Dodaj do ulubionych

Paweł Frąckowiak jako fotograf

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:09
Jaka ważna informacja, AJWAJ,
niech lepiej sfotografuje te rudery, których nie remontuje w swojej-miejskiej
spółce
Obserwuj wątek
    • Gość: Bagsik Re: Paweł Frąckowiak jako fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:28
      Skoro nauczyłeś się Paweł kompozycji proponuję ćwiczenie z martwą naturą. Wejdź
      do swoich "remontowanych" kamienic i zrób tam fotki. Tematów multum oto kilka z
      nich np. spieprzona hydraulika, taka sama elektryka, nierówne ściany itp., w
      swoim biurze temat np. brak jasnych zasad sprzedaży mieszkań, brak w cennikach
      stawki wyjściowej do negocjacji ceny za lokal, brak przejrzystych zasad wynajmu
      lokali, ceny na twarz, wydawanie pieniędzy publicznych bez kontroli czy cud nad
      cudami źle skonstruowane umowy najmu niezgodne z obowiązującymi w Polsce
      przepisami. Za takie zdjęcia będzie nagroda-parę lat. Tam też będą tematy np.
      krata jako element krajobrazu, czy życie seksualne na sąsiedniej pryczy itp. No
      dobrze więcej tematów nie podsuwam chociaż właśnie nasunął mi się jeden: moi
      pracownicy przy pracy. Mam nadzieję, że lekcje od szczecińskich znakomitości
      nie pobierałeś w trakcie godzin pracy jak to zdarza się z siedzeniem po
      kawiarniach i restauracjach z damskim papierosem w ustach.
      • Gość: Ana Re: Paweł Frąckowiak jako fotograf IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 09:23
        fajnie by też było sfotografować i pokazać wszystkim powody odejścia z banku
        pko s.a.(poprzednia praca)
        • Gość: Marian Paździoch Re: Paweł Frąckowiak jako fotograf IP: *.ksiazat.v.pl 23.09.04, 09:36
          moim zdaniem,zdjęcia niezłe. o co wam chodzi?
          • Gość: Bagsik Re: Marian Paździoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:00
            Marian, nie zrozumiesz doputy dopuki nie poznasz od podszewki komucha (człowiek
            Wieczorka) i manipulatora. Poza tym moja koleżanka nie biorąca żadnych lekcji
            robi lepsze - ma naturalny dar kompozycji formalnej tylko, że nie zna
            dziennikarzy i nie potrafi ich wykorzystywać tak jak on.
            • Gość: Marian Paździoch Re: do Baksika IP: *.ksiazat.v.pl 24.09.04, 09:20
              twoja koleżanka robi lepsze? nie wiem, nie widziałem. jego naprawdę są
              niezłe. fotografią interesuję się od lat, więc wiem co mówię.
        • Gość: Bagsik Re: Ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:36
          Ana jestem za. Bardzo mnie ten wątek PKO SA interesowałby i myślę, że publikę
          też.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka