Dodaj do ulubionych

Kto Szczupakiem 2011? Krzystek, Bobala, Zielińs...

14.12.11, 13:16
Panie Konieczko, ten Dziega nie pasuje mi na kandydata na szczupaka przeciez to zachodniopomorski REKIN
Obserwuj wątek
    • maxymus1 Kto Szczupakiem 2011? Krzystek, Bobala, Zielińs... 25.12.11, 03:21
      Ja jego Excelencję szanuję, ale proszę zauważuć uprzejmie, że popiera decyzje Prezydenta, przez które to ludzie płaczą. Folwark zrobił prywatny z mieszkań po Niemcach przejęty, a ludziom w imię , uczciwości społecznej krzywdę robi. Mam dowody! ŻULE się plenią w mieszkaniach "zasłużonych dla Miasta Szczecin" , a Pionierom zabrania wykupu mieszkań! Sam tego nie doświadcza, myślę nawet, że żaden urzędnik tego nie doświadcza. My się będziemy poniewierać Wasza Excelencjo, ale czy to Kościół obchodzi? Dzielicie się tym świętym opłatkiem, ale na tym opłatku są łzy ludzkie. Gratuluję.
    • perhaps52 Re: Kto Szczupakiem 2011? Krzystek, Bobala, Zieli 25.12.11, 06:32
      Szczupak : za Stankiewiczem- Krzyś Bobala!
      Dodatkowo ode mnie twórcy Home.pl za sukces w businessie, bo pozyskanie inwestora na ponad 100 000 000 zł tylko w Szczecinie może być przemilczane i dlatego też oni. To są właśnie ludzie sukcesu. Nie ma ich jednak w różnego rodzaju radach ds innowacji itp urzędniczych pierdutach.
      Kiełb za mijający rok z racji tego iż był to rok wyborczy, dla mnie jest oczywisty. Stanisław Flejterski, który jako kandydat na senatora, moim zdaniem zaprezentował Polsce (publiczne spotkanie z Ministrem Rostowskim) słabość naszego środowiska uniwersyteckiego i inne jego negatywne cechy powodujące, że nasz uniwerek to outsider wszelkich rankingów dla uczelni.
      • Gość: a rybki IP: *.play-internet.pl 25.12.11, 07:02
        Home.pl i Krzyś Bobala - za poprzednikiem

Pan Bejena bez lansu znajomków uznałby dzień za stracony, tylko że odstręcza ta gadką ludzi. Filmy o D. Parlo to sama słodycz - szacun dla organizatorki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka