mamka22 29.11.04, 09:42 Kochane koleżanki Szczecinianki, Czy któraś z Was słyszała o tej Pani. Jak ona prowadzi ciąże. Czy miozna jej zaufać, czy lepiej znaleźć innego lekarza. mamka22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamanatali Re: Dr. Barbara Dziurawiec!!! 29.11.04, 15:07 Cześć, moją ciążę prowadził inny lekarz,ale teraz chodzi do niej moja ciężarna koleżanka i jest bardzo zadowolona.Pani doktor jest podobno miła,cierpliwa i kompetentna. Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Dr. Barbara Dziurawiec!!! 30.11.04, 07:30 Ja chodziłam do pania Dziurawiec przed ciążą i faktycznie jest super fachowcem. W ciąży prowadziła mnie pani dr Gawrońska, a to dlatego że do dr Dziurawiec były większe kolejki. Jednak polecam obie Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: Dr. Barbara Dziurawiec!!! 02.12.04, 23:31 Pani doktor prowadziła moją bardzo trudną ciążę. Mam do niej całkowite zaufanie, jest naprawdę kompetentna, miła, aż przyjemnie do niej chodzić. A dr Gawrońskiej nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: do dorotakatarzyna 07.12.04, 22:14 Chodziłam do niej przez jakiś czas, zanim odkryłam dr Dziurawiec. Nigdy nie słuchała co mówię. Wszystko wiedziała lepiej, z góry. Dała skierowanie na badania usg piersi i jajników, ale nigdzie nie miała podpisanej umowy i za wszystko musiałam płacić. Kazała zrobić badanie na poziom prolaktyny. Wynik wyszedł w normie, ale i tak kazała mi łykać bromergon, po którym prawie mdlałam, i tak nie pomogło na moje dolegliwości. Czułam się, jakbym zabierała jej cenny czas. Dopiero u doktor Dziurawiec poczułam się pełnoprawnym pacjentem. No i ona sama robi usg! Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mbim Re: do dorotakatarzyna 07.01.05, 19:04 Kiedy planowałam drugie dziecko, poszłam do dr Gawrońskiej i poprosiłam o skierowanie na badanie krwi; chciałam się przekonać, czy wszystko ze mną w porządku, na co usłyszałam: "A co, źle się pani czuje?", "Nie", "No to o co chodzi...?". Byłam zaskoczona.Pomijam, że przy każdej wizycie była niemiła i grubiańska, ale dlaczego, np. nie powiedziała mi, że powinnam brać kwas foliowy, zamiast mnie tak zbywać. Dr Dziurawiec jest przemiła, zawsze uśmiechnięta, z poczuciem chumoru, a przede wszystkim interesuje się pacjentką. Moją ciążę poprowadziła nienagannie. Przejęła się moimi wątpliwościami i obawami. (pilotowała moje badania prenatalne). To naprawdę świetna babka. Szkoda, że nie przyjmuje już w naszej przychodni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamka22 Re: do dorotakatarzyna 14.01.05, 20:27 Witaj, A o jaką przychodnię Ci chodzi?? Kiedyś Dr. Dziurawiec przyjmowałą na przychodni na Chopina, a teraz (jak i cały czas do tej pory) na Kadłubka codziennie. Są do niej straszliwe kolejki, ale uważam, że warto. Dziękuję za wyrażenie Twojej opinii , o niej. Staram sie o dzidzię i ta Pani wydaje mi się jak na razie baaaaardzo kompetentna. Pozdrawiam,| mamka22 Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: do dorotakatarzyna 14.01.05, 22:16 Ja należę właśnie na Chopina. Dawno temu przyjmowały tu i Gawrońska, i Dziurawiec, potem tylko dr D., a teraz nie ma żadnej... A szkoda... Bo na Kadłubka jakoś nie mogę się wybrać. Życzę powodzenia w staraniach! Odpowiedz Link Zgłoś
mamka22 Re: Dr. Barbara Dziurawiec!!! 06.12.04, 15:34 Kobitki, Jesli chodzi o Dr. Gawrońską to ja mam baaaaardzo niemiłe wspomnienia z nią związane!!bardzo nieprzyjemna Pani - a może tylko dla mnie. A do Dr. Dziurawiec chodze cały czas i jest przemiła i przesympatyczna. Tylko się właśnie obawiam o moja ciążę, czy moge jej zaufać. Ale z tego co piszecie, to chyba tak. pozdrawiam. mamka22 Odpowiedz Link Zgłoś
izabeluna Re: Dr. Barbara Dziurawiec!!! 23.01.05, 22:21 Hej! Ja również polecam dr Dziurawiec, mam bardzo miłe wrażenia kiedy do niej chodziłam do przychodni na ul. Chopina. A już zupełnie zaskczyła mnie gdy zaproponowała, że zbada piersi, nie mówiąc o pogadance o antykoncepcji. A myślałam że z takim traktowaniem można się spotkać tylko u lekarza prywatnego. Gdyby nie to że przesłała pracować w mojej przychodni wybrałabym ją na lekarza prowadzącego moją drugą ciąże. Naprawdę są takie kolejki, ale chyba są zapisy wcześniejsze. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś