Dodaj do ulubionych

KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY!

09.05.02, 13:44
poruszony do glebi potrzeba otrzymywania nagrod wyrazona przez naszych
znajomych forumowiczow postawnowile uruchomic akcje "dla kazdego cos milego".
nie ma ona nic wspolnego z kulturalno-oswiatowa retoryka w stylu "ruch i gwar -
zabawy czar". o nie!
kazdy czego chce i potrzebuje mniej lub bardziej. nie wnikajmy w to. tu kazdy
moze napisac co chcialby dostac. nie gwarantuje, ze wszystkie prosby spelnie,
ale kto wie? nie wiecie przeciez kim jestem;)
prosze bez skrepowania wpisywac czego wam brakuje w zyciu. duze rzeczy, male,
auta, buty, chleba, pracy... zobaczymy co z tego wyjdzie. moze czyjes zycie sie
odmieni?
czekam.
za najoryginalniejsze marzenia i potrzeby beda nagrody namacalne juz po
pierwszym tygodniu. powiedzmy dla trzech osob. jak je odbierzecie dogadamy sie
pozniej.
no to czego wam potrzeba?
Obserwuj wątek
    • Gość: skuter Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 09.05.02, 13:48

ja od 2 dni odczuwam zapotrzebowanie na halwe ewentualnie chalwe
      • franekkk Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 09.05.02, 13:54

ja skromnie:
        1. swiety spokoj moze byc nawet w zielonym pudelku
        2. duzo duzo snu najlepiej z kokardka
        diekuje
        przypominam ze bylem grzeczny
        w razie czego znam laponski pogadamy
      • jottka Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 09.05.02, 13:54
        A to jest w żeancie obok, przysłać Ci trochę, drogi książę? ;)))
        • Gość: skuter Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 09.05.02, 13:57
          jottka napisał(a):

> A to jest w żeancie obok, przysłać Ci trochę, drogi książę? ;)))

przyjme kazda ilosc zo twartymi rencami i paszcza
    • stettiner Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 09.05.02, 13:54
      Ja bym chciała z powrotem swój telefon- ostatni raz widziałam go wieczorem 30
      kwietnia- chyba się napił za dużo i nie trafił z powrotem do domu :( Trochę za
      nim tęsknię....
      • franekkk Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 09.05.02, 13:55

a dzwonilas do niego?? moze sie odbierze
        • stettiner Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 09.05.02, 13:56
          Dzwoniłam. Nie chciał rozmawiać.
      • Gość: skuter Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 09.05.02, 13:58
        stettiner napisał(a):

> Ja bym chciała z powrotem swój telefon- ostatni raz widziałam go wieczorem 30
        > kwietnia- chyba się napił za dużo i nie trafił z powrotem do domu :( Trochę za
        > nim tęsknię....

ja gdy zgubie telefon to po prostu dzwonie do siebie i szukam na sluch:)
        • Gość: gabi Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 15:49
          Gość portalu: skuter napisał(a):

>
          > ja gdy zgubie telefon to po prostu dzwonie do siebie i szukam na sluch:)

ja nie dzwonię- nie znam numeru do siebie...:(
      • Gość: zlodziej Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 14:57
        stettiner napisał(a):

> Ja bym chciała z powrotem swój telefon- ostatni raz widziałam go wieczorem 30
        > kwietnia- chyba się napił za dużo i nie trafił z powrotem do domu :( Trochę za
        > nim tęsknię....

to szajs byl, nie telefon, droga Stettiner
        na turzynie pan zenek to nawet 50 dych za niego dac nie chcial
        nastepny poprosze lepszy kupic coby nam z kumplem starczylo na 0,7 ltr chociaz
        zlodziej
    • franekkk Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 09.05.02, 13:57

patrzajcie kurka wodna cos za darmo i odrazu jakie poruszenie

milseog ty masz fajnie - bogaci rodzice:))
      • milseog zasady i dotychczasowi faworyci! 09.05.02, 14:01
        mniejsza o to, kogo mam a kogo nie mam. bez zadawania pytan i dywagacji na
        temat tego kim jestem. prosze karnie po jednym poscie z zyczeniami i wystarczy.
        faworyci na 9/5/02 godz. 14:)
        skuter i chalwa
        franek i swiety spokoj w pudelku

nagrody moze bedzie mozna odebrac w siedzibie GW w zalakowanych kopertach. moge
        je tam wyslac a wy je odbierzecie. mysle, ze obs nie bedzie mial nic przeciwko.
        jesli to nie wypali - pomyslimy.:)

do boju i powodzenia;)
    • Gość: AS Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 09.05.02, 13:58
      milseog napisał(a):

> no to czego wam potrzeba?
      Przydałaby mi się stabilna kadencja Prezydenta Miasta Szczecina
      na następne 4 lata (niekoniecznie z moim udziałem) ;)

A tak całkiem serio to odrestaurowania komunalnych kamienic.
      Przynajmniej elewacji.
      Dworzec PKP - zeby nie był miejsce wstyd przed znajomymi z kraju.
      Do prawdziwego szczęścia przydałaby mi się dobra kobieta.
      Może być Sedina. I niech stanie na swoim miejscu.
      Koncerthaus też dałby mi radość. Niech wiedzą w Warszawie, że
      możemy oddać im ostatnią cegłę i jeszcze pobudować coś sami!
      Ale najbardziej ze wszystkiego to poproszę o eksterminację
      z życia publicznego osób, które dziwnym trafem skorzystały z demokracji
      w 1998 roku i zasiadły pod szczecińską Filharmonią.
      To tylko niewielka część moich potrzeb ;)

• ga Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 09.05.02, 14:10
      Może to potrzeba chwili- ale najbardziej to bym chciała dobrego sąsiada - jak z
      czeskiego filmu, co się czasem uśmiechnie i żony nie tłucze i czasem szczerze
      ucieszy że cię widzi - nie mówię już o szklance cukru do pożyczenia. No i żeby
      jeszcze czasem mieszkania popilnował i kwiatki podlał... No z wzajemnością
      oczywiście.
      • ga Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 09.05.02, 14:12
        No a z braku tego pierwszego to jeszcze bym chciała dobrego szefa co się nie
        obraża i nie wydziera i czasem ma dobry dzień (kurcze, może z tym to jeszcze
        trudniej?).
        • Gość: AS Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 09.05.02, 14:15
          ga napisał(a):

> No a z braku tego pierwszego to jeszcze bym chciała dobrego szefa co się nie
          > obraża i nie wydziera i czasem ma dobry dzień

... czyli świętego spokoju dla pracujących!
          Tak tego mi trzeba.
          Poproszę o święty spokój w butelce.
          Może być zalakowana.
        • ga Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 09.05.02, 14:15
          No dobra. Może lepiej sobie zażyczyć gorzkiej czekolady - takiej bardzo
          czekoladowej! Prawda że realniejsze?
      • jottka Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 09.05.02, 14:14
        O Chryste, a ja walczę z sąsiadem, żeby przestał kwiatki podlewać... Ma trzy
        spaśne chińskie róże na korytarzu, mieszka z wiosną w chatce w Gorcach i wpada
        raz na trzy dni podlać dobytek. Wlewa od razu wiadro wody, a potem do
        mieszkania trzeba przepływać, schodami wodospad tryska, a sąsiad nic,
        szczebioce, że to deszczyk widać, proszę pani.

Jak usłyszycie o zabójstwie na tle roślin doniczkowych, to będę ja. Paczki
        wtedy, milseog, na Montelupich (tutejsza Kaszubska). Małego laptopa poproszę z
        dostępem do forum ;)))
        • milseog JEDNO ŻYCZENIE, NA MIŁOŚĆ BOSKĄ! 09.05.02, 14:18
          blagam, tylko jedno zyczenie:) ja tez mam granice...rozne granice.:)
          nastepna liste faworytow opublikuje jutro w samo poludnie.
          do dziela!
          czego wam potrzeba?:))
          • Gość: skuter wlasnie IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 09.05.02, 14:22

przeciez moj ulubiony forumowicz, najlepszy kolega z trybun, wierny kibic
            ukochanej przeze mnie Pogoni nie jest zlota rybka i nie moze spelniac 3 zyczen a
            tylko jedno moje:)
          • ga Re: JEDNO ŻYCZENIE, NA MIŁOŚĆ BOSKĄ! 09.05.02, 14:24
            No skoro taaaaki z ciebie Mikołaj to trudno. Zawsze była LISTA prezentów.
            Jedno? Pianka do nurkowania 2x7mm, rozmiar M, "Beuchtal" albo "ScubaPro"z
            kapturem oczywiście, ale to Mikołaj wie, jak również i to, że jak takiej nie
            zdobędę za tydzień, to nici z wakacyjnego plumplania, niestety. Więc chyba tego
            n a j b a r d z i e j potrzebuję.
          • Gość: AS Re: JEDNO ŻYCZENIE, NA MIŁOŚĆ BOSKĄ! IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 09.05.02, 14:25
            milseog napisał(a):

> nastepna liste faworytow opublikuje jutro w samo poludnie.
            > do dziela!
            > czego wam potrzeba?:))

No to poproszę o błogi spokój w zalakowanej butelce
            z najwyższym oprocentowaniem mojego konta osobistego!

• ga Re: JEDNO ŻYCZENIE, NA MIŁOŚĆ BOSKĄ! 09.05.02, 14:28
              Cwaniaku! Taki chwyt dwa w jednym?!
              • Gość: AS Re: JEDNO ŻYCZENIE, NA MIŁOŚĆ BOSKĄ! IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 09.05.02, 14:33
                ga napisał(a):

> Cwaniaku! Taki chwyt dwa w jednym?!
                Owszem, jak zamawiać to rozsądnie.
                Swoją drogę to Tobie też się coś należy
                z tego prezentu za podpowiedz.
                Wrócę do sprawy jak Mikołaj się spisze ;)
                • ga Re: JEDNO ŻYCZENIE, NA MIŁOŚĆ BOSKĄ! 09.05.02, 14:59
                  Dostanie mi się korek od tej butelki?:)))
                  • Gość: AS Re: JEDNO ŻYCZENIE, NA MIŁOŚĆ BOSKĄ! IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 08:19
                    ga napisał(a):

> Dostanie mi się korek od tej butelki?:)))

... niekoniecznie ;)
    • Gość: kosa 73 Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.tnt3.me2.uunet.de 09.05.02, 14:34
      hajki !ja potrzebuje wiecej wiary w ludzi !A takze wiecej tolerancji w
      Szczecinie,jestem tu dwa,trzy razy do roku i ta tolerancja niewyglada tu
      najlepiej.Dzieki.
      ps.pochodze ale naturalnie z tad ,tu sie urodzilem.
    • milseog CZY TO JUŻ WSZYSCY? POWAŻNIE?(no txt) 09.05.02, 15:00
      • gosia-s Re: CZY TO JUŻ WSZYSCY? POWAŻNIE? nie, jeszcze ja 09.05.02, 15:45
        A ja chcę zadowolić wszystkich swoich współpracowników. Nowy serwer przoszę!
        • jottka Re: CZY TO JUŻ WSZYSCY? POWAŻNIE? nie, jeszcze ja 09.05.02, 15:47
          gosia-s napisał(a):

> A ja chcę zadowolić wszystkich swoich współpracowników. Nowy serwer przoszę!

To mi przypomina jedno ze straych opowiadań Bułyczowa z "Wielkiego Guslaru", jak
          to do sklepu zoologicznego przywieziono złote rybki spełniające 3 życzenia, jak
          to złote rybki mają w zwyczaju. I nagle się okazało, że z kranów płynie wódka
          zamiast wody - jeden z bohaterów zachwycił się wówczas: "Jaka to ministerialna
          głowa! Nie dla siebie pomyślał, nie! Dla całego społeczeństwa!"

:)))
          • gosia-s Re: CZY TO JUŻ WSZYSCY? POWAŻNIE? nie, jeszcze ja 09.05.02, 15:59
            No właśnie, czy milseog to złota rybka? To w takim razie ja już jedno życzenie
            wypowiedziałam, a teraz jeszcze proszę zabrać mi tą obrzydliwą ulicę spod okna
            i jeszcze chcę podwyżkę.
            • Gość: skuter Re: CZY TO JUŻ WSZYSCY? POWAŻNIE? nie, jeszcze ja IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 09.05.02, 16:02
              gosia-s napisał(a):

> No właśnie, czy milseog to złota rybka? To w takim razie ja już jedno życzenie
              > wypowiedziałam, a teraz jeszcze proszę zabrać mi tą obrzydliwą ulicę spod okna
              > i jeszcze chcę podwyżkę.

ja nie chce podwyzki- ja chce wyplate
              • ga Re: CZY TO JUŻ WSZYSCY? POWAŻNIE? nie, jeszcze ja 09.05.02, 16:09
                O, biedny Skuterze! Forsa w domyśle?! Fatalnie.
              • gosia-s Re: CZY TO JUŻ WSZYSCY? POWAŻNIE? nie, jeszcze ja 09.05.02, 16:10

>
                > ja nie chce podwyzki- ja chce wyplate

No to pal sześć moją podwyżkę, też chcę, żebyś dostał wypłatę.

• Gość: skuter Re: CZY TO JUŻ WSZYSCY? POWAŻNIE? nie, jeszcze ja IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 09.05.02, 16:13
                  gosia-s napisał(a):

>
                  > No to pal sześć moją podwyżkę, też chcę, żebyś dostał wypłatę.

dzieki dzieki dzieki !!!:)

ps
                  albo przynajmniej batonika na pocieszenie
                  • gosia-s Re: CZY TO JUŻ WSZYSCY? POWAŻNIE? nie, jeszcze ja 09.05.02, 16:17

> albo przynajmniej batonika na pocieszenie

Lepiej strzel sobie piwo. Ja też o tym myślę, bo właśnie wychodzę z roboty. Cześć.
    • Gość: gabi Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 15:57
      coś na depresję
      - dla mojego komputera, bo mi się raz za razem wiesza i na nic rozmowy....
    • Gość: JACEK Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: 64.9.159.* 09.05.02, 16:29
      Marzy mi sie by jednego dnia we wszystkich agencjach turystycznych byly foldery o Szczecinie, by nasze
      miasto bylo jednym z gwozdzi programu podruzy dla turystow z calego swiata, bym slyszal tutaj w us o
      wspanialych wycieczkach do europy i zwiedzaniu Paryza, Rzymu i wspanialej zabawie w Szczecinie gdzie
      mieszkancy potrafili pozenic ciekawa historie miasta z super rozrywka, taki Nowy Orlean europy. Najwiekszy
      River Walk na swiecie gdzei z knajpy na dachu Elevatoren EVA mozna podziwiac pieknie oswietlone Tarasy
      Hakena i patrzec na tlumy turystow i mieszkancow majacych swietny czas w knajpach ponizej
      tarasow,restauracjach,klubach, lunaparkach, sklepach, galeriach.Ogladac setki motorowek powoli plywajacych
      na Odrze i potem kolejka linowa zjechac na podzamcze i polazic po malych uliczkach starowki...........a potem
      tylko dorosli do Lasztowni pelnych klubow dla doroslych gdzie setki turystow daleko od domu sekretnie probuja
      tego zakazanego owocu................ he he he he No i oczywiscie jakies wielkie Casyno !!!!!!
      • Gość: uotr Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:45
        Niewiele mi do szczescia potrzeba.
        Odbudowana w calosci Łasztownia i Kepa Parnicka z nowym Teatrem Miejskim na
        samym cyplu Starowki - frontem do morza. Jak opera w Sydney.
        Most na Wyspe Grodzka - na niej mariny i letnie koncerty szantowe na otwartym
        powietrzu.
        I deptak rozchodzacy sie gwiazdziscie z placu Zamenhofa.

Chyba starczy. Chociaz tyle.
    • milseog LISTA FAWORYTÓW O 12.00!!! (no txt) 10.05.02, 08:16
      • franekkk Re: LISTA FAWORYTÓW O 12.00!!! (no txt) 10.05.02, 08:22

w sumie to najbardziej przydaloby mi sie auto skromne takie ok 35.000pln
        ewentualnie lozko bo tego mebla mi najb brakuje
        ale trudno drugie slowo do smietnika

ciekawe co znaczy milseog
        mils - miliony
        eog - ego - ista ale sie zmienil w dobrego czlowieka
        1. jestes sabrim bekdasem
        2. kocmielem kupujacym glosy w kampanii
        • milseog co to znaczy Milseog? 10.05.02, 08:27
          ha, to temat na nastepny konkurs:) dlatego nie wiem czy podpowiadac czy nie?:)
          co tam, podpowiadam: jest to wyraz pochodzacy ze staroceltyckiego jezyka
          gaelic. co oznacza? wyszukaj w internecie. moze www.altavista.ie pomoze?
          powodzenia, pozdr
          • Gość: AS Re: co to znaczy Milseog? IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 09:09
            milseog napisał(a):

> jest to wyraz pochodzacy ze staroceltyckiego jezyka gaelic.

... tyle masz twarzy?
            www.coislife.ie/gae_udair.htm
            • milseog Re: co to znaczy Milseog? 10.05.02, 09:21
              az tyle nie. :) slad okazal sie fakszywy, trop dalej. to przymiotnik.
              pozdr
              • Gość: skuter deser:) IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 09:27
                po irlandzku(?)
                • milseog Re: deser:) 10.05.02, 09:30
                  nie dziekuje, jeszcze nie jadlem obiadu :)
                  a na powaznie: deser? w zasadzie tez moglby byc. blisko, bardzo blisko.
                  tak, po irlandzku.
                  pozdr
                  • Gość: skuter Re: deser:) IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 09:33
                    milseog napisał(a):

> nie dziekuje, jeszcze nie jadlem obiadu :)
                    > a na powaznie: deser? w zasadzie tez moglby byc

co znaczy mogloby?
                    tak jest:)
                  • Gość: AS cukierkowy :) IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 09:56
                    milseog napisał(a):

> nie dziekuje, jeszcze nie jadlem obiadu :)
                    > a na powaznie: deser? w zasadzie tez moglby byc. blisko, bardzo blisko.
                    > tak, po irlandzku.
                    > pozdr

cukierkowy?

• Gość: skuter ladniej: slodziutki:) (no text) IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 10:04

• milseog Re: ladniej: slodziutki:) 10.05.02, 10:26
                        BRAWO! wlasnie o to chodzilo! slodki, slodziutki, etc. jak kto woli:)
                        a deserowy tez moze w takim razie byc, no bo czy jedliscie kiedys slone desery?
                        tak? to wspolczuje:)
                        skuter jestes najlepszy z gaelic. gratuluje:)
                        • Gość: skuter Re: ladniej: slodziutki:) IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 10:28
                          milseog napisał(a):

> skuter jestes najlepszy z gaelic. gratuluje:)

a co mi po gratulacjach jesli kiszki mi marsza graja a chaly ani sladu:((((
                          • milseog Spokojnie!:) umowa to umowa:))) 10.05.02, 10:48
                            poczekaj do listy faworytow. mysle, ze jestes wysoko, a jak slowo sie rzeklo to
                            sie rzeklo. nagrody beda najwczesniej za tydzien. taki byl uklad:))
                            bez jedzenia mozna wytrzymac 30pare dni. takze sie nie martw.tylko pij duzo:)))
                            pozdr
                        • Gość: AS Re: ladniej: slodziutki:) IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 10:40
                          milseog napisał(a):

> skuter jestes najlepszy z gaelic. gratuluje:)
                          dołączam się do gratulacji!
                          AS

• Gość: AS deserowy:) IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 10:05
                    milseog napisał(a):

> w zasadzie tez moglby byc. blisko, bardzo blisko.

Nomalnie - Milseog - akcent na "g" - deserowy!

milseoga

• Gość: Chris Re: deser:) IP: *.goleniow.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 11:11
                  Potrzebuje dobry samochod na wakacje :-))) albo kase to sobie sam kupie
              • Gość: AS Re: co to znaczy Milseog? IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 09:40
                milseog napisał(a):

> az tyle nie. :) slad okazal sie fakszywy, trop dalej. to przymiotnik.
                > pozdr

prawda emocjonalna?
              • Gość: AS Re: co to znaczy Milseog? IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 09:46
                cel?
    • Gość: Jano Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 09:16
      wycieczka do Egiptu lub samochod, nie musi byc duzy (ale nie za maly- minimum
      wielkosci VW Polo) i koniecznie silnik diesla, nie stac mnie za bardzo na
      benzyne. no i zeby byl mlodszy ode mnie ;)
    • Gość: skuter konkurs II IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 10:56
      jakimi kryteriami kieuje sie Milseog w wyborze zwyciezcy?

nagroda jest moneta z majdanem:)

od razu sam sobie odpowiadam:
      w konkursie slodziutkiego wygra ktos kogo zyczenie bedzie dla Milseoga mozliwe
      do spelnienia. najlepiej malym kosztem:)

• milseog rozwiązanie:) 10.05.02, 11:01
        po pierwsze skuter to monete z majdanem mozesz sobie schowac gleboko...do
        kieszeni bo juz mam:)))
        wygra konkurs ten, kto pokaze, ze mu brakuje do szczescia drobiazgu a nie zaraz
        chaty, samochodu, spodochronu, lodzi podwodnej czy rakiety kosmicznej - chociaz
        to tez nieglupie.
        powtarzam, ze twoje zyczenie jest wysoko. nie chcesz?-nie bierz.
        ja na przyklad chcialbym ptasie mleczko waniliowe wedla...:)
        • Gość: Skuter Re: rozwiązanie:) IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 11:09
          milseog napisał(a):

> po pierwsze skuter to monete z majdanem mozesz sobie schowac gleboko...do
          > kieszeni bo juz mam:)))

ale on w mistrzostwach bedzie stal na bramce 2 razy:)
          pierwszy i ostatni:)

> wygra konkurs ten, kto pokaze, ze mu brakuje do szczescia drobiazgu

i jak ja mam przebic zielone pudelko????
          chyba, ze beda klopoty z kolorem

to moze ja poprosze o znaczek na list, nieeeeeee nie na list! na pocztowke!
        • franekkk Re: rozwiązanie:) 10.05.02, 11:10

a mnie tam bardziej interesuje jakimi pobudkami kieruje sie słodziutki miślogo
          z lozka sie nie wycofam trudno napisane i stoi jak byk
          ciekaw jestem jak sobie wyobrazasz spokoj celcie
        • jottka Re: słodkie życzenia 10.05.02, 11:11
          Nic nie rozumiem, wczoraj byłam w tutejszym żeancie zapasy uzupełniać - i
          mleczka wedla wiele chcieć (waniliowe, karmelowe, cytrynowe, czekoladowe,
          mieszane), a chałwa jest gatunku "królewska" z kawałkami orzecha, z czekoladą,
          taka zwykła itp.itd. W Szczecinie nie ma sklepu tej sieci?

Ewentualnie mogę przesłać nieco na adres obsa, ale obawiam się, że może nie
          chcieć pośredniczyć. Albo sam zeżre ;)))
          • milseog Re: słodkie życzenia 10.05.02, 11:18
            jest u nas geant a i ptasiego mleczka nie brakuje.sek w tym, ze to towar
            luksusowy:) gdybym codziennie sobie wciagal pudlo to co to by bylo za
            marzenie?:)
            mozemy sie wymiec adresami i chetnie przyjme paczuszke z krakowa:)
            • jottka Re: słodkie życzenia 10.05.02, 11:22
              To nie jest towar luksusowy, chyba po 5,50 w promocji, a czasem dają dwie
              paczki za 8. Ale te paszteciki szczecińskie, co byś mi je miał nadesłac w
              zamian, to by chyba drogi nie przetrzymały :(((

A poza tym to ja mam niedaleko do sklepu firmowego Wedla, masz jakieś
              wyrafinowańsze życzenia w tej materii? :)))
              • milseog Re: słodkie życzenia 10.05.02, 11:41
                tak? a u nas kosztuja minimum 8 zeta a czasem nawet do 12! fajnie masz tam u
                siebie, tzn. u nich:)))
                paszteciki? jakbym wyslal dhl czy innym fedexem moze i by dotarly, mozemy
                sprobowac. na pewno bedziesz musiala odgrzac:) maja byc oczywiscie kupione w
                pasztecikowej mekkce przy wojska polskiego jak rozumiem?:))
                damy rade. z wedla jeszcze lubie torciki i czekolade cremowa taka nowa w
                kartoniku, cieniutka, polecam:)))
                napisz maila wysle pasztety
    • franekkk Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 10.05.02, 11:29

wiem!! wiem!! tylko kurcze juz zglaszalem ale co tam moze bedzie lepszy:

karnet na pogon albo choc na pierwsze 3 mecze albo choc na jeden albo...
      pliiis
      :)))

czy widzisz jak mi ladnie drzy wyciagnieta raczka??
    • ga Re: Jednak to pierwsze... 10.05.02, 11:35
      Po upojnej bezsennej nocy ze ścieżką dźwiękową zza ściany, po rozważeniu
      wszystkich wariantów ewentualnej zbrodni doskonałej, pozostaje mi jedynie
      powrócić do poprzedniego życzenia o dobrego sąsiada. A nuż cuda się zdarzają?!!
      • franekkk Re: Jednak to pierwsze... 10.05.02, 11:41

a czego sluchalas??:))
        • ga Re: Jednak to pierwsze... 10.05.02, 11:45
          Trochę strach powtarzać, a trochę wstyd powtarzać- normalka - konsumpcja
          całonocna połączona z intensywną retoryką na linii balkon- podwórko i kuchnia-
          sypialnia. Dobry sąsiad to nieobecny sąsiad.
    • milseog FAWORYCI - PIĄTEK godz. 12 10.05.02, 11:59
      Oto obiecana lista faworytow na piatek 10 maja 2002, godz.12.
      1. skuter i jego chalwa – szczegolnie mi bliskie ze wzgledu na milosc do
      ptasiego mleczka, ale nie tylko. Skuter z dziecieca fantazja pokazal ze do
      szczescia mu niewiele brakuje. Przynjamniej takiego na chwile. Dostal palec i
      nie odrabal reki. Mocny faworyt.
      2. ga i marzenie o dobrym sasiedzie – ga wyraza tesknote za sielankowym zyciem
      prostodusznych czeskich spolecznosci. Przypomnial mi sie odcinek kobiety za
      lada, w ktorym kolezanka podjadala mortadele w sklepie. Znaleziono ja po
      odcisku szczeki. Bomba:)))
      3. franekk i swiety spokoj w zielonym pudelku, ew. duzo snu z kokardka –
      abstrakcyjne ale fajne plus lozko – pragmatyczne, ale moze byc. Wejscie na mecz
      bliskie sercu i da rade zrobic. Mocne trzecie miejsce, ale musisz wybrac. Jedno
      zyczenie, na litosc boska, czy bilet kasuje swiety spokoj? Jak tak to nie ma
      sprawy.

poza kolejka:
      - stettiner i jej (a wlasciwie nie wiadomo juz czyj) telefon – sprecyzuj jaki
      mialby byc. Podejrzewam ze chodzi o komorke ale moze zgubilas klasyczny,
      ebonitowy, wtedy od razu wskakujesz wyzej:)
      - jacek, uotr i marzenia o wielkim szczecinie – szlachetne i ladne plus z
      fantazja, ale panowie, umowmy sie...:)))
      - gosia-s i serwer – nie, w pracy sie pracuje a nie surfuje. Gdybyscie
      potrzebowali lepszego szef by wam kupil, ja tez mam slaby i zyje :))

na koniec wielkie rozczarowanie: franekk i jego zyczenie auta za minimum 35
      kafli. No kolego...:)

poza tym wszysycy, ktorzy marza o samochodach, rakietach, etc moga zapomniec o
      wygranej. Tu nie chodzi o to. Gdyby ktos zarabial tirem na zycie to spoko, ale
      tak nie ma mowy. Nie zauwazyliscie, ze mamy marzenia czysto komercyjno-
      materialno-luksusowe? Szkoda. Dlatego chalwa mocno sie trzyma.
      Konkurs trwa do przyszlego czwartku do 15. nastepna lista faworytow w
      poniedzialek o 12.00.
      Powodzenia i nie sluchajcie skutera, nawet on nie wie kim jestem i co moge:)))
      idzcie za glosem serca:)))
      Pozdr dla wszystkich
      • ga Re: FAWORYCI - PIĄTEK godz. 12 10.05.02, 12:05
        :))))) "Żena za pultem"!!! Toć to był hit niejednego sezonu!
        • milseog kobieta za ladą 10.05.02, 12:07
          no jasne, ze byl! ten odcinek i sledztwo na stosiku miesnym ujal mnie
          szczegolnie. nie musze chyba mowic, ze napiecie roslo z kazda sekunda i do tego
          jeszcze moj ulubiony jezyk: cestina:)))
          nazdar!
      • Gość: skuter Re: FAWORYCI - PIĄTEK godz. 12 IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 12:23
        milseog napisał(a):

> 1. skuter i jego chalwa – szczegolnie mi bliskie ze wzgledu na milosc do
        > ptasiego mleczka, ale nie tylko.

ptasie mleczko tez palce lizac ale obecnie nadal mam wyrazny niedobor chalwy w
        organizmie:(

> na koniec wielkie rozczarowanie: franekk i jego zyczenie auta za minimum 35
        > kafli. No kolego...:)

moim zdaniem Franek powinien wypasc z rywalizacji. I tak jedno jego marzenie sie
        spelnilo:
        MAJDAN WROCIL:)

> Konkurs trwa do przyszlego czwartku do 15. nastepna lista faworytow w
        > poniedzialek o 12.00.

to ja chyba sam sobie ta chalwe kupie

> Powodzenia i nie sluchajcie skutera, nawet on nie wie kim jestem i co moge:)))
        > idzcie za glosem serca:)))

hmmmm
        to ja moze poprosze o kilka wlosow na glowie i pare centymetrow blizej nieba:)

• milseog Re: FAWORYCI - PIĄTEK godz. 12 10.05.02, 12:30
          skuter, uklad byl taki, ze gramy tydzien. szczescie juz blisko, wytrzymaj!:)))
          franekk na razie gra dalej. zobaczymy jak bedzie, zawsze moze pojawic sie ktos
          nowy z supermarzeniem...
          pozdr
      • Gość: Jano Re: FAWORYCI - PIĄTEK godz. 12 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 15:57
        ... Nie zauwazyliscie, ze mamy marzenia czysto komercyjno-
        > materialno-luksusowe? Szkoda.

mowa byla o prezentach dlatego wybralem samochod. i dlaczego szkoda ze marzymy o
        luksusie??? tego nie rozumiem...

a jezeli chodzi o moje marzenia to chcialbym miec wiecej wolnego czasu, i zeby
        woda w baltyku byla czysta i ciepla (ok. 28-30 st. C), zeby byla na nim piekna
        rafa aby bylo mozna tam nurkowac i miec co ogladac poza piachem i glonami, zeby
        polityce przestali klamac, krasc i oszukiwac, zeby ksieza zajeli sie sprawami
        duchowymi naszego spoleczenstwa, zeby polsat w publicznej tv puscil wyszstkie
        mecze mistrzost swiata 2002, zeby... a moze juz wystarczy

jak spelnisz chociaz jedno z moich marzen, ja funduje nastepny prezent ;)))))))))
        pozdrowionka
    • Gość: GABI mefisto IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 12:54
      czym to sie skończy?
      • milseog Re: mefisto 10.05.02, 12:55
        tego nikt nie wie!:)
    • franekkk i kto mi poprawi nastroj 10.05.02, 13:16

zaczne od kwestii formalnej choc 1/2 godz temu ochota mi odeszla na wszystko

samochod za 35.000 rozczarowalem dlatego ze tak skromnie? nie chcialem
      przesadzic auto zalatwiloby pozostale problemy - swiety spokoj nie musialbym
      pozyczac od mlodszej siostry (ach jakie to uwlaczajace) i sen - moglbym spac
      prawie o godzine dluzej a w dodatku dojezdzalbym do pracy wiec to chyba tez
      wazne - usmiech ledwo ledwo

skuter niech sie ode mnie odczepi i tak jest na pierwszym miejscu - wlasnie bo
      nie skumalem wygrywaja wszyscy czy tylko skuter?

najgorsze jest to ze w ok czwartku moge byc odciety od sieci trudno pogratuluje
      potem

wlasciwie to ja bym mial takie zyczenie zeby sie te cholerne wroclawskie watki
      w zyciu skonczyly i zeby zadna pinda szpilek nie wbijala tylko i wylacznie dla
      przyjemnosci i zebym w koncu zlo dobrem zwyciezyl bo nie dociagne

tak wiem milseog daj mi moc
      moc i wytrwalosc
      to dla ducha a nie podniebienia
      • Gość: skuter Re: i kto mi poprawi nastroj IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 13:22
        franekkk napisał(a):

> skuter niech sie ode mnie odczepi i tak jest na pierwszym miejscu -

skuter szybszy niz kfiatek:)

wlasnie bo
        > nie skumalem wygrywaja wszyscy czy tylko skuter?

dam wam po kawalku:)

> najgorsze jest to ze w ok czwartku moge byc odciety od sieci trudno pogratuluje

tak tak rachuneczki trzeba placic, znam ten bol:(

> wlasciwie to ja bym mial takie zyczenie zeby sie te cholerne wroclawskie watki

co to sa wroclawskie watki?

>zebym w koncu zlo dobrem zwyciezyl bo nie dociagne
        >
        > tak wiem milseog daj mi moc

niech MOC bedzie Z toba
      • milseog NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ! 10.05.02, 13:23
        franekk, nie boj sie! wygrywaja trzy osoby, ciagle masz szanse. na pierwszy
        mecz w razie czego pojdziesz za free, to juz masz extra kase w baku. o co
        chodzi? zle jest? napisalem, ze masz mocne trzecie miejsce, nie drzyj
        chlopie!:)))
        a zwyciezanie zla dobrem to robota na cale zycie. cierpliwosci:)
        a jak cie w czwartek nie bedzie to zobaczysz co i jak w piatek. nic ci nie
        ucieknie. komu jak komu ale tobie bysmy nie powiedzieli jak bylo?:)))
        niech moc bedzie z toba! m
        • Gość: AS Re: NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ! IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 13:39
          milseog napisał(a):

> franekk, nie boj sie! wygrywaja trzy osoby, ciagle masz szanse.

A mnie to już pozostaje tylko ... nagroda Nobla ;)

... a jakby mi kiedyś przypadkiem przyznali nagrodę Nobla,
          To wprost pojęcie przechodzi jak ja bym to zaraz oblał!
          Zaprosił bym pana Miecia i Kwiatkowskiego i Zdzisia
          I nie dał bym żadnej czyściochy, tylko żubrówkę i wiśniak.
          Posadził bym koło stołu stryjaszka, jak również teściowę
          I bym postawił parówki po dwie - trzy sztuki na głowę,
          A sam bym siedział we środku, koło mnie pan Skoczylas
          I co raz bym nastawiał płyty z Wiolettą Villas
          I bym nalewał, i mówił: - No, proszę żeż się częstować!
          A wszyscy na to - Mistrzu, po co się fatygować?
          Już my za mistrza rozlejem, mistrz lepiej otwórz komodę
          I pokaż nam, szaraczkom tę swoją wspaniałą nagrodę!
          Więc w końcu bym może ustąpił przed ogólnymi prośbami,
          I tylko bym grzecznie zabronił dotykać nagrodę łapami,
          I bym wyciągnął z komody, tej koło telewizora
          Prześliczny dyplom w rozmiarach pół metra na półtora,
          Złocony niezwykle bogato, na nim same pochlebne zdania
          A na górze wielkimi wypisane: DYPLOM UZNANIA
          Dla Pana Zenona Dreptaka! (tu piękne esy - floresy)
          Za bliżej nieokreślone, lecz bardzo niezwykłe sukcesy
          I jeszcze nie zbadane, lecz strasznie ważne wyniki,
          Przyznaje mu się abonament w barze szybkiej obsługi "Wiking"
          I abonament do kina i kupon na nowe ubranie,
          I wszyscy się mają odtąd liczyć z Dreptaka zdanie,
          I jak coś mówi, to inni mają pysk zamknąć na skobel,
          I słuchać, bo dupa blada! I tutaj podpis:/-/ NOBEL!
          Hej dobrze by było, dobrze, być laureatem nagrody...
          Ale nie wiem czy mi ją przyznają, bo tam zdaje się trzeba mieć chody...
          A.W.

Cześć pieśni!
          AS
          • Gość: JACEK Re: NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ! IP: 64.9.159.* 10.05.02, 14:22
            Ja chalwe mam, cukierki tez, w egipcie bylem, mam rower mam dom i rodzine, mam swiety spokoj ....zdrowie tez
            dopisuje i tak w ogole to jestem zadowolony...no to co ?? Nie moge mazyc o Szczecinie????
            • Gość: AS Re: NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ! IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 14:27
              Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Nie moge mazyc o Szczecinie????

Zawsze!

Pozdrawiam,
              AS

• milseog Re: NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ! 10.05.02, 14:27
              alez oczywiscie mozesz! chwala ci za to, ze nasyciwszy sie zyciem myslisz o
              innych! pozwol wiec, ze teraz skutera nasyce chalwa (on jej nie ma), ga sprawie
              dobrego, czeskiego sasiada, ktory nie bedzie darl mordy w nocy a franka zabiore
              na mecz za free. skoro ty mozesz to miec albo juz masz, to niech maja i oni. co
              ci szkodzi? albo jak mowia dzieci: co ci zależy?
              pozdr
              • Gość: Borys. Re: NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ! (szukam mocy) IP: *.prokom.pl 10.05.02, 14:49

Ta...

"Milseog"

Majac Inicjatywe Lecz Samotnych Egocentrykow Oraz Glodnych.

Tak mi sie to widzi ;-)
                Bez obrazy i dzieki za info o sklepie z mydlem.

A skoro sa zyczenia, to ja wypowiem swoje.

Sklep jest mi potrzebny w zwiazku z prezentem dla kobiety i mamy (przypominam o
                zblizajacym sie swiecie matki).

Czyli egoista nie jestem - tu sie nie kwalifikuje.

W Szczecinie jest bieda jesli chodzi o rozne roznosci.
                Mam straszna ochote na Tuborg'a - bardzo fajne piwko.
                Niestety w Szczecinie go nie ma. Jesli juz to puszka (choc baaardzo zadko i -
                fe)

Jesli nie kwalifikuje sie rowniez na Glodnego (choc na Tuborg'a ochote mam
                okrutna...) to prezentem bedzie rowniez sklep/melina/miejsce gdzie tegoz
                wlasnie poszukiwanego znajde (butelkowego!).

Dziekuje i pozdrawiam.

Borys.
                • milseog Re: NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ! (szukam mocy) 10.05.02, 14:57
                  Tuborg w butelce...hmmm, moze da sie cos zrobic, ale na razie nie wskoczyles na
                  3 miejsce. zobaczymy, gonisz czolowke. :)
                  mydlo dla lubej - wymarzony prezent:))
                  do czwartku i tak tuborga nie dam rady zalatwic, ale po czwartku...kto wie?pozdr
    • milseog AKCJA TRWA!!! WYNIKI NA DZIŚ o 12.00 (no txt):)) 13.05.02, 09:47
    • gosia-s Czy to jeszcze aktualne? 13.05.02, 10:16
      Bo my na forum Świnoujście zastanawiamy się, co by tu jeszcze...
      • milseog WYNIKI PRZEKŁADAMY NA ŚRODĘ 13.05.02, 11:46
        ze wzgledu na wazne wydarzenia w naszym miescie dotychczasowe wyniki konkursu
        oglosze w środę bo jutro mnie nie ma. proszę o wyrozumialosc, tu chodzi o
        wyzsze dobro. pozdrawiam wszystkich
        ps. gosiu - wszystko aktualne. myslcie ile wlezie. czekam na wyniki.:)
        • rabarbarian Re: WYNIKI PRZEKŁADAMY NA ŚRODĘ 13.05.02, 12:06
          Nie bede sie zaglebial w zyczenia Wasze i posty (len - wiem). Ja takze
          poprosze:) o nowy aparat do myslenia dla niektorych osob z ktorymi
          rano podbijam karte w zakladzie pracy:)))) pewnie Pan ma gdzies w
          magazynie, Pan poszuka:)
          O! i normalnie pyfka bym sie napil ale to chyba oryginalne nie jest:))))))
          • milseog Re: WYNIKI PRZEKŁADAMY NA ŚRODĘ 13.05.02, 12:30
            jednym prostopadlym, plastycznym podaniem uruchomilem juz magazyniera i
            chlopina szuka tego cusia na myslenie.
            a pyfko - masz racje oryginalne nie jest, ale nie porzucaj nadzieji. slabemu
            sercu ciezko walczyc...:)
            pozdr
            • gosia-s Re: WYNIKI PRZEKŁADAMY NA ŚRODĘ 13.05.02, 13:56
              Mój akualny wish: miejsce na stronie głównej portalu dla forum Świnoujście.
              • milseog twoj wish mej kom tru!!!:) 13.05.02, 14:07
                zakladamy watek swinoujscie na strone glowna w warszawce i wysylamy kazdy po
                kilka postow dziennie. za pare dni zmiekna i twoje marzenie sie spelni.
                wchodzisz w taki uklad?:)
                • gosia-s Re: twoj wish mej kom tru!!!:) 13.05.02, 14:58
                  milseog napisał(a):

> zakladamy watek swinoujscie na strone glowna w warszawce i wysylamy kazdy po
                  > kilka postow dziennie. za pare dni zmiekna i twoje marzenie sie spelni.
                  > wchodzisz w taki uklad?:)

Ok, czemu nie, ale dlaczego w warszawce? Póki co, możesz mnie poprzeć na "forum o
                  forum".
    • milseog wyniki środa 12.00. 15.05.02, 12:09
      nic sie nie zmienilo. skuter czy jak on tam teraz sie nazywa prowadzi z chalwa.
      na drugim: ga i jej czeski sasiad, a na trzecim: franekk i bilet na mecz. kto
      wie czy to nie bedzie awans na drugie miejsce bo bilet na pogon bedzie niedlugo
      tak abstrakcyjny jak bilet na przejazdzke sokolem millenium. konkurs trwa do
      czwartku.
      wszystko sie moze zdarzyc.pozdrawiam, anita lipnicka:)
      • Gość: AS Re: wyniki środa 12.00. IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 15.05.02, 12:25
        milseog napisał(a):

> wszystko sie moze zdarzyc ...

Rowniez pozdrawiam!

AS - terrorysta z Plewek :)

• skuter70 polityk czy co??? 15.05.02, 12:41
        obiecuje, obiecuje, obiecuje.....
        • milseog Re: polityk czy co??? 15.05.02, 13:19
          dostaniesz te chalwe, wiec o co ci chodzi?:)
    • Gość: Lanka Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:37
      sexu potrzebuję...porządnego
      pozdrawiam
      • Gość: ekspert Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:41
        sprobuj tego
        SEX INSTRUCTOR - FIRST LESSON FREE
        TEL: ............
      • milseog Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 15.05.02, 13:10
        z tym to chyba akurat najmniejszy problem, czy nie?
        ha, na dodatek, to latwo da sie zalatwic:)pozdr
    • franekkk Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 15.05.02, 14:47

1. lanka pisala ze stanow wstretny podszywaczu

2. drogi milseog'u
      zeby sprawic ci wieksza zagwozdke proponuje sobie prezenty zgloszone przeze
      mnie jako pierwsze jak nie dasz rady mecz niech bedzie

a tak wogole to zamiast sprawiac prezenty nieznajomym (mam nadzieje ze jestes
      cnota co krytyk sie nie boi:) czy nie lepiej by bylo te same srodki przeznaczyc
      na kilka zgrzewek mleka dla domu dziecka na ten przyklad????

to by bylo moje zyczenie - i z nim skuterowa chala nie wygra:))
      • Gość: lanka Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:08
        jak juz to podszywaczko, nieświadoma zresztą...i jeszcze jedno życzenie:
        wymienic monitor mi proszę w pracy pozdrówka
    • Gość: gosia-s dostałam prezent IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 18:28
      Tzn. poparcie na "forum o forum" w kwestii Świnoujścia. Dzięki!
      • milseog Re: dostałam prezent 16.05.02, 10:34
        nie ma za co dziekowac. ciesze sie, ze moglem pomoc. niech inni tez sie wezma
        do roboty: trzeba wejsc na forum o forum i wpisac sie w watek o swinoujsciu. i
        to juz!
    • enancjo Re: KTO CZEGO POTRZEBUJE?-ROZDAJĘ PREZENTY! 15.05.02, 21:24
      .. prawdziwa zlota rybke, skrzyneczke trotylu z zapalnikami i dobre slowo ..!!!
      .. nie pytaj tylko po co ... mam dobre intencje :)))
      pozdrawiam
      Enancjo
      • milseog proszę bardzo 16.05.02, 10:37
        co to znaczy prawdziwa? taka co spelnia zyczenia czy z malego zoo?
        dobre slowo? prosze bardzo: mama :)
        trotyl? niezaleznie od intencji - jest nielegalny.
        pozdr
        • enancjo Re: proszę bardzo 16.05.02, 11:40
          milseog napisał(a):

> co to znaczy prawdziwa? taka co spelnia zyczenia czy z malego zoo?
          > dobre slowo? prosze bardzo: mama :)
          > trotyl? niezaleznie od intencji - jest nielegalny.
          > pozdr

.. przy tym podejsciu taka co spelnia zyczenia tez bedzie nielegalna :))
          .. domy dziecka sa w POLICACH, Tanowie, Binowie, Stargradzie ( bardzo male
          dzieci i strasznie nikt o nich nie mysli .. wiec moze tam .. to tylko
          sugestia )
          .. pozdrawiam
          Enancjo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka