Dodaj do ulubionych

Mistrz kierownicy powraca, czyli Nitras 3

13.03.12, 08:32
www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120313/SZCZECIN/120319903
Ponad 100 km/h pędził aleją Wojska Polskiego Sławomir Nitras, europoseł Platformy Obywatelskiej. Mandatu nie zapłacił. - Bo pokazał immunitet - twierdzi policja. - Nieprawda, sami mi darowali - odpowiada Nitras

forum.gazeta.pl/forum/w,70,30569398,30569398,Posel_Nitras_ponad_prawem_.html
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,6885417,Nitras_sie_przyznaje__to_ja_cofalem_na_autostradzie.html
...
Obserwuj wątek
    • wypedzonyzziemodzyskanych Wystarczy 13.03.12, 09:46
      Wystarczy więc jeździć za nim z kamerą - nagra się z pewnością setki wykroczeń.
      Tylko kto to wykona ?
      Może jakiś stażysta z gw ?
      • Gość: Bar Extra Re: Wystarczy IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 09:57
        Gdzie mu się tek spieszy na nerwy i nadpobudliwość jest nerwosol.
        Ciebie nikt nie woła . Nikt nie ma ochoty z tobą rozmawiać , stwarzasz ułudę ,że zapracowany jesteś. wiceministrem do spraw sportu nie zostaniesz, bo nie miałeś stażu w prowadzeniu lokalu gastronomicznego i fryzjerskiego.
        Nawet superekspres nie weźmie ciebie na rozkładówkę jak Jana Tomaszowskiego za mandat.
        słaby PJar wymyśla ci Michaś.
        • Gość: LA Re: Wystarczy IP: *.globalconnect.pl 13.03.12, 10:01
          > Gdzie mu się tek spieszy
          może marzy o kolejnej edycji europarlamentarnej?
          • Gość: ... Re: Wystarczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.12, 10:12
            www.radioszczecin.pl/index.php?idp=1&idx=15722
            :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: ... Re: Wystarczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.12, 10:13
              i jeszcze: www.radioszczecin.pl/index.php?idp=0&idx=84247

Tymczasem, w poniedziałek w "Rozmowach pod krawatem" eurodeputowany zapewniał, że jest odpowiedzialnym i dojrzałym politykiem.

- Nie jesteśmy już dziećmi, a wiek zobowiązuje - mówił Nitras. - Mam świadomość, że jestem już ok. 40 i mam jedno życie. I albo coś po sobie zostawimy, albo nie.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • Gość: p Re: Wystarczy IP: *.globalconnect.pl 13.03.12, 10:21
                w dzisiejszej WP :
                "Rząd zaplanował budżet z mandatów

Minister finansów Jacek Rostowski (61 l.) zaplanował sobie nawet w budżecie, że w tym roku kierowcy muszą zapłacić aż 1 miliard 200 milionów zł mandatów! To nie komedia, ale polska rzeczywistość. Wlepianie mandatów stało się sposobem łatania kasy państwa. Doszło do tego, że policjantom zwierzchnicy narzucają, z iloma mandatami mają wrócić ze służby. Mandatów nie płacą w Polsce tylko rządzący – wystarczy machnąć poselską legitymacją i po sprawie "

no tak mamy równych i równiejszych
            • Gość: LA Re: Wystarczy IP: *.globalconnect.pl 13.03.12, 10:51
              to wiele wyjaśnia
              zapewne nadal ma ucisk na kręgi szyjne
              trzeba to zrozumieć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka