Dodaj do ulubionych

Corka Trzosa dostala prace w UM

17.06.04, 08:49
informuje GS. panna skonczyla licencjat z doradztwa spolecznego. na
rozpatrzenie oczekuje 1013 innych podan o prace.
pozdrawiam blackexit
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.insight.rr.com 17.06.04, 09:02
      no do huja !!!!
    • Gość: mamoniowa Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: 212.244.77.* 17.06.04, 09:19
      Pewnie miala najlepsze kwalifikacje he he he
      • Gość: piotruś Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.devs.futuro.pl 17.06.04, 09:53
        i nie po znajomosci!!1
        buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
        hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahah ha hah hahha
        hhhahahahhahahahahah hahahahh ahha hahah aha ahah ha ah

pozdrawiam
        • Gość: mamoniowa Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: 212.244.77.* 17.06.04, 09:54
          Tak jest!!!! rotfl
    • Gość: antyknajak A to śmieć z tego Trzosa. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 11:45
      • blackexit Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t 17.06.04, 12:17
        on sam mowi ze nie ma z tym nic wspolnego. swoja droga ciekawe czy jest jeszce
        jakis radny ktorego rodzina nie pracuje w um. dla mnie mzoe pracowac jesli w
        wyniku otwartego publicznego konkursu okazuje sie ze to osoba najlepsza.
        wszystko inne to korupcja i nepotyzm. pozdrawiam blackexit
        • ja_aska Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t 17.06.04, 12:19
          np Wijas
          • Gość: polita Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 12:50
            Trudno żeby rodzina Wijasa pracowała w urzędzie miasta skoro pracuje u
            marszałka. Przecież się nie rozdwoi.
            • ja_aska Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t 17.06.04, 14:55
              ALE NIE PRACUJE A TAKI BYŁO PYTANIE.
              • Gość: XYZ a gdzie czapeczka...? Typowe aśka IP: 212.14.0.* 17.06.04, 14:56
              • Gość: Andy Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 23:39
                Nie osmieszaj sie :)))
        • Gość: piotruś Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t IP: *.devs.futuro.pl 17.06.04, 12:22
          rado to jeszcze nic ja mam inne pytanie!! ile jest firm powiązanych rodzinnie z
          um! jak na przykład pani XY pracuje w um a pan ZY ma firmę która najczęściej
          wygrywa przetargi!

pozdrawiam
          • Gość: Ana Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 14:42
            przetargi na okna?
        • Gość: XYZ Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t IP: 212.14.0.* 17.06.04, 12:23
          Wijas.
        • Gość: ? Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t IP: 83.168.104.* 17.06.04, 15:48
          Pytanie nr1- kto będzie decydował o tym kto jest najlepszy ?
          Pytanie nr2- ciekawe czy Ty swoją żonę ( córkę , kochankę ) nie przyjął byś do
          pracy tam gdzie masz możliwość odwdzięczenia się ?
          • dyrgosia Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t 17.06.04, 16:08
            Jeśli dobrze rozumiem to rodziny radnych plus kochanki i ich rodziny nie mogą
            pracować w Urządzie miejskim , wojewódzim, w firmach podległych miastu i
            współpracujących z miastem, a jeśli pracują w chwili wyboru mają się zwolnić.
            • blackexit Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t 17.06.04, 20:22
              dyrgosia napisała:

> Jeśli dobrze rozumiem to rodziny radnych plus kochanki i ich rodziny nie mogą
              > pracować w Urządzie miejskim , wojewódzim, w firmach podległych miastu i
              > współpracujących z miastem, a jeśli pracują w chwili wyboru mają się zwolnić.

firy podlegle miastu dokaldnie na tej samej zasadzie czyli uczciwy konkurs
              poprzedzony ogloszniem o wolnym stanowisku pracy. urzad miejski tak samo urzad
              wojewodzki to administracja panstwow ai ta podlega sluzbie cywilne z zapisanym
              obowiazkiem ogloszenia i konkursu inna rzecz ze nalezy wzmuc kontrole nad
              przebiegiem tych konkursow. pozdrawiam blackexit
              • pierwszy Blackexit do szkoły (kłania się Dz.U. 99.49.483) 18.06.04, 08:02
                > to administracja panstwow ai ta podlega sluzbie cywilne z zapisanym
                > obowiazkiem ogloszenia i konkursu inna rzecz ze nalezy wzmuc kontrole nad

Ech człowieku, bredzisz i kłamiesz, albo nie wiesz...

Samorząd to samorząd, tyle wypisujesz o demokracji a nie znasz jej podstaw
                prawnych, poczytaj sobie troszkę, popracuj nad ortografią, a jak się już
                dowiesz to zajmuj głos w dyskusji...
                chyba, że chodzi wam na tym forum na wzajemnym rzucaniu gównem w potencjalnych
                przeciwników... urzędy państwowe, zarówno centralne jak i w terenie mają
                czytelne kryteria naboru, obowiązuje ustawa i tyle. Samorządu nie obowiązują te
                zapisy... Mówiąc trywialnie Prezydent i ekipa ma prawo wybrać pracowników
                takich, na jakich ma ochotę...
                twój głos w niedopuszczeniu do takiego a nie innego układu to kartka wyborcza.
                Z drugiej strony to jest zasadne, że po pierwsze (i schodząc wciąż w dół)
                pracodawca chce mieć pracownika a) zaufanego b) pewnego itd.
                administracja to nie zakład przemysłowy...

Prezydent, Pan Jurczyk, został głosami szczecińskiego społeczeństwa wybrany
                prezydentem. O tym chcecie chyba zapomnieć. Demokracja nie dorasta choćby przez
                ludzi takich jak ty blackexit. Nadętych bufonów, których jedynią bronią jest
                rzucanie błotem w innych...

poczytaj chłopino, poczytaj sobie tą ustawę... poczytaj i inne o samorządzie
                gminnym, powiatowym i województwa...

może wtedy dostrzeżesz subtelny urok demokratycznego Państwa, gdzie co rządowe,
                oddzielone od samorządowego

pierwszy
                • Gość: XYZ Re: Blackexit do szkoły (kłania się Dz.U. 99.49.4 IP: 212.14.0.* 18.06.04, 10:06
                  Mówiąc trywialnie Prezydent i ekipa ma prawo wybrać pracowników
                  takich, na jakich ma ochotę...
                  Nie zupełnie. Obowiązuje ustawa o pracownikach sanorządowych. A tam sa wskazane
                  kryteria doboru...
                • blackexit Re: Blackexit do szkoły (kłania się Dz.U. 99.49.4 18.06.04, 11:19
                  pierwszy napisał:

> > to administracja panstwow ai ta podlega sluzbie cywilne z zapisanym
                  > > obowiazkiem ogloszenia i konkursu inna rzecz ze nalezy wzmuc kontrole nad
                  >
                  > Ech człowieku, bredzisz i kłamiesz, albo nie wiesz...

po co takie slowka? to co ja napisalem niewiele rozni sie od tego co napisales
                  ty. chyba jasno napisalem ze w administracji panstwowej wprowadzono zasady
                  normalne inna rzecz ze trzeba wzmoc kontrole a w samorzadzie tego nie
                  wprowadzono i caly samorzad w polsce stal sie arena lupow dla kolegowa z parii
                  i rodzin.

Mówiąc trywialnie Prezydent i ekipa ma prawo wybrać pracowników
                  > takich, na jakich ma ochotę...

wlasnie to moim zdanem jest chorre. samorzad utrzymuje sie z piniedzy podatnika
                  jest admistracja lokalna dla dobra spoleczenstwa nie dla dobra grupy kolegow i
                  pociotkow. wiec prezydent nie ma wybierac kogo cche ale mam wybierac
                  najlpeszych z najlpeszych.

>
                  > Prezydent, Pan Jurczyk, został głosami szczecińskiego społeczeństwa wybrany
                  > prezydentem. O tym chcecie chyba zapomnieć. Demokracja nie dorasta choćby
                  przez ludzi takich jak ty blackexit.

co to znaczy ze demokracja do mnie nie dorasta i kiedy ona do mnie dorosnie?

Nadętych bufonów, których jedynią bronią jest
                  > rzucanie błotem w innych...

jakim blotem idioto? npisalem wiadomosc ze corka trosa dostala prace sposorod
                  1013 innych osob i tylko tyle. czysta gladka sliczna wiadomosc.
                  pozdrawiam blackexit
              • pierwszy Blackexit 18.06.04, 11:40
                > firy podlegle miastu dokaldnie na tej samej zasadzie czyli uczciwy konkurs
                > poprzedzony ogloszniem o wolnym stanowisku pracy. urzad miejski tak samo
                urzad
                > wojewodzki to administracja panstwow ai ta podlega sluzbie cywilne z
                zapisanym
                > obowiazkiem ogloszenia i konkursu inna rzecz ze nalezy wzmuc kontrole nad
                > przebiegiem tych konkursow. pozdrawiam blackexit

To jest dokładny twój post! Czytaj teraz JESZCZE RAZ:
                (...) urzad miejski tak samo urzad wojewodzki to administracja panstwowa i ta
                podlega sluzbie cywilne z zapisanym obowiazkiem ogloszenia i konkursu...

Gdzie w tym poście jest mowa, że to twój POSTULAT. Piszesz twierdząco URZĄD
                MIEJSKI TAK SAMO JAK UW JEST. Więc, czy nie potrafisz czytać tego, co
                napisałeś, czy nie potrafisz napisać tego, o czym myślisz...

Raczej to mi trąca idiotyzmem...

Jeżeli to miała być propozycja rozwiązania problemu swoich w administracji, to
                było trzeba myśl uczynić jaśniejszą kolego... Nie bez powodu i koleżanka i ja,
                i z pewnością inni odczytaali twój post tak, jak go napisałeś...

widzę, że o administracji wiesz tyle, co przeczytałeś z tabliczek na
                urzedach.... tyle, że niektórym wydaje się, że wszelkie tabliczki są nadal
                czerwonego koloru

za idiotę powinieneś przeprosić

przeczytaj jeszcze raz tamten post i powiedz, że było to kierowane bezpośrednio
                do ciebie. Szkoda więcej słów. Kojarzysz mi się z "harcerzykiem" i niczym
                więcej...

pomarudź sobie jeszcze, a skąd wiesz, czy ta dziewczyna nie jest DOBRA. To, że
                się jest córką swojego ojca ma przekreślać życiorys. Bo mniemam, że w tym celu
                puściłeś "niusa".

Bzdury człowieku, bzdury

a może masz jakieś problemy z osobowością ;)

pierwszy
                • blackexit Re: Blackexit 18.06.04, 11:57
                  pierwszy napisał:

> > firy podlegle miastu dokaldnie na tej samej zasadzie czyli uczciwy konkurs
                  >
                  > > poprzedzony ogloszniem o wolnym stanowisku pracy. urzad miejski tak samo
                  > urzad
                  > > wojewodzki to administracja panstwow ai ta podlega sluzbie cywilne z
                  > zapisanym
                  > > obowiazkiem ogloszenia i konkursu inna rzecz ze nalezy wzmuc kontrole nad
                  > > przebiegiem tych konkursow. pozdrawiam blackexit
                  >
                  > To jest dokładny twój post! Czytaj teraz JESZCZE RAZ:
                  > (...) urzad miejski tak samo urzad wojewodzki to administracja panstwowa i ta
                  > podlega sluzbie cywilne z zapisanym obowiazkiem ogloszenia i konkursu...
                  >
                  > Gdzie w tym poście jest mowa, że to twój POSTULAT. Piszesz twierdząco URZĄD
                  > MIEJSKI TAK SAMO JAK UW JEST. Więc, czy nie potrafisz czytać tego, co
                  > napisałeś, czy nie potrafisz napisać tego, o czym myślisz...
                  >
                  > Raczej to mi trąca idiotyzmem...

jesli czegos nie rozumesz to zapytaj. moze i nie zawsze pisze jasno ale nie
                  potrzeba do tego jakis bluzgow. tak samo odnosilo sie ze tak samo jak postuluje
                  wprowadzenie uczciwych zasad rekrutacji do um gminy czy wojew. tak samo powiino
                  to dotyczyc spolek im podleglych. mam nadzije ze teraz mamy jasnosci i sam sie
                  ochoczo pod tymi postulatami podpiszesz.

>
                  > pomarudź sobie jeszcze, a skąd wiesz, czy ta dziewczyna nie jest DOBRA. To,
                  że
                  > się jest córką swojego ojca ma przekreślać życiorys. Bo mniemam, że w tym
                  celu
                  > puściłeś "niusa".

wlasnie trafiles w sedno. przypadkiem bo strzelajc na oslep ale udalo sie. mnie
                  nawet nie drasnales. nie wiemy czy corka jest najlpsza i nigdy sie tego nie
                  dowiemy poniewaz nie zostral zorganizowany uczciwy konkurs poprzedzony
                  ogolnodostepnym ogloszeniem. z uczciwoscia wiele wspolnego to nie ma. jesli
                  skonczyla licencjat z doradztwa spolecznego w instytucie socjologii us to na 99
                  proc nie ma zadnych kompetencji. swoja dorga ciekawe czy licencjat zaoczny czy
                  dzienny. moim zdaniem to zenada. z tych 1000 zosob mysle ze spokojnie mozna
                  znalezc 100 osob bardziej kompententnych ale widac nie o kompetencje tu idzie.
                  dlatego jak sam stwierdziles nigdy nie dowiemy sie czy byla najlpesza i o to w
                  tym wszystkim chodzi. zreszta ta akurat stala sie slawna bo ma slawnego tatusia
                  (tez szczyt kompetencji), ale sprawa dotyczy absolutnie kazdego przyjmowanego
                  do pracy w um a jest to ok 60 osob rocznie czyli 600 osob w ciagu ostatnich 10
                  lat. chyba nikt z nich nie dostal pracy w drodze uczciwego ogolnodostepnego
                  konkursu. jesli sa jakies wyjatki to prosze podac ale mi do glowy nie
                  przychodza. pan juras pisal ze byl tam na praktyce z urzedu pracy czy cos i
                  potem do niego zadzwonili. no ci z praktyk jeszce moge zrozumiec. chociaz moim
                  zdaniem po praktyce powinni przejsc normalna procedure konkursowa przy czym
                  praktyka oczywiscie liczylaby sie im na plus. pozdrawiam blackexit
            • Gość: Andy Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 23:41
              Dobrze rozumiesz - jesli sa tak dobre, ze znajduja prace w tego rodzaju
              instytucjach, to niech znajda prace poza nimi. Zona Cezara powinna byc poza
              wszelkimi podejrzeniami.
              • dyrgosia Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t 18.06.04, 15:32
                Gość portalu: Andy napisał(a):

> Dobrze rozumiesz - jesli sa tak dobre, ze znajduja prace w tego rodzaju
                > instytucjach, to niech znajda prace poza nimi. Zona Cezara powinna byc poza
                > wszelkimi podejrzeniami.

Nawet jeśli pracuje tam 15 lat ?!!!!
                • Gość: Andy Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 20:40
                  Sugerujesz, ze corka p. Trzosa zatrudniona jest w UM od 15 lat? :)))
          • blackexit Re: A to śmieć z tego Trzosa. n/t 17.06.04, 20:20
            Gość portalu: ? napisał(a):

> Pytanie nr1- kto będzie decydował o tym kto jest najlepszy ?

komisja w sklad ktorej mozna wziac np osobe spoza urzedu z dobrej agencji
            doradztwa personalnego. oczywiscie w panstwie polskim nadurzycuiia i obejscia
            beda i nie oczekuj ode mnie stoworzenia uniwersalnego systemu zapobiegajacemu
            polskiemu wrodzonemu cwaniactwu. niemniej ogloszenie i konkurs to juz jest
            milowy krok wobec stanu obecnego: oani kasiu pani wluszal beda brali w
            lokalowce pani corce powie to ja powiem kieroniczce to ona pojdze do sekretarza
            to sie jakos zalatwi.

> Pytanie nr2- ciekawe czy Ty swoją żonę ( córkę , kochankę ) nie przyjął byś
            do
            > pracy tam gdzie masz możliwość odwdzięczenia się ?

tak ciezko ci jest wyobrazic sobie uczciwe zycie? pozdrawiam blackexit
    • pierwszy Chyba troszkę przesadzacie... 17.06.04, 16:07
      nazywanie kogoś publicznie ŚMIECIEM to lekka przesada. Jeżeli tacy jesteście
      odważni to podajcie swoje imiona i nazwiska

oj nieładnie

i jacy z Was wszystkich świątobliwi, czyżby to wpływ debaty nad
      eurokonstytucją... każdy z Was zatrudniłby i dałby się zatrudnić w ten
      sposób... gdyby tylko miał możliwość

pierwszy
      • Gość: antyknajak żadnej przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 17:24
        Obracasz sie w złym towarzystwie.
        Nie , ja nie dałbym sie zatrudnić w ten sposób i nie zatrudniłbym rodziny.
        Nigdy tego nie zrobiłem i nie zrobię. Spaliłbym sie ze wstydu.
        Tak, taka osoba która załatwia pracę rodzince w urzędzie będąc radnym TO
        SPOŁECZNY ŚMIEĆ. A co do odwagi to Trzosowi w oczy powiedziałem, że jest
        śmieciem. Jeżli to czyta to nie musi zbyt długo mysleć kim jestem.
        A poza tym czego wymagać od faceta z WARS-u. Uczciwości i etyki !
        • pierwszy Re: żadnej przesady 17.06.04, 18:51
          Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem....

pierwszy
          • blackexit Re: żadnej przesady 17.06.04, 20:24
            pierwszy napisał:

> Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem....

co to sam jurczyk na forum?> ludu moj ludu cozem ci uczynil.
            pozdrawiam blackexit
      • blackexit Re: Chyba troszkę przesadzacie... 17.06.04, 20:23
        pierwszy napisał:

każdy z Was zatrudniłby i dałby się zatrudnić w ten
        > sposób... gdyby tylko miał możliwość

skad ta pewnosc? tak trudno uwirzyc ze mozna zyc uczciwie? pozdrawiam blackexit
        • Gość: XYZ Re: Chyba troszkę przesadzacie... IP: 212.14.0.* 18.06.04, 10:10
          A mnie rrado ciekawi bardzo twoja kariera zawodowa. Nigdy nie pracowałeś w
          instytucji publicznej? Jezeli tak to jak cię tam przyjeto?
          • blackexit Re: Chyba troszkę przesadzacie... 18.06.04, 10:18
            Gość portalu: XYZ napisał(a):

> A mnie rrado ciekawi bardzo twoja kariera zawodowa. Nigdy nie pracowałeś w
            > instytucji publicznej? Jezeli tak to jak cię tam przyjeto?

znopwu najwieksze zainteresowanie budzi zycie i tworczosc rado. rado kiedys
            napisal obszerny tekst na ten tenmmat poszukaj w archiwum. tutaj napisze tylko
            ze wszystkie prace w zyciu podejmowalem a bylo ich kilka zostaly podjete na
            drodze uczciwej. bez cioci kolegii z parii itd. pozdrawiam blackexit
            • Gość: XYZ Re: Chyba troszkę przesadzacie... IP: 212.14.0.* 18.06.04, 10:21
              Pierdu pierdu. Blackexit nie ściemniaj. Odpowiedz: pracowałeś w instytucji
              publicznej, czy nie?
              • blackexit Re: Chyba troszkę przesadzacie... 18.06.04, 11:21

> Pierdu pierdu. Blackexit nie ściemniaj. Odpowiedz: pracowałeś w instytucji
                > publicznej, czy nie?

pracowalem w sensioe ze instytucji w zasadzie oplacanej z budzetu panstwa.
                mowie poczytaj odpowiedni watek tam masz wszystko. palkaty i kubki z autografem
                wysylam po wplacie na konto. pozdrawiam blackexit
                • Gość: XYZ Re: Chyba troszkę przesadzacie... IP: 212.14.0.* 18.06.04, 11:55
                  I pewno z konkursu cię tam zatrudnili...
                  • blackexit Re: Chyba troszkę przesadzacie... 18.06.04, 12:00

> I pewno z konkursu cię tam zatrudnili...

odpowiedzilem juz ze wszystkie prace jakie podjalem dotychczas byly w ramach
                    ogolnej uczciwej dostepnej dla wszyskich procedury w tym np. zbieranie
                    truskawek na polu na warszewie. moze teraz pare slow o sobie xyz: pracujesz w
                    administracji panstowej lub samorzadowej? pozdrawiam blackexit
                    • Gość: XYZ Re: Chyba troszkę przesadzacie... IP: 212.14.0.* 18.06.04, 12:07
                      Ani w jednej ani w drugiej:). Ja pytam w jaki spób dostałeś pracę w instytucji
                      publicznej? Nie interesują mnie truskawki... Kręcisz, znaczy sie tez po
                      układzie...
                      • blackexit Re: Chyba troszkę przesadzacie... 18.06.04, 12:13

> Ani w jednej ani w drugiej:). Ja pytam w jaki spób dostałeś pracę w
                        instytucji
                        > publicznej? Nie interesują mnie truskawki... Kręcisz, znaczy sie tez po
                        > układzie...

problemy z czytaniem? uznano ze jestem najlpeszy sposord kandydatow. teraz sie
                        zastanawiam czy mowic dalej. ta uczciwosc ze strony instytucji byla
                        przypadkowa. dlatogo postuluje wprowadzenie zasad uczciwosci permanentnej. i
                        wiecej juz nie pytaj bo nie odpowiem. chesz to wierz nie chesz to nie.
                        pozdrawiam blackexit
                        • Gość: XYZ Re: Chyba troszkę przesadzacie... IP: 212.14.0.* 18.06.04, 12:21
                          A ilu było kandydatów i czy zanli kryteria doboru i czy je spełniali
                          • Gość: Ana Re: Chyba troszkę przesadzacie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 12:28
                            fakt,że nie dajesz wiary,że ktoś mógł dostać pracę"uczciwie"jest
                            b.charakterystyczny.wierz mi jednak,że(być może daleko od ciebie i twoich
                            pryncypałów)są tacy ludzie i uważają to za normalne.nawet się nie martwią,że
                            nie są rodziną napieralskiego czy waśniewskiego...
                            • Gość: XYZ Re: Chyba troszkę przesadzacie... IP: 212.14.0.* 18.06.04, 12:56
                              Nie daje wiary bo wiem jak się dostaje pracę w instytucjach publicznych. Nie
                              trzeba byc kolegą Grzesia czy Włodzia. Wystarczy być znajomkiem Zimnickiego czy
                              Komołowskiego. Znajomośc z Arkiem też wystarczy.
                          • blackexit Re: Chyba troszkę przesadzacie... 18.06.04, 12:33

> A ilu było kandydatów i czy zanli kryteria doboru i czy je spełniali

rosilem jzu zebys przestal sie dopytywac kandydatow ponad 100 wszyscy znali
                            kryteria. pozdrawiam blackexit
                            • Gość: XYZ Re: Chyba troszkę przesadzacie... IP: 212.14.0.* 18.06.04, 13:04
                              No gratuluje kwalifikacji hehehe
                              • blackexit Re: Chyba troszkę przesadzacie... 18.06.04, 15:05

> No gratuluje kwalifikacji hehehe

dzieki. a po co ten rechot? pozdrawiam blackexit
                                • Gość: XYZ Re: Chyba troszkę przesadzacie... IP: 212.14.0.* 18.06.04, 15:07
                                  Nie mogłem się powstrzymać... hehehe
                                  • ja_aska Re: Chyba troszkę przesadzacie... 18.06.04, 15:09
                                    przeszło z mamoniowej?
                                  • blackexit Re: Chyba troszkę przesadzacie... 18.06.04, 15:11

> Nie mogłem się powstrzymać... hehehe

dlugo tak mozesz? napij sie moze czegos. np. smoly. podobno pomaga. albo zjedz
                                    owieczke ktora lezy przed wejsciem. pozdrawiam blackexit
                                    • Gość: XYZ Re: Chyba troszkę przesadzacie... IP: 212.14.0.* 18.06.04, 15:13
                                      puszyste owieczki to dzisaj będę spozywał z rzeźnikiem i aśką. Ale na ten
                                      rechot nic nie pomoże. Lepszego dowcipu dawno nie słyszałem...
                                      • blackexit Re: Chyba troszkę przesadzacie... 18.06.04, 15:16

> puszyste owieczki to dzisaj będę spozywał z rzeźnikiem i aśką. Ale na ten
                                        > rechot nic nie pomoże. Lepszego dowcipu dawno nie słyszałem...

asia robi za owieczke? no niezle. w kazdym razie nie ja ja tam polozylem.
                                        pozdrawiam blackexit
                                        • Gość: XYZ Re: Chyba troszkę przesadzacie... IP: 212.14.0.* 18.06.04, 15:18
                                          Nie... to wygrałeś konkurs:))))))))))) buuuuu cha cha cha.....
                                          • Gość: XYZ sprostowanie IP: 212.14.0.* 18.06.04, 15:20
                                            mioło byc "ty wygrałeś konkurs:))))))) buuuu cha cha cha......."
                                            • blackexit Re: sprostowanie 18.06.04, 15:25

> mioło byc "ty wygrałeś konkurs:))))))) buuuu cha cha cha......."

konkurs na co? pozdrawiam blackexit
                                              • Gość: XYZ Re: sprostowanie IP: 212.14.0.* 18.06.04, 15:27
                                                Na stanowisko w instytucji publicznej buuuu cha cha cha......:)))))))))))))))
                                                Wybrano cię zpośród 100 kandydatów!!! Ciebie jednego, genialnego,
                                                niezastąpionego:)))))))))))))))) buuuuuu cha cha cha:)))
                                                • blackexit Re: sprostowanie 18.06.04, 15:32

> Na stanowisko w instytucji publicznej buuuu cha cha cha......:)))))))))))))))
                                                  > Wybrano cię zpośród 100 kandydatów!!! Ciebie jednego, genialnego,
                                                  > niezastąpionego:)))))))))))))))) buuuuuu cha cha cha:)))

zjedz owieczke.jest naprawde smaczna. pozdrawiam blackexit
    • Gość: Bruno Wątpliwy Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 16:08
      Polityka prorodzinna....I TO BARDZO....hehehe
    • Gość: e.beata znasz już odpowiedź rado ;-)) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 21:00
      Tak usilnie przez czas długi się dopytywałeś jakie są zasady rekrutacji
      pracowników w UM.
      Nie pamiętam niestety z kim była ta rozmowa, ale pewien pan na pytanie jak
      zatrudniano ludzi do Wydz. Zdrowia, odrzekł, że mieli wystarczającą ilość ofert.
      Nie nagłaśniano, że UM potrzebuje pracowników, bo wtedy zalano by ich ofertami.
      - Jak te osoby się dowiedziały, że urząd będzie przyjmował do pracy?
      - jakos się dowiedziały.

Teraz już wiesz jak urzad szuka pracowników?
      JAKOŚ szuka ;-)
      • blackexit Re: znasz już odpowiedź rado ;-)) 17.06.04, 21:46
        Gość portalu: e.beata napisał(a):

rozmowa byla z pani kasia szanowna pani kasia odpowedziala raz niezwyklym
        belkotem podajac podstawe prawana ale o tym jak sama dostala prace w um juz
        mowic nie chciala. ja oczywoscie wiem jakl to jest zalatwiane i moje pytania
        maja naglosnic jedynie problem. a sprawa nie dotyczy jedynie szcecina ale mamy
        ogromne samorzadowe morze korupcji i nepotyzmu.

>
        > Teraz już wiesz jak urzad szuka pracowników?
        > JAKOŚ szuka ;-)

jakos znajduje jakis pracownikow potem oni jakos opracowuja te wnioski a potem
        jakos panu zastecy derektora nie che sie przychodzic do pracy na 4 godzi za
        jakies tam 2 tys. zl pozdrawiam konkretnie blackexit
        • Gość: XYZ właśnie IP: 212.14.0.* 18.06.04, 10:11
          a sprawa nie dotyczy jedynie szcecina ale mamy
          ogromne samorzadowe morze korupcji i nepotyzmu.
          Może zapytasz kolege Nitrasa o konkurs na doradcę Prezydenta Stargardu?
          • blackexit Re: właśnie 18.06.04, 11:22

> a sprawa nie dotyczy jedynie szcecina ale mamy
            > ogromne samorzadowe morze korupcji i nepotyzmu.
            > Może zapytasz kolege Nitrasa o konkurs na doradcę Prezydenta Stargardu?

ludzie pytali a pan nitres milczy to co ja moge? pozdrawiam blackexit
      • Gość: mimi Re: znasz już odpowiedź rado ;-)) IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 18.06.04, 10:02
        To, że będą potrzebni pracownicy było wiadomo dla każdego, kto przeczytał
        projekt, a potem ustawę.
        I nie w tym rzecz, że ludzie się "jakoś" dowiedzieli, ale rzecz w tym, że
        pytającym o pracę(na przykład na początku roku i później) odpowiadano: Urząd
        będzie wykonywał te obowiązki WE WŁASNYM ZAKRESIE- bez zatrudniania!
        Chcę wiedzieć, kto te podania przyjmował od "wiedzacych"!
        • Gość: e.beata mimi, przyjmowali je JACYŚ ;-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 22:29
    • wesolyromek2004 Jak prawica weżmie rządy 17.06.04, 21:26
      Jak prawica weżmie rządy to córka Trzosa już z doświadczeniem urzędniczym
      będzie mogła zastąpić Napieralskiego na stanowisku doradcy wojewody
      • blackexit Re: Jak prawica weżmie rządy 17.06.04, 21:48
        wesolyromek2004 napisał:

> Jak prawica weżmie rządy to córka Trzosa już z doświadczeniem urzędniczym
        > będzie mogła zastąpić Napieralskiego na stanowisku doradcy wojewody

fajna perspeltywa. tylko czmeu prawica wydaje mi sie ze i jurczykiem i calym um
        rzadzi lewica wiec doradca mloda trzosowa zostac moze juz teraz.
        pozdrawiam blackexit
    • piotr33k2 Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 17.06.04, 22:45
      z tego co pamietam to paru tutaj bardzo oburzonych tą prywatą w um było rónież
      świecie oburzonych próbą odwołania mariana i kpiło chamsko z inicjatorów
      referendum .
      • ja_aska Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 18.06.04, 07:54
        bleki w kwestii formalnej:
        um to nie jest służba cywilna , to jest administracja samorządowa. nie podlega
        ustawie o służbie cyw.
        • blackexit Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 18.06.04, 09:25
          ja_aska napisała:

> bleki w kwestii formalnej:
          > um to nie jest służba cywilna , to jest administracja samorządowa. nie
          podlega
          > ustawie o służbie cyw.

asiu dokladnie to napisalem. slowa o sluzbie cywilnej odnosily sie do uw.
          pozdrawiam blackexit
          • pierwszy Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 18.06.04, 09:32
            > > bleki w kwestii formalnej:
            > > um to nie jest służba cywilna , to jest administracja samorządowa. nie
            > podlega
            > > ustawie o służbie cyw.
            >
            > asiu dokladnie to napisalem. slowa o sluzbie cywilnej odnosily sie do uw.
            > pozdrawiam blackexit
            >

w takim wypadku przed wciśnięciem <wyślij> czytaj co napisałeś, albo popracuj
            nad składnią...

pierwszy
            • Gość: e.beata pierwszy, a ty przed urlopem taki czepialski? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 22:32
              Zobacz jak to ładnie załatwiła Asia.
              Jednym zdaniem.
              Krótko, zwięzle, kulturalnie.
              Zwróciła uwagę na błąd i nie ma sprawy.
              Oj, gdybyś tak zechciał brać z niej przykład...
          • Gość: -falko Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.mofnet.gov.pl 18.06.04, 12:37
            puk,puk, blackexit to ja "habry z poligonu"
            • blackexit Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 18.06.04, 12:40
              Gość portalu: -falko napisał(a):

> puk,puk, blackexit to ja "habry z poligonu"

elo. super. maila mi napisac prosze blackexit@gazeta.pl
              no pieknie odsiecz dotarla a teraz pogonimy nierobow roznej masci.
              pozdrawiam blackexit
              • Gość: -falko Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.mofnet.gov.pl 18.06.04, 13:32
                szable do boju lance w dłoń....a kto tojest ten Trzos - kojarzy mi się z
                K.A.S.Ą legalną?!?
                • blackexit Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 18.06.04, 15:07
                  Gość portalu: -falko napisał(a):

> szable do boju lance w dłoń....a kto tojest ten Trzos - kojarzy mi się z
                  > K.A.S.Ą legalną?!?

maila mailes napisac. trzos to radny miasta szczecina pracownik wczesniej
                  pracownik wagonu restauracyjnego wars z nieukonczona szkola
                  gastronomiczna. :))) zaplecze intelektualne milosciewie nam panujacego
                  prezydenta mariana jurczyka. zeby bylo lepij.
                  pozdrawiam blackexit
    • Gość: -falko Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.mofnet.gov.pl 18.06.04, 12:28
      ta panna musiała mieć cholerne szczęśie :)),teraz będzie doradzała społecznie;)
      panu Marianowi.pozdro
      • Gość: e.beata Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 22:34
        moze nawet ma szanse na kolejną rzeczniczkę?
        Niedługo to chyba będa brali je z łapanki.
        • dyrgosia Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 18.06.04, 23:10
          Monika zostanie do KOŃCA, jej albo jego...
    • Gość: zorro Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: 62.233.217.* 19.06.04, 18:33
      jetsescie naiwni czepiacie sie trzosa a zapytajcie sie gdzie pracuje :
      syn pani radnej maslowskiej
      kochanka pana radnego kesika
      obie zony radnego litwinskiego
      corka pana radnego trokowskiego
      ojciec i szwagier pana radnego napieralskiego
      pol rodziny radnej kochanskiej.......i tak dalej i tak dalej? az mi sie
      wyliczac nie chce
      ................................................
      co komu do tego, jak i tak mniejsza o to!
      • Gość: stasiek Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 19:38
        Zorro, pytamy ?
        Odpowiedz, bo chyba wiesz i jak mawiał bardzo dawno temu pewien kierowca PKS-u
        na groźbę pasażerów, którym nie chciał zatrzymywać autobusu, że mu nawalą pzry
        siedzeniu, "Walcie, śmiało"
        • ja_aska Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 19.06.04, 19:56
          zorro = student?
          • Gość: student Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 20:58
            nie
            zorro to radny Trzos
            student to student
            ja aśka to zagorzała obrończyni komuchów w tym Runowicza i Malanowskiej
            nie są też jej obojętni Kochańska i Trokowski
            swój nawet jak jest szują nieudacznikiem beztalenciem złodziejem gnidą
            kapusiem szubrawcem oszustem partyjniakiem intrygantem i manipulantem
            to swój
          • dyrgosia Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 19.06.04, 21:57
            ja_aska napisała:

> zorro = student?

poziom wypowiedzi zdecydowanie ten sam

tylko zorro bardziej trzosowy, a student lubiński
            • Gość: student Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:26
              poziom twoich wypowiedzi jest odpowiedni do Napieralskiego i Piechoty
              czyli do tego co pływa po powierzchni szamba
              • dyrgosia Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 19.06.04, 22:45
                Gość portalu: student napisał(a):

> poziom twoich wypowiedzi jest odpowiedni do Napieralskiego i Piechoty
                > czyli do tego co pływa po powierzchni szamba

po osobie tak wykształconej spodziewałam się inteligentniejszej wypowiedzi...
                • Gość: student Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:49
                  a ja po tobie nie spodziewam się inteligentniejszej wypowiedzi
      • dyrgosia Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 19.06.04, 21:23
        Gość portalu: zorro napisał(a):

> jetsescie naiwni czepiacie sie trzosa a zapytajcie sie gdzie pracuje :
        > syn pani radnej maslowskiej
        > kochanka pana radnego kesika
        > obie zony radnego litwinskiego
        > corka pana radnego trokowskiego
        > ojciec i szwagier pana radnego napieralskiego
        > pol rodziny radnej kochanskiej.......i tak dalej i tak dalej? az mi sie
        > wyliczac nie chce
        > ................................................
        > co komu do tego, jak i tak mniejsza o to!

Właśnie pytamy. Może odpowiesz, a nie puszczasz jakieś krzywe teksty.
        • dyrgosia Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 20.06.04, 15:12
          Czekam na odpowiedz....
        • Gość: pap Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.szczecin.pl 21.06.04, 09:47
          Opowiedz nam.
          • ja_aska Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 21.06.04, 09:59
            moim zdaniem studenciaku wymieniłeś te wszystkie cechy kitóre charakteryzują
            ciebie i twoich przełożonych (wielokrotnie).
        • dyrgosia Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 21.06.04, 18:32
          dyrgosia napisała:

> Gość portalu: zorro napisał(a):
          >
          > > jetsescie naiwni czepiacie sie trzosa a zapytajcie sie gdzie pracuje :
          > > syn pani radnej maslowskiej
          > > kochanka pana radnego kesika
          > > obie zony radnego litwinskiego
          > > corka pana radnego trokowskiego
          > > ojciec i szwagier pana radnego napieralskiego
          > > pol rodziny radnej kochanskiej.......i tak dalej i tak dalej? az mi sie
          > > wyliczac nie chce
          > > ................................................
          > > co komu do tego, jak i tak mniejsza o to!
          >
          > Właśnie pytamy. Może odpowiesz, a nie puszczasz jakieś krzywe teksty.

chyba jednak się nie dowiemy....
          • Gość: zorro Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: 62.233.217.* 21.06.04, 18:44
            wszyscy, ktorych wymienilem pracuja, a jakze w urzedzie miasta i maja sie
            dobrze i nikt sie ich nie czepia, stare uklady nienawidzace mariana smieja mu
            sie w nos zza biurek i robia swoje. Jurczyk jest glupi ze trzyma to towarzystwo
            gdyby to byl np. kocmiel albo sochanski to wrzawa po totalnej czystce - tez -
            trwalaby moze dwa dni a potem to juz kazdy zapomnialby ze w urzedzie pracowali
            obcy!
            .....................................................
            • Gość: pap Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.devs.futuro.pl 21.06.04, 18:49
              Bzdura. Moze jeszcze podasz stanowiska na ktorych pracuja? Np rodzina
              Litwinskiego?
            • dyrgosia Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 21.06.04, 18:50
              To nie jest odpowiedź na pytanie, skoro jesteś tak dobrze zorientowany, to
              powiedz (napisz) gdzie pracują i od kiedy ? Skoro piszesz, że to stare układy
              to znacz, że pracowali zanim nastał Jurczyk , dlaczego więc miał ich zwalniać ?
              Tylko dlatego, że w ich rodzinie pojawił się radny ?
              Dziwię się , że nie podpowiesz Maryjanowi aby wszystkich pozwalniał.
              • Gość: tomi Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: *.nitka.net.pl 21.06.04, 19:24
                ludziska co się dziwicie. Każde stanowisko za w miarę godne pieniądze przede
                wszystkim pewne i stałe to cut. Każdy na ten cut musi jakoś zarobić. Ciężko aby
                kobitka z ulicy z najlepszymi referencjami wygrała jak t córkę trzeba przyjąć
                do pracy bo przecież gdzieś musi pracować. Najlepszym przykładem jest referat
                kryzysowy
              • Gość: zorro Re: Corka Trzosa dostala prace w UM IP: 62.233.217.* 21.06.04, 19:38
                po pierwsze to nie ja doradzam marianaowi, po drugie to ja sie nie czepiam
                starych ukladow tylko nie lubie jak "przygaduje kociol garnkowi" trzos mnie ani
                ziebi ani grzeje, mariana nie lubie ani tych co mu tak fajansiarsko doradzaja i
                skadinad wiem ze nie sa to ani trzos ani slowacki ktorzy tez mi wisza,ale lubie
                porzadek i lubie swoje miasto.
                .....................................................
                • dyrgosia Re: Corka Trzosa dostala prace w UM 21.06.04, 20:54
                  Już myślałam, że się dowiem gdzie pracuje kochanka Kesika i cała rodzina
                  KOCHAŃSKIEJ, bo ona to w MOPR-e, a tu znowu mydlenie oczu....
    • blackexit Re: Corka Trzosa dostala prace w UM n/t 23.06.04, 11:10
      hop
      • anna_maria Re: Corka Trzosa dostala prace w UM n/t 23.06.04, 16:00
        To co z tymi rodzinami ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka