Dodaj do ulubionych

Dlaczego Wziątek kompromituje Piechotę?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 08:17
Zastanawiam się jaki cel ma pan Wziątek aby kompromitować
swojego dobrodzieja?
Od początku m-ca Wojewoda Wziątek zatrudnił w administracji publicznej
pana Mokrzyckiego - skazanego prawomocnym wyrokiem niezawisłego sądu RP
jako kłamcę lustracyjnego. Wojewoda dał tym samym wyraz dla poszanowania
obowiazującego prawa.
Nie dociera do mnie jego tłumaczenie, że formalnie
wszystko w kwitach się zgadza. Stanowisko doradcy Wojewody jest stanowiskiem
opłacanym z pieniędzy publicznych a Państwo to nie jest prywatny folwark
partyjny!

Zastanawia mnie czy taki policzek wobec posła Piechoty, który rekomendował pana
Wziątka nie jest sygnałem, że wracają czasy betonu partyjnego, który nigdy nie
respektował zasad przyzwoistości. Jeśli przyjąć, że z kim przestajesz - takim
się stajesz to wycofuję swoje poparcie dla szczecińskiego SLD.
L.
Obserwuj wątek
    • Gość: HSPS Re: Dlaczego Wziątek kompromituje Piechotę? IP: 141.202.246.* 15.03.02, 08:45
      Ponieważ mój nick zobowiązuje spieszę z drobną uwagą o sprzeczności zawartej w
      tytule wątku (nie Wziątku) - czas teraźniejszy jest nie na miejscu, powinien
      być czas przeszły dokonany, no i Wziątek jest nie na miejscu (we wszelkich
      możliwych znaczeniach), druh dokonał (właściwie dokonywał, bo to trwało) tego
      czynu samodzielnie, samorządnie i na własne życzenie.
    • Gość: Jazzek Re: Dlaczego Wziątek kompromituje Piechotę? IP: 212.244.79.* 15.03.02, 09:43
      Piechota skompromitował się już dawno, jeszcze w liceum wstępując do partii. Od
      tej pory nie zauważyłem, żeby zdziałaniem czegokolwiek sensownego dla kraju i
      regionu potrafił ten czyn odpokutować. Przeciwnie, nie różni się niczym od
      typowego działacza okresu komunistycznego.
      • bbury Re: Dlaczego Wziątek kompromituje Piechotę? 15.03.02, 10:00
        Gość portalu: Jazzek napisał(a):

> Piechota skompromitował się już dawno, jeszcze w liceum wstępując do partii. Od
        > tej pory nie zauważyłem, żeby zdziałaniem czegokolwiek sensownego dla kraju i
        > regionu potrafił ten czyn odpokutować. Przeciwnie, nie różni się niczym od
        > typowego działacza okresu komunistycznego.

Jazzku - mógłbyś nie przypominać tych niechlubnych stron naszej szkoły ??? :)))

A wogóle co wy chcecie od ministra gospodarki który w życiu nie splamił się
        pracą. Zawsze był "działaczem". Co taki człowiek może wiedzieć o życiu albo o tym
        jak wygląda funkcjonowanie firmy ? Ciekawe czy chociaż o chemii ma pojęcie.
        • Gość: HSPS Re: Dlaczego Wziątek kompromituje Piechotę? IP: 141.202.246.* 15.03.02, 10:08
          bbury napisał(a):

>Ciekawe czy chociaż o chemii ma pojęcie.

A skąd ma mieć pojęcie o chemii ??? z zebrań SZSP ??? czy z zebrań POP ???
          • franekkk Re: Dlaczego Wziątek kompromituje Piechotę? 15.03.02, 10:21
            pamiętam pod koniec osiemdziesiątych druch jacek krążył po liceum i agitował za
            wstępowaniem do zsmp cała lekcja obywatelskiego poszła na to

kurka wodna a byłbym teraz może dupkowatym rzecznikiem
            i gaz darmo od gudzowatego
          • Gość: Aśka Re: Dlaczego Wziątek kompromituje Piechotę? IP: 111.111.26.* 15.03.02, 20:20
            Gość portalu: HSPS napisał(a):

> A skąd ma mieć pojęcie o chemii ??? z zebrań SZSP ??? czy z zebrań POP ???

A praktyka zawodowa to nic?
            Druch Piechota jes solidnym przywódca!
            Harcerstwo za dawnych lat też uczyło solidarności!
            • Gość: HSPS Re: Dlaczego Wziątek kompromituje Piechotę? IP: 141.202.246.* 15.03.02, 20:52
              Gość portalu: Aśka napisał(a):

> A praktyka zawodowa to nic?
              > Druch Piechota jes solidnym przywódca!
              > Harcerstwo za dawnych lat też uczyło solidarności!

Wszyscy harcerze stali solidarnie za swoim druhem drużynowym... jak mur,
              najczęściej w kolejce po wódkę. (nie, no byli też zapaleńcy, ale jakoś ich
              niewielu było, a szczecińska chorągiew była solidnie ... przefiltrowana)

• Gość: Jurek Ch Piechota?!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.02, 05:19
                kurna, wreszcie WIEM
                Kompletna kompromitacja. TEN facio jest z Piatki! Z
                mojej Piatki!
                Buuuuuu...
                Jak mogliscie go tolerowac przez te cztery lata?
                A teraz?
                Tylko mi nie mowcie, ze glos ludu, ok?
                Staczamy sie...
                • Gość: red Re: Piechota?!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 10:16
                  NO I TERAZ WICIE TOWARZYSZU< ROZUMICIE - SYTUACJA WYMAGA ........ i teraz można
                  wstawić wszystko !!!!!!!
                  • Gość: Marcin Re: Piechota?!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 21:30
                    Gość portalu: red napisał(a):

> i teraz można SYTUACJA WYMAGA ........ > wstawić wszystko !!!!!!!

To prawda, teraz kiedy wybory wygrało SLD wstwić można wszystko i wszędzie
                    nawet bez ogladania się na elektorat, który swoje zrobiła a teraz może odejść ...

• laufer1 Re: Piechota?!!!! 18.03.02, 05:05
                      Skad wzial sie ten tytul " ....kompromituje Piechote". SAutro pierwszego
                      tekstu , a zwlaszcza tytulu uwaza, ze skompromitowane mozna jeszcze raz
                      skompromitowac.Szkoda slow. Zgadzam sie. "Piechota ?!!!!"
                • Gość: Jazzek Re: Piechota?!!!! IP: 212.244.79.* 18.03.02, 09:07
                  Oj Jurek Jurek... i po co było głośno mówić, że to w naszej szkole? Teraz
                  będzie nam wszystkim wstyd przed innymi, a poprzednio tylko we własnym gronie ;-
                  )

a tak nawiasem... Wydaje mi się, że druh J. wstąpił wtedy nie sam, a z dwoma
                  innymi nawiedzonymi. Czy ktoś to może potwierdzić i co się z nimi stało?
    • Gość: Z.H.P. Re: Dlaczego Wziątek kompromituje Piechotę? IP: *.ADSL.mnsi.net 17.03.02, 03:41
      DH.Piechota nigdy nie byl harcerzem tylko wtyczka propagandowa PZPR.Harcerstwo
      z tego okresu pamietam bardzo dobrze."Dh.Piechota" to nie druch tylko towarzysz
      od nedznej propagandy.Jedyna rzecz jaka zrobil to utrzymal sie w sejmie z czego
      niewatpliwie czerpal korzysci.Komentarze broniace go jako harcerza sa smieszne,
      tak jak "smiesznym harcerzem" byl p.Piechota.

Czuwaj - Harcmistrz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka