absztyfikant 01.08.04, 18:16 www.jurczyk.pl/images_dom/92.jpg Zglaszam w trybie pozakonkursowym powyzsze zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant no i jeszcze rzeczony dialog 01.08.04, 18:24 MJ - cos ty kotku taki smutny jestes... Kotek - miauuuu MJ - a moze myszke bys chcial ? Kotek - miauuuuuuu MJ - a moze ptaszka ? Kotek - mrrrrrrr MJ - no to nie ma problemu, mam kolego kocie w zanadrzu Ptaka z ktorym sie bedziemy wszyscy razem bawic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: no i jeszcze rzeczony dialog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 19:49 a tak poza tym wszystko w porzadku z toba???? nie pozalowales sobie sloneczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: no i jeszcze rzeczony dialog IP: *.atlsfl.adelphia.net 01.08.04, 22:30 Alez to sliczne i nawet germanusopodobne ! Brawo. Pozdrawiam mrrrruczac Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: no i jeszcze rzeczony dialog 01.08.04, 23:00 Dziekuje Haniu za komplement, ale gdzie mi do Germanusa ? Ja staruje w innej dysyplinie, a powyzsze to ot tak, potrzeba chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: no i jeszcze rzeczony dialog 02.08.04, 10:34 w tym wypadku absztyfie porównanie ciebie do germanusa było mocno naciągane. PS kociak ci się kotku nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Zrób zdjęcie kotu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 10:37 łatwo powiedzieć"zrób zdjęcie"...tylko,czy koty jurczyka nie są utajnione,podobnie jak jego wydatki? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zrób zdjęcie kotu 02.08.04, 14:41 W przypadku Jurczyka trzeba sie liczyc z kazda mozliwoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Zrób zdjęcie kotu 02.08.04, 14:44 koty i wogóle miłość do czworonogów to nieliczne rzeczy które w jurczyku lubię i za to akurat go cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zrób zdjęcie kotu 02.08.04, 15:16 pogięło was całkowicie. nawet z kocich zdjęć zrobićcie sprawę polityczną! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zrób zdjęcie kotu 02.08.04, 15:20 Prekursorem byl śp. Rado. Jego teksty byly oblednie swietne. A milosc do zwierzat, pelna zgoda. To jedna z nielicznych dobrych rzeczy jakie mozna o prezydencie MJ powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zrób zdjęcie kotu 02.08.04, 15:25 nie mówi się źle o zmarłych ale następca jeszcze gorszy (blekot). Odpowiedz Link Zgłoś
madziurex Re: Zrób zdjęcie kotu 02.08.04, 16:03 Co wy piszecie, jaki miłośnik kotów? Przecież on dusi tego kotka na zdjęciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: Zrób zdjęcie kotu IP: *.ksiazat.v.pl 02.08.04, 17:54 wy wszyscy tutaj także macie kota, tylko zeby zrobić mu zdjęcie, potrzebny jest specjalny aparat. zgadnijcie jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wyraźnie złapał za krtań IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 19:39 zgadzam się, wyraźnie złapał za krtań. Wiem, że niektórzy robią sobie, szczególnie starsze osoby, kamizelki antyreumatyczne ze skórek kotów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: wyraźnie złapał za krtań IP: *.ksiazat.v.pl 02.08.04, 22:07 wiesz? a skąd? konkretnie! nazwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurny maryś Re: wyraźnie złapał za krtań IP: 83.168.96.* 02.08.04, 22:12 odczepta sie kurka wodna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: wyraźnie złapał za krtań IP: *.fnet.pl 02.08.04, 22:17 od kotka przez kurkę i jednak do ptaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka Re: wyraźnie złapał za krtań IP: *.szczecin.mm.pl 02.08.04, 22:26 Absztyfikancie! nawet kot Ci ością w gardle stoi!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: wyraźnie złapał za krtań IP: *.ksiazat.v.pl 03.08.04, 08:09 on startuje w innej dyscyplinie, napisał przecież. pewnie to hycel i tylko czeka okazji. należy uważać! pozdrawiam serdecznie!m.p. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wyraźnie złapał za krtań 11.08.04, 12:39 Ja tam nie wiem, moj wlasny kot mnie lubi, a ja tez go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: wyraźnie złapał za krtań 11.08.04, 13:07 absztyfikant napisał: > Ja tam nie wiem, moj wlasny kot mnie lubi, a ja tez go lubie. > * Absztyf to masz tego kota czy nie?:) bo jakis czas temu z Twojej wypowiedzi zrozumialem ze miales dwa kociaki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Zrób zdjęcie kotu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 00:12 >>>koty i wogóle miłość do czworonogów to nieliczne rzeczy które w jurczyku lubię i za to akurat go cenię. Ja też. Ale zeby on lubił mieszkańców Szczecina, tak jak zwierzęta... Żeby się nami tak opiekował... a nie tylko kotkami i ptakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zrób zdjęcie kotu 03.08.04, 09:06 niestety beatko koty bardziej od nas zasługują na opiekę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Zrób zdjęcie kotu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 19:35 Niestety ja_asiu, ale Jurczyk jest prezydentem ludzi a nie kociej republiki. On na się z racji SWOJEGO STANOWISKA opiekować nami. Co innego dyr. schroniska. A jak widac prezydentowi się zakres obowiązków najwyrażniej spaczył. Może powinniśmy wszyscy zacząć miauczeć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Zrób zdjęcie kotu IP: *.atlsfl.adelphia.net 04.08.04, 01:16 Proponuje raczej mruczec lub pomrukiwac ! Gniewne pomruki moga wyploszyc ptaki z lotniska . pozdrawiam jakos tak niezbyt radosnie. Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zrób zdjęcie kotu 04.08.04, 07:56 akcja zdjęciowa nie ma nic wspólnego z polityką. na tym wątku może sobie jurczyk woleć kotki. Odpowiedz Link Zgłoś