12.11.04, 18:47
Cześć dziewczyny,
Potrzebuję informacji, gdzie przyjmje dr Ździebiełowicz z Pomorzan, a może
któraś z Was może polecić mi innego lekarza ze szpitala na Pomorzanach.
Proszę o informacje i pozdrawiam
edyta 25 tc.
Obserwuj wątek
    • eleo74 Re: Pomorzany 12.11.04, 18:53
      i jak zwykle pomyliłam nazwisko, chodzi mi o dr Żebiełowicza z Pomorzan.
      pozdrawiam,
      edyta
      • doticzek Re: Pomorzany 13.11.04, 11:37
        ten nie wiem, ale wiem ze Torbe ma gabinet prywatny na kopernika przy pasazu A-
        Z.
        pozdrawiam
        Doti
        • 1979pi Re: Pomorzany 13.11.04, 12:07
          Sprawdź na forum Zachodniopomorskie tam był telefon do Rojewskiej albo
          Rajewskiej też z pomorzan.Żebiełowicz przyjmuje na Zawadzkiego a koszt wizyty w
          granicach 70-100zł,ma usg i ktg w gabinecie.Świetny lekarz.
          • elunia9 Re: Pomorzany 13.11.04, 12:36
            Cześć dziewczyny! A ja mam dylemat. Słyszałam bardzo dobre opinie o Hajdaszu
            (pracuje na Unii Lubelskiej) i o Żółtowskim (Pomorzany). Próbuję sobie wybrać
            lekarza i już nie wiem, którego. Dopiero zaczynam swoją "przygodę z ciążą" i
            zachłannie czytam wszystkie porady. Strasznie się cieszę, że Szczecin ma swoje
            forum! Ale poradźcie mi, którego z "moich" lekarzy wybrać? Bardziej się
            skłaniam ku Żółtowskiemu... Pozdrawiam!
            • 1979pi Re: Pomorzany 13.11.04, 12:56
              Żółtowski ojciec czy syn?Bo to jest różnica.Syn pracuje na ginekologi i ma
              gabinet prywatny oraz robi usg ale ma troche słabszą opinie niż ojciec.Ojciec
              natomiast przyjmuje państwowo na Słonecznym oraz prywatnie na pomorzanach.Masa
              doświadczenia i wiedzy.Żebiełowicz ordynator z patologi na pomorzanach był jego
              uczniem.Wybór należy do Ciebie,weź pod uwage gdzie chcesz rodzić.
              • elunia9 Re: Pomorzany 13.11.04, 19:35
                Dzięki!!! Syn. Ale podobno gabinet prywatny prowadzi z ojcem, którego w razie
                problemów woła na konsultacje. Pozdrawiam!!!
                • 1979pi Żółtowski 13.11.04, 20:10
                  A masz na niego dokładne namiary?Jak będziesz chodziła prywatnie to może lepiej
                  do ojca?Moją ciąże to on właśnie prowadził i byłam b.zadowolona,chociaż
                  chodziłam państwowo.Żona juniora prowadzi szkołe rodzenia prywatną-ciekawa
                  rodzinka.Napisz jakiego wyboru dokonałaś.
                  Paula
                  • elunia9 Re: Żółtowski 14.11.04, 13:48
                    koleżanka chodziła do syna i strasznie się nim zachwycała. Ponadto wcześniej
                    miała u niego praktyki jeszcze w szkole i też mówiła same dobre rzeczy. Zresztą
                    widziałam jak do niego chodziła i naprawdę muiałam wrażenie, że się gość
                    przejmował. W poniedziałek ma mi dać namiary. Ale jak coś będzie nie tak, to
                    zawsze można zmienić lekarza, nie? Pa pa!
                    • zitke Re: Żółtowski 30.05.05, 15:44
                      eh nie mam z tym panem dobrych wspomnien :/ chodzi oczywiscie o mlodszego bo
                      starszy to super fachowca . Syna nie polecam
    • malaika7 Re: Pomorzany 13.11.04, 12:45
      dr Uzar z Pomorzan - ul.Parkowa 23, pon.czwartek 16-19
    • 1979pi ZNALAZŁAM 13.11.04, 13:04
      Dariusz Żebiełowicz ul.Szafera 76/4 rejestracja pogodz.20 483-3636
      kom.0601 782 301 to jest jego telefon
    • casjopeja1 Re: Pomorzany 03.01.05, 00:11
      A co myślicie o dr.Bedner? ja chodzę do niego prywatnie a wiem ze tez pracuje
      na Pomorzanach
      • lurien Re: Pomorzany 04.01.05, 16:28
        Witam, ja chodze do doktor Gutowskiej-Czajki, przyjmuje w przychodni na Słowackiego w poniedziełki i środy od 16 do 17, wizyta 70 zł. Jestem bardzo zadowolona opieki, zdecydowanie polecam.
    • julia30bb Re: Pomorzany 10.01.05, 19:36
      Ja chodziłam do Źebiełowicza półtora roku, dobry specjalista ale przegina z
      kasą, oraz chwilami jest zarozumiały.
      • gabi67 Re: Pomorzany 30.05.05, 15:17
        Ja na pomorzanach miałm stycznoć z dr Rzepką ,Rojeską i Żebiłowiczem jestem
        zadowolona to fachowcy.Moim lekarzem prowadzacym jest Krdzielewicz i dw razy
        miąłm badanie USG u Czajkowskiego.
        Pozdrawiam Gabi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka