Dodaj do ulubionych

Szczupaki i Kiełbie 2011 - typują czytelnicy

23.12.11, 23:41
No wyczuwam tu podliz poszedł modelowy, mam wrażenie, że to wyłącznie promocja tych prywatnych szkół oraz chęć przypodobania, oj tak szczecińsko małomiasteczkowo się zrobiło.
Obserwuj wątek
    • zed.1 Re: Szczupaki i Kiełbie 2011 - typują czytelnicy 24.12.11, 03:35
      czy gazeta w koncu napisze o oczywistym kandydacie do kielbia - randym duklanowskim, za uwalenie odtworzenia sediny, dzieki czemu pomalowano gdzies wc a plac tobrucki dalej jest tak marny jak zawsze do tej pory.
      • Gość: kantzow Re: Szczupaki i Kiełbie 2011 - typują czytelnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 16:33
        Skad sie bierze to urojenie ze sedina jest czyms waznym?
        • zed.1 Re: Szczupaki i Kiełbie 2011 - typują czytelnicy 29.12.11, 20:13
          a kilka milionow jakie bylo na nia zaklepane bylo wazne? to tez bylo urojenie? bo by dostac te kilka milionow i odrestaurowac pomnik i plac wystarczylo kilkaset tysiecy. ale wolano pomalowac za to kible i zmarnowac szanse na dotacje. to niewazne?
          • Gość: kantzow Re: Szczupaki i Kiełbie 2011 - typują czytelnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 21:55
            Głupi blad logiczny. Nalezy co zrobic bo mozna (bo sa pieniadze). Ja sie ciebie nie pytam geniuszu, czy mozna, tylko dlaczego powinno się. Bo zaniechanie powinnosci to jakis powod do kiełbia. Ale ty na ten temat nie masz nic do powiedzenia. Zgadłem?
      • Gość: fafaf Re: Szczupaki i Kiełbie 2011 - typują czytelnicy IP: *.home.aster.pl 30.12.11, 20:38
        mi!!
    • Gość: parazytolog Re: Szczupaki i Kiełbie 2011 - typują czytelnicy IP: *.ias.bredband.telia.com 24.12.11, 10:05
      Sądzę, że na tytuł Szczupaka zasłużył w tym roku przede wszystkim gospodarz miasta Szczecina Piotr Krzystek.
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Podobno w wigilię bydlęta mówią ludzkim głosem, a tu cud - odezwał się rzęsistek pochwowy.
      (:-

• Gość: a Krzysztof Bobala i ekipa - Szczupaczka im! IP: *.play-internet.pl 24.12.11, 12:03
        Krzysztof Bobala i ekipa - Szczupaczka im!

Za niedocenioną i niezauważoną organizację ME w spływaniu na basenie 25 m

To te same czarodzieje i czarodziejki, co tyle lat pracują jak mróweczki przy Pekao Open. Pismactwo widzi tylko bankiety

• Gość: kibic Re: Krzysztof Bobala i ekipa - Szczupaczka im! IP: 80.50.132.* 29.12.11, 12:04
          Ile za to skasowali? A może za darmo to zrobili?
      • Gość: ja Re: Szczupaki i Kiełbie 2011 - typują czytelnicy IP: *.szczecin.mm.pl 27.12.11, 16:37
        hierarchowie kościelni też mu śpiewają Santo Subito
    • Gość: czytelnik Kielb 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 25.12.11, 11:23
      A ja na Kielba proponuje Jarosława Siergieja człowieka, który pod pozorem "ważnych sspraw" stchórzył przed spotkaniem z Merkel podczas otwarcia pierwszej nitki gazociągu NordStream. Człowieka, który z Zarządu Portu stworzył przechowalnie ludzi z PO (m.in. Pachis czy ostatnie przykłady radny Marchewka (specjalista od klastrów morskich), czy pani Lem, która został szefową działu nieruchomości).
    • cichyczlek A ja rektor od toalet niepulicznych 27.12.11, 12:16
      Jako rektor od toalet niepublicznych nie zgłaszam nikogo do szczupaka bo nie jestem wazeliną jak inni. Ponadto u mnie nie ma magi tytułomanii / choroba zjawiskowa/ , pomimo ,że mam w swoim zespole samych profesorów nadzwyczajnych . Wazeliny my nie stosujemy i każdy sracz jest równy .Nadmieniamy ,że my nie mamy czasu na wazeliniarstwo i nie tracimy czasu na pierdoły tak jak z inni to zrobili.
      • Gość: żur cieciński Ciupaki należom siem: IP: *.ias.bredband.telia.com 29.12.11, 16:37
        Naszym, ciecińskim medykom za udział w "zyciu politycznym" miasta i Polski, obronie krzyża, sekowanie niewiernych, udział w radzie diecezjalnej tow. Dzięgi, masowanie prostaty temóż i walkę o praworządność w kraju w świetle reflektorów i błyskach fleszy.
        My, pacjenci nie rozumiemy jak wy możecie pogodzić nasze dobro z waszym rozbuchanym ego, które próbujecie zaspokoić udzielając się we wszystkich "ciałach przedstawicielskich".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka