Dodaj do ulubionych

lekarz pediatra

15.04.12, 15:30
Poszukuję lekarza pediatry dla mojego 2-mieszięcznego dziecka. Może to być gabinet prywatny, najlepiej w centrum miasta. Zależy mi na lekarzu, który stroni od antybiotyków i nie jest przeciwnikiem homeopatii. Czy mógłby ktoś polecić dobrego specjalistę?
Obserwuj wątek
    • magdziula_r Re: lekarz pediatra 15.04.12, 18:52
      dr Kulbiej 603072096 przyjmuje na Redzie, jak już przepisuje antybiotyk to sprawa jest poważna, przepisuje też leki homeopatyczne - tych akurat nie kupowałam
    • adaska1 Re: lekarz pediatra 16.04.12, 10:47
      Bardzo polecam Panią Anię Sokalę - ogromne doświadczenie, mądrość i fajna osoba.Tylko prywatnie można do niej się dostać tel.501084433.Cena wizyty -ostatnio jak byłam 70 zł.ale warto.
      • ivette11 Re: lekarz pediatra 16.04.12, 13:13
        Czytałam pozytywne opinie w internecie o jednej i drugiej pani doktor. Czy mogę prosić o podanie dokładnych adresów gabinetów?
        • ivette11 Re: lekarz pediatra 16.04.12, 13:36
          Znalazłam adres doktor Sokali. Listopadowa 19. Czy to aktualne miejsce? Próbuję się dodzwonić pod podany numer ale nikt się nie zgłasza? W jakich godzinach przyjmuje pani doktor?
          • adaska1 Re: lekarz pediatra 18.04.12, 08:55
            Adres na Listopadowej.A dodzwonić się trudno bo jak przyjmuje pacjentów to nie odbiera.Trzeba się "wstrzelić".Próbuj - nic innego nie mogę poradzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka