Dodaj do ulubionych

Kolejne "sensacje" Wybiórczej

IP: 213.155.191.* 10.09.04, 08:06
Ciekawi mnie ile jeszcze takich sukinsyństw Wybiórcza musi popełnic, żeby
przyzwoici ludzie dzosli wreszcie do przekonania, że to piśmidło osiągnęło
poziom Trybuny Ludu? To co Michnikowaci zrobili to poprostu zwykła żenada.
Zwłaszcza przemilczenie pani poseł Radziszewskiej z PO w sposób jednoznaczny
wskazuje, iż Wybiórcza jest nieobiektywnym i kłamliwym szmatławcem.

www.trybuna.com.pl/200409/d.htm?id=1012
Obserwuj wątek
    • hans_kloss_szczecin Re: Kolejne "sensacje" Wybiórczej 10.09.04, 08:56
      Z przykrością muszę przyznać rację XYZ ... A dlatego z przykrością, że kiedyś
      Gazeta była moją ulubioną gazetą, a teraz ... komercja, politykierstwo i brak
      obiektywizmu ... ;/
      • Gość: Bruner Re: Kolejne "sensacje" Wybiórczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 09:18
        Dokładnie panowie. Niezły by tez komentaż Michnika na pierwszej stronie
        dotyczący tego, co sie stało w Biesłanie, nie pamiętam dokładnie, z którego
        dnia ani tytułu. w każdym razie rozbawił mnie tekst, że to co robi Putin z
        Czeczinią to błedne postępowanie nakręcające przemoc i że właściwa droga to
        rozmowy pokojowe, które stosują prezydent Bush i Ariel Szaron hahahahahahah -
        to dobre.
        • ja_aska Re: Kolejne "sensacje" Wybiórczej 10.09.04, 09:50
          jak skomentuję ten artykuł to znowu wyjdę na parchatego komucha wybielajacego
          kolegów, któzy są oczywiście winni co juz zdążył zawyrokować np bleki.
          • albert_c Re: Kolejne "sensacje" Wybiórczej 10.09.04, 09:58
            XYZ, zapozanlekm sie ostatnio z badaniami an temat najczesciej cytowanych
            mediow (a to wg mnie duzo wazniejszy wskaznik dotyczacy opiniotworczosci mediow
            niz naklad): i wyszly takie dane:
            1. Rzepa
            2. Gazeta
            3. Zycie W-wy
            4. Polityka
            5. i tu sie bardzo zdziwilem: Trybuna
            6. Fakt
            i
            t
            d
            pozniej zaraz za tym zdaje sie SE, dalej wprost i inne, Nie tam nie bylo na tej
            lisce zawierajacej ok. 20 pozycji...

...jak to sie mawia: dmuchamy afere czy jakos tak;)
            • ja_aska Re: Kolejne "sensacje" Wybiórczej 10.09.04, 10:10
              dmuchamy aferę? jakaś nowa pozycja albercik? :):):)
              • albert_c Re: Kolejne "sensacje" Wybiórczej 10.09.04, 10:45
                ja_aska napisała:

> dmuchamy aferę? jakaś nowa pozycja albercik? :):):)

* Asiu, no juz przestan mnie zle rozczytaywac...wyjasnienie takie mi pozostaje,
                ze nie Wy, a Gazeta...a swoja droga XYZ bedzie wiedzial o czym pieje w zwiazku
                z art jaki mu dzis polecilem (w korespondencji na priv:)
                • Gość: XYZ Re: Kolejne "sensacje" Wybiórczej IP: 213.155.191.* 10.09.04, 10:54
                  Za to albert właśnie cenię Polityke (choć ostatnio mocno skręciła w prawo).
                  Urbana za to też lubię. Chyba jako jedyny przyzła się do rozdmuchania afery
                  Szarego Mietka. Przeczytaj wraże NIE:
                  www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=3965&zaznacz=Szary%20Mietek
                  • Gość: XYZ Re: Kolejne "sensacje" Wybiórczej IP: 213.155.191.* 10.09.04, 11:02
                    Ten tekst też w bardzo "ciekawym" świetle stawia redakcję "Szanownego Dziennika"

www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=4206&zaznacz=dializa
                  • albert_c Re: Kolejne "sensacje" Wybiórczej 10.09.04, 12:01
                    Gość portalu: XYZ napisał(a):

>Przeczytaj wraże NIE:

* juz po lekturze, robi wraze NIE:)
                    zagrali fair...a prasa mimo wszytsko wciaz bedzie pompowac afery, a teraz znow
                    zbliza sie nam bardzo goracy czas walk wokolparlamentranych...
    • Gość: Ana spokojnie xyzecie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 10:25
      xyzecie,panuj nad nerwami.gazeta pokazała tylko niegodziwość kolejnego(zresztą
      wcześniej już skompromitowanego) posła sld.czasy,gdy o twojej partii można było
      tylko dobrze albo wcale minęły,i mam nadzieję,że nigdy nie wrócą.musisz się po
      prostu z tym pogodzić....a co do"poziomu trybuny ludu"-to po
      pierwsze:wielokrotnie tą gazetę cytowałeś i przekonywałeś forumowiczów,że jest
      pismem na poziomie(co cię zresztą niewąsko ośmieszało),a po
      drugie:spokojnie,załganiu twojej trybuny jeszcze nikt,przez długie lata nie
      dorówna...
      • Gość: XYZ [...] IP: 213.155.191.* 10.09.04, 10:30
        Wypowiedź została usunięta ze względu na stosowanie zasady "a SLD to..."
        • skuter70 Re: [...] 10.09.04, 10:33

> Wypowiedź została usunięta ze względu na stosowanie zasady "a SLD to..."

bije murzynow?

od razu wiedzialem:(
        • Gość: Ana Re: [...] IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 10:35
          tęskni ci się do usuwania wypowiedzi,xyzecie,ale zrozum wreszcie:nie te czasy...
          • skuter70 Re: [...] 10.09.04, 10:41
            akurat na forum GW cenzura czasami interweniuje

wiec jednak "te czasy":)
            • Gość: XYZ Re: [...] IP: 213.155.191.* 10.09.04, 10:45
              Widzisz skuter, jednym się wszystko kojarzy z sexem innym z komunizmem.
              Najcześciej tym co z sexem mają problemy;)
              • swarozyc Ciekawym czy ta wypowiedz sie utrzyma... 10.09.04, 11:57
                Widzisz skuter, jednym się wszystko kojarzy z sexem innym z komunizmem.
                > Najcześciej tym co z sexem mają problemy;)
                '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                Przepraszam ze sie wtracam, ale to wlasnie mi komunizm kojarzy sie z sexem!;
                wszystkich komunistow dawno juz chcialem wypierdolic na zbity pysk
                (oglednie mowiac)
            • Gość: Ana Re: [...] IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 11:45
              sqterze,wciąż wierzę,że jednak "nie te".mimo cenzury na forum,xyzeta,posła
              owoca i leszka millera z kolegami...
      • ja_aska Re: spokojnie xyzecie 10.09.04, 10:54
        ana a co jeżeli gw robi tanią sensację i na prwdę chce dokopać?
        • Gość: XYZ Re: spokojnie xyzecie IP: 213.155.191.* 10.09.04, 10:57
          Asia czy tu uważasz że prawicowi mołojcy miewaja tego typu przemyślenia??
          Nie... oni śpiwają "A na drzewach za miast liści będą wisieć komuniści"
          • ja_aska Re: spokojnie xyzecie 10.09.04, 10:58
            nienawidzę okresów przedwyborczych. zawsze ktoś "rzuca gównem w wentylator".
            • buddy ana 10.09.04, 11:46
              moim zdaniem ana to sfrustrowana stara panna która wyżywa się z powodu braku
              faceta dziewczyno wyluzuj zacznij pić jakieś ziółka a może palic jak wolisz
              • Gość: Ana Re: ana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 11:49
                buddy jak zwykle inteligentnie i na temat....panna zgoda,ale żeby od razu
                stara??
                • buddy Re: ana 10.09.04, 11:58
                  MOŻE Z TĄ STARĄ PRZESADZIŁEM ALE SFRUSTROWANA NA PEWNO. PROPONUJE PROZAK WTEDY
                  SIĘ WYCISZYSZ I MOŻE ZACZNIESZ DOSTRZEGAĆ FAKTY, KTÓRE NIE SĄ CI PO MYŚLI
                  • Gość: Ana zle się prowadzisz,buddy... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 12:15
                    nie krzycz...na pewno miałeś na myśli prozac.jednak dziękuję,nie.podobnie jak
                    za twoją poprzednią propozycję palenia zioła...a swoją droga,fajne masz sposoby
                    rozwiązywania problemów,buddy...
                    • buddy Re: zle się prowadzisz,buddy... 10.09.04, 14:31
                      ja nie mam takich problemów jakie ty chyba masz a zioła paliłem i co z tego
        • Gość: Ana Re: spokojnie xyzecie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 11:47
          wtedy kęsim,kęsim,asiu!
          • ja_aska Re: spokojnie xyzecie 10.09.04, 12:07
            no to wolę flaszeczkę:-)
            • absztyfikant Re: spokojnie xyzecie 10.09.04, 14:13
              Posel Owoc to ten posel SLD, ktory zdemolowal w stanie wskazujacym na spozycie
              samolot relacji Szczecin-Warszawa...
              • Gość: Ana Re: spokojnie xyzecie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 14:17
                no,dlatego piszę,że pijaczyna...
                • ja_aska Re: spokojnie xyzecie 10.09.04, 14:19
                  czyli tradycjonalista. szacuneczek :):):)
                  • Gość: Ana Re: spokojnie xyzecie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 14:24
                    ja nie czuję szacunku dla posła,który po pijaku demoluje samoloty i partyjnym
                    kolesiom bokiem załatwia specjalizację...chociaż pijących lubię.....
                    • absztyfikant Re: spokojnie xyzecie 10.09.04, 14:31
                      Pic tez trzeba umiec, oj trzeba...
                      • buddy Re: spokojnie xyzecie 10.09.04, 14:32
                        ty na pewno tylko jedno piwko i dziękujesz prawda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka