Gość: zorro IP: 62.233.217.* 29.05.04, 15:54 chodza sluchy ze znalazly sie kwity na przekrety mjw w SCR. moze wreszcie bedzie troche spokoju i powagi w transmisjach TV GRYF z rady miasta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pieszy Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.fnet.pl 29.05.04, 19:28 zorro, TY taki poważny gość i oglądasz TĘ mydlaną operę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 22:46 I dobre masz słuchy są kwity na mjw - mówiące że kilkadziesiąt tyś. zł Pani mjw zarobiła na majątku gminy szczecin. OJ będzie draka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 23:38 nie kilkadziesiąt kilkaset milionów złotych na PZU Życie razem z Wieczerzakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 23:52 Bardzo mnie to ciekawi - co konkretnie "zWittnęła"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 00:25 OKNA na świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 00:36 Czy przy okazji wyborów prezydenckich nie wytykano MJW lewych interesów na oknach Wydziału Ekonomii US? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 18:52 Coś w tym może być. Pani Jacyna zawsze atakująca tbs-y za przejmowanie budynków komunalnych nigdy słowa złego nie wyrzekła na takie same praktyki w przypadku SCR-u. Pani Radna powinna coś powiedzieć.Pani Małgosiu jak to z tymi oknami było, jeśli był przetarg to ok. może inne umowy z SCR ? Czekam na informacje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 19:31 A może dlatego że to TBS ostatnoe przejmowały te mieszkania a nie SCR. SCR przejmował mieszkania na początku 2003 roku i wtedy pamiętam że P. Małgorzata mocno protestowała. Byłam u niej z mieszkaniem mojej mamy na ul. Rayskiego i próbowałyśmy wspólnie interweniować. Byłam nawet wtedy na sesji ale poza kilkoma osobami których P. Małgorzata przkonała wszyscy głosowali za przekazaniem tych kwartałów w których jest mieszkanie mojej mamy do SCR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: 62.233.217.* 30.05.04, 21:57 Tak tez mi sie jakos dziwnie sklada, ze od jakiegos czasu pani mjw nie tlucze w SCR a jedynie w TBS-y, pewnie to jest jakas metoda na zalatwianie zlecen. Gdyby TBS-y byly milsze i daly pani malgosi troche zarobic tez by im odpuscila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demon Re: cwana ale glupia IP: 62.233.217.* 30.05.04, 23:12 no to sie doigrala nie bedzie krzyczala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: intryganci - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 08:47 moja mama Basia miała kiedyś przyjaciółkę Krysię wyjątkową intrygantkę ale jednocześnie pragnącą zwrócić na siebie uwagę za wszelką cenę jej ulubioną metodą oczerniania innych przyjaciółek były takie teksty ty Basiu uważaj na tę Danusię bo ona to wiesz ale o co ci chodzi Krysiu wiesz ja nie mogę tego powiedzieć ale ta Danusia to ma za uszami ale co ma za uszami Krysiu och zebyś ty wiedziała ale o co chodzi kiedyś się dowiesz to wtedy zobaczysz moja mama Danusia i inne przyjaźnią się dotąd Krysia nie ma już przyjaciółek mam wrażenie że w tym wątku piszą radni którzy chcieliby znaleźć haka na swoja koleżankę ale że nie mogą więc dają do zrozumienia a ja bym chciał wiedzieć konkretnie bo inaczej to tych radnych przy następnych wyborach czeka los Krysi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Re: pytanie do Pani Jacyny-Witt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 10:33 Pani Jacyna-Witt często , po przeczytaniu na tym formum różnych informacji - mniej lub bardziej wiarygodnych - wykorzystywała przysługującą jej jako radnej możliwość złożenia interpelacji czy zapytania. Ja wobec tego posłużę się możliwością zadania jej pytania wprost na tym forum : Czy w ramach prowadzonej działalności gospodarczej Pani badź Pani wspólnicy, pełnomocnicy czy przedstawiciele zawierali umowy z SCR bądź inną spółką gminną. Jeżeli nie, to wystarczy, że odpowie Pani "nie" i wątek ten nie będzie miał żadnego znaczenia. Odpowiedź na to pytanie jest szczególnie interesująca w kontekscie art. 24F ust. 1 ustawy o samorządzie gminnym, który stanowi, iż radni nie mogą prowadzić działalności gospodarczej na własny rachunek lub wspólnie z innymi osobami z wykorzystaniem mienia komunalnego gminy, w której radny uzyskał mandat. Baba - ciekawska a jakże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Jacyna- Szanowni Państwo, IP: 212.14.60.* 31.05.04, 10:57 uprzejmie proszę o wyrozumiałość. Piastuję, owszem, stanowisko radnej,ale z tego płynie, niestety, niezbyt duże wynagrodzenie -zaledwie kilka tysięcy złotych. Jak Państwo wiecie kremy w tym wieku, jakie trzeba kupić to wydatek (wraz z pudrem i różem) kilkuset złotych, a co tu mówić o perfumach, cieniach do powiek, mascarze czy innych kosmetykach, które są mi niezbędn, aby dobrze się prezentować przed wyborcami w tv GRYF. Dlatego apeluję- podwyżcie mi wynagrodzenie, to przestanę zajmować się działalnością gospodarczą i przestanę robić interesy z SCR czy innymi gminnymi Spółkami. Pragnę nadmienić, że każdy kto jesty władzy musi mysleć o sobie i zarabia, bo czasu dużo nie mamy. Może za rok mnie nie wybiorą? Proszę więc przestańcie być tak zawistni,a zrozumcie kobietę, której młodość przemija, a która ciągle pragnie być atrakcyjna. Masażyści i fitness też kosztują. Wnoszę więc o znmianę tematu- niech każdy zajmie się tym co umie najlepiej, a ja informuję, że najlepiej umiem zarabiać pieniądze, co też chcę czynić wszelkimi sposobami. Dziękuję i pozdrawiam M. J-W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Szanowni Państwo, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 11:01 nie pomoże puder,róż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Jacyna-Witt Ana, IP: 212.14.60.* 31.05.04, 11:06 widocznie masz nienajlepszego stylistę. Zgłoś sie proszę do mojego biura to Ciebie z nim umówię. Pozdrawiam M. J-W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ protest IP: 212.14.0.* 31.05.04, 11:19 Uważam, że tego typu podszywanie się pod czyjeś nazwisko jest na forum niedopuszczalne. Nie darze zaufaniem Pani MJW, co nie przeszkadza mi w twierdzeniu, ze powyższy tekst jest poniżej krytyki. P.S. No chyba, że (w co nie wierzę) ten tekst napisała sama zainteresowana. Ale wtedy potrzebna konsultacja u specjalisty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Jacyna-Witt Polecam nie ukrywanie się IP: 212.14.60.* 31.05.04, 12:49 pod pseudonimem XYZ i proszę o wyrozumiałość . Poziom kultury określa poziom tolerancji. Bardzo mi przykro, że zostałam zle odebrana. W każdym razie zapraszam do mojego biura celem wyjaśnienia wszystkich nieściałości. Pozdrawiam - M.J.-W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Polecam nie ukrywanie się IP: 212.14.0.* 31.05.04, 12:53 Miałem na mysli ten post: uprzejmie proszę o wyrozumiałość. Piastuję, owszem, stanowisko radnej,ale z tego płynie, niestety, niezbyt duże wynagrodzenie -zaledwie kilka tysięcy złotych. Jak Państwo wiecie kremy w tym wieku, jakie trzeba kupić to wydatek (wraz z pudrem i różem) kilkuset złotych, a co tu mówić o perfumach, cieniach do powiek, mascarze czy innych kosmetykach, które są mi niezbędn, aby dobrze się prezentować przed wyborcami w tv GRYF. Dlatego apeluję- podwyżcie mi wynagrodzenie, to przestanę zajmować się działalnością gospodarczą i przestanę robić interesy z SCR czy innymi gminnymi Spółkami. Pragnę nadmienić, że każdy kto jesty władzy musi mysleć o sobie i zarabia, bo czasu dużo nie mamy. Może za rok mnie nie wybiorą? Proszę więc przestańcie być tak zawistni,a zrozumcie kobietę, której młodość przemija, a która ciągle pragnie być atrakcyjna. Masażyści i fitness też kosztują. Wnoszę więc o znmianę tematu- niech każdy zajmie się tym co umie najlepiej, a ja informuję, że najlepiej umiem zarabiać pieniądze, co też chcę czynić wszelkimi sposobami. Dziękuję i pozdrawiam M. J-W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norka Re: Szanowni Państwo, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 11:47 Skąd ja znam ten tekst? To nie Gabrysia ( głupia Rysia) Siarzeska z "Kilera" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna Re: pytanie do Pani Jacyny-Witt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 11:39 Po pierwsze mienie spółki miejskiej nie jest mieniem gminy. Spółka miejska ma swoje mienie gdyż jest spółką prawa handlowego a nie zakładem budżetowym. A do tego zawarcie umowy nawet bezpośrednio z miastem na dostawę na przykład papieru toaletowego nie jest w rozumieniu tej ustawy działalnością handlową na mieniu gminy. Na mieniu gminy prowadzisz działalność handlową gdy na przykład wynajmujesz od gminy grunty i budynki na fabrykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Jacyna-Witt Re: pytanie do Pani Jacyny-Witt IP: 212.14.60.* 31.05.04, 12:51 Zgadzam się z Panią całkowicie, prosze jednak wziąść pod uwagę fakt, że ktoś nazdoruje to mienie Spółki i mienie gminne. Pozdrawiam Panią i gratuluję przenikliwości. Zapraszam do mojego biura. M.J-W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: pytanie do Pani Jacyny-Witt IP: 212.14.0.* 31.05.04, 12:54 Sama spółka jeste mieniem gminy. Zatem, pośrednio (w uproszczeniu), składniki spółki stanowią własnoć gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana apel do radnej jacyny-witt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 14:20 proszę odpowiedzieć na pytanie baby:tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 15:44 no to proszę jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubin Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 08:24 Pani Radna czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana co się stało z radną jacyną-witt? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 11:19 pani małgorzato,głosiła pani wielokrotnie(także na tym forum)konieczność przejrzystości reguł.oburzała się pani na niejasności na styku urząd miasta- prywatne firmy,mówiła pani wiele o uczciwości,ba!była pani jednym z założycieli stowarzyszenia przedsiębiorców głoszących takie zasady...i nagle nie potrafi pani odpowiedzieć na jedno,proste pytanie,dotyczące prowadzonej przez panią firmy?co się nagle stało z pani przekonaniami?naprawdę wierzy pani,że"udawanie trupa"jest sposobem załatwienia sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski link dla miłej any :-))) 02.06.04, 11:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=13078514 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: spójrz na czas i przeproś IP: 212.14.0.* 02.06.04, 11:32 Sorry. Masz chyba fory u admina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana uściślenie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 11:53 fajnie,że pani jacyna odpowiedziała na pytanie...jeszcze tylko malutkie uściślenie:1.czy w trakcie trwania swej kadencji radnej,firma przez panią prowadzona wymieniała okna,bądz brała udział w realizacji zleceńSCR-u w jakiejkolwiek innej formie? 2.czy pośredniczyła pani,badz realizowała zlecenia SCR-u przy pomocy innych firm? 3.czy pisząc o innych firmach,które pytały panią o ofertę na stolarkę dla scr- u,miała pani także na mysli firmę budowlaną radnego kobylańskiego-pani kolegi z klubu"od nowa"?czy do współpracy doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: uściślenie uściślenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 12:22 jeszcze jedno pytanie do radnej jacyny-witt:czy pani firma jest producentem okien,czy też w stosunku do scr-ów i innych klientów występuje pani tylko jako pośrednik?bardzo proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: 212.14.0.* 02.06.04, 11:25 Nie żebym pania MJW lubiał, ale ciebi Ana też specjalnym uczuciem nie darzę. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=13078514 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 11:41 xyz twoje uczucia są twoją wewnętrzną sprawą i nie oczekuję,że będziesz mi się ze swych sympatii i antypatii zwierzał.a przy okazji:nie mówi się"lubiał"tylko"lubił" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: 212.14.0.* 02.06.04, 11:45 Czep się tramwaja kłamczucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 12:01 oj,czyżby chamuś zaczynał z ciebie wyłazić?do mnie masz pretensję,żeś gamoń z języka ojczystego?było się uczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: 212.14.0.* 02.06.04, 12:12 Nie żem gamoń, jeno, żeś ty kłamczucha. Zarzuciłaś MJW ukrywanie się i uchylanie od odpowiedzi. Choc tej odpowiedzi udzieliła. Zrobiłaś to albo świadomie kłamiąc, albo nie raczywszy przejrzeć forum. Jedno i drugie pasuje do ciebie jak ulał. Kłamczuszka lub bezkrytyczna wobec siebie arogantka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 13:02 łatwo ci przychodzi obrażanie innych.zadałam pytanie radnej w tym wątku,więc nic dziwnego,że tu oczekiwałam odpowiedzi.radna zresztą nieraz TU właśnie odpowiadała.o tym,że udzieliła odpowiedzi dowiedziałam się dopiero z linku zaczepialskiego i ok.tak więc jednak jesteś gamoń.nie tylko nie umiesz poprawnie pisać,ale również czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: 212.14.0.* 02.06.04, 13:10 Srali muchy bedzie wiosna... Nie sprawdziłas forum, a zaatakowałas radną. Cała ty. Na dodatek najlepiej obsrać tego kto zwróci uwgę. Baj baj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 13:32 ja cię nie"obsrałam"(jak piszesz).ta kupa na tobie to nie moja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: co się stało z radną jacyną-witt? IP: 212.14.0.* 02.06.04, 13:40 Gadaj zdrowa kłamczucho. Agresja ci nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Jacyna-Witt do Ani IP: 212.14.60.* 06.06.04, 20:49 Aniu, dziecko, dziękuję za dociekliwość, twój upór jest godny poswięcenia. Prosze Cie jednak przejrzyj poczatek tego wątku, a odkryjesz odpowiedż. Nie lubię sie powtarzać. jeżeli jednak masz mi coś do zarzucenia-zapraszam do mojego biura. Nadmieniam, że nie jest grzechem zarabianie pieniądza, wręcz przeciwnie-cnotą i to wielką, bo z zarobionych przeze mnie pieniędzy opłacane są i to niemałe wierz mi podatka, a z tych podatków finansowany jest m.in rozwój tego miasta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana do gosi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 10:49 zupełnie nie wiem ,małgosiu,czemu zwracasz się do mnie"dziecko".nie usprawiedliwia tego nawet twój zaawansowany wiek.co do reszty twojego postu,to: 1.piszesz:"jeśli masz mi coś do zarzucenia,zapraszam do biura".chyba sumienie cię gryzie,bo nie postawiłam żadnego zarzutu.zadałam tylko kilka pytań,na które zresztą tradycyjnie nie odpowiedziałaś.rozumiem,że były niewygodne. 2.piszesz także"przejrzyj początek wątku,a odkryjesz odpowiedz"-tu mijasz się z prawdą.na moje pytania nie odpowiedziałaś,ani na tym forum,ani(mimo deklaracji) na stronach"od nowy" 3.piszesz również,że "płacisz niemałe podatki".tu sprawa jest dyskusyjna.zgodnie z oświadczeniami radnych(temat ten porusza tu również lex) obrót znacznie przekraczający 1mln.800tys.pln. skutkował u ciebie podatkiem naliczanym zaledwie od kwoty ok.60 tys.pln!!miej więc chociaż na tyle przyzwoitości,by nie pisać publicznie,o "niemałych podatkach,z których finansowany jest rozwój miasta".chciałoby się rzec:jakie podatki,taki rozwój...pani radna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: do intrygantki any IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 13:36 Przecież ciemniaro to nie Jacyna-Witt napisała ten tekst. Jacyna Witt używa nicka m.j.w. Z wcześniejszych tekstów jasno wynika że to podpucha. I to prawdopodobnie sfingowana przez ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana podpucha czy nie? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 14:06 z"podpuchą"nic wspólnego nie mam.nie bardzo rozumiem,dlaczego gdy mowa o jacynie natychmiast dzieją się dziwne rzeczy(to niestety reguła),np:rzekome podpuchy,grozby,fałszywe nicki,nerwowi interlokutorzy,którzy pojawiają się na forum tylko przy tej okazji.nie bardzo też rozumiem,po co ktokolwiek miałby dokonywać akurat takiej"podpuchy".coś ostatnio za wiele zamieszania przy pani radnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Jacyna-Witt Aniu, nie chcialam Cie urazic IP: 212.14.60.* 07.06.04, 18:54 jednakże niestety znowu musze to zrobić - nieuważnie czytasz lub nie do końca chcesz rozumieć. Moje zaproszenie do biura jest tylko i wyłącznie wyrazem otwartości i szczerości, a nie jak się dopatrujesz wyrazem strachu. Nie chcę Cie dotknąć, ale stare, polskie przysłowie mówi Na złodzieju czapka gore. Pozdr. MJW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.j.w prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:46 Powiadomiono mnie, iż jakaś osoba poszywa się pod moje nazwisko. Proszę uprzejmie o zaprzestanie takich praktyk na forum GW. Jest to nieetyczne. Na razie określam to łagodnie. Nie będę też demetowała gówniarskich tekstów. I podejmowała jakichkolwiek kroków. Nie mam też zamiaru całkowicie rezygnować z wypowiedzi na forum, chociaż niektórzy chcieliby mnie może zniechęcić, chociażby przez takie działania. Pozdrawiam forumowiczów i uprzejmie informuję, że od czasu do czasu zamieszczam na forum GW teksty pod nickiem m.j.w. Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to zapraszam na swoją pocztę: m.jacyna_witt@twojeokna.tet.pl lub telefon 0 601 742 783, 0 606 68 26 18 Małgorzata Jacyna-Witt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: prośba do oryginalnej jacyny... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 10:11 to może tak,przy okazji,z rozpędu odpowie pani na postawione jej pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana jak by nie skłamać,żeby prawdy nie powiedzieć? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 11:10 hmmm,pani radna konsekwentnie udaje trupa i na pytania nie odpowiada...jak myślicie,dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jak by nie skłamać,żeby prawdy nie powiedzieć IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 11:33 A dlaczego ma na forum odpowiadać na twoje głupie skądinąd pytania. Podała ci numer telefonu i adres internetowy to jak chcesz pytać się o sprawy miasta - to pytaj. A jak chcesz się pytać o sprawy prywatne, to też pytaj. Tylko kto ci dał do tego prawo? A tak w ogóle to dlaczego nie pytasz innych radnych o różne sprawy. Oczywiście dotyczące ich działania w radzie miasta. Jakoś tak dziwnie czepiłaś się jednej osoby. Czyżbyś miała jakiś konkretny prywatny powód? To pytanie jest bez odpowiedzi bo ty nigdy na pytania nie odpowiadasz, nawet na zupełnie niewinne np. na kogo głosowałaś w wyborach do rady miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana odpowiadam kasi.hurra pojawła się znów!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 11:47 1.pytasz,czemu mjw ma odpowiadać na pytania...otóż dlatego,że jako osoba publiczna swoimi działaniami wzbudziła wątpliwości...ponadto wielokrotnie na forum odpowiadała na pytania,tylko te ostatnie są dla niej jakieś niewygodne... 2.w wyborach samorządowych głosowałam na jacynę-witt,i wierz mi więcej tego błędu nie popełnię. 3.to nieprawda,że nie pytam o nic(jak piszesz)innych radnych.pytam i najczęściej odpowiadają,w odróżnieniu od mjw. 3.teraz pytania do ciebie:dlaczego pojawiasz sie tylko przy okazji wątków o mjw? jak się miewają przystojny mąż,spotowy niemiecki samochód,spłacone mieszkanie i firma pr?czy nauczyłaś się już pisowni swojej specjalności? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: odpowiadam kasi.hurra pojawła się znów!!!! 09.06.04, 11:58 > 1.pytasz,czemu mjw ma odpowiadać na pytania...otóż dlatego,że jako osoba > publiczna swoimi działaniami wzbudziła wątpliwości...ponadto wielokrotnie na > forum odpowiadała na pytania,tylko te ostatnie są dla niej jakieś niewygodne... no właśnie > 2.w wyborach samorządowych głosowałam na jacynę-witt,i wierz mi więcej tego > błędu nie popełnię. no co ty? > > 3.to nieprawda,że nie pytam o nic(jak piszesz)innych radnych.pytam i > najczęściej odpowiadają,w odróżnieniu od mjw. no właśnie > 3.teraz pytania do ciebie:dlaczego pojawiasz sie tylko przy okazji wątków o mjw ? > jak się miewają przystojny mąż,spotowy niemiecki samochód,spłacone mieszkanie i firma pr?czy nauczyłaś się już pisowni swojej specjalności? nie sądzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I_GLO_N Re: odpowiadam kasi.hurra pojawła się znów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 15:51 Pani Jacyna nie ma obowiązku,a już na pewno przyjemności ,odpowiadać na pytania dotyczące jej prywatnych spraw. Zresztą słusznie robi że nie daje się podpuścić takimi kretyńskimi zaczepkami. Jakoś nie widzę aby Pani Jacyna wzbudziła wątpliwości swoją działalnością kogokolwiek poza tobą. Chyba jasno ci wczesniej wyjaśniła że woli dyskutować patrząc komuś w oczy niż prowadzić polemiki z anonimami którzy wstydza się swojego nazwiska na forum. Zreszta wszyscy radni i ci co podpisywali się swoim nazwiskiem wyszli z forum bo trudno odpowiadać na argumenty " a w Ameryce biją Murzynów dlatego radny jest głupi/złodziej/oszust/świnia/prostak (do wyboru)". A twoje deklaracje że głosowałaś na Jacynę są tyle prawdziwe, co gruszki na wierzbie twojego ulubieńca Millera. Jesteś zwyczajną kłamczuchą, zresztą już wiele osób na forum ci to mówiło. Do tego niesympatyczną i bez wdzięku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana kolejny typek do galerii... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 15:58 qrcze,a nie mówiłam,że jak tylko mowa o jacynie,to natychmiast pojawiają się dziwni,napastliwi obrońcy,z nickami utworzonymi tylko do tej sprawy?ten ostatni,w dodatku zIP identycznym z samą panią radną...a wszystkie te nerwy z powodu kilku prostych pytań,na które radna boi się odpowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: kolejny typek do galerii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 17:50 mowa o Jacynie jest przede wszystkim w twoim wydaniu takie widocznie masz zadanie a typki jak typki każdy ma prawo do swojego głosu nerwowych zachowań u nikogo poza tobą nie zauważyłem może to nie strach przed odpowiedzia tylko bezsensowność twoich pytań powoduje brak odpowiedzi u radnej o tym nie pomyślałaś a IP ma podobne pół Szczecina bo to neostrada o tym też nie pomyślałaś w ogóle widać że zbytnio nie myślisz impulsymnym działaniem też bym tego nie nazwał bezmyślnością też nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: kolejny typek do galerii... IP: 62.233.217.* 10.06.04, 20:50 jak donosza moi informatorzy sluzby wojewody zajmuja sie sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: kolejny typek do galerii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:57 jak donoszą moi informatorzy służby zajmują się wieloma sprawami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: kolejny typek do galerii... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 16:36 A może niech uwikłana Pani radna,po prostu odpowie na stawiane jej pytania i w ten sposób przetnie wszelkie wątpliwosci?Chyba,że po jej odpowiedziach wątpliwosci dopiero by się zaczeły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusia Re: kolejny typek do galerii... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 18:16 Nieuwikłana pani radna odpowiedziała na innym wątku. Odpowiedziała jasno i wyraźnie. Po co więc to szczucie. Znajdź sobie wąek pod m.j.w i będziesz miał odpowiedź. A już nie mówiąc o tym że akurat komu jak komu ale P. Jacynie-Witt trudno zarzucić jest uwikłanie. Na szczęście są tacy radni którzy nie tylko nie korzystają ze swoich funkcji ale jasno potrafią wyjaśnić wszelkie sprawy dotyczące miasta. Moją wyjaśniła bardzo mocno. Okazało się że urzędnik "zgubił" dokument i dlatego wydał decyzję niekorzystną. Kazano mi odwoływać się do sądu. Na szczęście radna zainterweniowała i sprawa została załatwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golf przyjaciel JACYNA - NA WIDELCU u kogo !!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 15:47 Gośka niech piszą, tyle mają z tego radości. Jeszcze kilka dni i załatwimy ich na cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana kolega radnej mnie przestraszył! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 16:13 a ile jeszcze dni?i kto "będzie załatwiał na cacy"?radna,p.marek,jego koledzy,czy jeszcze ktoś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 09:23 hallo,pani małgorzato!ponownie proszę o odpowiedz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solar Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 12:16 m.j.w napisała: > Nie będę na ten temat dyskutować na forum, gdyż jakoś nie polubiłam dyskusji > z anonimami. Wolę adwersarzom lub przyjaciołom patrzeć w oczy. > I to by było na tyle. I ma rację. Dyskusja z zaślepioną, agresywną, bezczelnie kłamiącą, złośliwą, subiektywną i bezgranicznie zaangażowaną w działalność SLD aną nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: 212.14.0.* 04.06.04, 12:21 Ana to ty jestes zaangażowana w działalność SLD? No to ja rozumiem skąd te sondaże. Skoro się takich oddanych działaczy angażuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:51 Dalibóg rozszyfrowali Anę!Zawsze wiedziałem,że to Wallenrod w spódnicy.A tak na poważnie,Aniu,to już o różne rzeczy Cię tu podejrzewano,ale o sprzyjanie sld,to chyba pierwszy raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 23:03 Mam pytanie do pani Jacyny-Wit:jak to możliwe,że z uzyskanego w Pani firmie obrotu prawie 2 milionów złotych uzyskała Pani zaledwie 60 tys.złotych zysku,i to przed opodatkowaniem,dodatkowo nie prowadząc w tym czasie inwestycji?Dane podaję wg.oświadczeń majątkowych radnych.To zaledwie 3% zyskowność i to brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: JACYNA - NA WIDELCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 00:29 Nic dziwnego, ze w Polsce przybywa zwolennikow podatku obrotowego - 3- procentowy zysk w branzy budowlanej nie istnieje (chyba, ze kupuje sie lewe faktury od tzw. ryczaltowcow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowalniec gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 08:14 Większość zwyczajnych ludzi nie odróżnia zysku od rentowności, przychodu od dochodu. Bo większość "zwyczajnych" ludzi nie wie co to znaczy prowadzić działalnośc na własny rachunek. Proponuję aby osoby które takie głupoty tutaj wypisują jak Lex czy Andy najpierw zaryzykowały własną kasę, poużerały sie z różnymi urzędami, ścigały nieuczciwych oszustów którzy wyciągają towar a nie płacą, zatrudniły przynajmniej jednego człowieka na umowę o pracę itd. Wtedy przestaną wypisywać takie głupoty. Mogę wam tylko powiedzieć, że dochód na papierze możecie mieć ogromny a w kasie zero bo ktoś nie zapłacił wam za fakturę. I odwrotnie - możesz mieć w kasie firmy zero, a żyć ponad stan, bo wypłacasz sobie pensje w wysokościach niebotycznych (dot. sp. z o.o. i ak.). Rentowność w większości małych firm budowlanych w roku poprzednim była ujemna. Składa się na to wiele czynników. Jak ktoś nie ma pojęcia o działalności gospodarczej to już niech lepiej pieprzy bez sensu o polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 12:12 Niepotrzebnie sie zapiekasz. Od dziewieciu lat pracuje w branzy budowlanej, zawsze w firmach "prywatnych", zaczynalem od majstra, teraz od czterech lat prowadze wlasny biznes. Rozumiem Twoje stanowisko bo mnie rowniez dotknela zapasc finansowa branzy - od trzch lat wszyscy wszystkim sa winni pieniadze. Ale to nie powod, zeby obrazac innych na forum - jasne, ze mnie tez czesto zastanawia czym zajmuja sie stali bywalcy (spokojna posadka w UM, delegacja od Matki Partii do dzialan propagandowych na forum, itp.). Problem, o ktorym piszesz lezy glownie po stronie wymiaru sprawiedliwosci i jego nieskutecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 17:19 To szanuj pracę innych i nie domniemuj że robią przekręty z fakturami. Chyba że sam tak robisz i świetnie się na tym znasz. Ciekaw jestem jaka jest rentowność twojej firmy. Bo jeżeli wysoka to lecisz na układach i znajomościach. I nie wciskaj kitu że liczy się wysoka jakość - guzik. Dla klienta najważniejsza jest cena, w przetargach też. Chyba że z góry wiesz, na czym zaoszczędzisz. Mam jakieś przeczucia że należysz właśnie do takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:34 Nie startuje w przetargach publicznych, po tam w wiekszosci przypadkow jedynym kryterium jest cena. Po prostu pare razy w zyciu zrobilem cos porzadnie i ludzie polecaja sobie moje uslugi. Proponuje Ci tez zrobic cos porzadnie, zamiast uzalac sie nad soba - niekoniecznie pomoze, ale na pewno nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:38 Ja się nie użalam. Nie wiedziałem że jesteś tzw. złotą rączką i ludzie cię polecają. Gratuluję ale nie o takiej skali działalności mówiłem. Niemniej to dobrze że takie złote rączki funkcjonują. Przy drobnych remontach i budowach są niezastąpione. Trudno w takim przypadku mówić o rentowności. Życzę wielu zleceń i uczciwych płatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: gówniarskie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:18 Dziękuję, chociaż trochę opacznie mnie zrozumiałeś. Po prostu staram się unikać klientów, którzy są "ograniczeni" ustawą - jak wiesz ostatnio progi poszczególnych trybów mocno poprzesuwały się w górę, więc rynek moich zleceń mocno się "rozszerzył". Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: gówniarskie głupoty 16.06.04, 13:57 jak nie wyślesz zdjęcia by mogła popatrzeć ci w oczka to nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: gówniarskie głupoty 16.06.04, 14:00 qrcze,wysłałam jej też pytania na maila,oraz na stronę"odnowionych"i nic...a tak ładnie obiecywała..... Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: gówniarskie głupoty 16.06.04, 14:48 Pani radna ma teraz dużo poważniejsze problemy niż odpisywanie.Wtajemniczeni wiedzą niestety o co chodzi.Nosił wilk razy kilka poniesli i wilka. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: gówniarskie głupoty 16.06.04, 20:42 dziś w UM stała w pierwszym szeregu z kobietami po zasiłki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 14:12 telewizja była? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: gówniarskie głupoty 17.06.04, 16:17 Gość portalu: Ana napisał(a): > telewizja była? jasna, nadawali na żywo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 12:17 okazji do pokazania się w tv pani radna nie marnuje nigdy.przypomina mi się skandal z przepychaniem się do kamer na pogrzebie płk.kupczyka...pózniej na hasło"jesteśmy na antenie"nawet łezkę uroniła spod okularów słonecznych Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 13:13 Pamiętam jeszcze jej skierowaną do mediów-wyłącznie zresztą-akcję ochrony praw prostytutek;a medialny szum jaki rozpętała zakładając stowarzyszenie przedsiębiorców,które funkcjonowało tylko w gazetach? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 16:02 Oj przyklady mozna mnozyc, tylko po co ?:) Sprawa fasadowosci dzialan MJW wielokrotnie byla na forum omawiana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graczka Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 16:27 A wam żal że wasi faworyci obstawiają ogony,możecie sobie na przykład na tym temacie pogadać o Kochańskiej i poporównywać. Albo o Strządale. No i zawsze wdzięczny temat Ela-Stella Malanowska. Może też pogadacie o innych męskich radnych których skuteczność w działaniu można ocenić. Kto się wyróżnia zaangażowaniem i pracowitością? i co to znaczy fasadowość działania w przypadku radnych którzy sprawują określone funkcje a poza tym normalnie powinni gdzieś tam pracować. I co w ogóle powinni robić w takim razie radni jak nie angażować się w określone sprawy,popierać określone projekty na nadzorować pracę urzędu i zarządu.bo to przecież nie oni rządzą w mieście ani poza tym nic innego nie mogą robić. Rozumiem że dla absztyfikanta działaniem niefasadowym jest pokątne załatywianie różnym ludziom ich interesów i wchodzenie w układy z urzędnikami i zarządem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 16:29 Polemizowac nie mam zamiaru. Rzuce tylko kilka hasel: obrona prostytutek, 100% Szczecin, Stow. na Rzecz Rownych Szans, biuro ds. afer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graczka Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 16:42 A teraz o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graczka Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 16:47 Nie. Przykłądy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 16:48 Polecam lekture dawniejszych watkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graczka Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 16:55 Jak zwykle nic konkretnego. Bo nic konkretnego o innych radnych nie powiesz bo nic nie można powiedzieć,żałosny jesteś i nie powiesz też czegobyś oczekiwał od radnych bo nic więcej niż ja nie napiszesz.dlatego takie głupie wasze teksty są zwyczajną podpuchą.i to zawsze tych samych osób co uświadamiam pozosatałym forumowiczom.i to by było dziasiaj na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: gówniarskie głupoty 18.06.04, 16:59 Pisze to, co chce napisac. Dodatkowo nie utozsamiam sie z innymi wpisujacymi w tym watku. I to rzeczywiscie byloby na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: gówniarskie głupoty 17.06.04, 14:59 dyrgosia napisała: > dziś w UM stała w pierwszym szeregu z kobietami po zasiłki... ^^^Ciekawe czy dostała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graczka Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 16:29 A ty tuner miałeś podać jakieś konkrety a nic nie podajesz. Czyli kłamałeś i pomawiałeś,jak zwyczajna świnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: gówniarskie głupoty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 13:13 A o co? Bo jeżeli jesteś wtajemniczony, to wiesz, a jeżeli nie wiesz to jakieś głupoty wypisujesz. Na wątkach dotyczących P. Jacyna-Witt często obserwuję takie zagrania a później wychodzi że nic nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: prawda o tym wątku. 18.06.04, 17:08 mozna jacyny nie lubic jak niektórzy zacni forumowicze i jej zazdrościć jak niektóre zacne forumowiczki ale żadnych merytorycznych zarzutów wobec niej nie ma ,czepcie się lepiej malanowskiej bo do niej z kolei wszystko pasuje . Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !!!! 18.06.04, 17:11 Trudno uznac czlowieka za zacnego, pozytecznego i cnotliwego opierajac sie tylko na fakcie, ze nie jest kryminalista i nie ma na koncie postepowan prokuratorskich. Carte blanche jak mawiaja to troche malo... To taka refleksja natury ogolnej. Kondycja naszych lokalnych elit jest pod zdechlym azorkiem i za chwile moze sie okazac, ze Jacyna-Witt nadaje sie do beatyfikacji za zycia. Nie, nie i jeszcze raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !! 18.06.04, 17:31 jak nie bedzie sztucznie i niepotrzebnie moim zdaniem wywoływana do tablicy to nie bedzie też jakiejkolwiek potrzeby lub ochoty beatyfikacji czy gloryfikacji , atak wogóle to jest to kobieta sukcesu (przynajmniej finansowego) i nie zawdziecz go bynajmniej układzikom partyjno-towarzyskim jak niejaka malanowska o której cicho!sza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 18:36 nie tylko finansowego bez układu partyjnego także politycznego bez układu partyjnego zaangażowana w urealnienie sprzedaży mieszkań komunalnych na własność ludziom tam mieszkającym przekształcenie z użytkowania wieczystego gruntów na własność umożliwienie utworzenia w Szczecinie centrum logistycznego oraz eldorado podatkowego dla firm transportowych przeciwstawienie się sortowni śmieci na Gumieńcach uporządkowanie polityki zagospodarowania odpadów przeciwstawienie się bezsensownej likwidacji szkół przeciwstawienie się bezpodstawnemu zwalnianiu pracowników oświaty uporządkowanie zagospodarowania przestrzennnego miasta referendum odwołujące Mariana Jurczyka uporządkowanie wypłat zasiłków dla samotnych matek konsekwentne wykazywanie indolencji Mariana Jurczyka itd Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !! 18.06.04, 22:57 zgadza się to prawda ale niektórych drażni jej osobowość, ja jej osobiście nie znam i mnie nie drazni ,moze nie jestem jej wielbicielem ale doceniam ją i tyle .ten cały wątek jak inne o niej to zwykłe wywoływanie sztucznego problemu spowodowane powdami innymi niz merytoryczne co chciałem podkreślic moim zabraniem głosu na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:13 nie tłumacz się ona drażni tylko politykierów i politykierówki z różnych ugrupowań bo widzą w niej zagrożenie dla siebie i swojej bylejakości mądrzy ludzie chcą wpółpracować durnie niszczą walczą mszczą się i chcą odwetu mądrzy ludzie konkurują durnie zwalczają się bardzo cenię radną za jej inność i niepodporządkowanie i za to że nie odwracając się do tyłu idzie do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana fane incatywy,tylko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 13:16 zauważ tylko studencie,że z żadnej z wymienionych przez ciebie"wspaniałych "incjatyw nigdy nic nie wyszło.oprócz szumu w gazetach oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinski ryj Re: prawda o tym wątku - czekałem na taki głos !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 17:32 ech, ty "barania łąko" - bez układzików - taka super- co ona jeszcze robi na tej wsi- ZASTANOW SIE O CZYM PISZESZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski MJW to nie jest moja faworyta ale wypada zauważyć 18.06.04, 23:10 że na tle miernot w radzie miasta MJW TO GWIAZDA :-))). Tak na marginesie to sam wątek jest żałosny i jego meritum sie już DAWNO wyczerpało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: MJW to nie jest moja faworyta ale wypada zauw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:14 ciekaw jestem kto jest twoim faworytem i z jakich powodów obiecuję że uszanuję wskazanie i nie będę komentował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: ostatnio.... "zmartwychwstały" Gieremek :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:19 ok lokalnie Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Re: ostatnio.... "zmartwychwstały" Gieremek :-))) 18.06.04, 23:27 lokalnie ostatnio zaimponował mi zaangażowaniem w antyJurczyka Nitras(PO) i Sochański (startem z wielką kasą z list Pameli-Sowińskiej) :-))) A tobie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: ostatnio.... "zmartwychwstały" Gieremek :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:42 też bardzo cenię Sławka Nitrasa jest jasną gwiazdą na tle lokalnej PO ma wspaniałą grupę z którą współpracuje i nie są to ani radni ani parlamentarzyści Sochański jest ok że nie miał oporów do występowania na bilboardach z Kamelą widać że bardzo chce wrócić do polityki natomiast w radzie miasta widzę jasne gwiazdy w osobach kobiet TL MJW i MM z absolutnie różnych powodów tak je oceniam ale uważam że przecierają drogę innym i z czasem radny będzie faktycznie zaszczytną funkcją a nie okopanym stanowiskiem wychowywały mnie same kobiety może dlatego uważam że w naszym kraju to jest to co mamy najlepsze i najwartościowsze Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: lokalnie 18.06.04, 23:33 lokalnie to programowo ideowo i paranoidalnie wszyscy żli .jurczyk z ekpą neptyków wiadomo zły,ci co są do niego w opozycji i wytykają mu wszystkie braki to też są żli ,ci co chcieli go odwołać z poza rady i na dodatek ośmielili się tego nie dokonac bow sumie przegrali to są jescze gorsi! jednym słowem szczecińskie piekiełko !.ja juz dawno chciałem postawić takie ogólne pytanie na forum kto jest dobry ale ty mnie wyprzedziłeś w tym wątku studencie .jak sie niema co sie lubi to się lubi co się ma !a przynajmniej nie przeszkadza i nie bluzga . Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: może zamiast ogólnie to sam powiesz kto jest 18.06.04, 23:41 obecnie nie widzę oprócz jurczyka i jego ludzi jakiś onych złych i szkodliwych ,niektórzy są dwulicowi ,wredni i kunktatorscy jak napieralski ze swoim klubem ale ogólnie napewno coś chcieliby konstruktywnego zrobic dla miasta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: może zamiast ogólnie to sam powiesz kto jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:44 co oni chcieliby zrobić zauważ że pytam oni a nie one Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: może zamiast ogólnie to sam powiesz kto jest 18.06.04, 23:46 jestem pewien że napewno w sumie to samo co one. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze32??? 18.06.04, 23:47 wszyscy cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze3 18.06.04, 23:53 nie powiedziałem że wszyscy ,jedni są zdecydowanie żli to wiadomo chyba którzy a reszta jest jaka jest i z nimi trzeba wiązać nadzieje i współpracować w każdy m razie nie robic sztucznych zadym bo pani x jest ładna czy pan y jest młody i ma odwagę wyrażać swoje zdanie publicznie i zdecydowanie której inni nie mają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:57 podałem konkretny przykład konkretnej osoby zaangażowanej w konkretne tematy a wymienieniem tych tematów spróbuj więc może podać jakiś konkretny przykład nie truizmy zaangażowana w urealnienie sprzedaży mieszkań komunalnych na własność ludziom tam mieszkającym przekształcenie z użytkowania wieczystego gruntów na własność umożliwienie utworzenia w Szczecinie centrum logistycznego oraz eldorado podatkowego dla firm transportowych przeciwstawienie się sortowni śmieci na Gumieńcach uporządkowanie polityki zagospodarowania odpadów przeciwstawienie się bezsensownej likwidacji szkół przeciwstawienie się bezpodstawnemu zwalnianiu pracowników oświaty uporządkowanie zagospodarowania przestrzennnego miasta referendum odwołujące Mariana Jurczyka uporządkowanie wypłat zasiłków dla samotnych matek konsekwentne wykazywanie indolencji Mariana Jurczyka itd Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze3 19.06.04, 01:32 ty jesteś taki konkretny że z tej konkretnosci nie czytasz albo nie rozumiesz co ja pisze i co chcę powiedzieć ,przecież ja wlasnie takie osoby bronię na forum przed nieuzasadnioną merytorycznie krytyką , ja popieram wszystkich konstruktywnych radnych nie bujających w obłokach i nie dających się wodzić za nos róznym cwaniaczkom w rodzaju czesnego czy ptaka , do grona zła dołaczył bym jeszcze oczywiście malanowską która jest ewidętnym przykładem jak żle pojęta demokracja moze zaowocować .jacyna i lubińska jakna razie zachowują się przyzwoicie jako radne, na tą drugą nawet głosowałem w pierwszej turze ,a że moga sie komuś nie podobac z powodu cech osobowościowych to też rozumiem chociaż nie popieram ,litwiński wydaje mi sie też rzeczowym facetem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 08:14 już nie chcę cię przypierać do muru ale to oznacza jak bardzo kierujemy sie emocjami a nie rzeczowością na dobrą sprawę większość dyskutantów nie wie co tak naprawdę robią radni może i litwiński jest ok ale co zrobił czym się zajmował tworząc uchwały jakie sprawy inicjował i nie tylko on co robili radni ja już jeden przykład dałem a inni Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: jak zwykle sie ślizgasz. Kto jest OK piotrze3 19.06.04, 15:23 widzisz ty jesteś blizej tego tematu ,prawdopodobnie nawet fizycznie bliżej (to widać słychać i czuć)ja natomiast patrzę z dystansu i z dalszej perspektywy ale zapewniam cię że mam ogólny ale kierunkowo właściwy pogląd na sytuacje ,dlatego nie pierwszy raz broniłem np. radną jacynę przed demagogią ,bywała ona nawet wtedy na forum i zabierała głos wyjaśniając wtedy właśnie sprawę z mieszkaniami i ta niby uchwałę uwłaszczemiową którą jurczyk przypisywał sobie jako swój osobisty sukces.zresztą ja osobiście nigdy nie wchodzę w szczegółowe personalne i osobiste dyskusje na temat radnych i ich rozgrywek bo nie siedzę w tym osobiście ,ja sie odnoszę tylko do spraw już powszechnie znanych i oficjalnie podanych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: swietne radne?! IP: 62.233.217.* 21.06.04, 18:17 masz student informacje tylko gazetowe wiec coz dziwnego ze podoba ci sie praca jacyny i tereski a obie panie powinny sie zaczac leczyc bo o ile pani tereska jeszcze probuje zachowywac jakis dystans i sie momentami hamuje to klimakterium malgosia sprawuje swoj mandat tak jak taniec malpy z brzytwa, zanim trafi wroga wykosi pol lasu i pochlasta sie po mordzie! ..................................................... co komu do tego, jak i tak mniejsza o to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: swietne radne?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:31 Tekst rodem z mordowni. To niemożliwe żeby taki cham był radnym? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar PO OWOCACH POZNACIE ICH... 22.06.04, 09:47 Gość portalu: student napisał(a): > > zaangażowana w > urealnienie sprzedaży mieszkań komunalnych na własność ludziom tam mieszkającym....TYCH"ZAANGAZOWANYCH"JEST WIELU,TYLKO EFEKTÓW BRAK... > przekształcenie z użytkowania wieczystego gruntów na własność...TO AKURAT POSTULAT WIELU"EKIP" > umożliwienie utworzenia w Szczecinie centrum logistycznego oraz eldorado > podatkowego dla firm transportowych ....FAJNY POMYSŁ,ALE PÓKI CO MJW UTWORZYŁA JEDYNIE PRYWATNE ELDORADO DLA FIRMY OKNIARSKIEJ > przeciwstawienie się sortowni śmieci na Gumieńcach...POPIERAM.TEŻ BYM NIE CHCIAŁA,ŻEBY MI POD OKNAMI ŚMIERDZIAŁO. > uporządkowanie polityki zagospodarowania odpadów...TU AKURAT CORAZ WIĘKSZY BAŁAGAN > przeciwstawienie się bezsensownej likwidacji szkół...ZNOWU SŁUSZNY POSTULAT,TYLKO BEZ EFEKTÓW. > przeciwstawienie się bezpodstawnemu zwalnianiu pracowników oświaty...J.W. > uporządkowanie zagospodarowania przestrzennnego miasta...TO CHYBA ŻART? > referendum odwołujące Mariana Jurczyka...POMINĄWSZY,ŻE NIEUDANE,REFERENDUM NIE ZOSTAŁO WYMYŚLONE,ANI REALIZOWANE PRZEZ JACYNĘ,CZY LUBIŃSKĄ.JACYNA NATOMIAST JEST AUTOREM POMYSŁU PODAROWANIA JURCZYKOWI MIESZKANIA Z ZASOBÓW MIASTA. > uporządkowanie wypłat zasiłków dla samotnych matek...NO WIDAĆ BYŁO OSTATNIO JAK"UPORZĄDKOWAŁA" > konsekwentne wykazywanie indolencji Mariana Jurczyka ...TYLKO NIE ZAPOMNIJMY,ŻE OD NOWIE TEGO JURCZYKA ZAWDZIĘCZAMY... > itd > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoja Re: PO OWOCACH POZNACIE ICH... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 10:31 > anamar napisała: A czemu ty anamar taka głupia jesteś? Wiesz co, poza takimi kretyńskimi ping-pongami w rodzaju "a w Ameryce bija Murzynów" napisz czego oczekiwałabyś od radnych. I może oceń pracę także innych. Bo na razie to tylko krytykujesz dwie osoby i w związku z tym jest to niewiarygodne. Mije dziecko chodzi do szkoły przy ul. Wielopolskiej i jasno powiem: dzięki radnej po pierwsze mieliśmy informację co się dzieje, po drugie była na każde nasze wezwanie a po trzecie nasza szkoła istnieje pomimo zakusów na jej likwidację. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: PO OWOCACH POZNACIE ICH... 22.06.04, 11:01 Gość portalu: Zoja napisał(a): > > A czemu ty anamar taka głupia jesteś?.........................................no comments > Wiesz co, poza takimi kretyńskimi ping-pongami w rodzaju "a w Ameryce bija > Murzynów" napisz czego oczekiwałabyś od radnych. ........................................oczekuję uczciwej i skutecznej działalności na rzecz miasta i lokalnej społeczności.niestety,moje oczekiwania rozmijają się z rzeczywistością.zamiast uczciwości-własne interesiki z miastem;zamiast skuteczności-hucpa w gazetach i chęć zaistnienia w mediach za wszelką cenę(nieważne,czy to pogrzeb kupczyka,czy matki bez zasiłku);zamiast merytorycznych działań-pozorowane ruchy pod publiczkę;zamiast sensownych projektów-np.propozycja prezentu dla jurczyka(mieszkanie od miasta) ;zamiast reakcji na wątpliwości-buta i grożby;zamiast odpowiedzi na pytania-milczenie (mimo obietnic) I może oceń pracę także > innych. Bo na razie to tylko krytykujesz dwie osoby i w związku z tym jest to > niewiarygodne................................................................... ..co w tym dziwnego,że interesuje mnie praca radnej,na którą głosowałam? napisałam już zresztą kiedyś,że to był mój wielki błąd.natomiast,jeśli chcesz poczytać,co sądzę o pracy innych radnych,polecam archiwum.wypowiadałam sie wielokrotnie,mi..o trzosie,kęsiku,słowackim,litwińskim,nowickim,kobylańskimi innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Niektórzy sa zawistni oi po prostu podli IP: 212.14.60.* 19.06.04, 19:02 podpiszcie sie imieniem i nazwiskiem i wtedy oskarżajecie ------------------------------- brak odwagi gorszy od faszyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś