Dodaj do ulubionych

Wybiórcze chał chał

15.11.04, 14:36
Strona 5 papierowego wydania. (w internetowej nic nie znalazłem). Wybiórcza
odszczekała pomówienia. Będzie tych odszczekiwań co raz więcej:)
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: Wybiórcze chał chał 15.11.04, 15:04
      kogo odszczekiwali?
      • epi40 pisze się hau-hau, chłopcze 15.11.04, 15:07
        • buddy Re: pisze się hau-hau, chłopcze 15.11.04, 15:10
          a może jego pies inaczej szczeka nawiedzony filologu
          • skuter70 Re: pisze się hau-hau, chłopcze 15.11.04, 15:12
            buddy napisał:

> a może jego pies inaczej szczeka nawiedzony filologu

a moze ktos w koncu powie o co biega?
          • epi40 nawiedzony? 15.11.04, 15:16
            ale dlaczego nawiedzony! i w dodatku filologu?!
            komplement to czy inwektywa, sam nie wiem... buudyy?!
            o powiedz , o skromny , o wielki! buddy
            a psy szczekają u lewicowych teraz po amerykańsku:
            how-how
            hihi
            • Gość: H56 Re: nawiedzony? IP: *.comnet.krakow.pl 15.11.04, 15:23
              i dalej nic nie wiadomo
              • maniana22 Re: nawiedzony? 15.11.04, 15:36
                zajrzałem na tą stronę w GW.
                Robert Gmyrek,pewnie ten od nieżyjacego Marka Karpia, przesłał sprostowanie i
                odpowiedż na artykuły, w których GW pisała ,że jego nawisko pojawia się w
                jakichś tam aferach / teraz jest ich bez liku, bo i aferzystów liczba spora /.
                Pod spodem GW napisała"
                Redakcja wyraża ubolewanie z powodu narażenia na uszczerbek dóbr osobistych
                p.R.G.Oświadczamy,że nie było naszym zamiarem godzić w jego dobra osobiste,
                lecz jedynie działanie podjęte w dobrej wierze i w interesie publicznym.
                ot ,tyle
                • xyz-xyz Re: nawiedzony? 15.11.04, 15:54
                  Stareńki nie bądź taki skromny. Wybiórcza pisała, że Karp zginął bo miał coś o
                  Gmyrku Wassermanowi przekazać. I takie tam...

lecz jedynie działanie podjęte w dobrej wierze i w interesie publicznym.

A to jest najlepsze. Ja napiszę tak:

"Maniana22 to męska dziwka robiąca laski starym komuchom, za zdjęcia Lenina z
                  autografem".

Potem napiszę, że działałem w dobrej wierze i w interesie publicznym.

P.S.
                  To przykład, więc nie bierz tego na serio drogi maniano...
                  • maniana22 reszta jest milczeniem 15.11.04, 16:06
        • xyz-xyz Re: pisze się hau-hau, chłopcze 15.11.04, 15:30
          Chłopiec to cię spłodził korektorze za dychę. Była tu jedna taka co wszystkich
          za błędy wysmiewała, a potem napisała, że ktoś do stoważyszenia należy. Więc
          uważaj, bo jak byka strzelisz to cię zabiją śmiechem.
          • Gość: MYCHA Re: pisze się hau-hau, chłopcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:03
            Podpytałam mojej Diory i wynika, że po psiemu:
            hau-hau - to literackie "cześć", how are you - po naszemu,
            chał-chał - to spadaj złamany ch..., bo ci jaja odgryzę, za kark wytarmosze i
            zadek pogryzę jak mi jeszcze raz kły pokażesz!
            hał-hał - chała a nie żarcie, do kitu z taką miską, chcę kość wołową i to zaraz
            bo będę obgryzać nogę od stołu albo progi w kuchni, wybór należy do ciebie!
            chau-chau - tego nie chciała przetłumaczyć, ale ma na pewno związek jakiś z
            wyżłem u sąsiada, którego nie znosi.
            • xyz-xyz Re: pisze się hau-hau, chłopcze 15.11.04, 16:41
              Hmmmm... jesteś odważną Mychą, pieski z regóły zjadają myszki, a nie udzielają
              im lektorskich porad:) Gdybyś nie była samiczką, mógłbym przysiądz, że jestes
              Białaskiem, który siedzi w klatce mojego syna, tez jest odważny - pogryzł mi
              kable od kina domowego:)
              • Gość: MYCHA Re: pisze się hau-hau, chłopcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:40
                Bo ja jestem Mysz, która tupnęła nogą i MYCHA, która ryczy. Taki wybryk natury.
                • Gość: Pismak Angielskie psy IP: 83.144.120.* 15.11.04, 18:42
                  Angielskie psy szczekają bow-wow. Wwystarczy zajrzeć do pierwszej angielskiej
                  czytanki. Zna się te języki obce, no nie? :))))
                  • absztyfikant Re: Angielskie psy 15.11.04, 18:44
                    To amerykanskie tak szczekaja. Angielskie 'bark bark', a przede wszystkim 'woof
                    woof'.
                    • Gość: podróżnik A szczecińskie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 18:58
                      jak byłem w Bydgoszczy to mi mówili, że w Szczecinie to psy d...mi szczekają.
                  • Gość: MYCHA Re: Angielskie psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 18:56
                    O Psia Kość! To ja jestem głupi pies a nie Mycha, bo nie połapałam się, że psy
                    w językach biegłe i ten mój Futrzach po angielsku i amerykańsku mi odszczekuje.
                    Teraz rozumiem dlaczego mi się tak bezczelnie w nos śmieje po psiemu.
    • babciny_bambosz a psiunio pysiunio dziadunia... 16.11.04, 16:35
      ... robi wrrrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka