duchna 17.09.12, 21:33 Pytanie jak w temacie. Dodam, że dla mizernej 7 latki, która się zniechęciła basenem w LO nr 1, bo się trzęsła z zimna. I żeby instruktor miał podejście do mojej panikary:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: Nauka pływania gdzie? 17.09.12, 22:09 My dzisiaj zadebiutowałyśmy w szkole pływania Nemo(cholerka powinnam mieć zniżkę za reklamę). Basen rewelacja, cieplutko, warunki higieniczne świetne, aczkolwiek moje dziecię jak zorientowało się, że w najgłębszym miejscu nie sięga dna to spanikowało strasznie i nie wiem co będzie dalej....Mam mizerną sześcioipółlatkę. www.nauka-plywania-szczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: Nauka pływania gdzie? 18.09.12, 20:01 O to widze, ze na jeden basen dzieciaki chodza. Moi obaj od zeszlego roku, w tym roku wybralismy czwartki. Polecam bardzo, panie maja fajne podejscie do dzieciakow. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Nauka pływania gdzie? 18.09.12, 21:21 Moja była zapisana na wtorki i czwartki ale póki co słabo widzę...no nic może się jeszcze przekona...w poniedziałek spróbujemy znowu, szefowa radziła czwartek odpuścić jej na razie żeby zdążyła ochłonąć... Odpowiedz Link Zgłoś
wedlowka Re: Nauka pływania gdzie? 05.10.12, 14:21 ja również poszukuję. Natomiast odradzam wodnehobby na WDS, straszna dezorganizacja,okropna właścicielka. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: Nauka pływania gdzie? 19.09.12, 09:30 Moje dziecię chodzi do Szkoły Pana Maćka w Blękitnej, na Orawskiej. Nie narzeka na temperaturę, ale ja gdy próbowałam chodzić tam na aerobik, to nie wytrzymałam z zimna. Tylko że mi jest zimno nawet na Lagunie ;) Zaczynała w wieku 5 lat na SDS na małym basenie, u pana Krzysztofa - tam było naprawdę ciepło. Wiem, że inne szkoły pływania też tam działają. Odpowiedz Link Zgłoś
eve020282 Re: Nauka pływania gdzie? 23.09.12, 00:05 Moja corcia tez tam chodzila, byla zadowolona, po kazdej lekcji nie mogla sie doczekac kolejnej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
viola_j Re: Nauka pływania gdzie? 21.09.12, 12:21 My jestesmy w Nemo , mała zachwycona wiek: 5,5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
magdziula_r Re: Nauka pływania gdzie? 01.10.12, 21:27 my od września chodzimy do Strefy H2O na Mierzynie, wcześniej chodziliśmy 3 lata do aqua academy na bezrzeczu, ale zrezygnowaliśmy ze względu na obsługę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
1wodnikk Re: Nauka pływania gdzie? 13.11.12, 14:01 Nie wiem, jak inne szkółki ale wszystko tylko nie aqua academy! Właściciele to ludzie, którym słoma z butów wystaje. Darcie się na rodziców i rzucanie słuchawkami w tracie rozmowy to norma (dla jasności - nie dotyczy to oczywiście, rodziców, którzy jeszcze nie maja podpisanej umowy, a rozważają takową). W większości przypadków traktują rodziców, jak chodzące portfele. W momencie, gdy przychodzi się podpisać umowę są mili aż do bólu, ale do czasu... Potrafią w trakcie semestru zmienić dziecku instruktora - bo tak, a jeśli rodzic zwróci uwagę, że mu to nie pasuje - droga wolna, ale można zapomnieć o zwrocie pieniędzy za resztę semestru. Dzwoniąc z pytaniem o cennik, uzyskuje się informacje, żeby samemu przyjechać i dowiedzieć się osobiście, bo teraz nie ma kompetentnej osoby, żeby udzieliła informacji. Wierutne bzdury! Telefon ZAWSZE odbiera któryś z instruktorów, kto w małym palcu ma cennik (albo od razu może zobaczyć w ściądze). Polityka jest taka, że lekcje są bardzo drogie i lepiej naciągnąć rodzica na przyjazd, można mu wtedy pokazać basen i pomydlić oczy (lepiej nie dać się zmylić, bo instruktor, który oprowadza po basenie niekoniecznie będzie prowadził zajęcia z naszym dzieckiem). Poza tym działa się za pomocą pewnych mechanizmów psychologicznych - jak już rodzić taki kawał przyjedzie, to nie będzie mu się chciało wracać z pustymi rękoma (przeważnie umowy są podpisywane). Poza tym umowy są bardzo niekorzystnie sformułowane dla rodziców. Płaci się z góry za cały semestr (jeśli dziecko nie będzie chciało chodzić - np. histeryczne napady i banie się wody, albo nie będzie mogło - np. uczulenie) można zapomnieć o zwrocie pieniędzy. Odrabianie nieobecności tylko po zgłoszeniu przynajmniej dzień wcześniej, że dziecka nie będzie - inaczej zajęcia przepadają (nawet jeśli zadzwoni się o 7, że dziecko ma gorączkę i nie przyjdzie na swoje o np. 20) - poza tym odrabiać można tylko na nieobecnościach innych dzieci. Wypadki losowe też nie są powodem, dla których można odrobić zajęcia (chyba że dzień wcześniej jakimś cudem się zgłosi, że będzie sie mialo wypadek losowy...). Radzę również uważać na te bzdury, które wciska się rodzicom o tym, że woda nie jest chlorowana, a ten dziwny zapach unoszący się wszędzie to (rzekomo) środki czystości. Kolejne KŁAMSTWO! Woda na tym basenie nie jest ozonowana, a skoro nie ma ozonu musi być inaczej oczyszczana. O dziwo ZAWIERA CHLOR! I to nie mało - można to bez problemu wyczuć chociażby na zdjętych po zajęciach strojach albo mokrych włosach! I jeszcze jedno! Zdaję sobie sprawę z tego, że gdzieś trzeba nabrać praktyki w zawodzie. Ale można być wściekłym, gdy płaci się niemałe pieniądze, a zajęcia przeprowadza student (osoba, która nie ma ukończonych żadnych studiów, ani nawet kursu). Zajęcia z takimi osobami są pełnopłatne, a rodzic nawet nie wie, że ich dziecko jest królikiem doświadczalnym dla osoby, która dopiero co jest przyuczana i czasem bywa tak (choć nie zawsze), że kompletnie nie ma pojęcia o nauce pływania... Płaci się wtedy właściwie za chlapanie w wodzie. Rodzice, którzy już któryś semesrt posyłają dziecko do tej "szkółki" są w lepszej sytuacji - oni prawie nigdy nie trafiaja na "nowych", to samo tyczy się znajomych właścicieli. Nowi pracownicy przeważnie uczą się na "nowych dzieciach", lub takich do których nie mają cierpliwości "starzy instruktorzy", albo na "starych dzieciach", które nie wstrzeliły się w grafik swoich poprzednich instruktorów. Jednym zdaniem - odradzam z czystym sumieniem. Nie wiem, jak jest w innych szkółkach - w tej jest jak powyżej. Piękny basen z dużą ilością zabawek (to jest jeden z niewielu plusów tej szkółki), na pewno nie jest wart takich pieniędzy za zajęcia, a tym bardziej nerwów dziecka i rodziców. Teraz spokojnie można w Szczecinie znaleźć coś tańszego i na pewno lepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.szip Re: Nauka pływania gdzie? 27.01.14, 22:35 A ja polecam szkołę pływania Bąbel na Malczewskiego. Mały basen dla dzieci woda cieplutka i wspaniali instruktorzy. Moja Agatka cykor straszny a po roku z wody nie chce wyjść. Przyszłam z polecenia koleżanek których dzieci już super pływają. Nie żałuję i gorąco polecam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1231 Re: Nauka pływania gdzie? 29.01.14, 21:07 My chodzimy do Kuźni niestety woda (SDS) podobna bardzo zimna - u nas rozwiązaniem (jakiś czas temu) była pianka, teraz więcej sie ruszają to dają radę, chociaż narzekają na temperaturę. Chodzimy kolejny rok - czyli jesteśmy zadowoleni. Co do Wodnego Hobby - nie wiem jak jest w ciągu roku szkolnego, ale mój starzszy był raz na obozie - Pani była bardzo miła, wszystko było super zorganizowane, w tym roku planują jechać we trzech ( dwóch moich i kuzyn). Odpowiedz Link Zgłoś
mama_1212 Re: Nauka pływania gdzie? 17.09.14, 09:31 Ja z moimi dziećmi od dwóch lat chodzę do Strefy H2o... jesteśmy bardzo zadowoleni.. a dzieci przeszczęśliwe. Obiekt przystosowany do dzieci. Warto . Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta099 h2o-Szczecin 19.10.15, 23:59 Drodzy rodzice w strefie H2O pracuje pani Olena Nekrasowa bardzo nieodpowiedzialna i nieprzewidywalna instruktorka.. Omijajcie ją z daleka. Zero podejścia pedagogicznego.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_1212 Re: h2o-Szczecin 17.11.15, 16:05 Witam...bardzo prosze o kontakt ...jestem wlascicielka i chcialabym wyjasnic sprawe niewlasciwego zachowania instruktora. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marekszcz1980 Re: h2o-Szczecin 03.05.16, 20:46 :)2 posty wyżej przedstawia się Pani jako mama która z dziećmi chodzi na zajęcia do Strefy H20:) czyli pozytywne posty dla Strefy H20 i negatywne dla konkurencji nabijają pracownicy i właściciele basenu:) Pozdrawiam były klient. Ps. Czasy dobrej kadry w Strefie H20 dawno minęły Odpowiedz Link Zgłoś
mama_1212 Re: h2o-Szczecin 23.08.16, 09:43 skorzystałem z konta klienta, który poformował o tym wpisie...staramy się sprostać oczekiwaniom naszych klientów, a właściwym zachowaniem byłoby porozmawiać z instruktorem lub właścicielami o oczekiwaniach bądź sytuacjach niepokojących. Odpowiedz Link Zgłoś
0lena123 Re: h2o-Szczecin 17.11.15, 22:16 Dzien dobry, pracuje jako instruktor juz wiele lat i wszyscy moi klienci sa zawsze zadowoleni. Pierwszy raz spotykam sie z taka opinia na moj temat.Opinia ta jest bezpodstawna gdyz nie mam sobie nic do zarzucenia. Podejrzewam, ze jest ona wystawiona przez konkurencje. Jezeli sie myle i zeczywiscie jest Pani lub byla klijentka Strefy H2O prosze o kontakt z naszym biurem( tel: 693 708 070) w celu wyjasnienia co dokladnie miala Pani na mysli wystawiajac te niesprawiedliwa opinie. Pozdrawiam Olena Nekrasowa Odpowiedz Link Zgłoś
biller Strefa h2O 18.11.15, 09:43 witam... od 3 lat jestem klientką Strefy H2O... uważam, że opinia o Pani olenie jest bardzo krzywdząca... szkoda, ze osoba krytykująca nie miała odwagi sie przedstawić lub wyjaśnić sprawę na basenie. Mój syna uwielbia lekcje na basenie. Pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
basiazajda Re: Strefa h2O 10.01.16, 17:29 My również jesteśmy od dwóch miesięcy klientami strefy h2o i jesteśmy zachwyceni!!! Chodzimy z małym 1,5 rocznym dzieckiem wiec jesteśmy bardzo wybredni:) cena nie jest wygórowana, szatnia duża i czysta do tego bardzo przemyślany rozkład przewijaków, przebieralni, pryszniców i toalet sprawiający że ogarnianie siebie i dziecka przebiega bardzo sprawnie. Duży klubik gdzie można spokojnie nakarmić dziecko i poczekać żeby doschło. Przesympatyczna atmosfera, wszyscy są uśmiechnięci i kulturalni oraz dbają o czystość. Pani prowadząca zapisy jest stale uśmiechnięta, tworzy domowy klimat a do tego zna każde dziecko po imieniu. Na koniec instruktorki które traktują nasze dzieci jak swoje wzbudzające od razu zaufanie niejednokrotnie zestresowanych na pierwszych zajęciach rodziców. Ten basen jest przykładem tego że szacunek dla klienta, doskonale zbudowana relacja i dbałość o szczegóły wraca w ilości chętnych. Gratulujemy i polecamy:) z pełną odpowiedzialnością!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martaa.w Re: Nauka pływania gdzie? 23.08.16, 10:53 a ja polecam szkołę pływania Bąbel w centrum w szkole podstawowej 56, odnowiony basen, małe grupy i suuper instruktorzy którzy uczą -naprawdę uczą dzieci pływać. Wiem bo moja córka chodzi już tam 2 rok i widzę jakie postępy osiągneła. Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_bozek Re: Nauka pływania gdzie? 31.03.17, 12:33 W pełni zgodzę się z poprzedniczkami. Córeczka, 6,5 roku, już drugi rok pływa w Strefie H2O i na pewno będziemy kontynuować w przyszłym roku. Świetne zaplecze, obsługa przemiła, nie mam też żadnych zastrzeżeń do instruktorów - uprzejmi, uśmiechnięci, profesjonalni. Pierwszy rok córka pływała z Panią Oleną i bardzo jej się podobało. W tym roku pływa z Panem Piotrem, również bardzo go lubi. Natomiast odrabiać zajęcia najchętniej chciałaby z Panem Marcinem, który ma rewelacyjne podejście do dzieci, sporo inwencji i widać że jest w pełni zaangażowany w to co robi. Nawet na ostatnich zajęciach o godz. 20, po całym dniu pracy tak fantastycznie poprowadził lekcję dla mojej córki, że ta stwierdziła, iż może przychodzić do niego nawet w sobotę o 8 rano ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijak_sylwia854 Re: Nauka pływania gdzie? 17.04.17, 09:18 mialam podobny problem i cudowna kadra jest w proswimming, sprawdz :) Odpowiedz Link Zgłoś