rozkoszny_bobasek 04.12.12, 13:26 ludzie niebudzący kontrowersji. - Na przykład nobliści -------------------------------------------------------------------- Ten będzie świetny! pl.wikipedia.org/wiki/Knut_Hamsun Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łowca nazistów Cierpienia młodego Wernera... IP: *.ias.bredband.telia.com 04.12.12, 13:50 Ten też nie jest zły... pl.wikipedia.org/wiki/Werner_Heisenberg Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Pisalem wielokrotnie 04.12.12, 14:44 Nalezy stworzyc liste nazwisk i z tej listy kolejno wybierac i nadawac nazwy dla rond i ulic. Tak by uniknac nic nie znaczacego cyrku przy kazdej osobnej nazwie. Ile to juz razy w ostatnich latach byly zmiany, przepychanki o nazwy? Szarych szeregow, jana pawla 2, rondo smolenskie, lupaszka, i tak dalej i tak dalej. Jest to tylko pole do konfliktow. Jedna lista nazw, uzupelniana przez mieszkancow i radnych co kilka lat a potem z tej listy nazwy przypadajace w kolejnosci. Nikomu to nie ujmie nic, a moze jedynie dac odrobine spokoju w tym miescie. Nie marnujmy czasu na glupoty politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucie Re: SLD: nobliści albo przedwojenni premierzy na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.12, 14:18 krystki, majkowskie, po co te gęby pokazujecie.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Rondo im. Szendzielarza IP: *.teleton.pl 04.12.12, 14:29 może to niezły pomysł - ONR, MW, NOP itp będą miały swoje miejsce spotkań w dobrym punkcie miasta ... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rozkoszny_bobasek Re: Rondo im. Szendzielarza 04.12.12, 14:38 a co wspólnego ma Szendzielarz z ONRem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: SLD: nobliści albo przedwojenni premierzy na IP: *.play-internet.pl 04.12.12, 16:33 AK nie mogła działać na Pomorzu ponieważ decyzją władz londyńskich została w styczniu 1946 roku rozwiązana. Każdy żołnierz, który nie słucha rozkazu własnych dowódców jest co najmniej warchołem a jeśli jeszcze morduje mieszkańców swojego kraju jest na pewno mordercą i bandziorem wyjętym spod prawa a nie zadnym tam "żołnierzem wyklętym". I takim był niestety niejaki Szyndzielorz i jego ludzie z powojennych band. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: SLD: nobliści albo przedwojenni premierzy na IP: *.play-internet.pl 04.12.12, 16:56 Pomyłka przy pianiu: AK rozwiązano w styczniu 1945 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: SLD: nobliści albo przedwojenni premierzy na IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.12, 19:22 Nuu, nadają sie do kolejnej inscenizacji grupy rekonstrukcyjnej Borujsko. Krystek mógłby robić za lejtnanta propagandowego, sekretarza politycznego . Skórę a,la białoruski szofier juz ma . No i Albin, ty mordo moja, idealny jesteś na bojca, na burkę narzucić syberyjska papagę, aftomat. I trzeba się dwa zdania nauczyć : Ruki Wierch i Wsie pagibli. Ja tam wiem ,że to ciężko spamiętać i trema jest, ale tam Dobrzyński podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś