU u kogo !!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 15:47
      Gośka niech piszą,
      tyle mają z tego radości.
      Jeszcze kilka dni i załatwimy ich na cacy.

• Gość: Ana kolega radnej mnie przestraszył! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 16:13
        a ile jeszcze dni?i kto "będzie załatwiał na cacy"?radna,p.marek,jego
        koledzy,czy jeszcze ktoś inny?
    • Gość: Ana Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 09:23
      hallo,pani małgorzato!ponownie proszę o odpowiedz....
      • Gość: solar Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 12:16
        m.j.w napisała:

> Nie będę na ten temat dyskutować na forum, gdyż jakoś nie polubiłam dyskusji
        > z anonimami. Wolę adwersarzom lub przyjaciołom patrzeć w oczy.
        > I to by było na tyle.

I ma rację. Dyskusja z zaślepioną, agresywną, bezczelnie kłamiącą, złośliwą,
        subiektywną i bezgranicznie zaangażowaną w działalność SLD aną nie ma sensu.
        • Gość: XYZ Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: 212.14.0.* 04.06.04, 12:21
          Ana to ty jestes zaangażowana w działalność SLD? No to ja rozumiem skąd te
          sondaże. Skoro się takich oddanych działaczy angażuje;)
          • Gość: Lex Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:51
            Dalibóg rozszyfrowali Anę!Zawsze wiedziałem,że to Wallenrod w spódnicy.A tak na
            poważnie,Aniu,to już o różne rzeczy Cię tu podejrzewano,ale o sprzyjanie sld,to
            chyba pierwszy raz?
    • Gość: Lex Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 23:03
      Mam pytanie do pani Jacyny-Wit:jak to możliwe,że z uzyskanego w Pani firmie
      obrotu prawie 2 milionów złotych uzyskała Pani zaledwie 60 tys.złotych zysku,i
      to przed opodatkowaniem,dodatkowo nie prowadząc w tym czasie inwestycji?Dane
      podaję wg.oświadczeń majątkowych radnych.To zaledwie 3% zyskowność i to brutto.
      • Gość: Andy Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 00:29
        Nic dziwnego, ze w Polsce przybywa zwolennikow podatku obrotowego - 3-
        procentowy zysk w branzy budowlanej nie istnieje (chyba, ze kupuje sie lewe
        faktury od tzw. ryczaltowcow).
        • Gość: budowalniec gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 08:14
          Większość zwyczajnych ludzi nie odróżnia zysku od rentowności, przychodu od
          dochodu. Bo większość "zwyczajnych" ludzi nie wie co to znaczy prowadzić
          działalnośc na własny rachunek. Proponuję aby osoby które takie głupoty tutaj
          wypisują jak Lex czy Andy najpierw zaryzykowały własną kasę, poużerały sie z
          różnymi urzędami, ścigały nieuczciwych oszustów którzy wyciągają towar a nie
          płacą, zatrudniły przynajmniej jednego człowieka na umowę o pracę itd. Wtedy
          przestaną wypisywać takie głupoty. Mogę wam tylko powiedzieć, że dochód na
          papierze możecie mieć ogromny a w kasie zero bo ktoś nie zapłacił wam za
          fakturę. I odwrotnie - możesz mieć w kasie firmy zero, a żyć ponad stan, bo
          wypłacasz sobie pensje w wysokościach niebotycznych (dot. sp. z o.o. i ak.).
          Rentowność w większości małych firm budowlanych w roku poprzednim była ujemna.
          Składa się na to wiele czynników. Jak ktoś nie ma pojęcia o działalności
          gospodarczej to już niech lepiej pieprzy bez sensu o polityce.
          • Gość: Andy Re: gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 12:12
            Niepotrzebnie sie zapiekasz. Od dziewieciu lat pracuje w branzy budowlanej,
            zawsze w firmach "prywatnych", zaczynalem od majstra, teraz od czterech lat
            prowadze wlasny biznes. Rozumiem Twoje stanowisko bo mnie rowniez dotknela
            zapasc finansowa branzy - od trzch lat wszyscy wszystkim sa winni pieniadze.
            Ale to nie powod, zeby obrazac innych na forum - jasne, ze mnie tez czesto
            zastanawia czym zajmuja sie stali bywalcy (spokojna posadka w UM, delegacja od
            Matki Partii do dzialan propagandowych na forum, itp.). Problem, o ktorym
            piszesz lezy glownie po stronie wymiaru sprawiedliwosci i jego nieskutecznosci.
            • Gość: budowlaniec Re: gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 17:19
              To szanuj pracę innych i nie domniemuj że robią przekręty z fakturami. Chyba że
              sam tak robisz i świetnie się na tym znasz. Ciekaw jestem jaka jest rentowność
              twojej firmy. Bo jeżeli wysoka to lecisz na układach i znajomościach. I nie
              wciskaj kitu że liczy się wysoka jakość - guzik. Dla klienta najważniejsza
              jest cena, w przetargach też. Chyba że z góry wiesz, na czym zaoszczędzisz. Mam
              jakieś przeczucia że należysz właśnie do takich.
              • Gość: Andy Re: gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:34
                Nie startuje w przetargach publicznych, po tam w wiekszosci przypadkow jedynym
                kryterium jest cena. Po prostu pare razy w zyciu zrobilem cos porzadnie i
                ludzie polecaja sobie moje uslugi. Proponuje Ci tez zrobic cos porzadnie,
                zamiast uzalac sie nad soba - niekoniecznie pomoze, ale na pewno nie zaszkodzi.
                • Gość: budowlaniec Re: gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:38
                  Ja się nie użalam. Nie wiedziałem że jesteś tzw. złotą rączką i ludzie cię
                  polecają. Gratuluję ale nie o takiej skali działalności mówiłem. Niemniej to
                  dobrze że takie złote rączki funkcjonują. Przy drobnych remontach i budowach są
                  niezastąpione. Trudno w takim przypadku mówić o rentowności. Życzę wielu zleceń
                  i uczciwych płatników.
                  • Gość: Andy Re: gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:18
                    Dziękuję, chociaż trochę opacznie mnie zrozumiałeś. Po prostu staram się unikać
                    klientów, którzy są "ograniczeni" ustawą - jak wiesz ostatnio progi
                    poszczególnych trybów mocno poprzesuwały się w górę, więc rynek moich zleceń
                    mocno się "rozszerzył".
                    • anamar Re: gówniarskie głupoty 16.06.04, 13:51
                      podbijam
                      • ja_aska Re: gówniarskie głupoty 16.06.04, 13:57
                        jak nie wyślesz zdjęcia by mogła popatrzeć ci w oczka to nie odpowie.
                        • anamar Re: gówniarskie głupoty 16.06.04, 14:00
                          qrcze,wysłałam jej też pytania na maila,oraz na stronę"odnowionych"i nic...a
                          tak ładnie obiecywała.....
                          • tuner Re: gówniarskie głupoty 16.06.04, 14:48
                            Pani radna ma teraz dużo poważniejsze problemy niż odpisywanie.Wtajemniczeni
                            wiedzą niestety o co chodzi.Nosił wilk razy kilka poniesli i wilka.
                            • Gość: zorro Re: gówniarskie głupoty IP: 62.233.217.* 16.06.04, 19:34
                              podbijam
                            • dyrgosia Re: gówniarskie głupoty 16.06.04, 20:42
                              dziś w UM stała w pierwszym szeregu z kobietami po zasiłki...
                              • Gość: Ana Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 14:12
                                telewizja była?
                                • dyrgosia Re: gówniarskie głupoty 17.06.04, 16:17
                                  Gość portalu: Ana napisał(a):

> telewizja była?

jasna, nadawali na żywo..
                                  • ja_aska Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 08:58
                                    dzień jak co dzień
                                  • Gość: Ana Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 12:17
                                    okazji do pokazania się w tv pani radna nie marnuje nigdy.przypomina mi się
                                    skandal z przepychaniem się do kamer na pogrzebie płk.kupczyka...pózniej na
                                    hasło"jesteśmy na antenie"nawet łezkę uroniła spod okularów słonecznych
                                    • tuner Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 13:13
                                      Pamiętam jeszcze jej skierowaną do mediów-wyłącznie zresztą-akcję ochrony praw
                                      prostytutek;a medialny szum jaki rozpętała zakładając stowarzyszenie
                                      przedsiębiorców,które funkcjonowało tylko w gazetach?
                                      • absztyfikant Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 16:02
                                        Oj przyklady mozna mnozyc, tylko po co ?:) Sprawa fasadowosci dzialan MJW
                                        wielokrotnie byla na forum omawiana...
                                        • Gość: graczka Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 16:27
                                          A wam żal że wasi faworyci obstawiają ogony,możecie sobie na przykład na tym
                                          temacie pogadać o Kochańskiej i poporównywać. Albo o Strządale. No i zawsze
                                          wdzięczny temat Ela-Stella Malanowska. Może też pogadacie o innych męskich
                                          radnych których skuteczność w działaniu można ocenić. Kto się wyróżnia
                                          zaangażowaniem i pracowitością? i co to znaczy fasadowość działania w przypadku
                                          radnych którzy sprawują określone funkcje a poza tym normalnie powinni gdzieś
                                          tam pracować. I co w ogóle powinni robić w takim razie radni jak nie angażować
                                          się w określone sprawy,popierać określone projekty na nadzorować pracę urzędu i
                                          zarządu.bo to przecież nie oni rządzą w mieście ani poza tym nic innego nie
                                          mogą robić. Rozumiem że dla absztyfikanta działaniem niefasadowym jest pokątne
                                          załatywianie różnym ludziom ich interesów i wchodzenie w układy z urzędnikami i
                                          zarządem.
                                          • absztyfikant Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 16:29
                                            Polemizowac nie mam zamiaru. Rzuce tylko kilka hasel: obrona prostytutek, 100%
                                            Szczecin, Stow. na Rzecz Rownych Szans, biuro ds. afer...
                                            • Gość: graczka Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 16:42
                                              A teraz o innych.
                                              • absztyfikant Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 16:45
                                                Oj, ksiazke mam wydac ?:)
                                                • Gość: graczka Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 16:47
                                                  Nie. Przykłądy.
                                                  • absztyfikant Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 16:48
                                                    Polecam lekture dawniejszych watkow.
                                                  • Gość: graczka Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 16:55
                                                    Jak zwykle nic konkretnego. Bo nic konkretnego o innych radnych nie powiesz bo
                                                    nic nie można powiedzieć,żałosny jesteś i nie powiesz też czegobyś oczekiwał
                                                    od radnych bo nic więcej niż ja nie napiszesz.dlatego takie głupie wasze teksty
                                                    są zwyczajną podpuchą.i to zawsze tych samych osób co uświadamiam pozosatałym
                                                    forumowiczom.i to by było dziasiaj na tyle.
                                                  • absztyfikant Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 16:59
                                                    Pisze to, co chce napisac. Dodatkowo nie utozsamiam sie z innymi wpisujacymi w
                                                    tym watku. I to rzeczywiscie byloby na tyle.
                              • tuner Re: gówniarskie głupoty 17.06.04, 14:59
                                dyrgosia napisała:

> dziś w UM stała w pierwszym szeregu z kobietami po zasiłki...
                                ^^^Ciekawe czy dostała?
                                • Gość: graczka Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 16:29
                                  A ty tuner miałeś podać jakieś konkrety a nic nie podajesz. Czyli kłamałeś i
                                  pomawiałeś,jak zwyczajna świnia
                            • Gość: kaja Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 13:13
                              A o co? Bo jeżeli jesteś wtajemniczony, to wiesz, a jeżeli nie wiesz to jakieś
                              głupoty wypisujesz. Na wątkach dotyczących P. Jacyna-Witt często obserwuję
                              takie zagrania a później wychodzi że nic nie było.
                              • piotr33k2 Re: prawda o tym wątku. 18.06.04, 17:08
                                mozna jacyny nie lubic jak niektórzy zacni forumowicze i jej zazdrościć jak
                                niektóre zacne forumowiczki ale żadnych merytorycznych zarzutów wobec niej nie
                                ma ,czepcie się lepiej malanowskiej bo do niej z kolei wszystko pasuje .
                                • absztyfikant prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !!!! 18.06.04, 17:11
                                  Trudno uznac czlowieka za zacnego, pozytecznego i cnotliwego opierajac sie
                                  tylko na fakcie, ze nie jest kryminalista i nie ma na koncie postepowan
                                  prokuratorskich. Carte blanche jak mawiaja to troche malo... To taka refleksja
                                  natury ogolnej. Kondycja naszych lokalnych elit jest pod zdechlym azorkiem i za
                                  chwile moze sie okazac, ze Jacyna-Witt nadaje sie do beatyfikacji za zycia.
                                  Nie, nie i jeszcze raz nie.
                                  • piotr33k2 Re: prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !! 18.06.04, 17:31
                                    jak nie bedzie sztucznie i niepotrzebnie moim zdaniem wywoływana do tablicy to
                                    nie bedzie też jakiejkolwiek potrzeby lub ochoty beatyfikacji czy
                                    gloryfikacji , atak wogóle to jest to kobieta sukcesu (przynajmniej
                                    finansowego) i nie zawdziecz go bynajmniej układzikom partyjno-towarzyskim jak
                                    niejaka malanowska o której cicho!sza!
                                    • Gość: student Re: prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 18:36
                                      nie tylko finansowego bez układu partyjnego
                                      także politycznego bez układu partyjnego
                                      zaangażowana w
                                      urealnienie sprzedaży mieszkań komunalnych na własność ludziom tam mieszkającym
                                      przekształcenie z użytkowania wieczystego gruntów na własność
                                      umożliwienie utworzenia w Szczecinie centrum logistycznego oraz eldorado
                                      podatkowego dla firm transportowych
                                      przeciwstawienie się sortowni śmieci na Gumieńcach
                                      uporządkowanie polityki zagospodarowania odpadów
                                      przeciwstawienie się bezsensownej likwidacji szkół
                                      przeciwstawienie się bezpodstawnemu zwalnianiu pracowników oświaty
                                      uporządkowanie zagospodarowania przestrzennnego miasta
                                      referendum odwołujące Mariana Jurczyka
                                      uporządkowanie wypłat zasiłków dla samotnych matek
                                      konsekwentne wykazywanie indolencji Mariana Jurczyka
                                      itd

• piotr33k2 Re: prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !! 18.06.04, 22:57
                                        zgadza się to prawda ale niektórych drażni jej osobowość, ja jej osobiście nie
                                        znam i mnie nie drazni ,moze nie jestem jej wielbicielem ale doceniam ją i
                                        tyle .ten cały wątek jak inne o niej to zwykłe wywoływanie sztucznego problemu
                                        spowodowane powdami innymi niz merytoryczne co chciałem podkreślic moim
                                        zabraniem głosu na ten temat.
                                        • Gość: student Re: prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:13
                                          nie tłumacz się
                                          ona drażni tylko politykierów i politykierówki z różnych ugrupowań
                                          bo widzą w niej zagrożenie dla siebie i swojej bylejakości
                                          mądrzy ludzie chcą wpółpracować
                                          durnie niszczą walczą mszczą się i chcą odwetu
                                          mądrzy ludzie konkurują
                                          durnie zwalczają się
                                          bardzo cenię radną za jej inność i niepodporządkowanie
                                          i za to że nie odwracając się do tyłu idzie do przodu
                                      • Gość: Ana fane incatywy,tylko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 13:16
                                        zauważ tylko studencie,że z żadnej z wymienionych przez
                                        ciebie"wspaniałych "incjatyw nigdy nic nie wyszło.oprócz szumu w gazetach
                                        oczywiście
                                    • Gość: swinski ryj Re: prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 17:32
                                      ech, ty "barania łąko" - bez układzików - taka super- co ona jeszcze robi na
                                      tej wsi- ZASTANOW SIE O CZYM PISZESZ!!!
    • zaczepialski MJW to nie jest moja faworyta ale wypada zauważyć 18.06.04, 23:10
      że na tle miernot w radzie miasta MJW TO GWIAZDA :-))). Tak na marginesie to sam wątek jest żałosny i jego meritum sie już DAWNO wyczerpało
      • Gość: student Re: MJW to nie jest moja faworyta ale wypada zauw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:14
        ciekaw jestem kto jest twoim faworytem i z jakich powodów
        obiecuję że uszanuję wskazanie i nie będę komentował
        • zaczepialski ostatnio.... "zmartwychwstały" Gieremek :-))) 18.06.04, 23:16
          • Gość: student Re: ostatnio.... "zmartwychwstały" Gieremek :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:19
            ok
            lokalnie
            • zaczepialski Re: ostatnio.... "zmartwychwstały" Gieremek :-))) 18.06.04, 23:27
              lokalnie ostatnio zaimponował mi zaangażowaniem w antyJurczyka Nitras(PO) i Sochański (startem z wielką kasą z list Pameli-Sowińskiej) :-))) A tobie???
              • Gość: student Re: ostatnio.... "zmartwychwstały" Gieremek :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:42
                też
                bardzo cenię Sławka Nitrasa
                jest jasną gwiazdą na tle lokalnej PO
                ma wspaniałą grupę z którą współpracuje
                i nie są to ani radni ani parlamentarzyści
                Sochański jest ok że nie miał oporów do występowania na bilboardach z Kamelą
                widać że bardzo chce wrócić do polityki
                natomiast w radzie miasta widzę jasne gwiazdy w osobach kobiet TL MJW i MM
                z absolutnie różnych powodów tak je oceniam
                ale uważam że przecierają drogę innym
                i z czasem radny będzie faktycznie zaszczytną funkcją a nie okopanym
                stanowiskiem
                wychowywały mnie same kobiety
                może dlatego uważam że w naszym kraju to jest to co mamy najlepsze i
                najwartościowsze

