Dodaj do ulubionych

K34 pozrawia Szczecin

IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 27.08.01, 23:42
Chyba poradziles sobie z tym niezwylke trudnym zadaniem.Dobranoc.Zostawiaj
tutaj wszystkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: j42 Re: j42 do K34 ktore pozdrawia Szczecin IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 23:45
      poradzilem.... i zycze milych snow k34
      • Gość: K34 Re: j42 do K34 ktore pozdrawia Szczecin IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 28.08.01, 07:01

Nie wytrzymałam

i musialam sprawdzic.Naprawde Szczecin.Do nastepnego spotkania.
        • Gość: j42 Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 09:37
          to juz jest brak hamulcow .. i ma wplyw na zdrowy sen i zdrowe samopoczucie..
          milego dnia....k34
          • Gość: K34 Re: j42 do K34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 28.08.01, 17:36
            Juz od jutra koniec z interkim przyrzekam, jeszcze tylko jeden wieczor.Koniec
            mial byc dzis ale zabawie sie dzis w Bridget Jones chociaz jej nie lubie,
            • Gość: kloss Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 18:26
              Gość portalu: K34 napisał(a):

> Juz od jutra koniec z interkim przyrzekam, jeszcze tylko jeden wieczor.Koniec
              > mial byc dzis ale zabawie sie dzis w Bridget Jones chociaz jej nie lubie,

a gdzie j23 ???
              • Gość: Enancjo Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 18:30
                wszechobecny duchem... Bruner.. wszechobecny...
            • Gość: j42 Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 18:33
              Bridget Jones.. ... czy to min/srednia/max mozliwosci kobiety ?
              • Gość: K34 Re: j42 do K34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 28.08.01, 19:35
                wejdziesz dzisiaj do sieci? jesli tak to gdzie i kiedy?
                • Gość: j42 Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 19:47
                  Bridget Jones.... i pokusa.... wejde tam gdzie zawsze ..tylko gdzie to jest i
                  tak po 2100. Mozemy zaprosimy innych...
                  • Gość: K34 Re: j42 do K34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 28.08.01, 20:00
                    Dałes sie skusic?zlitowałes sie nade mna, chyba bardzo kochasz zwierzeta?Bede
                    tam gdzie zawsze po 21,00.
                    • Gość: K34 Re: j42 do K34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 28.08.01, 20:02
                      interia/40/po 21,00
                      • Gość: j42 Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 20:45
                        K34 nie byl zbyt grzeczny.. ale to z hmmm " specyficznego " głodu... gdyż
                        zapomniał powiedzieć zapraszamy........
                        • Gość: K34 Re: j42 do K34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 28.08.01, 20:59
                          Mam zla wiadomosc, nie moge sie dostac do pokoju po 40 w razie czego przyjdz
                          na czat w Gazecie wyb. / o wszstkim
                          • Gość: j42 Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 23:20
                            Bridget Jones zastanawia sie czyja wyobraznia mogalby byc .. i idzie
                            spac ....milych snow
                            • Gość: K34 Re: j42 do K34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 28.08.01, 23:25
                              Bridget Jones to nie moj ideal,nie ma we mnie jej odrbiny tylko tyle ,ze jej
                              iskierka pazy ja w rece a moja swieci na koncu tunelu, ledwo ja widac.

• Gość: ciekawa Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 04:18
                                Trzymam kciuki za wasze spotkanie. Udało się??? Wścibska
                                • Gość: K34 Re: j42 do K34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 29.08.01, 07:20
                                  Dzieki za troske ciekawa, spotkanie sie chyba nie udalo,niestety taki rodzaj
                                  kontaktow ma duzo ograniczen.Dzis on wyjezdza a ja ide na odwyk.Musze jechac do
                                  pracy.Chcialabym przeprosic jeszcze J42 za wczorajszy wieczor.
                                  • Gość: j42 Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 07:58
                                    Wscibska czy ciekawa bo nie ma znaku rownosci.. a moze byc roznosci...traktuje
                                    Cie raczej jako KIBICA i moge Ci powiedziec w fajnej choc bardzo delikatnej
                                    zabawie .... a ..... a moze i jak bedziesz mila to zapytam K34 czy mozesz
                                    awansowac na SYMPATYKA, o ile to oczywiscie nie przerasata mozliwosci
                                    Wscibskiej lub Ciekawej!!!! Czesc

Wyjezdzajac....wracam w piatek, a przepraszac nie ma za co bo wyobraznie kazdy
                                    ma wlasna i moge sie tylko domyslac co sie w Twojej dzialo.. Konczac na dzis ..
                                    to jest taki wierszyk... ptz " CHWILA "
                                    Tę jedną zabiję
                                    a tamtej .. wybaczę
                                    kolejną zniesławię
                                    a następną zatracę
                                    tamtą pokonam
                                    i skarcę zbyt prędką
                                    ach ..... jaka Ty jesteś .... piękną ...!
                                    niezdobytą ominę
                                    lecz wrócę wraz z inną
                                    pokazać tej jednej
                                    że niezbyt jest ważna
                                    lecz pewnie opuszczę
                                    obie na chwilę
                                    - bo...... o cóż tu chodzi.... ?
                                    - by spędzać je mile.
                                    • Gość: j42 Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 08:02
                                      K34 .. od j42... byl mily wieczor :)) dzieki i do nastepnego...
                                      • Gość: j42 Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 15:31
                                        ... pozdrowienia z Gdynii...
                                        • Gość: K34 Re: j42 do K34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 30.08.01, 16:54
                                          Dziekuje za pozdrowienia z Gdyni, chciaz woalabym ze Szczecina.Jestem
                                          czekaniem.Pa
                                          • Gość: K34 Re: j42 do K34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 30.08.01, 21:56
                                            Wracam z dalekiej podrozy, bylo fascynujaco.Jesli zmeczenie i syn pozwola chce
                                            sie z Toba tu spotkac jutro pozno w nocy okolo 21-22,00.Pytasz po co? Nie
                                            wiesz? - by spedzic je mile.
                                            • Gość: j42 Re: j42 do K34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 13:14
                                              Witam , wlasnie mam chwile przerwy. Ale nie uda sie nic dzis. Z Gdynie wyjazd
                                              mam dopiero okolo 2100 wieczorem, wiec w domku bede dopiero kolo 0100-0200 w
                                              nocy.
                                              W sobote rano z koleji wyjezdzam z Miskiem nad jeziora i wracamy w niedziele
                                              wieczor lub poniedzialek rano. Jezli wroce wieczorem to bede w sieci.
                                              Ciesze ze Ci sie podobala i milego weekendu.
                                              Pa K34
                                              • Gość: K34 Re: j42 do K34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 31.08.01, 15:38
                                                Trudno, od czasu do czasu słysze nie .Zaczynam sie do niego przyzwyczajac
                                                chociaz przychodzi mi to z trudem.Moj misiek wraca dzisiaj a mis w niedziele.
                                                Koncza sie moje wakacje w sieci, mam nadziej ze znajomosci przetrwaja.Zawsze
                                                zagladam na forum , mam nadzieje ze znajde w nim wiadomosc od Ciebie.
                                                • Gość: j42 Re: j42do k34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 19:01
                                                  Witam .. wieczorne cze.. i pozdrowienia.
                                                  pewnie dzis wieczor bede krazyl w sieci/ j42
                                                  • Gość: K34 Re: j42do k34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 03.09.01, 17:18
                                                    Niestety moje obowiazki i nie tylko, nie pozwalaja mi teraz spedzac duzo czasu
                                                    w sieci,Jesli nadal chcesz utrzymac ta znajomosc to zostawie Ci wiadomosc tu w
                                                    forum.Do zobaczenia w sieci
                                                  • Gość: j42 Re: j42do k34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 17:42
                                                    ... zagladam tu od czasu do czasu .. wiec daj znac moze uda sie kiedys zgrac
                                                    malego czata... pozdrowienia/j42
                                                  • Gość: K34 Re: j42do k34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 04.09.01, 11:59
                                                    Ciesze sie ,ze jestes wyrozumialy i nie zadasz 100% oddania,na to nie moglabym
                                                    sobie pozwolic.Jestem dosc zajeta, na czat wpadam tylko jak mam chwilke lub
                                                    jestem sama.Odwyk idzie mi z trudem i z tesknota spogladam na klawiature. Nie
                                                    ukrywam fascynuje mnie siec, pokochalam czat i polubilam Ciebie.Malo jest tu
                                                    interesujacych ludzi, wiec proponuje podtrzymywac te znajomosc. Jesli jestes
                                                    zainteresowany tym zawsze bedzie czekala na Cibie wiadomosc na forum. Jesli
                                                    chcesz podam Ci nawet email, decyzja nalezy do Ciebie.Najwczsniej czas bede
                                                    miala w przyszlym tygodniu poniedzialek ok 20-21.00
                                                  • Gość: j42 Re: j42do k34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 17:05
                                                    No chyba bede musial zaczac notowac kiedy bedziesz miala czas... a wiec do
                                                    poniedzialku.. wowczas podasz emaila. czesc no i chyba milego weekendu.../j42

> Ciesze sie ,ze jestes wyrozumialy i nie zadasz 100% oddania,na to nie moglabym
                                                    > sobie pozwolic.Jestem dosc zajeta, na czat wpadam tylko jak mam chwilke lub
                                                    > jestem sama.Odwyk idzie mi z trudem i z tesknota spogladam na klawiature. Nie
                                                    > ukrywam fascynuje mnie siec, pokochalam czat i polubilam Ciebie.Malo jest tu
                                                    > interesujacych ludzi, wiec proponuje podtrzymywac te znajomosc. Jesli jestes
                                                    > zainteresowany tym zawsze bedzie czekala na Cibie wiadomosc na forum. Jesli
                                                    > chcesz podam Ci nawet email, decyzja nalezy do Ciebie.Najwczsniej czas bede
                                                    > miala w przyszlym tygodniu poniedzialek ok 20-21.00

• Gość: K34 Re: j42do k34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 05.09.01, 08:09
                                                    Jakby zalezalo to ode mnie bylabym pierwsza, smiertelna ofiara czata.Pracuje
                                                    zawodowo raptem 7 godzin dziennie ale mnogosc zajec poza zawodowych wymusza na
                                                    mnie kilkanascie godzin aktywnosci.Wiec wpisz sobie w kalendarz poniedzilaek 20-
                                                    21,00, jesli zapamietanie tego terminu sprawia Ci klopot.A o preparatach
                                                    usprawniajacych krazenie mozgowe porozmawiamy w poniedzialek.
                                                  • Gość: K34 Re: j42do k34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 05.09.01, 08:11
                                                    Milego weekendu ,do zobaczenia .........w sieci
                                                  • Gość: j42 Re: j42do k34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 09:04
                                                    hmm.. o jakim krazeniu mowisz.... bo.... no..... zapomnialem..!!!!!?
                                                    milego weekendu i Tobie... i
                                                    .... apropos gdzie sie umowilismy tu czy tam gdzie zawsze czy moze np GG?
                                                    j42
                                                  • Gość: K34 Re: j42do k34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 05.09.01, 09:15
                                                    W Twoim wieku pojawiaja sie pierwsze objawy amnezji starczej ale zeby az tak
                                                    silne...Nie wiem co to jest GG, mozemy sie spotkac w GW tam jest spokojnie,
                                                    malo ludzi jesli.A moze teraz krazysz w sieci?Czekam na odopwiedz
                                                  • Gość: j42 Re: j42do k34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 13:00
                                                    GG = Gadu-Gadu .. taki program do gadania direct.
                                                    GW = OK lyknalem troche tych paskudztw na pamiec .. i jets Ok.
                                                    Pa/ j42
                                                  • Gość: K34 Re: j42do k34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 05.09.01, 16:46
                                                    Mam pytanko Czy zmieniasz nick i najczesciej o ktorej godzinie przychodzisz na
                                                    czat i ktory, czat? Ja mam gadu gadu ale potrafie wysylac z niego tylko smsy.
                                                  • Gość: j42 Re: j42do k34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 17:58
                                                    Czesc / czasami zmieniam nick.. obowiazuja jeszcze ze dwa.
                                                    Na czat ostatnio prawie nie zagladam , bo mam dosyc korowdow typu witam / czesc /
                                                    itd.. czyli troche mi przeszlo.
                                                    Moj komp jest caly czas w sieci lub prawie dlatego GG - jest dobrym rozwiazaniem,
                                                    gdyz wowczas widze kto jest w sieci a kogo nie ma i jak praca mnie nie trzyma to
                                                    moge zagadac. Drugi podobny to ICQ.
                                                    Daj znac kiedy , lub podaj kilka alternatyw to sprobujemy.
                                                    Pozdr/j42

> Mam pytanko Czy zmieniasz nick i najczesciej o ktorej godzinie przychodzisz na
                                                    > czat i ktory, czat? Ja mam gadu gadu ale potrafie wysylac z niego tylko smsy.

• Gość: K34 Re: j42do k34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 05.09.01, 18:56
                                                    Znam icQ ale nie moge go uzywac, mam zakaz teraz siedze w GW mam ten sam nick a
                                                    najlepiej jakbys mi dal komorkev to wysalabym Ci sms z sieci. Nie nalegam
                                                  • Gość: j42 Re: j42do k34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:34
                                                    .. dopiero wrocilem... bylem na GW ..bede gdzie zawsze do 2200/ pa
                                                  • Gość: K34 Re: j42do k34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 06.09.01, 07:21
                                                    Probowalam sie dostac wszedzie ale niestety nie moglam, w GW Ciebie nie
                                                    bylo.Bede jutro rano w domu mozemy sie spotkac na mala godzinke w piatek rano
                                                    ok 8,00.Nie nalegam.Dzis mam koszmarny dzien i juz tak jakby mnie nie bylo
                                                    tutaj. Pa
                                                  • Gość: j42 Re: j42do k34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 08:45
                                                    ok - nie obiecuje .. ale jest szansa na piatek .. wejde ca 0830 na GW / w bialy
                                                    dzien ... i koszmary... gdzie Ty pracujesz !!!!!? /Pa

> Probowalam sie dostac wszedzie ale niestety nie moglam, w GW Ciebie nie
                                                    > bylo.Bede jutro rano w domu mozemy sie spotkac na mala godzinke w piatek rano
                                                    > ok 8,00.Nie nalegam.Dzis mam koszmarny dzien i juz tak jakby mnie nie bylo
                                                    > tutaj. Pa

• Gość: K34 Re: j42do k34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 06.09.01, 17:41
                                                    Mam dzis nieoczekiwanie wolny wieczor od 21,00,chyba jest szansa,ze spokojnie
                                                    pobuszuje w sieci,bede w GW .Nie nalegam. Jak zwykle.K
                                                  • Gość: K34 Re: j42do k34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 07.09.01, 09:19
                                                    Nie wysylaj do mnie wiadomosci z gadu gadu.U nas wszyscy maja dostep do
                                                    komputera i nie mamy przed soba tajemnic.Jeszce jedno ,jak sam zreszta
                                                    zauwazyles, najlepiej skonczyc te znajomosc na tym etapie, bedziemy mieli
                                                    przyjemniejsze wspomnienia. Jak przypadkiem spotkamy sie za kilka miesiecy to
                                                    napewno znajdziemy wspolny temat.Zreszta czuje , ze jestes szczegolnie
                                                    zapracowany, moj dzien tez jest długi, wiec nie marnujmy energii na bezowocne
                                                    dysputy.Skorzystaja na tym wszyscy ,a w szczegolnosci nasze rodziny.Moj maz
                                                    jest wspanialym czlowiekim, chociaz zostawia mnie raz w roku na kilka dni aby
                                                    poswiecic sie swojej pasji, musze to uszanowac. Takie rozstania koncza sie dla
                                                    mnie w sieci.Tym razem tez tak bylo, chociaz trafilam na ciekawych ludzi. Zycze
                                                    powodzenia i takiego entuzjazmu do pracy jak teraz Pozdrowienia dla MisiaPa
                                                  • Gość: Enancjo Re: j42do k34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 11:50
                                                    ... masz racje ... czesc ... troche to brzmi jak cyrk .. ale podoba mi sie
                                                    Twoja mobilizacja ...., natomiast obawy i doswiadczenie z sieci masz smutne ..
                                                    co tylko potwierdza moja opinie w tym zakresie, a ja nie lubie byc wrzucanym
                                                    do koszyka blahych tzw wspomnien z tlumem tzw "ciekawych" ludzi wiec prosze
                                                    wyrzuc mnie nawet z wspomnien ... milego dalszego zycia / j42
                                                  • Gość: K34 Re: j42do k34 IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 07.09.01, 14:13
                                                    Mimo wszystko dziekuje za mile spedzone chwile, rozstaje sie z czatem na jakis
                                                    czas i Tobie tez to radze .Co do wspomnien to wole te z realnego swiata.
                                                  • Gość: j42 Re: j42do k34 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 17:46
                                                    Gratuluje... to pewnikiem bradzo odwazna decyzja.. po Twoich tzw "nierealnych"
                                                    doswiadzceniach.
                                                    Nie chce sie klocic .. choc to pachnie konfliktem... ktorego przyczyna bylo
                                                    zwykle zawracanie glowy. Bylo .. bo juz go nie ma...
                                                    pozdrawiam / J42

> Mimo wszystko dziekuje za mile spedzone chwile, rozstaje sie z czatem na jakis
                                                    > czas i Tobie tez to radze .Co do wspomnien to wole te z realnego swiata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka