Gość: Upasiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:11 UPA UPA Upsasa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ratujmy miasto !!! Re:Szczecin z wolną Ukrainą- jedziemy do Kijowa!!! IP: 212.14.57.* 29.11.04, 21:47 PBrawo Piotr Muszynski- wiedzialem ze tylko ten czlowiek moze cos zrobic w tym zapyzialym miescie . Chetnie wzialbym udzial ale zadnej informacji , chetnie pojade do kijowa napiszcie czy bedzie wyjazd . Brawo Nie ma Wolnej Polski bez Wolnej Ukrainy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOY Jestem za! Odbijmy Kijów!! Polska od morza do... IP: 212.14.63.* 29.11.04, 22:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumna Sedina Sam jestes zapyziały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:30 Nie obrażaj mojego ukochanego miasta, burku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re:Szczecin z wolną Ukrainą- jedziemy do Kijowa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:30 No to jedź i Muche weź ze sobą. na pewno poprawi to sytuacje Szczecina. na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOY kandydat na radnego Muszyński nie wpuścił na scene IP: 212.14.63.* 29.11.04, 22:16 polityków!!! Ubaw niezły. Swoją drogą nieźle to muszyńskiemu wychodzi angażowac wyborczą do swojej kampanii wyborczej: a) relacje wyborczej z imprezy muszyńskiego pt odwołanie jurczyka, b) relacje muszyńskiego z olimpiady, c) happening muszyńskiego na okoliczność Ukrainy, do wykorzystania tematy: a) wolny tybet, b) molestowanie dzieci, c) sedina do szczecina (przepraszam to juz chyba ktos wziął...) innej gazecie miałbym to za złe, ale wyborczej nie jest wszystko jedno kto rządzi w tym kraju i mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: kandydat na radnego Muszyński nie wpuścił na IP: *.ksiazat.v.pl 29.11.04, 22:48 polityków? miał prawo! jego scena. odtworzenie hymnu? fatalne. połaczenie z bujakiem, przerwane. potem miało być z urządzenia głośnomówiącego, zapmnieli czy co? reasumując: muszyński, tylko on tak potrafi spiepszyć. dobrze, że trwało tylko godzinę, bo tak gdyby dwie... mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Miodek Re: kandydat na radnego Muszyński nie wpuścił na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:04 Tak WOY tu sie z toba zgodze, ten gosc to pajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek35 Re: Jakaś paranoja!!! IP: *.chello.pl 30.11.04, 09:06 To już chyba przejaw zupełnej paranoi społecznej na poziomie miejskim, jakby nie dość że grupa przeważnie zgranych polityków wtrąca się w ich wewnętrzne sprawy, to jeszcze grupki / bo co to jest 500 osób na prawie 0,5 mil. mieszkańców / "demonstrują", a przy okazji studenci gratyfijkowani są godzinami rektorskimi!!! jakoś chyba niewielu dotarło na ten spęd. To są wewnętrzne sprawy Ukrainy, państwa z rosyjskiej strefy wpływów i nic nam do tego. Ciekawe , jeśli dojdzie do secesji, i zaczną za nią obwiniać "lachskich podżegaczy". Co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzErEp acha www.moje.friko.pl LWÓW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:10 i wiesz wiecej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:04 Jestem zadowolona, ze bylam na tym wiecu, zamiast siedziec w domu i teraz sie wymadrzac na forum.Ja wyrazilam swoja obecnoscia moje zyczenie wolnej Ukrainy.Nam w 1980r, tez brakowalo otuchy i kazde najmniejsze poparcie urastalo do niebotycznych rozmiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:04 Jestem zadowolona, ze bylam na tym wiecu, zamiast siedziec w domu i teraz sie wymadrzac na forum.Ja wyrazilam swoja obecnoscia moje zyczenie wolnej Ukrainy.Nam w 1980r, tez brakowalo otuchy i kazde najmniejsze poparcie urastalo do niebotycznych rozmiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potomek Szczecin najbardziej ukraińskie z Polskich miast.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:58 ...nie popisało się frekwencją. No cóż z dawien dawna wiadomo, że tutejsza akcja wisła nie jest skora nawet do takiego wysiłku by przejść sie deptakiem w obronie tego za co ich dziadkowie rżneli naszych. Ich nieprzystosowanie społeczne widać jadąc samochodem (furmanką dla tubylców) po podszczecińskich wioskach - w każdej chałupie w której dachówki pamiętaja czasy nalotów dywanowych język polski jest na drugim miejscu. Nie podzieliliśmy losów Wrocławia do którego przyjechała Lwowska inteligencja i do dziś pokutujemy za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Szczecin najbardziej ukraińskie z Polskich mi IP: *.asternet.pl 30.11.04, 12:57 Za bardzo galopujecie z tymi krytycznymi opiniami. Rzeczą najważniejszą jest zamanifestowanie sprzeciwu wobec fałszerstw wyborczych, to po pierwsze i najważniejsze, po drugie, należy stanąć po stronie narodu, który broni swojej demokracji w sposób, który, uważam, jest godny podziwu i po trzecie, powinniśmy wspierać dążenia do wolności wszystkich tych narodów, które są jej pozbawiane. Tak, uważam, że mamy obowiązek wypowiedzieć się także wobec nieprawości w Tybecie, Wybrzeżu kości Słoniowej, Czeczenii i dla wszystkich tych ludzi, którzy poparcia takich idei od nas oczekują. Tym samym uprawianie tu swojego poletka wiecznego malkontenctwa, wiecznego niezadowolenia ze wszystkiego i wobec wszystkich uważam za zwykłą stratę czasu i przyczynianie sie do obniżenia i tak już niezbyt wysokiego poziomu szczecińskiego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Inteligencie od siedmiu boleści! 30.11.04, 17:27 Ta dzicz pracuje w filharmonii, operze, na szczecińskich uczelniach, wykłada języki zachodnie (dodajmy - są to obywatele Ukrainy, Ukraińcy-obywatele Polski pracują we wszystkich niemal zawodach w mieście). Dlaczego? Bo nie wystarcza Polaków z wyższym wykształceniem. Lecz swój kompleks wyższości, bo zaraz trzepniesz głową o sufit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potomek Re: Inteligencie od siedmiu boleści! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:50 Ale nerwowy jesteś jak typowy ukrainiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
student_wzieu Gratisowa kampania Platformy Obywatelskiej 30.11.04, 13:15 Półtysiaca brzmi lepiej niz 500 osób zwłaszcza że ta liczba jest i tak zawyzona.Postanowiłem wczoraj przybyc na wiec poparcia dla Ukrainy.Zawiodłem sie gdyż miałem wrazenie iż jestem na wiecu PO . Zamieszanie zwiazane z sytacja jest darmowa promocja Platformy.Kolor opozycji na Ukrainie jest taki sam jak platformy.Przykro mi że PO zachował sie bardzo nie etycznie i nie smacznie.Wiec poparcia dla Juszczenki przerobiła na swój.Opozycje na Ukrainie popieram ale od wczoraj notowania PO w moim rankingu spadły o 50 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuzelowy oj , muszka muszka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:26 ...przecież on aż trzęsie się do politykowania. każda okazja dobra. ale z drugiej strony jak on będzie gadał w tym sejmie? z tłumaczem?? darmowe pomysły dla P.M. : -protest przeciw musztardzie serapskiej -wolność dla fast foodów -poparcie dla całorocznych dni morza -muszyński na jurczyka... tfu! na prezydenta , albo cokolwiek........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słowianian Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.teleton.pl 30.11.04, 13:33 generalnie zgadzam się z forumowiczami ale dwie uwagi:przestancie powtarzać że ukraina przezywa swój sierpień z 1980r, jeśli ktoś porówna ostanie 15 lat na ukrainie z ostatnimi 15 prl to zrozumie różnice i skok ukrainy, po drugie: gdzie była polska prawica przez te lata?odwróciła się od wschodu(bo to wszystko kgb)i lizała d..zachodowi i naszym "adwokatom" Francji i Niemcom, teraz się pokłuciliśmy(nicea, irak, reparacje itd) to sie przypomnało panom że istnieje ukraina...polska polityka zagraniczna nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
mc.org.pl Zbigniew Bujak 30.11.04, 14:15 Nie zostało to powiedziane w artykule, ale warto przypomnieć, ze Zbigniew Bujak jest członkiem Rady Politycznej Unii Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:41 Upasiony odchudz sie, bo to nie tylko jedna twoja przywara.Twoj poziom.....zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upasiony Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:48 w moim starczym wieku na wszystko juz za pozno.Pewnie i na rozum tez!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz babciunia byla na wiecu 01.12.04, 14:49 i przypomnialy jej sie mlode lata...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rerera Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.erathia.org / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:44 A co z Wybrzeżem Kości Słoniwej ? tam tez sie kłucą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.asternet.pl 01.12.04, 17:59 No... Rada Bezpieczeństwa ONZ jednogłośnie uchwaliła embargo na dostawy broni do pogrążonego od dwóch lat w wojnie domowej Wybrzeża Kości Słoniowej. Sankcje są karą za złamanie przez armię rządową podpisanego półtora roku temu rozejmu. Podjęta na początku listopada próba ofensywy armii rządowej przeciwko kontrolującym północ kraju rebeliantom przerodziła się w starcia z wojskami francuskimi pełniącymi od półtora roku funkcję rozjemcy. Zginęło dziewięciu francuskich żołnierzy, a w odwecie Francja zniszczyła lotnictwo Wybrzeża Kości Słoniowej. Mimo embarga władze Wybrzeża Kości Słoniowej zapowiadają odbudowę lotnictwa. Poprzednie samoloty i śmigłowce kupowano na Białorusi będącej najpopularniejszym dostawcą broni dla Afryki. Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą 03.12.04, 19:44 members.lycos.co.uk/user221280/ukraine%20razom.htm Odpowiedz Link Zgłoś