Dodaj do ulubionych

Happening "Całe miasto karmi ptaka"

• Gość: pieszy Re: Happening "Całe miasto karmi ptaka" IP: *.fnet.pl 05.10.04, 20:34
      andreas napisał: ... Czy 4 grosze miesięcznie, bo
      właśnie mniej więcej tyle będzie kosztować każdego mieszkańca Szczecina pomoc
      dla Pogoni, to rzeczywiście tak wielka kwota?...

pryncypia!

( myślimy o różnych szczecinach lub mowa o innej kwocie)
      • Gość: andreas Re: Happening "Całe miasto karmi ptaka" IP: 62.233.223.* 06.10.04, 00:34
        a czy dyszka wiecej za mecz dla kochajacego Pogoń miłoscia prawdziwą, to zbyt
        wiele. Co miło patrzeć jak ukochany klub pada, jak żebrze, jak wykorzystywany
        jest do niecnych celów, jak... to co warta taka miłośc której zal jest rzucić
        tą nędzną dyszkę za takie widowisko - jak pani radna MJW i pan Mickiewicz
        oceniają. No, co warta taka miłość. To nie miłość. Wy wykorzystujecie Pogoń do
        osiągnięcia własnej satysfakcji na stadionie i tyle Was interesuje.
    • Gość: komar Re: Happening "Całe miasto karmi ptaka" IP: 62.233.173.* 05.10.04, 21:38
      Spotkała się Mucha z Lisem w lokalu, którego nazwy nie będę reklamował. Mucha
      ma ambicje polityczne, a Lis czwartą władzę i zadawnione urazy do Pogoni. Pili
      piwo, stawiała Mucha, powszechnie wiadomo, że dziennikarze to największe sępy.
      Przy czwartym piwku wymyślili, jak połączyć w jedno swoje ambicje i urazy. I
      tak pwstał hepening, którym tak bardzo interesuje się "GW".
    • Gość: korek Re: Happening "Całe miasto karmi ptaka" IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.10.04, 22:18
      Mucha to jeden wielki happenning podobny do Ptaka . Podzibie tu i tam i odleci.
      Cienko to wszystko widzę.
      • Gość: Zorro Re: Happening "Całe miasto karmi ptaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 01:01
        Polaczki zawsze wszystko cienko widza...bo sami sa super cieniasami np.TY
        • Gość: Marian Paździoch Re:udało się czaremu... IP: *.ksiazat.v.pl 06.10.04, 08:02
          zrobić zadymę na forum, płodząc ten wątek. czy wyborczej uda się ją wywołać
          reklamując ten happening na swych łamach. zobaczymy.
          muszyński politolog? można pęknąć ze śmiechu!!!
          mp.
          • albert_c Re:udało się czaremu... 06.10.04, 10:46
            Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a):

> można pęknąć ze śmiechu!!!

* jak sie czyta Twoje pseudointelektualne wywody baranku...
            • ja_aska Re:udało się czaremu... 06.10.04, 12:07
              andreas idac twoim tokiem rozumowania to szczecinianie "nogami" pokazują, że
              tylu teatrów im nie potrzeba. ostatnio nie widziałam pełnej nawet w 3/4
              widowni. to po cholerę te dotacje?
              • Gość: andreas Re:udało się czaremu... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 15:17
                Nie, i jeszcze raz nie. Piramida. Elita zawsze stanowi szczyt, mniejszość, ale
                to ta mniejszość tworzy przyszłość - w dłuższej czasoprzestrzeni. To madzry
                ludzie tworzą. Głupi czy opetani przechwytuja rządy i robia zamieszanie ale
                wcześniej czy później znikają w aurze zła. Ludzkość powinna dostrzegać że ku
                przyszłości prowadzi nas mysl madrych ludzi
                • ja_aska Re:udało się czaremu... 06.10.04, 15:21
                  andreas ważny jest ogół nie margines.
                • student1 kto był 06.10.04, 15:25
                  czy z forumowych antagonistów kasy na Pogoń z miasta i propagatorów pomysłu
                  Muchy na happening ktoś pofatygował się pod UM
                  ciekaw jestem ile było ludzi
                  • babciny_bambosz Re: kto był 06.10.04, 15:28
                    Niektorzy pracuja. Ponadto to taka spozniona zabawa w cyrk pod UM majaca na
                    celu lansowac pana Muche. Jedno wielkie gowno. A gdzie jest gowno, tam zlatuja
                    sie muchy. Ale to gowno powstalo dzieki pani takze, pani radna.
                    • student1 Re: kto był 06.10.04, 15:38
                      buuuuuuuuuuuu
                      złość piękności szkodzi
                      • babciny_bambosz Re: kto był 06.10.04, 15:39
                        sraja "studenty" bedzie wiosna, bedzie ptakowa trawa na murawie boiska pieknie
                        rosla.
                        • student1 Re: kto był 06.10.04, 15:42
                          a to nie pora już pójść do domu
                          po okradnięciu pracodawcy z czasu pracy spędzonym przy kom na forum
                          • babciny_bambosz Re: kto był 06.10.04, 15:43
                            nie kazdy kto nie ma sklepow z oknami jest zlodziejem
                  • korfi Podobno było tak: 06.10.04, 15:50

www.pogon.v.pl/-------------------------------------------------------
                    Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
                    • albert_c Re: Podobno było tak: 06.10.04, 16:15
                      Korfi cos nie tak z tym linkiem - nie wchodzi...
                      • korfi Re: Podobno było tak: 06.10.04, 16:37
                        Albert, nie reklamuj tylko popracuj palcyma :). Nic nie poradzę.

-------------------------------------------------------
                        Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
                        • albert_c Re: Podobno było tak: 07.10.04, 09:33
                          korfi napisał:

> Albert, nie reklamuj tylko popracuj palcyma :). Nic nie poradzę.
                          >

* Korfi, od razu popracowalem palcyma:)))
                  • Gość: andreas Re: kto był IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 16:47
                    trzeba umiec oddzielic, czego radni ani prezent nie robią, kase na Pogoń od
                    kasy na Ptaka! to nie jedno i to samo!
            • Gość: Marian Paździoch Re:udało się czaremu... IP: *.ksiazat.v.pl 06.10.04, 13:16
              dlaczego napadasz na spokojnego, niezwykle spokojnego człowieka albercik? co ci
              zrobił złego marian paździoch? no co?
              mp.
              • albert_c Re:udało się czaremu... 06.10.04, 13:20

> dlaczego napadasz na spokojnego, niezwykle spokojnego człowieka albercik?

* napadam? normalnie punktuje...

co ci zrobił złego marian paździoch? no co?
                > mp.

* zaraz tam zlego? a wiesz co to udrzenie prewencyjne?:)

ale postaraj sie o lepszy dowcip na przyszlosc...bo nastepnym razem to juz nie
                bedzie prewencyjne ale ostateczne...
                • Gość: Marian Paździoch Re:udało się czaremu... IP: *.ksiazat.v.pl 06.10.04, 22:06
                  jak mam się silić na lepszy dowcip, oglądając takie pokazy pana politologa
                  muszyńskiego, no jak? wiesz albert nie jestem fanem czarnego, ale jego występy
                  tu, na forum są o niebo lepsze. coś się dzieje a tam troszeczkę ożywienia
                  wniosło kilku kibiców ( nie mylić z kibolami)kopiąc piłkę. wobec tych faktów
                  muszę podtrzymać swoją opinię o panu muszyńskim, narażając się tym samym tobie
                  albercie na 'uderzenie ostateczne'. pozostaję jednak w nadzieji na
                  wyrozumiałość z twojej strony.

pozdrawiam serdecznie! mp.
                  • albert_c Re:udało się czaremu... 07.10.04, 09:38

> jak mam się silić na lepszy dowcip, oglądając takie pokazy pana politologa
                    > muszyńskiego, no jak?

* ja tam ignoruje takie pokazy...ale przy tej okazji nie obrazam nikogo...ani
                    nie sile sie na nietrafne dowcipy...

wiesz albert nie jestem fanem czarnego, ale jego występy
                    >
                    > tu, na forum są o niebo lepsze.

* ja nie jestem z jego fan-clubu - w przeciwienstwie do Ciebie:)
                    a co do wystepow na forum to zgoda.

>wobec tych faktów
                    > muszę podtrzymać swoją opinię o panu muszyńskim, narażając się tym samym
                    tobie albercie na 'uderzenie ostateczne'. pozostaję jednak w nadzieji na
                    > wyrozumiałość z twojej strony.
                    >

* do czasu ta wyrozumialosc...
                    • Gość: Marian Paździoch Re:udało się czaremu... IP: *.ksiazat.v.pl 07.10.04, 09:46
                      albert_c napisał:
                      > do czasu ta wyrozumiałość.

tak jest!
                      mp.
                      • albert_c Re:udało się czaremu... 07.10.04, 09:48

> albert_c napisał:
                        > > do czasu ta wyrozumiałość.
                        >
                        > tak jest!
                        > mp.

* tylko nie trzaskaj obcasami...to na Twoja prosbe...
                        • Gość: Marian Paździoch Re:udało się czaremu... IP: *.ksiazat.v.pl 07.10.04, 17:13
                          zgadzam się albercik. czytać twoje posty zawierające pouczenia dla pazdziocha
                          roberta i innych , to sama przyjemność czytania. tylko ty już przestań
                          nauczycielu! bo wpadniesz w nałóg i ci tak zostanie.

mp.
    • Gość: Krzysztof Tak was dużo przeciwników Ptaka IP: *.pl / 62.233.173.* 06.10.04, 16:08
      pogon.v.pl/ zdjęcie z heppeningu!!! śmiesznych ludzi
      • Gość: Gregor Re: Tak was dużo przeciwników Ptaka IP: *.utp.pl 06.10.04, 17:08
        Papkinada w najgorszym znaczeniu tego słowa, jeśli to ma być oznaka, że miasto
        żyje, to rzeczywiście umiera.
    • hans_kloss_szczecin Re: Happening "Całe miasto karmi ptaka" 06.10.04, 18:06
      Proszę teraz GW, aby w imię obiektywizmu dziennikarskiego zawsze przed meczem
      Pogoni w Szczecinie, zamieszczała na swoich łamach (a zwłaszcza na pierwszej
      stronie jako najistotniejszy NEWS) kilkanaście tysięcy artukułów o każdym z
      kibiców mających przybyć na mecz. Każdy kibic na meczu robi jakieś
      przedstawienie (wg mnie lepsze od tego muchy), dlatego uważam by o każdnym
      robiono artykuł, pytano o jego poglądy odnośnie Pogoni itd Zapewne kązdy miałby
      coś do powiedzenia - nie tylko mucha ...

PS
      Kontrheppening: "Dbaj o zdrowie tęp Muchy" i mam plakacik nawet
      www.komunizm.px.pl/muchy.jpg ;)
    • Gość: Krzysztof Tłumy przeciwko Pogoni... heheheh IP: *.pl / 62.233.173.* 06.10.04, 21:13
      www.pogononline.pl/galeria.php/wydarzenia/20041006_happening

To już nawet nie jest śmieszne nawet Ci którzy się z Pogoni i Ptaka nabijaja na
      tym forum mogliście pójść i walczyć o swe śmieszne idee..
    • Gość: Krzysztof Tłumy przeciwko Pogoni... heheheh IP: *.pl / 62.233.173.* 06.10.04, 21:14
      www.pogononline.pl/galeria.php/wydarzenia/20041006_happening
    • gesty_grzebien blackexit gdzie teraz jesteś ?? 06.10.04, 21:44
      jeszcze nie wróciłeś ?? a może neta w domku nie masz ??
      • Gość: Krzysztof Istne masowe poparcie IP: *.pl / 62.233.173.* 07.10.04, 08:04
        www.glosszczecinski.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20041007/MAIN/41007002
        • albert_c Re: Istne masowe poparcie 07.10.04, 09:47
          Krzysztof powiem tak: Mucha nie jest emancypacja mojego stosunku do przekazania
          kasy z budzetu na Pogon w takiej formie w jakiej to natsapilo.

jezeli to rozumiesz to przejde dlaej, jezeli nie daruj sobie juz czytanie tego
          postu...

...jezeli jako miare popracia wsrod Szczeczinian dla tego aby kasa z budzetu
          nie szla na Pogon, zastosowac ilosc obecnych na happeningu. To w idac takim
          tokiem rozumowania jako miare popracia dla przekazania kasy mozna potraktowac
          ilosc obecnych kibicow. i idac dalej jezeli zastosujemy taka miare to widac ze
          zainteresowanie ta sparwa jest zadne i radni a takze prezewydent nie powinni
          sie wcale ta tematyka zajmowac. a ze tak nie jest to zapewne wiesz...
          • gesty_grzebien coś ci logika szwankuje ...... 07.10.04, 10:05
            albert_c napisał:

> To w idac takim
            > tokiem rozumowania jako miare popracia dla przekazania kasy mozna potraktowac
            > ilosc obecnych kibicow.

tok błędny - to nie był cyrk "za" tylko "przeciw". Nie można więc ilości
            kibiców rozpatrywać jako liczby popierającej finansowanie, bo nie oni
            organizowali ten cyrk i nie oni się gromadzili. Byli jedynie widzami (może nei
            biernymi ale zawsze).
            Ale idąc tym tokiem rozumowania można liczbę karmiących potraktować jako ilość
            osób w Szczecinie przeciw dofinansowaniu .........
          • Gość: lew stadionowy Re: Istne masowe poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:41
            Czy Ty stawiłbyś się na imprezę popierającą Ptaka. Albo nie lubiąc piłki nożnej
            chodzisz na mecze? Co mieli zrobić kibice? Przyjść na imprę do Muszyńskiego?
            Żeby mu frekwencję podwyższyć? Było tylu ile było i tak stanowili większość.
            Inaczej mówiąc kibice zbojkotowali polityczną hucpę Muszyńskiego, tak samo jak
            i mieszkańcy Szczecina. Chcesz mierzyć poparcie dla Pogoni? Przypomnij sobie
            ile tysięcy ludzi było na demonstarcji organizowanej przez Pogoń Walczącą w
            obronie klubu. I odpowiedź jest chyba jasna... Over and out.
    • Gość: stoczniowiec Re: Happening "Całe miasto karmi ptaka" IP: 212.14.57.* 16.10.04, 21:57
      Gdy 10 lat temu wrocilem z USA z jakas iloscia$$ zaproszono mnie do klubu pogon
      abym zasponsorowal pilkarza . Myslalem ze szlag mnie trafi kiedy dowiedzialem
      sie o formie sponsoringu, mianowicie co miesiac mialem mu dawac 3 tys zl,
      Powiedzialem im ze wiem jak pilkarze zarabiaja w stanach a mianowicie
      organizujac rozne otwarte dni , zbiorki uliczne, szkolenie mlodziezy i ja moge
      im pomoc w organizacji tych imprez.
      Od tego czasu nikt do mnie nie zadzwonil..............
      Piotr Muszynski robi dobra robote jako jeden z nielicznych w tym Ciemnogrodze,
      tpi glupich politykow i ma odwage, mysle ze jak nadejda czsy uczciwych i
      madrych rzadow zajmie odpowiednie stanowisko, moze wiceprezydenta d/s kultur,
      sportu i esdukacji
      J a na niego bede glosowal i mu pomoge
      Nie bede popieral placac podatki zadymiarzom , nierobom i bykom wypasionym z
      Klubu Pogon co chleja i wszystkich maja w dupie.
      i was kochani kibice tez
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka