exman 17.11.12, 20:36 jak to się odniesie do Szczecina ? Pewnie bardziej do województwa, do wojewody ... będzie lepiej, normalniej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gumiaki i onuce Re: Pawlak przegrał IP: *.ias.bredband.telia.com 17.11.12, 20:40 Yntelegenci przejmom władzę w zachpomie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Pawlak przegrał 17.11.12, 20:40 Ja piernicze... a co to ma zmienić? Co opłaty za wodę zmniejsza, a moze podatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Pawlak przegrał IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 21:11 Biedny Piechociński spuścił ogon pod siebie zanim zaczął merdać. Jeszcze niedawno elektroniczną pocztą wysyłał życzenia świąteczno patriotyczne do ludzi A zapomniał,że Pawlak jest oparty od wielu lat o Moskwę . I co taki Piechociński miałby pojechać w imieniu rządu do Moskwy renegocjować najwyższą cenę gazu w europie. Ostatni dzielny z PSLu to był Gruszka, jeszcze żyje.. a trup po Polsce ściele sie równo. Dowcip z Inter. Donald Tusk odwiedza z roboczą wizytą szkołę podstawową. Po oficjalnej akademii pani mówi do uczniów- kochane dzieci jeśli macie jakieś pytania to możecie zadać je teraz panu premierowi. Zgłasza się Jasiu: - Panie premierze mam do pana dwa pytania Pierwsze: -Skąd wziął się trotyl na skrzydłach tupolewa? Drugie: -Czy śmierć nawigatora Jaka-40 ma coś wspólnego z katastrofą w Smoleńsku? Premier zastanawia się nad odpowiedzią i nagle dzwoni dzwonek na przerwę... Po przerwie dzieci wracają do klasy a pani mówi: -Kochane dzieci jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania do Pana premiera to pytajcie. Zgłasza się Małgosia: - Panie premierze mam do pana cztery pytania Pierwsze: -Skąd wziął się trotyl na skrzydłach tupolewa? Drugie: -Czy śmierć nawigatora Jaka-40 ma coś wspólnego z katastrofą w Smoleńsku? Trzecie: -Dlaczego dzwonek na przerwę zadzwonił 20 minut przed czasem? Czwarte: -Gdzie zniknął Jasiu? Odpowiedz Link Zgłoś