• piotr33k2 Re: lokalnie 18.06.04, 23:33
              lokalnie to programowo ideowo i paranoidalnie wszyscy żli .jurczyk z ekpą
              neptyków wiadomo zły,ci co są do niego w opozycji i wytykają mu wszystkie braki
              to też są żli ,ci co chcieli go odwołać z poza rady i na dodatek ośmielili się
              tego nie dokonac bow sumie przegrali to są jescze gorsi! jednym słowem
              szczecińskie piekiełko !.ja juz dawno chciałem postawić takie ogólne pytanie na
              forum kto jest dobry ale ty mnie wyprzedziłeś w tym wątku studencie .jak sie
              niema co sie lubi to się lubi co się ma !a przynajmniej nie przeszkadza i nie
              bluzga .
              • zaczepialski może zamiast ogólnie to sam powiesz kto jest OK??? 18.06.04, 23:35
                • piotr33k2 Re: może zamiast ogólnie to sam powiesz kto jest 18.06.04, 23:41
                  obecnie nie widzę oprócz jurczyka i jego ludzi jakiś onych złych i
                  szkodliwych ,niektórzy są dwulicowi ,wredni i kunktatorscy jak napieralski ze
                  swoim klubem ale ogólnie napewno coś chcieliby konstruktywnego zrobic dla
                  miasta .
                  • Gość: student Re: może zamiast ogólnie to sam powiesz kto jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:44
                    co oni chcieliby zrobić
                    zauważ że pytam oni a nie one
                    • piotr33k2 Re: może zamiast ogólnie to sam powiesz kto jest 18.06.04, 23:46
                      jestem pewien że napewno w sumie to samo co one.
                  • zaczepialski jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze32??? 18.06.04, 23:47
                    wszyscy cacy?
                    • piotr33k2 Re: jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze3 18.06.04, 23:53
                      nie powiedziałem że wszyscy ,jedni są zdecydowanie żli to wiadomo chyba którzy
                      a reszta jest jaka jest i z nimi trzeba wiązać nadzieje i współpracować w każdy
                      m razie nie robic sztucznych zadym bo pani x jest ładna czy pan y jest młody i
                      ma odwagę wyrażać swoje zdanie publicznie i zdecydowanie której inni nie
                      mają .
                      • Gość: student Re: jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:57
                        podałem konkretny przykład
                        konkretnej osoby
                        zaangażowanej w konkretne tematy
                        a wymienieniem tych tematów
                        spróbuj więc może podać jakiś konkretny przykład nie truizmy

zaangażowana w
                        urealnienie sprzedaży mieszkań komunalnych na własność ludziom tam mieszkającym
                        przekształcenie z użytkowania wieczystego gruntów na własność
                        umożliwienie utworzenia w Szczecinie centrum logistycznego oraz eldorado
                        podatkowego dla firm transportowych
                        przeciwstawienie się sortowni śmieci na Gumieńcach
                        uporządkowanie polityki zagospodarowania odpadów
                        przeciwstawienie się bezsensownej likwidacji szkół
                        przeciwstawienie się bezpodstawnemu zwalnianiu pracowników oświaty
                        uporządkowanie zagospodarowania przestrzennnego miasta
                        referendum odwołujące Mariana Jurczyka
                        uporządkowanie wypłat zasiłków dla samotnych matek
                        konsekwentne wykazywanie indolencji Mariana Jurczyka
                        itd

• piotr33k2 Re: jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze3 19.06.04, 01:32
                          ty jesteś taki konkretny że z tej konkretnosci nie czytasz albo nie rozumiesz
                          co ja pisze i co chcę powiedzieć ,przecież ja wlasnie takie osoby bronię na
                          forum przed nieuzasadnioną merytorycznie krytyką , ja popieram wszystkich
                          konstruktywnych radnych nie bujających w obłokach i nie dających się wodzić za
                          nos róznym cwaniaczkom w rodzaju czesnego czy ptaka , do grona zła dołaczył
                          bym jeszcze oczywiście malanowską która jest ewidętnym przykładem jak żle
                          pojęta demokracja moze zaowocować .jacyna i lubińska jakna razie zachowują się
                          przyzwoicie jako radne, na tą drugą nawet głosowałem w pierwszej turze ,a że
                          moga sie komuś nie podobac z powodu cech osobowościowych to też rozumiem
                          chociaż nie popieram ,litwiński wydaje mi sie też rzeczowym facetem .
                          • Gość: student Re: jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 08:14
                            już nie chcę cię przypierać do muru
                            ale to oznacza jak bardzo kierujemy sie emocjami a nie rzeczowością
                            na dobrą sprawę większość dyskutantów nie wie co tak naprawdę robią radni
                            może i litwiński jest ok ale co zrobił czym się zajmował tworząc uchwały jakie
                            sprawy inicjował
                            i nie tylko on
                            co robili radni
                            ja już jeden przykład dałem
                            a inni
                            • piotr33k2 Re: jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze3 19.06.04, 15:23
                              widzisz ty jesteś blizej tego tematu ,prawdopodobnie nawet fizycznie bliżej (to
                              widać słychać i czuć)ja natomiast patrzę z dystansu i z dalszej perspektywy ale
                              zapewniam cię że mam ogólny ale kierunkowo właściwy pogląd na sytuacje ,dlatego
                              nie pierwszy raz broniłem np. radną jacynę przed demagogią ,bywała ona nawet
                              wtedy na forum i zabierała głos wyjaśniając wtedy właśnie sprawę z mieszkaniami
                              i ta niby uchwałę uwłaszczemiową którą jurczyk przypisywał sobie jako swój
                              osobisty sukces.zresztą ja osobiście nigdy nie wchodzę w szczegółowe personalne
                              i osobiste dyskusje na temat radnych i ich rozgrywek bo nie siedzę w tym
                              osobiście ,ja sie odnoszę tylko do spraw już powszechnie znanych i oficjalnie
                              podanych .
                          • Gość: zorro Re: swietne radne?! IP: 62.233.217.* 21.06.04, 18:17
                            masz student informacje tylko gazetowe wiec coz dziwnego ze podoba ci sie praca
                            jacyny i tereski a obie panie powinny sie zaczac leczyc bo o ile pani tereska
                            jeszcze probuje zachowywac jakis dystans i sie momentami hamuje to klimakterium
                            malgosia sprawuje swoj mandat tak jak taniec malpy z brzytwa, zanim trafi wroga
                            wykosi pol lasu i pochlasta sie po mordzie!

.....................................................
                            co komu do tego, jak i tak mniejsza o to!
                            • Gość: Paulina Re: swietne radne?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:31
                              Tekst rodem z mordowni. To niemożliwe żeby taki cham był radnym?
                        • anamar PO OWOCACH POZNACIE ICH... 22.06.04, 09:47
                          Gość portalu: student napisał(a):

>
                          > zaangażowana w
                          > urealnienie sprzedaży mieszkań komunalnych na własność ludziom tam
                          mieszkającym....TYCH"ZAANGAZOWANYCH"JEST WIELU,TYLKO EFEKTÓW BRAK...
                          > przekształcenie z użytkowania wieczystego gruntów na własność...TO AKURAT
                          POSTULAT WIELU"EKIP"
                          > umożliwienie utworzenia w Szczecinie centrum logistycznego oraz eldorado
                          > podatkowego dla firm transportowych ....FAJNY POMYSŁ,ALE PÓKI CO MJW
                          UTWORZYŁA JEDYNIE PRYWATNE ELDORADO DLA FIRMY OKNIARSKIEJ
                          > przeciwstawienie się sortowni śmieci na Gumieńcach...POPIERAM.TEŻ BYM NIE
                          CHCIAŁA,ŻEBY MI POD OKNAMI ŚMIERDZIAŁO.
                          > uporządkowanie polityki zagospodarowania odpadów...TU AKURAT CORAZ WIĘKSZY
                          BAŁAGAN
                          > przeciwstawienie się bezsensownej likwidacji szkół...ZNOWU SŁUSZNY
                          POSTULAT,TYLKO BEZ EFEKTÓW.
                          > przeciwstawienie się bezpodstawnemu zwalnianiu pracowników oświaty...J.W.
                          > uporządkowanie zagospodarowania przestrzennnego miasta...TO CHYBA ŻART?
                          > referendum odwołujące Mariana Jurczyka...POMINĄWSZY,ŻE NIEUDANE,REFERENDUM
                          NIE ZOSTAŁO WYMYŚLONE,ANI REALIZOWANE PRZEZ JACYNĘ,CZY LUBIŃSKĄ.JACYNA
                          NATOMIAST JEST AUTOREM POMYSŁU PODAROWANIA JURCZYKOWI MIESZKANIA Z ZASOBÓW
                          MIASTA.
                          > uporządkowanie wypłat zasiłków dla samotnych matek...NO WIDAĆ BYŁO OSTATNIO
                          JAK"UPORZĄDKOWAŁA"
                          > konsekwentne wykazywanie indolencji Mariana Jurczyka ...TYLKO NIE
                          ZAPOMNIJMY,ŻE OD NOWIE TEGO JURCZYKA ZAWDZIĘCZAMY...
                          > itd
                          >
                          • Gość: Zoja Re: PO OWOCACH POZNACIE ICH... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 10:31
                            > anamar napisała:

A czemu ty anamar taka głupia jesteś?
                            Wiesz co, poza takimi kretyńskimi ping-pongami w rodzaju "a w Ameryce bija
                            Murzynów" napisz czego oczekiwałabyś od radnych. I może oceń pracę także
                            innych. Bo na razie to tylko krytykujesz dwie osoby i w związku z tym jest to
                            niewiarygodne.
                            Mije dziecko chodzi do szkoły przy ul. Wielopolskiej i jasno powiem: dzięki
                            radnej po pierwsze mieliśmy informację co się dzieje, po drugie była na każde
                            nasze wezwanie a po trzecie nasza szkoła istnieje pomimo zakusów na jej
                            likwidację.
                            • anamar Re: PO OWOCACH POZNACIE ICH... 22.06.04, 11:01
                              Gość portalu: Zoja napisał(a):
                              >
                              > A czemu ty anamar taka głupia
                              jesteś?.........................................no
                              comments

> Wiesz co, poza takimi kretyńskimi ping-pongami w rodzaju "a w Ameryce bija
                              > Murzynów" napisz czego oczekiwałabyś od
                              radnych. ........................................oczekuję uczciwej i skutecznej
                              działalności na rzecz miasta i lokalnej społeczności.niestety,moje oczekiwania
                              rozmijają się z rzeczywistością.zamiast uczciwości-własne interesiki z
                              miastem;zamiast skuteczności-hucpa w gazetach i chęć zaistnienia w mediach za
                              wszelką cenę(nieważne,czy to pogrzeb kupczyka,czy matki bez zasiłku);zamiast
                              merytorycznych działań-pozorowane ruchy pod publiczkę;zamiast sensownych
                              projektów-np.propozycja prezentu dla jurczyka(mieszkanie od miasta) ;zamiast
                              reakcji na wątpliwości-buta i grożby;zamiast odpowiedzi na pytania-milczenie
                              (mimo
                              obietnic)

I może oceń pracę
                              także
                              > innych. Bo na razie to tylko krytykujesz dwie osoby i w związku z tym jest to
                              >
                              niewiarygodne...................................................................
                              ..co w tym dziwnego,że interesuje mnie praca radnej,na którą głosowałam?
                              napisałam już zresztą kiedyś,że to był mój wielki błąd.natomiast,jeśli chcesz
                              poczytać,co sądzę o pracy innych radnych,polecam archiwum.wypowiadałam sie
                              wielokrotnie,mi..o trzosie,kęsiku,słowackim,litwińskim,nowickim,kobylańskimi
                              innych.

• Gość: xxx Niektórzy sa zawistni oi po prostu podli IP: 212.14.60.* 19.06.04, 19:02
      podpiszcie sie imieniem i nazwiskiem i wtedy oskarżajecie
      -------------------------------
      brak odwagi gorszy od faszyzmu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka