Dodaj do ulubionych

Meldujcie się, gdzie mieszkacie! Wójt walczy o ...

23.03.12, 09:30
Po co mam się zameldować w Dobrej, żeby mi dziecka do przedszkola w Szczecinie nie przyjęli, bo umowa Dobrej ze Szczecinem w sprawie przedszkoli jest fikcją. Trzeba zorganizować przedszkole w pełnym wymiarze czasu, to nagle przybędzie mieszkańców.
Obserwuj wątek
    • Gość: jonatan Zwyczajna ściema!!!! IP: *.chemn.zut.edu.pl 23.03.12, 11:26
      "Przeniosłem się ze Szczecina do Bezrzecza kilka la temu i od razu przemeldowałem. To jasne, że podatek powinien zostawać w gminie, w której mieszkam - mówi pan Zbigniew""
      Bzdura!! A gdzie pan pracuje panie Zbigniewie, w Dobrej Szczecińskiej, czy Szczceinie? Kto dał panu pracę i daje utrzymanie pana rodzinie? Te nowe dzielnice są zwyczajnie sypialniami Szczecina. Ich mieszkańcy pracują i większość dnia spędzają w Szczecinie i to właśnie tam winny wpływać podatki PIT. To jawny przekręt ościennych gmin. Często dzieci także chodzą do szkół w Szczecinei,a do średnich i wyższych to na 100%. Mieszkańcy tych gmin korzystają z kin, teatrów, muzeów, spektakli itd., itp.,komunikacji miejskiej Szczecina.Nie płacą za utrzymanie dróg i czystości w Szczecinie, a korzystają z nich na codzień. Takie propagandowe apele wójtów ościennych gmin winny w końcu doprowadzić do tego, aby te nowe osiedla zostały wchłonięte przez Szczecin, bo mieszkają tam szczecinianie. Pani wójt Dobrej niech ludziom oczu nie mydli. Trzeba zorganizować referendum, kto jest za przyłączeniem do Szczecina, zaczynając od Przecławia i Warzymic. W dodatku zrobili tutaj powiat polick (30 km do Polic!!)i, a nie szczeciński. Kpina goni kpinę!!
      • Gość: Vlad.H. Re: Zwyczajna ściema!!!! IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 23.03.12, 19:57
        chyba masz klopot z rozumieniem jak to wszystko dziala - dziwne ze piszesz z adresu ZUT... za moich czasow ludzie nie chwalili sie glupota.
    • Gość: mieszkaniec Re: Meldujcie się, gdzie mieszkacie! Wójt walczy IP: *.teleton.pl 23.03.12, 12:50
      po co mam sponsorować kolejne pomysły p. Schwartz w Warzymicach skoro chce postawić cmentarz dla zwierząt ludziom pod domami, blokuje niektóre drogi blokadami i ostatnio "odpaliła" światła, dzięki którym zaczyna korkować się dojazd do Przecławia?
      może najpierw warto zacząć myśleć o problemach wszystkich mieszkańców a później wyciągać rękę po kasę?
      • Gość: Katon Re: Meldujcie się, gdzie mieszkacie! Wójt walczy IP: *.ias.bredband.telia.com 23.03.12, 13:01
        Wy, dzkusy z zachpomu powinniście się meldować codziennie w najbliższym komisariacie policji.
        • dyrektorszkoly o to samo apeluje prezydenta gronkiewicz -walz 23.03.12, 13:54
          bo przyjeżni i tam pracujący nie melduja się tam.A prezydenta zadłużyła to miasto i glodna jest gotówki.
        • Gość: do katona Re: Meldujcie się, gdzie mieszkacie! Wójt walczy IP: *.chemn.zut.edu.pl 23.03.12, 15:21
          "Wy, dzkusy z zachpomu powinniście się meldować codziennie w najbliższym komisariaciepolicji "
          A takich troli jak ty, powinno się unicestwiać, bo zaśmiecają normalność!
          • Gość: Vlad.H. Re: Meldujcie się, gdzie mieszkacie! Wójt walczy IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 23.03.12, 20:01
            nie chwal sie glupota... tonie jest zaden powod do chwaly
    • lonelyboy1989 Meldujcie się, gdzie mieszkacie! Wójt walczy o ... 23.03.12, 20:49
      Niech Dera pogasi jeszcze trochę latarni, wtedy będzie miała na drogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka