Dodaj do ulubionych

watek dla.......

IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 24.04.02, 08:42
ludzie miejcie litosc!
wymiencie sie prywatnymi adresami i sobie podyskutujcie,
albo spotkajcie sie na udeptanej ziemi

jedyny sposob na pozbycie sie roznych Boukunow czy zgrywusow to ignorowanie
Obserwuj wątek
    • franekkk Re: watek dla....... 24.04.02, 08:53
      :)
      dawaj adres to ci nawrzucam!!!
      • Gość: skuter Re: watek dla....... IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 24.04.02, 09:18
        franekkk napisał(a):

> :)
        > dawaj adres to ci nawrzucam!!!
        > :)

chyba cukru do baku:)
        • franekkk Re: watek dla....... 24.04.02, 09:34

a pisales ze nie masz trabanta
          ale ci nawrzucam za klamstwo
          klamiesz jak ci co 50 lat i walese tez oklamywali
          ale oni jeszcze zobacza
          dawaj adres!!!!!!
          • jottka Re: watek dla....... 24.04.02, 10:59
            No skuter, no daj adres frankowi, on tak chce się z Tobą zobaczyć, że sam już
            nie wie, jakich podstępów się chwytać... Będzie tak romatycznie ;)))
            • franekkk Re: watek dla....... 24.04.02, 11:09

a ciebie ktos tu prosil?
              z tego co pamietam z podstawowki dziewczynkom nie wolno bylo ogladac walk
              bokserow
              a chodzilo sie na piaski albo na gorki (znacie cos jeszcze)
              zeby trzasnac wrednemu skuterzyscie:)
              • jottka Re: watek dla....... 24.04.02, 11:14
                Z dobroci serca pomagam Ci uzyskać Upragniony Adres, a Ty... :(((

A do szkoły to chodziłeś seksistowskiej. I pod górkę!!! przynajmniej tej
                średniej ;)))
            • Gość: skuter Re: watek dla....... IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 24.04.02, 12:11
              jottka napisał(a):

> No skuter, no daj adres frankowi, on tak chce się z Tobą zobaczyć, że sam już
              > nie wie, jakich podstępów się chwytać... Będzie tak romatycznie ;)))

o mamo!!!! ale nich bedzie

malopolska 47
              • franekkk Re: watek dla....... 24.04.02, 12:53

1 primo rany boskie:)) myslalem ze pisales na poczatku o e-adresie co by tam
                nawrzucac @#$%&* :)))
                2 primo nie rob sobie zartow i nie podawaj adresu swojego ulubionego aresztu
                3 primo obydwie byly pod gorke a wlasciwie przed i uni tez pisalem o podst
                ale moze w jedynce za wsiarz to byla norma:)) w sumie nie moja sprawa:)
                • Gość: skuter Re: watek dla....... IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 24.04.02, 13:07
                  franekkk napisał(a):

>
                  > 1 primo rany boskie:)) myslalem ze pisales na poczatku o e-adresie co by tam
                  > nawrzucac @#$%&* :)))

a ja juz umowilem sie z fryzjerem:(

> 2 primo nie rob sobie zartow i nie podawaj adresu swojego ulubionego aresztu

ja tu tylko pilnuje
                  zapewniam mila obsluge, niezle warunki, interesujace towarzystwo
                • jottka Re: watek dla....... 24.04.02, 13:13
                  franekkk napisał(a):

> 3 primo obydwie byly pod gorke a wlasciwie przed i uni tez pisalem o podst
                  > ale moze w jedynce za wsiarz to byla norma:)) w sumie nie moja sprawa:)

Zaraz, w jakiej jedynce? O czym Ty piszesz?
                  • franekkk Re: watek dla....... 24.04.02, 13:20

no to w dwojce boze co za roznica i tak obie do kuby sie nie umywaja
                    no dobra ale wtedy to na pewno sie nie umywaly
                    co za roznica:)))
                    • Gość: red Re: watek dla....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 18:52
                      Mogę być za sekundanta - ale skonczcie juz ten bełkot
                    • Gość: red Re: watek dla....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 18:56
                      A Ty jottka nie wtrącaj sie, bo przez takie "podglądaczki", musielismy sie bić
                      do "krwi ostatniej" a normalnie wystarczało do "pierwszej".
                      A ty tylko "seksizm" w tym widzisz.:-))
                      • Gość: Tomik Re: watek dla....... IP: *.ncr.com 25.04.02, 08:19
                        :)) No Panoooooowie.... Biliście się? O Jottkę? No, no :))) Do krwi ostatniej??
                        Ale się porobiło :))) I pomyśleć, że Jottka tę samę podstawówkę co ja
                        kończyła :))))
                        • franekkk Re: watek dla....... 25.04.02, 08:46

to ja sie bilem o jottke???
                          kurcze gdybym wiedzial to bym sie bardziej przylozyl
                          tzn skuterowi:))
                          • jottka Re: chwileczkę! 25.04.02, 22:22
                            Odmawiam bycia Nagrodą Wojownika. Zdecydowanie. Jak taki nawet nie wie, że ja
                            piątkę kończyłam :(((

A na dokładkę nawet nie zawiadomiliście, kiedy i na której górce będziecie się
                            pojedynkować! Żadnych rozrywek... I jeszcze cały dzień na forum wejść się nie
                            dało, och och.
                            • franekkk Re: chwileczkę! 25.04.02, 23:15

jak bedziesz taka niemila to oddam walke walkowerem
                              zreszta to by ciebie chyba ucieszylo
                              ty przeciez zaczynasz mnie coraz mniej lubic
                              czy jakos tak
                              lol
                            • Gość: skuter Re: chwileczkę! IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 26.04.02, 08:13
                              jottka napisał(a):

> Odmawiam bycia Nagrodą Wojownika. Zdecydowanie. Jak taki nawet nie wie, że ja
                              > piątkę kończyłam :(((

no prosze to zupelnie tak jak ja

> A na dokładkę nawet nie zawiadomiliście, kiedy i na której górce będziecie się
                              > pojedynkować!

ja jestem pacyfista i nikogo bic nie bede, rozrywek niech sobie szuka w
                              telewizorni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka