zaczepialski 02.06.04, 22:25 Proponuję manifestację w sprawie WYWALENIA Słowackiego z przechowalni w domu kombatanta. tn to ma tupet dojąc miasto z wielu stron zarzuca MJW nieetyczne zachowanie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirek przyganiał kocioł garnkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:43 Słowacki na zasadzie "łapaj złodzieja" pewnie chce skierować zainteresowanie mediów jak najdalej od swojej osoby kierując zastrzeżenia wobec innej radnej. Pani Jacyna startuje przynajmniejw konkursie ofert. Jaki konkurs natomiast wygrał Słowacki obejmując stanowisko dyrektorskie w Domu Kombatanta nie mając ku temu odpowiednich kwalifikacji. Może najpierw pan Słowacki odpowie na interpelację dotyczącej zatrudnienia swojej osoby w podległej prezydentowi placówce i rzetelnego wykonywania swoich zawodowych obowiązków a dopiero później niech zacznie dopytywać się o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ absztyf do... IP: 212.14.0.* 03.06.04, 15:17 Co ci biedni Słowacy ci zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana nie obrażajmy jacyny... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 16:19 za jacyną nie przepadam,mam zastrzeżenia do jej intencji,uczciwości i nie lubię cynizmu.jednak porównywanie jej ze słowackim jest obrazliwe.w porównaniu z nim to gwiazda i ostoja wszelkich cnót.a swoją drogą...fajnych radnych sobie wybraliśmy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: nie obrażajmy jacyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:28 ciekaw jestem którego radnego ty wybierałaś bo ja mogę to jasno powiedzieć ale czy ty możesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: nie obrażajmy jacyny... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 09:19 przecież wiemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: nie obrażajmy jacyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 16:43 nie wiemy kto jest twoim radnym a więc oświeć nas chyba zresztą już dzisiaj nie zdążysz bo po pracy to szkoda czasu żeby gadać na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro absztyfikant do abchazji IP: 62.233.217.* 03.06.04, 16:26 widze fajne grono przeciwnikow mariana i wszelkie talatajstwo spod ciemnej GW-iazdy, koledze JS mjw do piet nie dorasta nie mowiac o reszcie towarzystwa ktore, nie daj Panie Boze chcialo sie dorwac do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Słowacki kontra Jacyna-Witt IP: 62.233.217.* 03.06.04, 17:02 ty zaczepialski chyba jestes slepy albo dymasz te mjw bo cos mi sie wydaje ze z takimi haslami to trafisz za chwile tam gdzie twoja mjw juz dawno powinna sie lecz!yc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Słowacki kontra Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:34 ty śmieciu języka konduktora z Warsa używaj w rozmowach z Marianem Marian znany jest ze swojej wulgarności i prostactwa więc do siebie pasujecie i żeby było jasne zorro to niejaki Bogdan Trzos wielbiciel Mariana Jurczyka były konduktor z Warsa kierowca Artura N oskarżonego o przemyt narkotyków radny którego wszystkie wypowiedzi są atakami na innych natomiast nigdy nie odnosi sę do sprawy zdanie zaczyna od w temacie itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Słowacki kontra Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:36 sorry kierowca Artura R Artur N był jego kolegą z klubu radnych NRSjurczykowców dopóki nie musiał zrezygnować po prawomocnym wyroku w sprawie karnej Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Sytuacja dla mnie niekomfortowa, ale... 04.06.04, 16:49 ... w tym sporze bronie radnej Jacyny-Witt, ktora jest niszczona pseudo- zarzutami niedorobionego wieszcza, ktory wydal kiedys z siebie slowa, ze "w Szczecinie teatrow, podobnie jak hipermarketow, jest za duzo". Odpowiedz Link Zgłoś