eleo74 12.11.04, 18:47 Cześć dziewczyny, Potrzebuję informacji, gdzie przyjmje dr Ździebiełowicz z Pomorzan, a może któraś z Was może polecić mi innego lekarza ze szpitala na Pomorzanach. Proszę o informacje i pozdrawiam edyta 25 tc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eleo74 Re: Pomorzany 12.11.04, 18:53 i jak zwykle pomyliłam nazwisko, chodzi mi o dr Żebiełowicza z Pomorzan. pozdrawiam, edyta Odpowiedz Link Zgłoś
doticzek Re: Pomorzany 13.11.04, 11:37 ten nie wiem, ale wiem ze Torbe ma gabinet prywatny na kopernika przy pasazu A- Z. pozdrawiam Doti Odpowiedz Link Zgłoś
1979pi Re: Pomorzany 13.11.04, 12:07 Sprawdź na forum Zachodniopomorskie tam był telefon do Rojewskiej albo Rajewskiej też z pomorzan.Żebiełowicz przyjmuje na Zawadzkiego a koszt wizyty w granicach 70-100zł,ma usg i ktg w gabinecie.Świetny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
elunia9 Re: Pomorzany 13.11.04, 12:36 Cześć dziewczyny! A ja mam dylemat. Słyszałam bardzo dobre opinie o Hajdaszu (pracuje na Unii Lubelskiej) i o Żółtowskim (Pomorzany). Próbuję sobie wybrać lekarza i już nie wiem, którego. Dopiero zaczynam swoją "przygodę z ciążą" i zachłannie czytam wszystkie porady. Strasznie się cieszę, że Szczecin ma swoje forum! Ale poradźcie mi, którego z "moich" lekarzy wybrać? Bardziej się skłaniam ku Żółtowskiemu... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
1979pi Re: Pomorzany 13.11.04, 12:56 Żółtowski ojciec czy syn?Bo to jest różnica.Syn pracuje na ginekologi i ma gabinet prywatny oraz robi usg ale ma troche słabszą opinie niż ojciec.Ojciec natomiast przyjmuje państwowo na Słonecznym oraz prywatnie na pomorzanach.Masa doświadczenia i wiedzy.Żebiełowicz ordynator z patologi na pomorzanach był jego uczniem.Wybór należy do Ciebie,weź pod uwage gdzie chcesz rodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
elunia9 Re: Pomorzany 13.11.04, 19:35 Dzięki!!! Syn. Ale podobno gabinet prywatny prowadzi z ojcem, którego w razie problemów woła na konsultacje. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1979pi Żółtowski 13.11.04, 20:10 A masz na niego dokładne namiary?Jak będziesz chodziła prywatnie to może lepiej do ojca?Moją ciąże to on właśnie prowadził i byłam b.zadowolona,chociaż chodziłam państwowo.Żona juniora prowadzi szkołe rodzenia prywatną-ciekawa rodzinka.Napisz jakiego wyboru dokonałaś. Paula Odpowiedz Link Zgłoś
elunia9 Re: Żółtowski 14.11.04, 13:48 koleżanka chodziła do syna i strasznie się nim zachwycała. Ponadto wcześniej miała u niego praktyki jeszcze w szkole i też mówiła same dobre rzeczy. Zresztą widziałam jak do niego chodziła i naprawdę muiałam wrażenie, że się gość przejmował. W poniedziałek ma mi dać namiary. Ale jak coś będzie nie tak, to zawsze można zmienić lekarza, nie? Pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Re: Żółtowski 30.05.05, 15:44 eh nie mam z tym panem dobrych wspomnien :/ chodzi oczywiscie o mlodszego bo starszy to super fachowca . Syna nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
malaika7 Re: Pomorzany 13.11.04, 12:45 dr Uzar z Pomorzan - ul.Parkowa 23, pon.czwartek 16-19 Odpowiedz Link Zgłoś
1979pi ZNALAZŁAM 13.11.04, 13:04 Dariusz Żebiełowicz ul.Szafera 76/4 rejestracja pogodz.20 483-3636 kom.0601 782 301 to jest jego telefon Odpowiedz Link Zgłoś
casjopeja1 Re: Pomorzany 03.01.05, 00:11 A co myślicie o dr.Bedner? ja chodzę do niego prywatnie a wiem ze tez pracuje na Pomorzanach Odpowiedz Link Zgłoś
lurien Re: Pomorzany 04.01.05, 16:28 Witam, ja chodze do doktor Gutowskiej-Czajki, przyjmuje w przychodni na Słowackiego w poniedziełki i środy od 16 do 17, wizyta 70 zł. Jestem bardzo zadowolona opieki, zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: Pomorzany 10.01.05, 19:36 Ja chodziłam do Źebiełowicza półtora roku, dobry specjalista ale przegina z kasą, oraz chwilami jest zarozumiały. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi67 Re: Pomorzany 30.05.05, 15:17 Ja na pomorzanach miałm stycznoć z dr Rzepką ,Rojeską i Żebiłowiczem jestem zadowolona to fachowcy.Moim lekarzem prowadzacym jest Krdzielewicz i dw razy miąłm badanie USG u Czajkowskiego. Pozdrawiam Gabi:) Odpowiedz Link Zgłoś