Gość: plot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:09 Jaka ważna informacja, AJWAJ, niech lepiej sfotografuje te rudery, których nie remontuje w swojej-miejskiej spółce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bagsik Re: Paweł Frąckowiak jako fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:28 Skoro nauczyłeś się Paweł kompozycji proponuję ćwiczenie z martwą naturą. Wejdź do swoich "remontowanych" kamienic i zrób tam fotki. Tematów multum oto kilka z nich np. spieprzona hydraulika, taka sama elektryka, nierówne ściany itp., w swoim biurze temat np. brak jasnych zasad sprzedaży mieszkań, brak w cennikach stawki wyjściowej do negocjacji ceny za lokal, brak przejrzystych zasad wynajmu lokali, ceny na twarz, wydawanie pieniędzy publicznych bez kontroli czy cud nad cudami źle skonstruowane umowy najmu niezgodne z obowiązującymi w Polsce przepisami. Za takie zdjęcia będzie nagroda-parę lat. Tam też będą tematy np. krata jako element krajobrazu, czy życie seksualne na sąsiedniej pryczy itp. No dobrze więcej tematów nie podsuwam chociaż właśnie nasunął mi się jeden: moi pracownicy przy pracy. Mam nadzieję, że lekcje od szczecińskich znakomitości nie pobierałeś w trakcie godzin pracy jak to zdarza się z siedzeniem po kawiarniach i restauracjach z damskim papierosem w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Paweł Frąckowiak jako fotograf IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 09:23 fajnie by też było sfotografować i pokazać wszystkim powody odejścia z banku pko s.a.(poprzednia praca) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Paweł Frąckowiak jako fotograf IP: *.ksiazat.v.pl 23.09.04, 09:36 moim zdaniem,zdjęcia niezłe. o co wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bagsik Re: Marian Paździoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:00 Marian, nie zrozumiesz doputy dopuki nie poznasz od podszewki komucha (człowiek Wieczorka) i manipulatora. Poza tym moja koleżanka nie biorąca żadnych lekcji robi lepsze - ma naturalny dar kompozycji formalnej tylko, że nie zna dziennikarzy i nie potrafi ich wykorzystywać tak jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: do Baksika IP: *.ksiazat.v.pl 24.09.04, 09:20 twoja koleżanka robi lepsze? nie wiem, nie widziałem. jego naprawdę są niezłe. fotografią interesuję się od lat, więc wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bagsik Re: Ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:36 Ana jestem za. Bardzo mnie ten wątek PKO SA interesowałby i myślę, że publikę też. Odpowiedz Link Zgłoś