nant3s 13.12.13, 08:56 Zapraszam do zapoznania się z ofertą firm działających na naszym terenie specjalizujących się przewozem osób do niemiec. Zapraszamy na : przewozy-niemcy.pl, busyniemcy.eu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swagger2 Re: Busy do niemiec 28.02.14, 04:22 Jak chcesz przejechać do Niemiec busem to tylko ENERGYTOUR, wpisz w google to na pewno ich znajdziesz. Szczerze powiem Ci, że o wiele bardziej opłaca się busem przejechać, masz wygodę, spokojną głowę i nie musisz sam jechać autem. Zdecydowanie na TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
mirka870 Re: Busy do niemiec 25.03.14, 13:12 ja z kolei polecam autokary-mikrobusy.pl już kilkakrotnie jeździłam busami tej firmy do berlina i zawsze punktualnie, komfortowo Odpowiedz Link Zgłoś
owocowa15 Re: Busy do niemiec 24.08.14, 00:39 No ja się podpisuje pod swagger2 :) tanio, wygodnie, i bez problemowy przejazd. Ja nimi jechałam i nie mam nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cc_y Re: Busy do niemiec 03.12.14, 14:57 Polecam firmę transportową Glob-bus, www.glob-bus.com.pl. Szybko i bezpiecznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
cc_y Re: Busy do niemiec 03.12.14, 17:43 Ostatnio podróżowałem z firmą transportową T-Bus do Dortmundu. Firma godna polecenia. Znalazłem ich na internecie: www.busdohagi.pl Zabrali mnie z pod domu i zawieźli pod wskazany adres :) Odpowiedz Link Zgłoś