Gość: dorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doda anoda Re: czy absztyfikant to adam z.? IP: *.iscnet.pl 25.11.04, 19:24 eee, no dorka teraz to przegięłaś. przecież adaś, jak ten koala, nawalony całymi dniami chodzi. absztyfikat zdaje się odzyskiwać chwilami świadomość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak adam przeczytał o 10000 książek mniej niż absztyf! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:09 Nie no, to juz przesada ! Mam na pieńku z absztyfikantem i nie lubie tego typa ale przypuszczając , że jest to adam z. ktos przesadził niesamowicie. Adam Z. nie jest godzien myć nóg absztyfikantowi i następnie wypijać wodę po tym myciu. Odpowiedz Link Zgłoś
penderecky Re: czy absztyfikant to adam z.? 25.11.04, 21:11 absztyfikant to brytyjski nastepca tronu na wystepach goscinnych na szczecinskim forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: czy absztyfikant to adam z.? 26.11.04, 09:49 Absztyf to Jane - jak ktos chce wiedziec o czym mowa polecam serie ksiazek dotyczaca przygod Endera Ksenobojcy:) ... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska albercik 26.11.04, 10:19 cykl ksenocyd: genialny. wprawdzie pozostałe częsci nie są aż takie świetne jak gra endera ale mnie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Asiu 26.11.04, 10:29 cieszy ze coraz wiecej tych wspolnych doswiadczen... ...masz racje cykl tych ksiazek jest wspanialy:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: albercik 26.11.04, 11:11 ja_aska napisała: > gdyby nie ta polityka.... :) *...bysmy sie pewnie nie poznali;-) Odpowiedz Link Zgłoś
haganah Wiadomo kto absztyfikancik 26.11.04, 11:52 Wszak Absztyfikant to nasz nieoceniony redaktor Marcinek G. Nieraz widziałem jak klepał do tego forum. Poza tym wykształcenie się zgadza (niedokończona teologia protestancka w Poznaniu) no i te samotne tyrady głuszca na pochyłym konarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Wiadomo kto absztyfikancik 26.11.04, 12:09 haganah napisał: > Wszak Absztyfikant to nasz nieoceniony redaktor Marcinek G. * ...nie znam redaktora Marcina Gorki (bo zapewne o niego Tobie chodzi), ale chyba bym sie przekrecil tu i teraz gdyby sie to potwierdzilo... > Nieraz widziałem jak klepał do tego forum. * taaa, a jak to widziales...pracujac razem z nim w redakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wiadomo kto absztyfikancik 26.11.04, 19:32 Haganah, doskonale dobrales sobie nicka. Haganah doslownie oznacza 'obrone', a najczesciej kojarzy sie z pewnymi bojowkami. Swoja droga to zabawne, bo znam paru weteranow tejze. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: czy absztyfikant to adam z.? 26.11.04, 19:14 To wy naprawde nie wiedzieliscie, ze nazywam sie Marian Jurczyk ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: czy absztyfikant to adam z.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:15 taki numer wyciąć nam, Maryś. No, no. Odpowiedz Link Zgłoś
vojciech Re: czy absztyfikant to adam z.? 26.11.04, 23:17 absztyfikant napisał: > To wy naprawde nie wiedzieliscie, ze nazywam sie Marian Jurczyk ?:) Jasne, że wiedzieliśmy :) P.S. Zbieżność nazwisk przypadkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: czy absztyfikant to adam z.? IP: 62.233.223.* 27.11.04, 15:52 ja wiedziałem Marian ja wiedziałem, zawsze na tym forum Ciebie broniłem przed tymi hienami forumowymi Marian, wiesz ja zawsze z Tobą! Musimy trzymać sie razem.... Jak sie spotkamy to szepne delikatnie, że to ja andreas. Jestes wspaniały, wiedziałem wiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: czy absztyfikant to adam z.? 28.11.04, 17:48 Niech Ci Bozia w dzieciach i tak dalej, sam wiesz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: czy absztyfikant to adam z.? IP: 83.144.120.* 27.11.04, 00:46 No, jak to? Przecież Absztyf to Paweł Bartnik ;))))). Odpowiedz Link Zgłoś