Dodaj do ulubionych

Jaki gadżet mógłby promować nasz region? Czekam...

10.10.12, 13:56
A co to jest dla was nasz region?
Bo dla mnie, moim regionem jest Pomorze. Tysiącletnie Pomorze od Stralsundu i Greifswaldu po Słupsk, Lębork i Bytów a nie czwarty już chyba twór administracyjny arbitralnie wykrojony z naszego państwa przez kiboli Lechii gdańsk z poparciem kiboli Legii Warszawa. W życiu nie wziąłbym do ręki żadnego z tych gadżetów z obrażającą mój pomorski patriotyzm nazwą (Sami wiecie jaką) województwa.
Obserwuj wątek
    • antek230x Jaki gadżet mógłby promować nasz region? Czekam... 16.10.12, 12:24
      Na przykład: duża biedronka z napisem na skrzydełkach "Stocznia Szczecińska".
      • zed.1 Wieeeeeeelki 16.10.12, 12:28
        Krzyz.

By Dziedze bylo milo.

Gdy Dziedze jest milo to i radni sa szczesliwi i prezydentowi sie geba cieszy. I tylko ci glupi mieszkancy nie sa od tego szczesliwi.
        • Gość: hój katolicki święta trójca ciecińska: IP: *.ias.bredband.telia.com 16.10.12, 13:37
          Dzięga, Fyftek i Jurczyk w formalinie w ozdobnej fiolce, jako relikwie ciecińskie.
          • Gość: antoni Re: święta trójca ciecińska: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.12, 14:39
            A jakiego wyznania pi... cię wykociła?
            • Gość: . Do antoniego IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.12, 23:51
              Gość portalu: antoni napisał(a):

> A jakiego wyznania pi... cię wykociła?

Bo ciebie, antoni, to wiadomo. Rzymskokatolickiego.
              • Gość: antoni Re: Do antoniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.12, 09:39
                Przepraszam Cię za mój powyższy wpis.
    • Gość: e.beata Re: Jaki gadżet mógłby promować nasz region? Czek IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.12, 16:41
      korkociąg jako symbol przekrętów? I zaiste mało trzeźwych decyzji...
      • Gość: . Re: Jaki gadżet mógłby promować nasz region? Czek IP: 213.155.180.* 17.10.12, 14:31
        Psie kupki z czekolady nadziewane marcepanem
        • Gość: dominiak Re: Jaki gadżet mógłby promować nasz region? Czek IP: *.globalconnect.pl 17.10.12, 21:28
          szubienica z krzyżem w tle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka