Dodaj do ulubionych

Wiec Szczecin z wolną Ukrainą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:11
UPA UPA Upsasa...

Obserwuj wątek
    • Gość: Ratujmy miasto !!! Re:Szczecin z wolną Ukrainą- jedziemy do Kijowa!!! IP: 212.14.57.* 29.11.04, 21:47
      PBrawo Piotr Muszynski- wiedzialem ze tylko ten czlowiek moze cos zrobic w tym
      zapyzialym miescie .
      Chetnie wzialbym udzial ale zadnej informacji , chetnie pojade do kijowa
      napiszcie czy bedzie wyjazd .
      Brawo
      Nie ma Wolnej Polski bez Wolnej Ukrainy!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: WOY Jestem za! Odbijmy Kijów!! Polska od morza do... IP: 212.14.63.* 29.11.04, 22:11
      • Gość: Dumna Sedina Sam jestes zapyziały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:30
        Nie obrażaj mojego ukochanego miasta, burku
      • Gość: xxx Re:Szczecin z wolną Ukrainą- jedziemy do Kijowa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:30
        No to jedź i Muche weź ze sobą. na pewno poprawi to sytuacje Szczecina. na pewno.
    • Gość: WOY kandydat na radnego Muszyński nie wpuścił na scene IP: 212.14.63.* 29.11.04, 22:16
      polityków!!! Ubaw niezły. Swoją drogą nieźle to muszyńskiemu wychodzi angażowac
      wyborczą do swojej kampanii wyborczej:
      a) relacje wyborczej z imprezy muszyńskiego pt odwołanie jurczyka,
      b) relacje muszyńskiego z olimpiady,
      c) happening muszyńskiego na okoliczność Ukrainy,

do wykorzystania tematy:
      a) wolny tybet,
      b) molestowanie dzieci,
      c) sedina do szczecina (przepraszam to juz chyba ktos wziął...)

innej gazecie miałbym to za złe, ale wyborczej nie jest wszystko jedno kto
      rządzi w tym kraju i mieście...
      • Gość: Marian Paździoch Re: kandydat na radnego Muszyński nie wpuścił na IP: *.ksiazat.v.pl 29.11.04, 22:48
        polityków?
        miał prawo! jego scena.
        odtworzenie hymnu? fatalne.
        połaczenie z bujakiem, przerwane.
        potem miało być z urządzenia głośnomówiącego, zapmnieli czy co?
        reasumując: muszyński, tylko on tak potrafi spiepszyć.
        dobrze, że trwało tylko godzinę, bo tak gdyby dwie...

mp.

• Gość: Dr.Miodek Re: kandydat na radnego Muszyński nie wpuścił na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:04
        Tak WOY tu sie z toba zgodze, ten gosc to pajac
    • Gość: Jacek35 Re: Jakaś paranoja!!! IP: *.chello.pl 30.11.04, 09:06
      To już chyba przejaw zupełnej paranoi społecznej na poziomie miejskim, jakby
      nie dość że grupa przeważnie zgranych polityków wtrąca się w ich wewnętrzne
      sprawy, to jeszcze grupki / bo co to jest 500 osób na prawie 0,5 mil.
      mieszkańców / "demonstrują", a przy okazji studenci gratyfijkowani są godzinami
      rektorskimi!!! jakoś chyba niewielu dotarło na ten spęd. To są wewnętrzne
      sprawy Ukrainy, państwa z rosyjskiej strefy wpływów i nic nam do tego.
      Ciekawe , jeśli dojdzie do secesji, i zaczną za nią obwiniać "lachskich
      podżegaczy". Co wtedy?
    • Gość: CzErEp acha www.moje.friko.pl LWÓW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:10
      i wiesz wiecej!!
    • Gość: el Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:04
      Jestem zadowolona, ze bylam na tym wiecu, zamiast siedziec w domu i teraz sie
      wymadrzac na forum.Ja wyrazilam swoja obecnoscia moje zyczenie wolnej
      Ukrainy.Nam w 1980r, tez brakowalo otuchy i kazde najmniejsze poparcie urastalo
      do niebotycznych rozmiarow.
    • Gość: el Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:04
      Jestem zadowolona, ze bylam na tym wiecu, zamiast siedziec w domu i teraz sie
      wymadrzac na forum.Ja wyrazilam swoja obecnoscia moje zyczenie wolnej
      Ukrainy.Nam w 1980r, tez brakowalo otuchy i kazde najmniejsze poparcie urastalo
      do niebotycznych rozmiarow.
      • Gość: potomek Szczecin najbardziej ukraińskie z Polskich miast.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:58
        ...nie popisało się frekwencją. No cóż z dawien dawna wiadomo, że tutejsza
        akcja wisła nie jest skora nawet do takiego wysiłku by przejść sie deptakiem w
        obronie tego za co ich dziadkowie rżneli naszych. Ich nieprzystosowanie
        społeczne widać jadąc samochodem (furmanką dla tubylców) po podszczecińskich
        wioskach - w każdej chałupie w której dachówki pamiętaja czasy nalotów
        dywanowych język polski jest na drugim miejscu. Nie podzieliliśmy losów
        Wrocławia do którego przyjechała Lwowska inteligencja i do dziś pokutujemy za to
        • Gość: mimi Re: Szczecin najbardziej ukraińskie z Polskich mi IP: *.asternet.pl 30.11.04, 12:57
          Za bardzo galopujecie z tymi krytycznymi opiniami.
          Rzeczą najważniejszą jest zamanifestowanie sprzeciwu wobec fałszerstw
          wyborczych, to po pierwsze i najważniejsze, po drugie, należy stanąć po stronie
          narodu, który broni swojej demokracji w sposób, który, uważam, jest godny
          podziwu i po trzecie, powinniśmy wspierać dążenia do wolności wszystkich tych
          narodów, które są jej pozbawiane. Tak, uważam, że mamy obowiązek wypowiedzieć
          się także wobec nieprawości w Tybecie, Wybrzeżu kości Słoniowej, Czeczenii i
          dla wszystkich tych ludzi, którzy poparcia takich idei od nas oczekują.
          Tym samym uprawianie tu swojego poletka wiecznego malkontenctwa, wiecznego
          niezadowolenia ze wszystkiego i wobec wszystkich uważam za zwykłą stratę czasu
          i przyczynianie sie do obniżenia i tak już niezbyt wysokiego poziomu
          szczecińskiego forum.
        • eryk2 Inteligencie od siedmiu boleści! 30.11.04, 17:27
          Ta dzicz pracuje w filharmonii, operze, na szczecińskich uczelniach, wykłada
          języki zachodnie (dodajmy - są to obywatele Ukrainy, Ukraińcy-obywatele Polski
          pracują we wszystkich niemal zawodach w mieście). Dlaczego? Bo nie wystarcza
          Polaków z wyższym wykształceniem. Lecz swój kompleks wyższości, bo zaraz
          trzepniesz głową o sufit!
          • Gość: potomek Re: Inteligencie od siedmiu boleści! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:50
            Ale nerwowy jesteś jak typowy ukrainiec:)
    • student_wzieu Gratisowa kampania Platformy Obywatelskiej 30.11.04, 13:15
      Półtysiaca brzmi lepiej niz 500 osób zwłaszcza że ta liczba jest i tak
      zawyzona.Postanowiłem wczoraj przybyc na wiec poparcia dla Ukrainy.Zawiodłem
      sie gdyż miałem wrazenie iż jestem na wiecu PO . Zamieszanie zwiazane z sytacja
      jest darmowa promocja Platformy.Kolor opozycji na Ukrainie jest taki sam jak
      platformy.Przykro mi że PO zachował sie bardzo nie etycznie i nie smacznie.Wiec
      poparcia dla Juszczenki przerobiła na swój.Opozycje na Ukrainie popieram ale od
      wczoraj notowania PO w moim rankingu spadły o 50 %
      • Gość: karuzelowy oj , muszka muszka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:26
        ...przecież on aż trzęsie się do politykowania. każda okazja dobra. ale z
        drugiej strony jak on będzie gadał w tym sejmie? z tłumaczem??

darmowe pomysły dla P.M. :
        -protest przeciw musztardzie serapskiej
        -wolność dla fast foodów
        -poparcie dla całorocznych dni morza
        -muszyński na jurczyka... tfu! na prezydenta ,
        albo cokolwiek...........
    • Gość: słowianian Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.teleton.pl 30.11.04, 13:33
      generalnie zgadzam się z forumowiczami ale dwie uwagi:przestancie powtarzać że
      ukraina przezywa swój sierpień z 1980r, jeśli ktoś porówna ostanie 15 lat na
      ukrainie z ostatnimi 15 prl to zrozumie różnice i skok ukrainy, po drugie:
      gdzie była polska prawica przez te lata?odwróciła się od wschodu(bo to wszystko
      kgb)i lizała d..zachodowi i naszym "adwokatom" Francji i Niemcom, teraz się
      pokłuciliśmy(nicea, irak, reparacje itd) to sie przypomnało panom że istnieje
      ukraina...polska polityka zagraniczna nie istnieje
    • mc.org.pl Zbigniew Bujak 30.11.04, 14:15
      Nie zostało to powiedziane w artykule, ale warto przypomnieć, ze Zbigniew Bujak
      jest członkiem Rady Politycznej Unii Wolności.
    • Gość: fifi Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:41
      Upasiony odchudz sie, bo to nie tylko jedna twoja przywara.Twoj
      poziom.....zenada!
      • Gość: upasiony Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:48
        w moim starczym wieku na wszystko juz za pozno.Pewnie i na rozum tez!!!!!!!!!
    • babciny_bambosz babciunia byla na wiecu 01.12.04, 14:49
      i przypomnialy jej sie mlode lata...:)
    • Gość: rerera Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.erathia.org / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:44
      A co z Wybrzeżem Kości Słoniwej ? tam tez sie kłucą ?
      • Gość: mimi Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą IP: *.asternet.pl 01.12.04, 17:59
        No...

Rada Bezpieczeństwa ONZ jednogłośnie uchwaliła embargo na dostawy broni do
        pogrążonego od dwóch lat w wojnie domowej Wybrzeża Kości Słoniowej. Sankcje są
        karą za złamanie przez armię rządową podpisanego półtora roku temu rozejmu.
        Podjęta na początku listopada próba ofensywy armii rządowej przeciwko
        kontrolującym północ kraju rebeliantom przerodziła się w starcia z wojskami
        francuskimi pełniącymi od półtora roku funkcję rozjemcy. Zginęło dziewięciu
        francuskich żołnierzy, a w odwecie Francja zniszczyła lotnictwo Wybrzeża Kości
        Słoniowej. Mimo embarga władze Wybrzeża Kości Słoniowej zapowiadają odbudowę
        lotnictwa. Poprzednie samoloty i śmigłowce kupowano na Białorusi będącej
        najpopularniejszym dostawcą broni dla Afryki.

• wujtarabuk Re: Wiec Szczecin z wolną Ukrainą 03.12.04, 19:44
          members.lycos.co.uk/user221280/ukraine%20razom.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka