coogut 17.01.14, 18:24 Cześć, zastanawiam się nad ofertą MAK DOMu w Warzymicach. Jestem ciekawy opinii co do jakości wykonania. Z tego co wiem budynek jeszcze nie jest zamieszkały, ale już można je oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justyna Re: MAK DOM Warzymice Ostoja IP: *.cable.smsnet.pl 17.01.14, 18:48 Hej. My myśleliśmy o tej lokalizacji, jednak gdy jechaliśmy na miejsce utknęliśmy w błocie. Te osiedle powstaje na nieosuszonych mokradłach. Także podziękowaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: MAK DOM Warzymice IP: 80.72.195.* 20.01.14, 12:11 Brałem po uwagę ostatnią kondygnacje. Na planach wszystko ładnie. Pojechałem, sprawdziłem i moim zdaniem użyte materiały nie gwarantują szczelności i ochrony przed opadami. Jednak kupujemy na lata a nie na chwilę Co do nieosuszonego mokradła - przynajmniej trawa ogródkach będzie szybciej rosła:-) Nie polecam, można znaleźć pewniejszą inwestycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: MAK DOM Warzymice IP: *.free.aero2.net.pl 24.03.14, 10:52 Miałam "przyjemność" obserwować budowę osiedla oferowanego przez MAK DOM. Nie wygląda to dobrze. Blisko tej strasznej drogi, ogródki przy samych parkingach, blisko siebie osadzone budynki=klaustrofobia normalnie!!! Porażka. Dziwię się, że w ogóle deweloperzy teraz oferują takie gó...!!! Cena powinna być o połowę niższa niż jest teraz! Jeśli ktokolwiek wpadnie na pomysł kupienia czegoś "takiego" to myślę, że długo nie będzie musiał czekać aż się przekona jaki bubel budowlany kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank Rubel Re: MAK DOM Warzymice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.17, 00:16 Ostoja na Warszewie jest bardzo OK, byłem tam w ostatnich dniach kilka razy oglądać mieszkania) , gdyż szukam sobie lokum z ogródkiem. Najpierw oglądałem nowe osiedla na Warszewie (ul. Kalinowa) - nawet fajne, ale niestety fatalny dojazd i wyjazd z miasta, zawsze mega-korki, daleko od Centrum, a na miejscu brak wolnych miejsc parkingowych... Odechciało mi się Warszewa, więc pooglądałem bliżej Centrum, os. na ul.Tenisowej, przy cmentarzu...Szału nie ma, a ceny 5700/m, do tego dojazd koło cmentarza nie nastraja dobrym humorem.Nie podobało mi się tez całe otoczenie, zresztą tam brak już mieszkań takich jak dla mnie... Potem byłem jeszcze na os. Brzeziny, na granicy Warzymice/Przecław. Tam pomimo ładnych mieszkań, jest istna tragedia z parkowaniem, nie znalazłem ani jednego wolnego miejsca na całym wielkim osiedlu,a samochody stały zaparkowane nawet na rondach wewnętrznych. Masakra po prostu, poza tym budynki zbyt blisko siebie i wszystko przybite betonem ,zero przestrzeni i zieleni, poza ogródkami przydomowymi... Tak że w sumie zdecydowałem się na Warszewo os. Ostoja - dobry dojazd, blisko miasta, no i ZAWSZE kilkanaście wolnych miejsc parkingowych (byłem o różnych porach, teraz np. o 21:00)...Do tego pod moim ogródkiem nie ma garażu/piwnicy, więc mogę spokojnie posadzić drzewka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank Rubel Re: MAK DOM Warzymice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.17, 00:19 Ostoja to Warzymice oczywiście , a nie Warszewo :-) Sorry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rysa_a Re: MAK DOM Warzymice Ostoja 19.01.17, 11:07 elewacja wygląda "kwitnąco" już jest zielona od północy w niektórych budynkach ... niezbyt dobrze to świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
krejzol1235 Re: MAK DOM Warzymice Ostoja 24.02.18, 16:26 Witam, również zastanawiam się nad kupnem mieszkania na osiedlu Ostoja w Warzymicach. Czy jest na forum może ktoś kto mieszka we wcześniej oddanych budynkach i mógłby powiedzieć coś o tym jak się mieszka, czy zielone wykwity na elewacji mają jakiś wpływ na komfort mieszkania, czy nie powodują wilgoci wewnątrz mieszkań? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś