syla_syla 06.09.04, 18:26 Pomozcie mi prosze moze wiecie gdzie dzidzia moze sie kapac w Szczecinie? pozdr s Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka5 Re: Basen dla niemowląt SZCZECIN? 07.09.04, 17:22 w drugiej połowie wrezsnia otwierają basen dla niemowlaków i kobiet w ciąży na Bezrzeczu. Odpowiedz Link Zgłoś
agata691 Re: Basen dla niemowląt SZCZECIN? 03.10.04, 00:41 Czy już może ktoś z Was oglądał ten basen na Bezrzeczu. Podobno już są zapisy i od 04-go października wszystko się zaczyna, można przyjść i się umówić, ale jak dzwoniłam to pani była bardzo tajemnicza i praktycznie nie umiała mi udzielić żadnej odpowiedzi: ani na temat terminów ani na temat cen. Jak ktoś coś wie proszę o wiadomość, czy warto tam jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 Re: Basen dla niemowląt SZCZECIN? 07.10.04, 10:24 Hej, ja też dzwoniłam i to nie raz. Nigdy niczego nie mogłam sie dowiedzieć, a jakoś nie miałam jak się wybrać. Znalazłam właśnie to usenet.gazeta.pl/usenet/0,3.html?group=pl.regionalne.szczecin&tid=1024596&pid=&strona=0 i jeśli tak jest rzeczywiście to przestałam sie dziwić, że Pani nie jest chętna do udzielania telefonicznych wyjaśnień. Woli nie straszyć na samym początku. Dla mnie osobiście cena nie do przyjęcia. Pozdrawiam. Gaga mama Radka www.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10009072 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10092406&a=10397337 Odpowiedz Link Zgłoś
mamaestery Re: Basen dla niemowląt SZCZECIN? 10.10.04, 08:39 ale porazka a tak sie dobrze zapowiadalo,naprawde wieeeeeelka szkoda,chociaz ja niemowlaka nie posiadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka5 bardzo fajny basen 30.10.04, 13:45 dziś skończyliśmy 4 lekcje pływania z moim 8 miesięcznym Frankiem.Mówie o nowym basenie na Bezrzeczu. Fakt, nie jest może najtańszy (28 zł za 45 min. lekcję w grupie 4 osobowej), ale jest naprawdę super.Dzieciaki świetnie sie bawią, rodzice również.mankamentem tego miejsca jest chyba jedynie zbyt mało m-ca w przebieralni, ale to do przejścia... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki78 Re: bardzo fajny basen 02.11.04, 09:05 Witaj bardzo chciałabym również uczęszcz.. na ten basen razem ze swoją córcia i czy mogłabys mi podać namiary na ten basen adres i nr telefonu tam???? z góry dziekuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
malinka5 Re: bardzo fajny basen 02.11.04, 12:27 Witam, basen mieści się na ulicy Nowowiejskiej 9 (chyba 9, zapytaj)tel. 4394254 pozdrawiam, kasia i franio 17.02.04 Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmina Re: Basen dla niemowląt SZCZECIN? 10.10.04, 12:10 NIestety z podana strona nie moge sie polaczyc, a jestem bardzo zainteresowana termatem. Czy moze ktoras z was mi przyblizyc o co chodzi? Czyzby cena byla bajonska? Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 Re: Basen dla niemowląt SZCZECIN? 10.10.04, 16:58 Hej, wklejam tekst, który można przeczytać w linku: Użytkownik kubuś napisał: > Witam. > Wczesniej wspominalam, ze mamy w Szczecinie na Bezrzeczu basen dla > niemowlakow. I tu moje pytanie. Czy ktos juz tam byl? Ja ide teraz w sobote, > i ciekawi mnie czy zdazyli ze wszystkimi pracami remontowymi, i czy > rzeczywiscie, wyposazenie basenu np. w przewijaki i inne tego rodzaju > rzeczy potrzebne dla maluszkow, tak jak obiecywali. Ja bylam... Chyba pol godziny krazylam bo nie wiedzialam jak tam dojechac... Nawet mieszkancy Bezrzecza nie potrafili pomoc. Jak juz w koncu dojechalam okazalo sie, ze ten basen znajduje sie na terenie czyjejs posiadlosci a przy wjezdzie jest tylko maly szyld. Przyjela mnie Pani, ktora wygladala conajmniej dziwnie... Porwany, brudny szlafrok itp. Faktycznie sa 3 przewijaki, 3 kabiny dla doroslych. Sam basen jest wielkosci ok ok 4x9 metrow. Pani zaoferowala mi korzystanie z basenu za jedyne... 21 zl za 15 minut !!!! Szok ! Woda ma taka sama temp jak w Gryfinie czyli 31 st. Hmm to chyba wsio. W sumie jak juz uslyszalam cene to podziekowalam, wiec po wiecej szczegolow musisz sie przejechac sama. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tuneczek Re: Basen dla niemowląt SZCZECIN? 19.10.04, 10:06 Dziewczyny czy możecie mi podac namiary na basen w Gryfinie? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś