Dodaj do ulubionych

Miało być wspaniałe WWW, a jest tylko 800 zł długu

13.09.12, 12:32
co to za przekręt?
po kilka stówek od biedaka?
dopóki nie trafi na kogoś znaczącego, z kasą, a jeszcze lepiej - polityka! to do tego czasu mogą działać spokojnie i bez obawy, że dowie się premier, prezes oraz leniwe słuzbowe 3-literowce

maluczkich i głupiutkich można skubać w majestacie polskiego prawa
a sąd i komornik już to wyegzekwują
do ostatniego grosza
Obserwuj wątek
    • fjestis 5 dni 13.09.12, 12:43
      Już sam fakt, że coś ma być "profesjonalnie" zrobione w 5 dni jest zwyczajnie podejrzany. Takich nagabywaczy jest mnóstwo - na dodatek zazwyczaj dzwonią z zastrzeżonych numerów.
      • Gość: abc Re: 5 dni IP: *.legionowodom.pl 06.01.13, 11:14
        akurat zwykłą strone www bardzo latwo jest zrobic w 5 dni.
    • Gość: całaprawda Re: Miało być wspaniałe WWW, a jest tylko 800 zł IP: *.asterisc.pl 13.09.12, 15:30
      a ta firma to.... - złodziei i oszustów powinno się piętnować publicznie
    • tajemnicapanstwowa Miało być wspaniałe WWW, a jest tylko 800 zł długu 13.09.12, 16:32
      " myśl której - w przypadku umów telefonicznych - konsument może odstąpić od niej pisemnie w ciągu 7 dni bez podania przyczyn."
      przedsiebiorca w mysl przepisow o odstepowaniu od jakiejkowiek umowy nie jest konsumentem...
      • tajemnicapanstwowa Re: Miało być wspaniałe WWW, a jest tylko 800 zł 13.09.12, 16:34
        i w przypadku obrotu konsumenckiego - nie 7 a 10 dni, i nietylko telefonicznie, ale w jakikolwiek sposob, gdy nie jestesmy w siedzibie przedsiebiorcy...
    • Gość: Vlad.H. Czy ktos zglosil te firme windykacyjna IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 13.09.12, 21:52
      do prokuratury?
    • ugrydul Miało być wspaniałe WWW, a jest tylko 800 zł długu 05.01.13, 15:58
      Niech Żyje Polska!!!!

Z tym okrzykiem na ustach ginęli podobno ludzie rozstrzeliwani przez różnych okupantów.

Dziś te słowa to ironia :-(((

ZAWSZE gonię wszelkich naganiaczy i Wam też to radzę.
    • az555 zero dyskusji przez telefon 05.01.13, 17:43
      ewentualnie/...proszę o przeslanie propozycji na e mail.Brak odzewu ,to potwierdzenie próby złodzejstwa
    • foto-pstryk Miało być wspaniałe WWW, a jest tylko 800 zł długu 05.01.13, 23:22
      Do mnie też dzwonili. ta sama gadka: firma z pani miasta, tej samej branży chce zakupić adresy stron prawie takie same jak pani, jeśli pani zdecyduje się, to ma pani pierwszeństwo, sprzedamy po niższej cenie itp. itd. W adresie mam nazwę firmy. Zdumiałam się, ale odpowiedziałam, że to dziwne, bo nic nie słyszałam o firmie o takiej samej nazwie, a nasze miasto nie jest takie duże, więc poproszę o adres tej firmy. Panią zatkało. Zapytałam, jak głupi musi być ktoś, żeby pod moją nazwą rejestrować sobie stronę. Pani nie umiała udzielić jakiejkolwiek riposty, bo jej gadki były wg scenariusza, jaki miała rozpisany na ekranie i on takich pytań nie przewidywał. Powiedziałam pani, że niech te adresy sprzedają, co najwyżej rozreklamuje mi ktoś firmę.
      Zadzwonili potem jeszcze raz. Od razu powiedziałam, że ich propozycja to oszustwo i więcej nie dzwonili.
      Nie rozumiem, jak ktoś mógł się na to nabrać. Przecież to z daleka śmierdzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka