Gość: Zolza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 23:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 09:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak amerykański sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 09:32 Ta historia jest jak tzw "amerykański sen". Wątpię (obym nie miał racji) ale szczerze życzę aby ten sen się spełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza [...] IP: *.teleton.pl 04.11.04, 10:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza protestuję IP: *.teleton.pl 04.11.04, 15:51 a to za co mnie spotkało?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: protestuję IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.04, 16:18 musisz trzymac ze mna to Cie nie ruszą ;} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola [...] IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 10:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Fantasia wyemituje obligacje, by zbudować par IP: 62.233.223.* 04.11.04, 10:36 zgadzam się z Zuzą dopóki są to pieniadze prywatnych inwestorów nic nam jakie maja plany i na co wydaja... No chyba że pan prezydent zdecyduje sie dofinansować atrakcyjny projekt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :) a ja cenzora mam w [...] ...w poważaniu! :) IP: 212.14.63.* 04.11.04, 18:00 a swoją drogą to nieźle trzeba było posmarować tej dziennikarzynie za ten tekscik w momencie gdy nawet kurier pisze juz bez ogródek o charakterze inwesycji... Sawka to się chyba we Wrocławiu w Spiżu przewraca jak czyta takie wydania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Fantasia wyemituje obligacje, by zbudować par IP: *.utp.pl 04.11.04, 13:03 Czy to jest ten sam Marcin Bich, który kiedyś sprzedawał rzutniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: Fantasia wyemituje obligacje, by zbudować par IP: *.pomorzany.v.pl 04.11.04, 13:09 Kiedy wieczne obietnice,kolejne przedłużanie terminów okazało się lekko naciągane Panowie moderatorzy zamkeneli forum na oficjalnej stonie...Jaki był ich cel hmmmm trudno powiedzieć może według tych Panów milczenie jest lepsze niż ciągłe ściemnianie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ale wasz wykropkowali... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.04, 15:55 no to dysputa sie nam udała.... wiecie ja nawet nie wiem za co was tak pokropkowali, ja napisałem ze sie zgadzam to mnie nie ruszyli! ha, ha smiech taki smutny bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rollercoaster Park Fantasia-Skandal-asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 17:59 No to już są niezłe jaja.Forum na oficjalnej stronie Parku Fantasia zostało zamknięte,bo jeden z użytkowników napisał,że inwestor nawet nie ma pozwolenia na budowę a chwali się, iż park zostanie oddany do użytku w czerwcu 2005.A,że panu prezesowi brakło argumentów na odp.to sobie zlikwidował forum i już. Na tym forum pan prezes dumnie ogłosił również konkurs na nazwę(podobno największego na świecie rollercoastera drewnianego).Ale niestety forum zlikwidował i wyników nie podał.Tak jak napisałem gościu sobie niezłe jaja robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Park Fantasia-Skandal-asia IP: *.comnet.krakow.pl 04.11.04, 18:22 a może Agora tam zainwestowała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: Park Fantasia-Skandal-asia IP: *.pomorzany.v.pl 04.11.04, 21:27 > No to już są niezłe jaja.Forum na oficjalnej stronie > Parku Fantasia zostało zamknięte,bo jeden z użytkowników > napisał,że inwestor nawet nie ma pozwolenia na budowę a chwali się, > iż park zostanie oddany do użytku w czerwcu 2005.A,że panu prezesowi > brakło argumentów na odp.to sobie zlikwidował forum i już. > Na tym forum pan prezes dumnie ogłosił również konkurs na nazwę(podobno > największego na świecie rollercoastera drewnianego).Ale niestety forum > zlikwidował i wyników nie podał.Tak jak napisałem gościu sobie niezłe jaja > robi. NO właśnie straszna lipa nie zdążyłem podać swojej propozycji :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj ignacy znowu rzut na kasę IP: *.as.univ.szczecin.pl 05.11.04, 09:47 Jakoś nie wierzę w uczciwość prezesów będących jednocześnie głównymi akcjonariuszami SWOICH spółek. Czyli szwindel jak zwykle. Jakoś tak mi się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Wuju Ignacy IP: *.pl / *.utp.pl 05.11.04, 10:00 Gość portalu: wuj ignacy napisał(a): > Jakoś nie wierzę w uczciwość prezesów będących jednocześnie głównymi > akcjonariuszami SWOICH spółek. Czyli szwindel jak zwykle. Jakoś tak mi się > wydaje Wuju! Zastanowiłeś się nad tym co napisałeś,czy tylko tak strzeliłeś na wiwat? Akurat praktyka i logika wskazuje, że prezes spółki, będący zarazem jej akcjonariuszem, jest z natury rzeczy bardziej zainteresowany jej rozwojem. Prezes okradający samego siebie byłby przede wszystkim idiotą. O wiele więcej szwindli dzieje się tam, gdzie prezes zarządza cudzą kasą, a najwięcej - gdzie państwową czyli w pojeciu złodzieja - niczyją. Inna sprawa, czy akcje które posiada prezes, zostały rzeczywiście wykupione za jego pieniądze, czy też mamy do czynienia z pospolitą pralnią i całe przedsięwzięcie nie jest nastawione na rozwój firmy, lecz na coś zupełnie innego.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: znowu rzut na kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 11:28 tu nie chodzi o to czy prezes jest głównym akcjonariuszem czy nie , ja juz nie mam do nich zaufania , inni tez nie , więc nie wiem kto te akcje kupi? "znajdzie sie głupi to kupi" - mówił dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Fantasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:11 Ta inwestycja to rzeczywiscie fantaZja! Odpowiedz Link Zgłoś