Dodaj do ulubionych

SZCZECIN POMORZANY

01.02.11, 12:12
Jestem ciekawa czy któraś z Was tam rodziła i jakie są Wasze opinie na temat opieki nad matką i dzieckiem smile
Ja tam byłam na patologii ciąży i rodziłam.
Zu była na patologii noworodka.
Obie nie mozemy narzekać na opiekę prócz jednej jedynej "cioci". Tzn opieka nad dzieckiem rewelacyjna, podejscie do mam, pożal się Boże, maskara...
Obserwuj wątek
    • olaaa-calineczka Re: SZCZECIN POMORZANY 01.02.11, 15:52
      nie rodziłam niestety a dziewczynki w Zdrojach lezały ale moja cicia położna jest tam ponoc fajnie ogólnie.A wy skąd jestescie?
      • kratka5 biszkopcik:) 01.02.11, 16:00
        Mam wrazenie ze cię znamsmile Malo tego ty mnie tezsmile I wiem o ktorej "cioci "mowiszsmile
        Też rodziłam na Pomorzanach ,tez lezalam na patologii ciazy (na tym samym lozku co tysmilesmile tyle ze w 2008smile
        Juz wiesz kim jestemsmile No dobra ..tez mam corke..no dobra na imie jej Milenkasmile
        • zbiszkopcik Re: biszkopcik:) 01.02.11, 20:25
          big_grin

kratka5 napisała:

> Mam wrazenie ze cię znamsmile Malo tego ty mnie tezsmile I wiem o ktorej "cioci "mowi
          > szsmile
          > Też rodziłam na Pomorzanach ,tez lezalam na patologii ciazy (na tym samym lozku
          > co tysmilesmile tyle ze w 2008smile
          > Juz wiesz kim jestemsmile No dobra ..tez mam corke..no dobra na imie jej Milenkasmile
      • zbiszkopcik Re: SZCZECIN POMORZANY 01.02.11, 20:26
        My nie ze Szczecina smile
        A ktora to ciocia, bo mam wrazenie, ze wszystkie poznalam smile

olaaa-calineczka napisała:

> nie rodziłam niestety a dziewczynki w Zdrojach lezały ale moja cicia położna je
        > st tam ponoc fajnie ogólnie.A wy skąd jestescie?
    • olaaa-calineczka Re: SZCZECIN POMORZANY 01.02.11, 16:05
      ee dziewczyny wy ze Szczecina?bo moznaby jakies spotkanie zrobnic a co??
      • aga.n.f Re: SZCZECIN POMORZANY 02.02.11, 00:10
        ja Szczeciniankasmile Ino na wygnaniusmile

Siorka rodziła na Pomorzanach, baaaardzo sobie chwaliła opiekęsmile
        • katja1201 Re: SZCZECIN POMORZANY 17.11.11, 19:21
          Ja też rodziłam na pomorzanach i bardzo fajnie sobie wspominam lekarzy jak i personel bardzo miły dużo mi pomogła zwłaszcza jedna ciocia!!
          • mamusianatusi Re: SZCZECIN POMORZANY 17.11.11, 20:36
            Ja nie jestem ze Szczecina.Moja córeczka urodziła się w Drawsku Pom. i zostala przetransportowana do Klinki Patologii Noworodka na Pomorzany.Przez 3 tygodnie przebywała na intensywnej terapii.Odwiedzałam ja codziennie i miło wspominam pobyt w tym szpitalu
            • katja1201 Re: SZCZECIN POMORZANY 17.11.11, 20:56
              nawet teraz jak juz minoł prawie rok to dzwonie z jakimś pytaniem zawszę chętnie lekarze odpowiedzą i pamiętają nas a ze Szczecina nie jestem mam 60km.
              • aaalicja2 Re: SZCZECIN POMORZANY 17.11.11, 22:23
                My ze Szczecina, ale rodziliśmy w Policach.
          • zbiszkopcik Re: SZCZECIN POMORZANY-katja 18.11.11, 08:31
            A zdradzisz, ktora ciocia tak w pamiec Ci sie wryla?
            • katja1201 Re: SZCZECIN POMORZANY-katja 18.11.11, 17:17
              A moge zdradzić ciocia Jola pokazała mi jak przystawić małą do piersi ważyła niespełna 1400 kg. potem szło coraz lepiej ale i tak nie jesteśmy na piersi niestety ;-( a ty miałaś jakąś swoją ulubioną ciocię?
              • zbiszkopcik Re: SZCZECIN POMORZANY-katja 18.11.11, 17:48
                A wiesz, tez ciocia Jola, tylko ta "wieksza", ze tak ja okresla. Ona pierwsza dala mi przebrac pampersa wink
                • katja1201 Re: SZCZECIN POMORZANY-katja 18.11.11, 18:40
                  A mi też dała pierwszy raz wykąpać i w ogóle jest super! Masz może jakiś kontakt z jakąś siostrą?
                  • zbiszkopcik Re: SZCZECIN POMORZANY-katja 18.11.11, 18:50
                    Nie mam. A tak z ciekawosci- jakas tam nie wzbudzila sympatii Twojej?
                    • katja1201 Re: SZCZECIN POMORZANY-katja 18.11.11, 18:58
                      No była taka jedna tak mnie wkurzyła że bałam się co kolwiek powiedzieć żeby krzywdy mojemu dziecku nie zrobiła...wiem że to głupie ale tak wtedy myślałam. a ty miałaś jakąś taką nie ulubioną?
                      • zbiszkopcik Re: SZCZECIN POMORZANY-katja 18.11.11, 19:00
                        Chyba mamy na mysli ta sama smile
                        • katja1201 Re: SZCZECIN POMORZANY-katja 18.11.11, 19:04
                          Katja1201@o2.pl napisz to pogadamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka