Dodaj do ulubionych

problem z wyborem

05.01.11, 20:53
Hej dziewczyny

Jestem w 6 miesiacu ciazy i chce sie przeniesc do prywatnego ginekologa. Dalej sie nie zdecydowalam gdzie rodzic - Police, Zdroje czy moze Pomorzany?? Dobrze by bylo wybrac lekarza pracujacego w ktoryms z tych szpitali, tylko gdzie sie najlepiej rodzi i jest najlepsza opieka? Dr Puchalski z Polic, dr Niedzielski ze Zdrojow czy moze neutralny dr Ira? Posze o wasze opinie, bo czas leci, a ja musze sie juz zapisac na wizyte do polowy stzcznia...

Obserwuj wątek
    • ewka-1974 Re: problem z wyborem 08.01.11, 21:04
      Polecam Zdroje a potrzeby prywatnego gina nie widzę, jak wszystko jest ok to tylko wywalone pieniądze. Ewa
      • hatsu33 Re: problem z wyborem 12.01.11, 21:20
        Myślę że wszystko jedno czy wybierzesz Zdroje czy Police, oba szpitale sa dobrze wyposażone i lekarze ta świetni. Wybierz ten szpital, gdzie Tobie i Twoim bliskim wygodniej dojechać..
        Jeśli chodzi o lekarzy polecam dr Puchalskiego, na pewno będziesz pod bardzo dobrą opieką. Tyle, że on obecnie nie pracuje na położniczym tylko ginekologii.
        I to nie tak do końca prawda, że to wszystko jedno czy NFZ czy prywatny - ja jedną ciąże chodziłam NFZ, a drugą prywatnie. Z NFZ też wydałam sporo pieniędzy - a to na badania, ktore nie finansuje NFZ lub moja lekarka nie widziała potrzeby ich robienia, a to na usg (bo NFZ finansuje tylko 2 a i to trafiło mi się na jakims starym sprzęcie) a przede wszystkim - te godziny w kolejkach.. mając drugie małe dziecko juz nie miałam aż tyle czasu aby się koncetrować tylko na ciązy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka