Dodaj do ulubionych

monitoring i petardy a POGOŃ SZCZECIN

10.04.02, 14:49
czytam o tym co sie stalo/stanie z tymi co rzyucali ostatnio petardami na
murawe i zastanawiam sie czy cos sie w ogole stanie/stalo. przeciez:
1. po pierwsze nie ma u nas zakazu stadionowego.
2. sprawy coiagna sie latami i nie wierze zeby ten co rzucli byl w stanie
zaplacic tysiace zlotych kary, etc, etc....
a;e jest przeciez monitoring na obiekcie! czyz nie? sam kiedys pamietam tekst o
tabliczce na plocie, ktora mowi ze jest on obserwoany i goscia od kamer z
mosiru, ktory mowil zeby gazeta sie z tego nie nasmiewala. w takim razie ja
chce zeby pan od monitoringu na stadionie miesjkim im. f.krygiera pokazal mi
mordy tych co rzucali i chce zobaczyc komendanta miejskiego policji jak
pokazuje mi zdjecia z zatrzymania tych gnoji, a do tego wszystkiego chce goscia
z pzpn, ktory mnie zapewni, ze ten debil juz nigdy na stadionie w polsce i nie
tylko nie usiadzie.
jakie mam na to szanse? :)
watek specjalnie rozpoczynam na forum a nie podforum bo tam go jednak chyba
nikt nie czytal. pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • franekkk Re: monitoring i petardy a POGOŃ SZCZECIN 10.04.02, 15:02
      nie byloby tematu gdyby zakazy stadionowe były egzekwowane
      1000 funciakow za przekroczenie linii i w anglii spokoj
      przynajmniej na stadionach
      • milseog Re: monitoring i petardy a POGOŃ SZCZECIN 10.04.02, 15:08
        czy wyobrazasz to sobie u nas? ja nie. a mimo to stadiony sie monitoruje. niby.
        a butelki z piwem i nafta (wodka) wnoszone na trybuny to niby co, zapalki?
        przeciez to smiech.
        a ja wnosze noz. tak miedzy nami. niechcacy, ale udaje mi sie. korzystam z
        niego jak jezdze na rowerze i zapominam wyjac. dasz wiare? z czterema ostrzami.
        smiech. smiech. smiech.
        na szcescie jestem wyciszony. :)
        • Gość: Tomik Re: monitoring i petardy a POGOŃ SZCZECIN IP: *.ncr.com 10.04.02, 15:18
          Myślę, że u nas wystarczyłby i 1000 PLN - ale faktycznie ściągnięty z
          delikwenta, lub jego rodziców / opiekunów. Jeśli nie w formie pieniędzy, to w
          formie pracy przy sprzątaniu miasta. A najlepiej (choć to droga do nikąd w
          dłuższej perspektywie)- kilka plaskaczy i kopów z laczka za takie występy od
          pozostałych kibiców :))
          • rabarbarian Re: monitoring i petardy a POGOŃ SZCZECIN 10.04.02, 15:48
            Zakaz? Powolujemy sie najczesciej na angielskie przyklady to trzeba je
            wdrozyc w zycie skoro dzialaja. Jesli przychodzi dzien meczu a delikwent
            ma zakaz stadionowy to policja kaze mu sie stawic na komisarjacie i facet
            dupi przed 2 godziny a stadionu nie widzi. Proste?:) Trzeba stworzyc
            odpowiednie sankcje dla gosci ukaranych zakazem i E G Z E K W O W A Ć !
            pozdr

• Gość: red Re: monitoring i petardy a POGOŃ SZCZECIN IP: 213.76.59.* 10.04.02, 18:34
              rabarbarian napisał(a):

> Zakaz? Powolujemy sie najczesciej na angielskie przyklady to trzeba je
              > wdrozyc w zycie skoro dzialaja. Jesli przychodzi dzien meczu a delikwent
              > ma zakaz stadionowy to policja kaze mu sie stawic na komisarjacie i facet
              > dupi przed 2 godziny a stadionu nie widzi. Proste?:) Trzeba stworzyc
              > odpowiednie sankcje dla gosci ukaranych zakazem i E G Z E K W O W A Ć !
              > pozdr
              >
              >

A potem po meczu jeden sektor do wysprzątania !!!!!!1
              • jottka Re: sprzątać ;))) 10.04.02, 22:22
                Bardzo mi się podobają te kary w postaci sprzątania ;))) Popieram. I
                egzekwowanie przepisów na łobuzach, a nie wymyślanie niestworzonych sankcji na
                niby.

W okolicach stadionu bywałam wprawdzie tylko z okazji psich wystaw, ale czy -
                skoro istnieje spora grupa Zakochanych W Pogoni - nie można by stworzyć czegoś
                w rodzaju, bo ja wiem, straży obywatelskiej? Ze znaczkami klubu czy coś w tym
                stylu dla uwiarygodnienia? Jak policja się leni, to może trzeba samemu wyłapać
                paru opryszków i dostawić policji przed nos? I publicznie tę leniwą policję
                zawstydzać? Różna hołota bardziej by się bała kibiców, bo wiadomo, że przyjdą,
                poznają i w razie czego nie zapomną ;)))
                • Gość: fan Re: sprzątać ;))) IP: 192.168.1.* 10.04.02, 22:46
                  Czy ja dobrze zrozumialem Ty jestes kobieta a takie meskie myslenie -
                  popieram.Duza buzka
                  • rabarbarian Re: sprzątać ;))) 11.04.02, 10:11
                    jottka - nie pisze o martwych sankacjach ale o takich ktore
                    mozna wdrozyc. W Anglii system dozoru policyjnego nad
                    baranem ktory ma zakaz stadionowy doskonale funkcjonyje.
                    Stawiaja sie na komendzie i przed 2-3 godziny tam siedzac
                    sluchaja pogadanek wychowawczych. To dziala!
                    Ale przychylam sie. Dlaczego nie maja sprzatac?:) Moze i z
                    rozpedu glona jakiegos oskrobia:)
                    pozdro
                    • jottka Re: sprzątać ;))) 11.04.02, 14:59
                      No to jak, panowie, organizujecie się w tę straż obywatelsko-stadionową czy
                      czekacie na zmiłowanie? Kobiety za Was wszystkiego nie załatwią ;)))
                      • milseog kobiety na stadiony!!! 11.04.02, 15:10
                        na stadionach w anglii, czesc porzadkowych stanowia kobiety. w obecnosci kobiet
                        nawet chuligani pokornieja. mysle, ze to dobry pomysl. dlatego proponuje jottka
                        zebys zaprosila swoje kolezanki do naszego sektora, a wszystko bedzie od razu
                        lagodniejsze. a i debil z petarda, ktory spojrzy na kobieca buzie pelna
                        oburzenia sam struchleje i zgarbiony opusci stadion.
                        • rabarbarian Re: kobiety na stadiony!!! 11.04.02, 15:17
                          jottka - a juz moglas dzialac w niedziele. Na zWisle kobialki mialy
                          wejscie z GW za friko. Nie mowie zaraz ze macie komando tworzyc,
                          mundury, palki (ups:) i takie tam:) Ale dajcie przyklad! Ty mnie
                          przyprowadz kolezanki na mecz a ja im nawet bilety postawie:)
                          Tylko rozsadnie z iloscia bo kieszenie mam puste jak kasa Pogoni
                          ale na Wasze komando cos wyskrobie.
                          Kobiety na stadiony!:)))
                          • Gość: Tomik Re: kobiety na stadiony!!! IP: *.ncr.com 11.04.02, 15:21
                            Amen !!!! :)))) Jottka na komandosa! :)))
                          • jottka Re: kobiety na stadiony!!! 11.04.02, 15:24
                            A to jednak usiłujecie kobiety wykorzystać, żeby porządek zaprowadzić! Najpierw
                            przyjdźcie, może się łobuzy uspokoją na wasz widok - a może zamiast wyć na
                            zawodników kontrdrużyny zaczną bluzgać na mnie? I ja mam sobie paznokcie niszczyć
                            na takim, żeby Wam, tj. biednym chłopcom pomóc? ;)))

Kobiety się zaprasza w przyjemne okoliczności przyrody, a nie na plac boju, gdzie
                            faceci nabruździli. Jak posprzątacie, to przyjadę. A o biletach, rabarbarian,
                            będę pamiętać ;)))
                            • Gość: REKIN Re: kobiety na stadiony!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 11.04.02, 16:31
                              Dlaczego na temat POGONI wypowiadają się ludzie nie mający o tym zielonego
                              pojęcia, ostatnio bardzo popularne stały się tematy POGONI, bo jest na fali, a
                              gdzie byliście kiedy POGOŃ dołowała, a o pomysł, żeby kibice współpracowali z
                              policją, pozostawiam bez komentarza.............. śmiech na sali.
                              • rabarbarian Re: kobiety na stadiony!!! 11.04.02, 16:46
                                REKIN - wyluzuj:) Po co sie napinac skoro widac ze czesc postow
                                jest nabita ironia jak - cytujac �dobra kasza skwarkami�:)))
                                Nikt nie mowi zeby z policja na wodke isc ale ja chce normalnego stadionu
                                bez debili rzucajacych race na boisko, bez rasizmu i prymitywnych
                                zachowan. Jesli znienawidzona przez Ciebie policja moze w tym
                                pomoc to ja im pomoge.
                                pozdro
                                • Gość: REKIN Re: kobiety na stadiony!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 11.04.02, 17:06
                                  Nie chodzi o jakąś nienawiść do policji, ale zapewniam cię, że żaden szanujący
                                  się kibic nie będzie współpracował z policją.
                                  • rabarbarian Re: kobiety na stadiony!!! 11.04.02, 17:09
                                    I czas to zmienic a ja na szacunek (naraze sie) marginesu bezmozgich
                                    idiotow ktorym mecz na stadionie nie przeszkadza - nie licze:) Nie chce
                                    sie bratac z policja ale takze dzieki niej mozna doprowadzic do normalnosci
                                    na stadionach czyli obiektow bez policji.
                                    pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka