Dodaj do ulubionych

Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!?

22.05.02, 20:20
Jak powinna wyglądać waszym zdaniem wasza wymarzona randka??
I z kim ona by był, gdzie (itp.) ....

:)
Obserwuj wątek
    • Gość: skuter Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 21:06

Jak dla mnie moze byc _milczaca_ E. Gorniak, albo E.MacDowel(?) albo jedna moja
      kolezanka ze studiow:)
      A jak to powinno wygladac? Gory , jezioro, namiot, zachod slonca po deszczu,
      pyszna kolacja i
      mrowki....

ps
      ona w sukni balowej:)

• Gość: HSPS Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 22.05.02, 21:20
        Gość portalu: skuter napisał(a):
        > mrowki....
        >
        > ps
        > ona w sukni balowej:)

suknia balowa i mrówki - no to ... prost!

• jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 22.05.02, 23:02
          Skuter, zapomniałeś dodać, że obok stoją starannie przypięte do drzewa rowery,
          a towarzyszka chowa pod jedwabiami adidasy i kolarskie spodenki ;)))
          • Gość: JACEK Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 64.9.159.* 22.05.02, 23:35
            jottka napisał(a):

> Skuter, zapomniałeś dodać, że obok stoją starannie przypięte do drzewa rowery,
            > a towarzyszka chowa pod jedwabiami adidasy i kolarskie spodenki ;)))

I solidne , kolarskie uda........jak u Szurkowskiego ;-))))
            • jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 22.05.02, 23:46
              Cześć, Jacek, skuter oszaleje z zachwytu, jak jutro sobie przeczyta, jaką mu
              fajną randkę szykujemy :)))
              • Gość: JACEK Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 64.9.159.* 22.05.02, 23:52
                Kiedys ktos spiewal cos o udach, nie pamietam kto ale bylo cos napewno o udach ....he he he
                ps co tam w Cracau??? i tak po za tym co ty tam robisz, tak chcialbym wiedziec...
                • jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 22.05.02, 23:58
                  No jakoś żadnej piosnki na ten temat nie mogę skojarzyć w tej chwili, może
                  sobie skuter jutro przypomni ;))

A w Krakowie deszcze łażą parami, ciepło i jakoś tak wrednie ptaszki za oknem
                  popiskują, a mnie się nie chce zlecenia robić.. Tak bliżej to ja nie mogę na
                  forum wyszczególniać charakteru moich zajęć, bo całą tajemniczość stracę ;)))
                  No i chyba z tego wszystkiego pójdę spać za chwilkę małą.

Ale na początku lipca wybieram się do Szczecina, a Ty kiedy? Na wymarzoną
                  randkę z ukochanym heimatem? :))
                  • Gość: JACEK Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 64.9.159.* 23.05.02, 00:08
                    Teraz se mysle ze ta piosenka to moze nie o udach ale o nogach( takich calych) tak jakos ..Twoje nogi , nogi, nogi(
                    republika???)
                    do szczecina przyjade moze na swieta, z cala rodzinka( piecioro nas jest) tak wiec jest troche planowania...he he
                    he
                    • franekkk Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 00:12

czarno czarni - nogi
                      chce ogladac twoje nogi....

alescie zasmiecili watek:)) wy juz jestescie albo tuz po albo tuz przed slubem
                      to swoje debest opiszcie:)) nie tracac aury tajemniczosci rzecz jasna
                      • jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 00:19
                        Franekkk, pobudka! Z tych trojga Jackowych dzieci wnosisz, że on tuż po albo
                        tuż przed ślubem?!!! :)))
                        • franekkk Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 00:22

no chyba ze nie jest tuz przed
                          nie wykrecaj sie gadaj jak wygladala wymarzona randka z lajkonikowatym
                    • jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 00:17
                      A to ja wiem!!! "Chcę oglądać twoje nogi, chcę byś założyła mini.." - Czarno-
                      Czarni czy jakoś tak, faktycznie. Alina Dragan z trójkowej "Listy Przebojów"
                      zawsze się tego songu od Niedźwiedzia domagała :)))

Czy tych pięcioro to Ty, szanowna małżonka i troje dziatek?!! O rany. Poważny
                      dorobek. Ale mówiłeś gdzieś, że masz psa? Zostawisz go, żeby dobytku pilnował?

To powinieneś już zabrać się do planowania licznych tras wycieczek i zwiedzań,
                      żeby potomkom ojczyznę przodków porządnie pokazać. No tak, teraz się zacznie na
                      forum - wszyscy będą Ci cennych wskazówek udzielać, żebyś zabrońboże niczego
                      nie pominął.. :)))
                      • Gość: JACEK Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 64.9.159.* 23.05.02, 00:21
                        No to Franio nam zie wsciekl..he he he

ok, moja randka to super restauracja i zona za to placi....he he he
                        • jottka franekkk się czepia ;)) 23.05.02, 00:23
                          Aha, a jak mu opisałam romantyczny zachwyt, w jaki wpadłam, widząc u
                          narzeczonego pralkę i lodówkę z taaaką zamrażarką, to się obraził i od
                          materialistek mi nawrzucał :(((
                          • franekkk Re: franekkk się czepia ;)) 23.05.02, 00:30

biorac pod uwage kto placi u jacka to
                            obydwoje jestescie po jednych pieniadzach

na proze czas przyjdzie
                          • jottka Re: franekkk się czepia ;)) 23.05.02, 00:31
                            A w ogóle to mi się smutno zrobiło - wymarzona randka to jest taka, której nigdy
                            nie było, o. Jak coś jest, to ono już nie jest wymarzone.

I nie będę publicznie lajkoników oszczerzać :)))
                            • franekkk Re: franekkk się czepia ;)) 23.05.02, 00:40

no to zycze ci zeby twoj lajkonisko przepoczwarzyl sie z
                              centusia w romantycznego piwnicznego barana przynajmniej raz

od jednej romantycznej kolacji to wam chyba ta lodowka nie zmarnieje

kecaj to ma fajnie rodzi za niego placi za niego ciekawe co jeszcze
                              • jottka Re: franekkk się czepia ;)) 23.05.02, 00:53
                                Trudno o romantyczne kolacje, jak się pracuje po nocach. Baranów nie lubię, bo
                                mi zalegają z forsą :((

A w ogóle to lepiej daj Budujący Przykład i opisz swoje szały przy księżycu,
                                ewentualnie wśród róż.
                                • jottka No i gdzie ten opis?!! 23.05.02, 09:40
                                  Franekkk, gdzie Przykłady? Już jestem w porannooptymistycznym nastroju i chciałam
                                  sobie poczytać, czy lepiej się wzruszać wśród róż pąsowych czy też może
                                  łososiowych.

Bo sobie pójdę (za kwadrans) :)))
                                  • skuter70 wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 09:49
                                    gdzie ten rycerz na bialym koniu wyrywajacy cie spod opiekunczych skrzydel gada
                                    jaskiniowego?
                                    • jottka Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 09:51
                                      No wszystko pomyliłeś... Obecnie paleogady się chroni, a one w zamian
                                      odwdzięczają się nam za pomoc i opiekę (lubią np. serniki a propos Twoich
                                      wczorajszych łkań nad upadkiem uczuć ;)))
                                      • skuter70 Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 09:53
                                        jottka napisał(a):

znowu sie wymigujesz, penie dlatego ,z e dla ciebie randka to tylko lozko
                                        • jottka Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 09:56
                                          skuter70 napisał(a):

Znowu się nie wyspałem, znowu klawisze mi się plączą i znowu nie wiem, co
                                          mówię..

:)))
                                          • skuter70 Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 09:59
                                            jottka napisał(a):

> skuter70 napisał(a):
                                            >
                                            > Znowu się nie wyspałem, znowu klawisze mi się plączą i znowu nie wiem, co
                                            > mówię..

nawet taki ortograficzny dyletant jak ja wie, ze tam powinno byc "wyspal_am_"

• Gość: mika Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? IP: 212.244.77.* 23.05.02, 10:53
                                              skuter70 napisał(a):

> jottka napisał(a):
                                              >
                                              > > skuter70 napisał(a):
                                              > >
                                              > > Znowu się nie wyspałem, znowu klawisze mi się plączą i znowu nie wiem, co
                                              > > mówię..
                                              >
                                              > nawet taki ortograficzny dyletant jak ja wie, ze tam powinno byc "wyspal_am_"

Cóż..wprawdzie bardziej przyciagnął mnie tu wątek ortograficzny niz RDW-kowy,ale
                                              napisze ,że przy obecnym stanie ducha mam taka wizję:
                                              ON (nie musi być przystojny, miły , bogaty(choć samochód mile widziany-zaraz
                                              napiszę dlaczego),JA i... ona w supermarkecie...Ona znaczy sie pralka oczywiście.
                                              • franekkk Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 11:03

coz za romantyczna randka skutera z jottka
                                                para wyglodnialych konsumentow
                                                to moze w hipermarkecie??
                                              • skuter70 Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 11:25
                                                Gość portalu: mika napisał(a):
                                                > napiszę dlaczego),JA i... ona w supermarkecie...Ona znaczy sie pralka oczywiści
                                                > e.

kiedys ktos propagowel numer ze srubokretem a tu prosze automatyzacja!!
    • Gość: anula Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: *.polsteam.com.pl / 158.2.8.* 23.05.02, 11:36
      Ojejej. Ale się rozmarzyłam, widząc ten temat. A Tu przede wszystkim pranie na
      tapecie, a właściwie zakup sprzętu.
      A mnie się marzy ognisko. Takie prawdziwe strzelające iskrami (żaden tam
      grill). I ktoś grający na gitarze. I piękna gwiaździsta noc. I ciepłe ramię
      mężczyzny mnie obejmujące.
      Niby proste. Ale.....
      Zawsze jest jakieś ale. Chyba coś zrobię żeby to zmienić. Oby jeszcze tego lata.
      • skuter70 Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 11:39
        Gość portalu: anula napisał(a):

.
        > Niby proste. Ale.....

ale przydalaby sie jeszcze lazienka, telewizor, lodowka...:)
        • Gość: mika Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 212.244.77.* 23.05.02, 11:41
          skuter70 napisał(a):

> ale przydalaby sie jeszcze lazienka, telewizor, lodowka...:)

..pralka,pralka,pralka...

tiaaa..skuter czy my nie psujemy tajemniczo-sentymentalno-romantycznego
          charakteru tego wątku???

• skuter70 Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:10

> tiaaa..skuter czy my nie psujemy tajemniczo

ile on ma na koncie?

>-sentymentalno

po slubie zamieszkamy w jego zamku nad Loara

>-romantycznego

kiedy wreszcie da mi ten pierscionek z brylantem
      • franekkk Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 11:40

generalnie podzielam choc jestem mieszczuch i wole zimno na zewnatrz a w
        srodeczku przy swieczkach ja oczywiscie przygot swietne jedzonko i oczarowuje
        swoja elokwencja

tylko ta gitara:((
        1.moim skromnym sztampowa i moze byc tandeciarsko
        2.a co jak ktos na tym sprzecie nie grywa
        • stettiner Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:05
          franekkk napisał(a):

> 2.a co jak ktos na tym sprzecie nie grywa

No to słabo twoje szanse u anuli widzę ;)))))

• Gość: mika Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 212.244.77.* 23.05.02, 12:15
            Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą...
            Anula!!Tak trzymaj! Ja tez lubię takich...
            • skuter70 Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:20

> Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą...

to rower juz sie nie liczy?:(

• Gość: mika Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 212.244.77.* 23.05.02, 12:27
                skuter70 napisał(a):

> Gość portalu: mika napisał(a):
                >
                > > Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą...
                >
                > to rower juz sie nie liczy?:(
                >

ROVER?? MOże być..do przewiezienia tej nieszczęsnej pralki się przyda. OK.

• Gość: anula Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: *.polsteam.com.pl / 158.2.8.* 23.05.02, 12:16
          franekkk napisał(a):

>
          > generalnie podzielam choc jestem mieszczuch i wole zimno na zewnatrz a w
          > srodeczku przy swieczkach ja oczywiscie przygot swietne jedzonko i oczarowuje
          > swoja elokwencja

W gorącą letnią noc żadne zimno nie wchodzi w rachubę. Ewentualnie komary.
          Kolacja przy świeczkach może być i jesienią i zimą. A takie ognisko tylko do
          czasu. Tak poza tym gratuluję wybrance którą oczarujesz swoimi potrawami i
          elokwencją. Oby marzyła właśnie o tym.
          >
          > tylko ta gitara:((
          > 1.moim skromnym sztampowa i moze byc tandeciarsko
          A czy wszystko musi być osobiście? :) Poza tym chyba przyjemnie najpierw
          posłuchać tego grania w większym gronie przyjaciół. Zawsze znajdzie się jeszcze
          czas na samotne tete a tete.

> 2.a co jak ktos na tym sprzecie nie grywa
          Uruchomić kontakty z tymi co grywają. Niech potowarzyszą. W końcu ktoś musi też
          dokładać drwa do ognia;)

• stettiner Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:24
        Gość portalu: anula napisał(a):

.
        > A mnie się marzy ognisko. Takie prawdziwe strzelające iskrami (żaden tam
        > grill).

To teraz ja popsuję nastrój :)))) Mnie ognisko (zawsze takie prawdziwe, z
        iskrami, kupą żaru, takie co 2 dni się prawie cały czas pali) kojarzy się z dużym
        piciem wódki tudzież innych trunków do póxnej nocy albo jeszcze dłużej,
        wywracaniem sie delikwentów o nierówności terenu, bo ognisko za cholerę dobrze
        nie oświetla i takimi tam.... No i z nadzieją, że na stępnego dnia przed
        południem ktoś ten ogień rozdmucha i jakąś kawę zrobi...... ;)
        • skuter70 Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:32
          stettiner napisał(a):

> To teraz ja popsuję nastrój :)))) Mnie ognisko (zawsze takie prawdziwe, z
          > iskrami, kupą żaru, takie co 2 dni się prawie cały czas pali) kojarzy się z duż
          > ym
          > piciem wódki tudzież innych trunków do póxnej nocy

fajne spedzasz czas:)
          ale w koncu kazdy robi to co lubi
          • stettiner Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:35
            skuter70 napisał(a):

> stettiner napisał(a):
            >
            > > To teraz ja popsuję nastrój :)))) Mnie ognisko (zawsze takie prawdziwe, z
            > > iskrami, kupą żaru, takie co 2 dni się prawie cały czas pali) kojarzy się
            > z duż
            > > ym
            > > piciem wódki tudzież innych trunków do póxnej nocy
            >
            > fajne spedzasz czas:)
            > ale w koncu kazdy robi to co lubi

O, a ty nie lubisz wesołych biwaków z komarami ???
            • jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 13:18
              Stettiner, nie doczytałaś - skuter z insektów preferuje mrówki, najlepiej w
              okolicach sukni balowej, to jest: stroju biwakowego, szczęśliwej wybranki :)))
              • stettiner Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 13:54
                jottka napisał(a):

> Stettiner, nie doczytałaś - skuter z insektów preferuje mrówki, najlepiej w
                > okolicach sukni balowej, to jest: stroju biwakowego, szczęśliwej wybranki :)))

Tam gdzie najczęściej jeżdżę jest mnóstwo mrówek !!!! :))))))
    • franekkk Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 13:26

gitara jest najgorsza rzecza jaka moze byc
      zawsze mnie wk a teraz mnie jeszcze wk ze innych nie wk

coz moze byc fajnego w gosciu ktory w kolko gra te same smetne kawalki (ore ore
      cyganie pozegnania nadszedl czas siabadabada amore) a nawet jak zagra cos
      fajnego to zachwile jeszcze raz i jeszcze raz dramat
      z takich gitarek wojskowych wykielkowalo discopolo

jak skuterowisiedemdziesiat sie nie podoba ze ludzie czasem spedzaja czas przy
      wodce to niech spyta sam siebie czy w co 2 poscie nie pisze ze ciagle zapina do
      hypernowej po taniego sikacza

mam kumpla ktory grywa na gitarze a wlasciwie grywal
      co imprezka to trzeba go zaprosic no bo trzeba jakos impezje rozkrecic
      a jak ktos go zapomnial zaprosic (zapraszali nie dlatego ze byl fajny a jest
      tylko wlasnie dlatego ze gitara) to heja my po ciebie przyjedziemy

z pozostalymi wielbicielami gitar podejrzewam ze jest podobnie najwazniejsze
      zeby bylo fajnie
      samo
      • jottka co do gitar 23.05.02, 13:33
        Franekkk, zgadzam się!!! Wszelkich instrumentów należy używać w sposób
        przemyślany :)))

Mam takiego znajomka, który jest przekonany, że świetnie gra na gitarze i
        równie cudnie śpiewa. Połowa każdej imprezy upływa na chowaniu gitary przed
        Jasiem, ale on każdą wyniucha w promieniu pół km, z reguły ok. 3 nad ranem,
        kiedy nastroje są już refleksyjne. I wtedy rozlega się ten upiorny skrzek...

Boże, jak to działa na kobiety ;)))
        • franekkk Re: co do gitar 23.05.02, 13:46

a jesli dziala pozytywnie na kobiety to niech sie nie dziwia ze na facetow moze
          dzialac laska na pierwszej stronie z bufetem na wierzchu
          nie rozumiem jak to moze byc ze jedno jest be a drugie cacy
          • jottka Re: co do gitar 23.05.02, 13:52
            Franekkk, o czym Ty piszesz?!!! Nic nie rozumiem. Napisałam, że kolega Jasio
            potwornie skrzeczy i że wszyscy, niezależnie od płci, chcą go udusić.

Tam były takie uśmieszki przy "działaniu na kobiety", zaszeptam nieśmiało..
            Cóżeś Ty się taki, ehm, niegrzeczny zrobił?

:))))
            • skuter70 Re: co do gitar 23.05.02, 13:58
              jottka napisał(a):

> Cóżeś Ty się taki, ehm, niegrzeczny zrobił?

Pylice pyla dzis bardziej niz zwykle?
            • franekkk Re: co do gitar 23.05.02, 14:02

rany boskie jottka!! i dalej nie pisze bo to juz enty raz jakies mikro
              nieporozumienie
              podchwycilem ze dziala na kobiety gdybym jeszcze podchwycil ;))) to bym nie
              mogl napisac tego co napisalem

a moze to nie pylice tylko n.huta
              • jottka Re: co do gitar 23.05.02, 14:12
                franekkk napisał(a):

>
                > rany boskie jottka!! i dalej nie pisze bo to juz enty raz jakies mikro
                > nieporozumienie
                > podchwycilem ze dziala na kobiety gdybym jeszcze podchwycil ;))) to bym nie
                > mogl napisac tego co napisalem
                >
                > a moze to nie pylice tylko n.huta

OK, rozumiem, że w prostych, żołnierskich słowach chciałeś napisać, co jest w
                kobiecie najfajniejsze. Te kolorowe obrazki.

A huciański kombinat rzęzi resztką sił i przyczynia się w ten sposób do skokowej
                poprawy jakości powietrza krakowskiego.
      • stettiner Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 14:01
        franekkk napisał(a):

>
        > gitara jest najgorsza rzecza jaka moze byc
        > zawsze mnie wk a teraz mnie jeszcze wk ze innych nie wk
        >
        > coz moze byc fajnego w gosciu ktory w kolko gra te same smetne kawalki (ore ore
        >
        > cyganie pozegnania nadszedl czas siabadabada amore) a nawet jak zagra cos
        > fajnego to zachwile jeszcze raz i jeszcze raz dramat
        > z takich gitarek wojskowych wykielkowalo discopolo
        >
        > jak skuterowisiedemdziesiat sie nie podoba ze ludzie czasem spedzaja czas przy
        > wodce to niech spyta sam siebie czy w co 2 poscie nie pisze ze ciagle zapina do
        >
        > hypernowej po taniego sikacza
        >
        > mam kumpla ktory grywa na gitarze a wlasciwie grywal
        > co imprezka to trzeba go zaprosic no bo trzeba jakos impezje rozkrecic
        > a jak ktos go zapomnial zaprosic (zapraszali nie dlatego ze byl fajny a jest
        > tylko wlasnie dlatego ze gitara) to heja my po ciebie przyjedziemy
        >
        > z pozostalymi wielbicielami gitar podejrzewam ze jest podobnie najwazniejsze
        > zeby bylo fajnie
        > samo

franekkk, ty też nie lubisz smutnych ogniskowych gitarzystów i harcerskiego
        repertuaru ???- na takich to mnie naprawdę tylko mocne wysokoprocentowe
        znieczulenie pomaga, a też nie zawsze.....

• kingmysza Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 21:28
      • kingmysza Braowo!!!! 23.05.02, 21:33
        WIde że sie rozpisaliście niemyślałem że aż tyle tego będzie:) Ale prawie żadno
        z was nienapisało nic o swojej wymarzonej randce. Może mnie ktoś teraz zaskoczy
        i napisze :) P.S. nieczepiajcie się błędów jak są bo mam dysleksje:) a niechce
        mi sie tego sprawdzać i chce mi się spać
        • kingmysza :) 24.05.02, 16:37
          Widze że nikt sie nieodwarzył!!!!!!

• jottka Re: :) 24.05.02, 18:47
            Ciekawe, nieortograficzny amator cudzych wrażeń..
            • franekkk Re: :) 24.05.02, 22:54

wlasnie kingmyszolcu sam bys cos napisal
              zacheceni przykladem inni sie rozpisza
              • jottka Re: :) 24.05.02, 23:03
                Franekkk, nie bądź taki wyrywny - potem możemy mieć problemy ze sprostaniem
                wyzwaniu, jakie niewątpliwie rzuci nam kingmysz. Mam gdzieś parę harlekinów,
                ale musiałabym poszukać :)))
                • kingmysza Re: :) 26.05.02, 11:32
                  Niechce mi siepisąć może innym razem:)

• Gość: naim Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: *.telan.pl 26.05.02, 13:59
      kingmysza napisał(a):

> Jak powinna wyglądać waszym zdaniem wasza wymarzona randka??
      > I z kim ona by był, gdzie (itp.) ....
      >
      >
      > No właśnie, może wrócimy do pierwszego postu.
      Może na Kanoniczej, może w Kazimierzu...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka