Dodaj do ulubionych

skoki spadochronowe Szczecin

25.06.15, 13:14
Witam
Przestrzegam przed Panem ANDRZEJEM BELICKIM zajmującym się skokami spadochronowymi. Ten Pan w 2013r pobrał ode mnie 1100zł za kurs skoczka, dodatkowo zapłaciłem 100zł za ubezpieczenie. W cenie kursu były 3 skoki. Po kursie przez rok czasu "prosiłem się" i przypominałem o moich zaległych skokach, jednakże Pan Belicki mnie skutecznie ignorował, a gdy po roku czasu przepadł mi odbyty kurs skoczka i zwróciłem się do niego o zwrot pieniędzy-nawet się ze mną nie skontaktował. Dopiero jak po kilku miesiącach oczekiwania złożyłem sprawę na Policji, oddał mi łaskawie niecałą połowę kwoty za kurs. Od tego czasu mija 3 miesiąc, ja się dalej upominam o swoje pieniądze a Pan Belicki dalej mnie ignoruje. Sprawa zgłoszona w Aeroklubie Polskim i na Policji.
Obserwuj wątek
    • Gość: someter Re: skoki spadochronowe Szczecin IP: *.dynamic.mm.pl 19.02.18, 10:46
      A gdzie indziej polecacie skoczyć?
      • Gość: nostres Re: skoki spadochronowe Szczecin IP: *.cashloanuk.co.uk 22.02.18, 09:57
        Szkoła skacz.pl
        skacz.pl/
        Z tego co mi wiadomo to planowane są skoki na wiosnę ( w zimie się nie skacze z racji bezpieczenstwa). W szkole pracuje wielu doświadczonych instuktorów

Można sobie wykupić skoki w tandemie chociaz nie jestem na 100% pewien czy również organizują kursy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka