Gość: XYZ IP: 212.14.0.* 21.06.04, 14:08 Przyszły Premier w akcji bi.gazeta.pl/im/2140/z2140169N.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuner Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 14:14 W grożeniu paluszkiem Rakowskiego nie pobije! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: absztyfikancie bój się Boga!!! IP: 212.14.0.* 21.06.04, 14:18 Rakowski przy prof. doc. dr hab. mgr. inż L. Balceruli, to mały miki. A Przyszły Premier dawno Rakowskiego przebił "paluszkowaniem". Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 14:32 XYZ podpowiedz mi pewna kwestie: co ze zdjeciem am wspolnego Absztyf? bo nie nadazam za Twoja mysla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: absztyfikancie bój się Boga!!! IP: 212.14.0.* 21.06.04, 16:37 Absztyf ukół teorię Przyszłości Premierowania.;) Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 14:49 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Rakowski przy prof. doc. dr hab. mgr. inż L. Balceruli, to mały miki. A > Przyszły Premier dawno Rakowskiego przebił "paluszkowaniem". no co ty, mnietek r zawsze się zachowywał jak nadęty głupek, a historia złośliwie zrobiła z niego jeszcze większego głupka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 14:44 Nazwalem kiedys Rokite "Przyszlym Premierem". Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 14:52 widac XYZ nie moze sie z taka mysla pogodzic i nawiedzaja go takie jakies rozne koszmary Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 14:54 No tak to juz jest z dzialaczami odstawianymi od cyca;) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 14:56 sugerujesz, ze...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 14:57 Ja nic nie sugeruje. Ja wiem. Ponadto XYZ tez sie z tym specjalnie nigdy nie kryl;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 15:02 xyz nigdy nie był odstawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 15:03 To wszystko kwestia definicji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: absztyfikancie bój się Boga!!! IP: 212.244.77.* 21.06.04, 15:09 Ale o cyckach lubi sobie chlopina pogawedzic, niezaleznie od kontekstu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa rachunek IP: 212.244.77.* 21.06.04, 15:37 Aska to ile ty masz tych cyckow, bo jesli nie mowil o wszytskich, a uzyl liczby mnogiej.....:-)!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa mezne serce ??? IP: 212.244.77.* 22.06.04, 14:41 Mezne serce w ksztaltnej piersi he he he??? Chociaz.....moze lepeij nie, poniewaz fortuna zarowno dla nadawcy jak i odbiorcy tych slow nie byla zbyt laskawa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 15:11 Do swarozyca to mu jeszcze daleko. Pamietam jak kiedys swarog dywagowal o biuscie jottki. Popelnil cos na ksztalt tekstu o zabarwieniu lirycznym, gdzie jottka miala jechac na rowerze i jej piersi mialy podrygiwac... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 21.06.04, 15:13 swarożyc świetnym poetą był (jak się pojawiał). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Rokita premierem? abszty, prorok jaki czy ...... IP: *.comnet.krakow.pl 21.06.04, 15:29 tak chyba bedzie ,Marysia bedzie rzadzić Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Rokita premierem? abszty, prorok jaki czy ... 21.06.04, 15:31 No tak sondaze mowia, o proroctwie nie ma mowy. Jest to przypuszczenie i to z duzym prawdopodobienstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Rokita premierem? abszty, prorok jaki czy ... IP: *.comnet.krakow.pl 21.06.04, 15:59 wiem, żartuję. Jednak patrząc obiektywnie,to na naszej scenie politycznej nie ma lepszego kandydata. Jasio jest despotą i w Krakowie go nie lubią, jest też cholernie ambitny i może chcieć się wykreować na żelaznego kanclerza. Gdyby nie ten konkordat, to nawet bym mu kibicował. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: a kysz! 22.06.04, 11:20 specjalną zwolenniczką rokity nie jestem,chociaż jedno jest pewne:premiera gorszego niż miller mieć już nie będziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: a kysz! 22.06.04, 11:22 anamar napisała: > specjalną zwolenniczką rokity nie jestem,chociaż jedno jest pewne:premiera > gorszego niż miller mieć już nie będziemy... * ...Ana oby, podobno gorszego niz Buzek tez mialo juz nie byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: a kysz! IP: 212.14.0.* 22.06.04, 11:29 Jeszcze za Millerem zatęsknisz... Rokita Premier a Kaczor Minister Sprawiedliwości. Uchowaj Panie Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: a kysz! 22.06.04, 11:33 nie xyz.nie zatęsknię za millerem.podobnie jak nie zatęsknie za przebytym w dzieciństwie półpaścem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: a kysz! IP: 212.14.0.* 22.06.04, 11:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=13607614&a=13632600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: a kysz! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 12:06 ok.jak tylko zatęsknię do półpaśca i kokluszu,dam ci znać... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Absztyfikant 22.06.04, 09:49 absztyfikant napisał: Do swarozyca to mu jeszcze daleko. Pamietam jak kiedys swarog dywagowal o > biuscie jottki. Popelnil cos na ksztalt tekstu o zabarwieniu lirycznym, gdzie > jottka miala jechac na rowerze i jej piersi mialy podrygiwac... '''''''''''''''''''''''''''''''' nie piersi a posladki! Siedzac na Walach Chrobrego razu pewnego i zlopiac ulubione piwsko w restauracji Colorado, uwage ma zwrocilo dwoje mlodych ludzi wychodzacych wlasnie z urzedu wojewodzkiego. Wsiedli na zaparkowane nie opodal rowery, ale odleglosc miedzy nimi byla podejrzanie mala, jakby wiezli jakas duza torbe miedzy soba, wzglednie line okretowa... Przejezdzajac kolo mnie dostrzeglem ze to nie torba ani lina okretowa, lecz wiezy rodzinne! Toz to musi byc Jottka i Skuter!!!, - wykrzyknalem ze zdumieniem, rozlewajac piwo z podniecenia... Odkrycie to jeszcze bardziej kazalo mi wyostrzyc wyobraznie i taksujacym wzrokiem zmierzyc postac skutera i jottki. Skuter byl malym kurduplem, tworzacym doskonale uzupelnienie do swego roweru. Wyraziste wargi oraz twarz przyozdobiona okularami , noszaca znamiona inteligencji, lecz rowniez przerostu ambicji nad mozliwosciami.... Uroda Jottki - moze nie powalajaca z nog, mogaca jednak zaspokoic miejscowe gusta - przywolywala mi pamiec wszystkich Rzeczpospolitych i stosunkow etnicznych w nich panujacych; piekne, owalne niczym migdaly oczy, male, zaciete usta, wskazujace na przodkow pochodzacych z Dzikich Pol, wzglednie znad srodkowej Wolgi, i te krucze wlosy z Besarabii wzglednie Woloszczyzny. Wyroznika slowianskosci Jottki kazalbym jednak szukac w jej biodrach i posladkach, radosnie podskakujacych na nierownosciach szczecinskiego bruku. Sutki Jottki, niczym II RP, byly "silne, zwarte i GOTOWE"... a same zas piersi uwolnione z okowow stanika w szczecinskim upale, hulaly oszalale z tymczasowej wolnosci niczym dwa balwanki morskie od Swinoujscia do Gdanska, dzieki szerokiemu dostepowi do morza PRL-u... Patrzac na znikajaca za rogiem Jottke z zazdroscia pomyslalem o jej siodelku... Zamienilbym sie z nim miejscami, choc na piec minut - pomyslalem nieco obscenicznie... Moze wolisz opis Sttetinera? Tam poszedlem na calego ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: absztyfikancie bój się Boga!!! IP: 212.14.0.* 21.06.04, 16:44 Absztyf a jak moja zona to przeczyta? Beda pytania czyje to cycki... I co jej powiem? poza tym ja się z tymi cyckami mocno kryłem... nawet bardziej niz specjalnie... ty absztyf aby nie z Resortu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: absztyfikancie bój się Boga!!! IP: 212.14.0.* 21.06.04, 16:39 Absztyf powściągnij swe fantazje. Nikt mnie od cyca nie odstawił, gdyz nigdy przy cycu nie byłem:) A i działaczem nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: absztyfikancie bój się Boga!!! 22.06.04, 11:23 absztyfikant napisał: > No tak to juz jest z dzialaczami odstawianymi od cyca;) > a miałeś absztyfie dyskrecję trzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: absztyfikancie bój się Boga!!! IP: 212.244.77.* 21.06.04, 15:47 "Chetnie sie odwolujemy do przyszlego sadu historii, bo wiemy, ze nie bedziemy obecni na rozprawie" Aleksander Kumor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Cyc IP: 80.51.242.* 22.06.04, 11:55 Zaćpany Gawliński śpiewał w ubiegłym roku na Top Trendy "Baśka miała fajne cycki". To było dopiero obsceniczne - na scenie stoi karykatura samego siebie i śpiewa piosenkę karykaturę. Trzeba by go odstawić od cyca na odpowiednio długi czas, by wytrzeźwiał. Dyskusja wcale nie od rzeczy, bo "Dama z Rokitką" to premier w spódnicy. Bez nietolerancyjnych wycieczek - ten facet jest po prostu ciepły, jak kluchy. Te piskliwe okrzyki o Nicei, wybuchy patriotycznego gniewu w sprawie żony, kłucie Leppera grabkami w piaskownicy (program w Zetke), wreszcie miłość własna posunięta do potęgi entej (mąż stanu, pożal się Boże). Przykro mi, ale Żelazny Kanclerz z niego będzie taki, jak z Krzaklewskiego był związkowiec. Nie odbieram mu kompetencji, klasy, umiejętności, erudycji, osobowości medialnej i umiejętności kreacji. Ale górę biorą słabostki. Będzie taki premier, na jakiego nas stać. Polityk złotousty, skorupa przystrojona w pióra uczciwości, wolności i demokracji, a w środku równie bezradny i pusty, jak reszta. Najlepszy w obecnej sytuacji, bo przynajmniej daje ludziom poczucie przyzwoitości. Będzie łatwiej w lustro patrzeć, jak premierem nie będzie jakiś Beger czy coś. Ale po dzierżeniu cyca przez platformę niczego się nie spodziewam. Był socjalizm z ludzką twarzą, zwany socjaldemokracją. Będzie populizm z ludzką twarzą. Tylko, dlaczego to zawsze jest twarz polityka? pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krust Re: Cyc IP: 62.233.223.* 22.06.04, 12:08 To wszystko PISMAKU to racja, to więcej niż racja: to Swięta racja. Tylko co w zamian. Giertych (możliwe!!), czy Lepper(bardzo możliwe!!), a może teoretyk Borowski(mało możliwe!), a może Kaczyński (daj spokój!!). Więc jaki wniosek na dzisiaj tj czerwiec 2004. Jest jeden :albo JMR, albo..... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Cyc 22.06.04, 12:10 Gość portalu: krust napisał(a): > > Jest jeden :albo JMR, albo..... ''''''''''''' Smierc? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ...zarząd komisaryczny (n/t) 22.06.04, 12:18 Komisarz unijny? Mam przynajmniej nad<zieje ze wysoki... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ...zarząd komisaryczny (n/t) 22.06.04, 12:27 W pierwszej RP w okresie interregium role krola pelnil prymas. Moze to byloby rozwiazaniem w dzisiejszym katolandzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ...zarząd komisaryczny (n/t) IP: 212.14.0.* 22.06.04, 12:28 To juz dawno wprowadzono... per usus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: ...zarząd komisaryczny (n/t) IP: 80.51.242.* 22.06.04, 12:30 Nasz. Unia nie rozwiąże naszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ...zarząd komisaryczny (n/t) 22.06.04, 12:33 Gość portalu: Pismak napisał(a): > Nasz. Unia nie rozwiąże naszych problemów. ''''''''''''' My tez nie. Tzn. nie ta formacja kulturowa... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ...zarząd komisaryczny (n/t) 22.06.04, 12:35 Pismaku, przeciez tak jak my w miescie potrzebujemy kogos spoza, tak moze w skali kraju tez...i tu prosze jakie proste rozwiazanie podal Swar:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: ...zarząd komisaryczny (n/t) IP: 80.51.242.* 22.06.04, 12:46 Dokładnie tak. Z poza formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ...zarząd komisaryczny (n/t) 22.06.04, 12:47 czyli Swarozyc albo UFO?... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: ...zarząd komisaryczny (n/t) IP: 80.51.242.* 22.06.04, 12:54 Ech, gdyby powołać komisję fachowców. Z poza formacji. I stwierdzić referendalnie, demokratycznie i ogólnonarodowo niemoc polskich elyt politycznych, po czym wykopać je w kosmos i rozpocząć porządkowanie. Takie marzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ...zarząd komisaryczny (n/t) 22.06.04, 13:07 wynajmijmy kogoś i płacmy od wyników np wzrostu pkb lub spadku bezrobocia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krust Re: absztyfikancie bój się Boga!!! IP: 62.233.223.* 22.06.04, 12:37 Ale kto powoła zarząd komisaryczny? Prawo upadłościowe tego nie przewiduje a konstytucja milczy. Chyba,że prawem kaduka, ale wtedy rozdziobią nas kruki i wrony. Cóż nam począć, hę ? Już wiem :Swarożyc ułoży nam nową konstytucję, taką z puszką piwa w ręku. Po tym co już napisał było chichliwie, a po takim dziele ( czy dziale-nie wiem) dopiero by boki zrywac. Do działa swarożyc!! Odpowiedz Link Zgłoś