kingmysza 22.05.02, 20:20 Jak powinna wyglądać waszym zdaniem wasza wymarzona randka?? I z kim ona by był, gdzie (itp.) .... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skuter Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 21:06 Jak dla mnie moze byc _milczaca_ E. Gorniak, albo E.MacDowel(?) albo jedna moja kolezanka ze studiow:) A jak to powinno wygladac? Gory , jezioro, namiot, zachod slonca po deszczu, pyszna kolacja i mrowki.... ps ona w sukni balowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 22.05.02, 21:20 Gość portalu: skuter napisał(a): > mrowki.... > > ps > ona w sukni balowej:) suknia balowa i mrówki - no to ... prost! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 22.05.02, 23:02 Skuter, zapomniałeś dodać, że obok stoją starannie przypięte do drzewa rowery, a towarzyszka chowa pod jedwabiami adidasy i kolarskie spodenki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 64.9.159.* 22.05.02, 23:35 jottka napisał(a): > Skuter, zapomniałeś dodać, że obok stoją starannie przypięte do drzewa rowery, > a towarzyszka chowa pod jedwabiami adidasy i kolarskie spodenki ;))) I solidne , kolarskie uda........jak u Szurkowskiego ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 22.05.02, 23:46 Cześć, Jacek, skuter oszaleje z zachwytu, jak jutro sobie przeczyta, jaką mu fajną randkę szykujemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 64.9.159.* 22.05.02, 23:52 Kiedys ktos spiewal cos o udach, nie pamietam kto ale bylo cos napewno o udach ....he he he ps co tam w Cracau??? i tak po za tym co ty tam robisz, tak chcialbym wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 22.05.02, 23:58 No jakoś żadnej piosnki na ten temat nie mogę skojarzyć w tej chwili, może sobie skuter jutro przypomni ;)) A w Krakowie deszcze łażą parami, ciepło i jakoś tak wrednie ptaszki za oknem popiskują, a mnie się nie chce zlecenia robić.. Tak bliżej to ja nie mogę na forum wyszczególniać charakteru moich zajęć, bo całą tajemniczość stracę ;))) No i chyba z tego wszystkiego pójdę spać za chwilkę małą. Ale na początku lipca wybieram się do Szczecina, a Ty kiedy? Na wymarzoną randkę z ukochanym heimatem? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 64.9.159.* 23.05.02, 00:08 Teraz se mysle ze ta piosenka to moze nie o udach ale o nogach( takich calych) tak jakos ..Twoje nogi , nogi, nogi( republika???) do szczecina przyjade moze na swieta, z cala rodzinka( piecioro nas jest) tak wiec jest troche planowania...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 00:12 czarno czarni - nogi chce ogladac twoje nogi.... alescie zasmiecili watek:)) wy juz jestescie albo tuz po albo tuz przed slubem to swoje debest opiszcie:)) nie tracac aury tajemniczosci rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 00:19 Franekkk, pobudka! Z tych trojga Jackowych dzieci wnosisz, że on tuż po albo tuż przed ślubem?!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 00:22 no chyba ze nie jest tuz przed nie wykrecaj sie gadaj jak wygladala wymarzona randka z lajkonikowatym Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 00:17 A to ja wiem!!! "Chcę oglądać twoje nogi, chcę byś założyła mini.." - Czarno- Czarni czy jakoś tak, faktycznie. Alina Dragan z trójkowej "Listy Przebojów" zawsze się tego songu od Niedźwiedzia domagała :))) Czy tych pięcioro to Ty, szanowna małżonka i troje dziatek?!! O rany. Poważny dorobek. Ale mówiłeś gdzieś, że masz psa? Zostawisz go, żeby dobytku pilnował? To powinieneś już zabrać się do planowania licznych tras wycieczek i zwiedzań, żeby potomkom ojczyznę przodków porządnie pokazać. No tak, teraz się zacznie na forum - wszyscy będą Ci cennych wskazówek udzielać, żebyś zabrońboże niczego nie pominął.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 64.9.159.* 23.05.02, 00:21 No to Franio nam zie wsciekl..he he he ok, moja randka to super restauracja i zona za to placi....he he he Odpowiedz Link Zgłoś
jottka franekkk się czepia ;)) 23.05.02, 00:23 Aha, a jak mu opisałam romantyczny zachwyt, w jaki wpadłam, widząc u narzeczonego pralkę i lodówkę z taaaką zamrażarką, to się obraził i od materialistek mi nawrzucał :((( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: franekkk się czepia ;)) 23.05.02, 00:30 biorac pod uwage kto placi u jacka to obydwoje jestescie po jednych pieniadzach na proze czas przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: franekkk się czepia ;)) 23.05.02, 00:31 A w ogóle to mi się smutno zrobiło - wymarzona randka to jest taka, której nigdy nie było, o. Jak coś jest, to ono już nie jest wymarzone. I nie będę publicznie lajkoników oszczerzać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: franekkk się czepia ;)) 23.05.02, 00:40 no to zycze ci zeby twoj lajkonisko przepoczwarzyl sie z centusia w romantycznego piwnicznego barana przynajmniej raz od jednej romantycznej kolacji to wam chyba ta lodowka nie zmarnieje kecaj to ma fajnie rodzi za niego placi za niego ciekawe co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: franekkk się czepia ;)) 23.05.02, 00:53 Trudno o romantyczne kolacje, jak się pracuje po nocach. Baranów nie lubię, bo mi zalegają z forsą :(( A w ogóle to lepiej daj Budujący Przykład i opisz swoje szały przy księżycu, ewentualnie wśród róż. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka No i gdzie ten opis?!! 23.05.02, 09:40 Franekkk, gdzie Przykłady? Już jestem w porannooptymistycznym nastroju i chciałam sobie poczytać, czy lepiej się wzruszać wśród róż pąsowych czy też może łososiowych. Bo sobie pójdę (za kwadrans) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 09:49 gdzie ten rycerz na bialym koniu wyrywajacy cie spod opiekunczych skrzydel gada jaskiniowego? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 09:51 No wszystko pomyliłeś... Obecnie paleogady się chroni, a one w zamian odwdzięczają się nam za pomoc i opiekę (lubią np. serniki a propos Twoich wczorajszych łkań nad upadkiem uczuć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 09:53 jottka napisał(a): znowu sie wymigujesz, penie dlatego ,z e dla ciebie randka to tylko lozko Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 09:56 skuter70 napisał(a): Znowu się nie wyspałem, znowu klawisze mi się plączą i znowu nie wiem, co mówię.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 09:59 jottka napisał(a): > skuter70 napisał(a): > > Znowu się nie wyspałem, znowu klawisze mi się plączą i znowu nie wiem, co > mówię.. nawet taki ortograficzny dyletant jak ja wie, ze tam powinno byc "wyspal_am_" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? IP: 212.244.77.* 23.05.02, 10:53 skuter70 napisał(a): > jottka napisał(a): > > > skuter70 napisał(a): > > > > Znowu się nie wyspałem, znowu klawisze mi się plączą i znowu nie wiem, co > > mówię.. > > nawet taki ortograficzny dyletant jak ja wie, ze tam powinno byc "wyspal_am_" Cóż..wprawdzie bardziej przyciagnął mnie tu wątek ortograficzny niz RDW-kowy,ale napisze ,że przy obecnym stanie ducha mam taka wizję: ON (nie musi być przystojny, miły , bogaty(choć samochód mile widziany-zaraz napiszę dlaczego),JA i... ona w supermarkecie...Ona znaczy sie pralka oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 11:03 coz za romantyczna randka skutera z jottka para wyglodnialych konsumentow to moze w hipermarkecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: wlasnie jotka gdzie TWOJ opis? 23.05.02, 11:25 Gość portalu: mika napisał(a): > napiszę dlaczego),JA i... ona w supermarkecie...Ona znaczy sie pralka oczywiści > e. kiedys ktos propagowel numer ze srubokretem a tu prosze automatyzacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: *.polsteam.com.pl / 158.2.8.* 23.05.02, 11:36 Ojejej. Ale się rozmarzyłam, widząc ten temat. A Tu przede wszystkim pranie na tapecie, a właściwie zakup sprzętu. A mnie się marzy ognisko. Takie prawdziwe strzelające iskrami (żaden tam grill). I ktoś grający na gitarze. I piękna gwiaździsta noc. I ciepłe ramię mężczyzny mnie obejmujące. Niby proste. Ale..... Zawsze jest jakieś ale. Chyba coś zrobię żeby to zmienić. Oby jeszcze tego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 11:39 Gość portalu: anula napisał(a): . > Niby proste. Ale..... ale przydalaby sie jeszcze lazienka, telewizor, lodowka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 212.244.77.* 23.05.02, 11:41 skuter70 napisał(a): > ale przydalaby sie jeszcze lazienka, telewizor, lodowka...:) ..pralka,pralka,pralka... tiaaa..skuter czy my nie psujemy tajemniczo-sentymentalno-romantycznego charakteru tego wątku??? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:10 Gość portalu: mika napisał(a): > tiaaa..skuter czy my nie psujemy tajemniczo ile on ma na koncie? >-sentymentalno po slubie zamieszkamy w jego zamku nad Loara >-romantycznego kiedy wreszcie da mi ten pierscionek z brylantem Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 11:40 generalnie podzielam choc jestem mieszczuch i wole zimno na zewnatrz a w srodeczku przy swieczkach ja oczywiscie przygot swietne jedzonko i oczarowuje swoja elokwencja tylko ta gitara:(( 1.moim skromnym sztampowa i moze byc tandeciarsko 2.a co jak ktos na tym sprzecie nie grywa Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:05 franekkk napisał(a): > 2.a co jak ktos na tym sprzecie nie grywa No to słabo twoje szanse u anuli widzę ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 212.244.77.* 23.05.02, 12:15 Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą... Anula!!Tak trzymaj! Ja tez lubię takich... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:20 Gość portalu: mika napisał(a): > Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą... to rower juz sie nie liczy?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: 212.244.77.* 23.05.02, 12:27 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą... > > to rower juz sie nie liczy?:( > ROVER?? MOże być..do przewiezienia tej nieszczęsnej pralki się przyda. OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: *.polsteam.com.pl / 158.2.8.* 23.05.02, 12:16 franekkk napisał(a): > > generalnie podzielam choc jestem mieszczuch i wole zimno na zewnatrz a w > srodeczku przy swieczkach ja oczywiscie przygot swietne jedzonko i oczarowuje > swoja elokwencja W gorącą letnią noc żadne zimno nie wchodzi w rachubę. Ewentualnie komary. Kolacja przy świeczkach może być i jesienią i zimą. A takie ognisko tylko do czasu. Tak poza tym gratuluję wybrance którą oczarujesz swoimi potrawami i elokwencją. Oby marzyła właśnie o tym. > > tylko ta gitara:(( > 1.moim skromnym sztampowa i moze byc tandeciarsko A czy wszystko musi być osobiście? :) Poza tym chyba przyjemnie najpierw posłuchać tego grania w większym gronie przyjaciół. Zawsze znajdzie się jeszcze czas na samotne tete a tete. > 2.a co jak ktos na tym sprzecie nie grywa Uruchomić kontakty z tymi co grywają. Niech potowarzyszą. W końcu ktoś musi też dokładać drwa do ognia;) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:24 Gość portalu: anula napisał(a): . > A mnie się marzy ognisko. Takie prawdziwe strzelające iskrami (żaden tam > grill). To teraz ja popsuję nastrój :)))) Mnie ognisko (zawsze takie prawdziwe, z iskrami, kupą żaru, takie co 2 dni się prawie cały czas pali) kojarzy się z dużym piciem wódki tudzież innych trunków do póxnej nocy albo jeszcze dłużej, wywracaniem sie delikwentów o nierówności terenu, bo ognisko za cholerę dobrze nie oświetla i takimi tam.... No i z nadzieją, że na stępnego dnia przed południem ktoś ten ogień rozdmucha i jakąś kawę zrobi...... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:32 stettiner napisał(a): > To teraz ja popsuję nastrój :)))) Mnie ognisko (zawsze takie prawdziwe, z > iskrami, kupą żaru, takie co 2 dni się prawie cały czas pali) kojarzy się z duż > ym > piciem wódki tudzież innych trunków do póxnej nocy fajne spedzasz czas:) ale w koncu kazdy robi to co lubi Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 12:35 skuter70 napisał(a): > stettiner napisał(a): > > > To teraz ja popsuję nastrój :)))) Mnie ognisko (zawsze takie prawdziwe, z > > iskrami, kupą żaru, takie co 2 dni się prawie cały czas pali) kojarzy się > z duż > > ym > > piciem wódki tudzież innych trunków do póxnej nocy > > fajne spedzasz czas:) > ale w koncu kazdy robi to co lubi O, a ty nie lubisz wesołych biwaków z komarami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 13:18 Stettiner, nie doczytałaś - skuter z insektów preferuje mrówki, najlepiej w okolicach sukni balowej, to jest: stroju biwakowego, szczęśliwej wybranki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 13:54 jottka napisał(a): > Stettiner, nie doczytałaś - skuter z insektów preferuje mrówki, najlepiej w > okolicach sukni balowej, to jest: stroju biwakowego, szczęśliwej wybranki :))) Tam gdzie najczęściej jeżdżę jest mnóstwo mrówek !!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 13:26 gitara jest najgorsza rzecza jaka moze byc zawsze mnie wk a teraz mnie jeszcze wk ze innych nie wk coz moze byc fajnego w gosciu ktory w kolko gra te same smetne kawalki (ore ore cyganie pozegnania nadszedl czas siabadabada amore) a nawet jak zagra cos fajnego to zachwile jeszcze raz i jeszcze raz dramat z takich gitarek wojskowych wykielkowalo discopolo jak skuterowisiedemdziesiat sie nie podoba ze ludzie czasem spedzaja czas przy wodce to niech spyta sam siebie czy w co 2 poscie nie pisze ze ciagle zapina do hypernowej po taniego sikacza mam kumpla ktory grywa na gitarze a wlasciwie grywal co imprezka to trzeba go zaprosic no bo trzeba jakos impezje rozkrecic a jak ktos go zapomnial zaprosic (zapraszali nie dlatego ze byl fajny a jest tylko wlasnie dlatego ze gitara) to heja my po ciebie przyjedziemy z pozostalymi wielbicielami gitar podejrzewam ze jest podobnie najwazniejsze zeby bylo fajnie samo Odpowiedz Link Zgłoś
jottka co do gitar 23.05.02, 13:33 Franekkk, zgadzam się!!! Wszelkich instrumentów należy używać w sposób przemyślany :))) Mam takiego znajomka, który jest przekonany, że świetnie gra na gitarze i równie cudnie śpiewa. Połowa każdej imprezy upływa na chowaniu gitary przed Jasiem, ale on każdą wyniucha w promieniu pół km, z reguły ok. 3 nad ranem, kiedy nastroje są już refleksyjne. I wtedy rozlega się ten upiorny skrzek... Boże, jak to działa na kobiety ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: co do gitar 23.05.02, 13:46 a jesli dziala pozytywnie na kobiety to niech sie nie dziwia ze na facetow moze dzialac laska na pierwszej stronie z bufetem na wierzchu nie rozumiem jak to moze byc ze jedno jest be a drugie cacy Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: co do gitar 23.05.02, 13:52 Franekkk, o czym Ty piszesz?!!! Nic nie rozumiem. Napisałam, że kolega Jasio potwornie skrzeczy i że wszyscy, niezależnie od płci, chcą go udusić. Tam były takie uśmieszki przy "działaniu na kobiety", zaszeptam nieśmiało.. Cóżeś Ty się taki, ehm, niegrzeczny zrobił? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: co do gitar 23.05.02, 13:58 jottka napisał(a): > Cóżeś Ty się taki, ehm, niegrzeczny zrobił? Pylice pyla dzis bardziej niz zwykle? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: co do gitar 23.05.02, 14:02 rany boskie jottka!! i dalej nie pisze bo to juz enty raz jakies mikro nieporozumienie podchwycilem ze dziala na kobiety gdybym jeszcze podchwycil ;))) to bym nie mogl napisac tego co napisalem a moze to nie pylice tylko n.huta Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: co do gitar 23.05.02, 14:12 franekkk napisał(a): > > rany boskie jottka!! i dalej nie pisze bo to juz enty raz jakies mikro > nieporozumienie > podchwycilem ze dziala na kobiety gdybym jeszcze podchwycil ;))) to bym nie > mogl napisac tego co napisalem > > a moze to nie pylice tylko n.huta OK, rozumiem, że w prostych, żołnierskich słowach chciałeś napisać, co jest w kobiecie najfajniejsze. Te kolorowe obrazki. A huciański kombinat rzęzi resztką sił i przyczynia się w ten sposób do skokowej poprawy jakości powietrza krakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? 23.05.02, 14:01 franekkk napisał(a): > > gitara jest najgorsza rzecza jaka moze byc > zawsze mnie wk a teraz mnie jeszcze wk ze innych nie wk > > coz moze byc fajnego w gosciu ktory w kolko gra te same smetne kawalki (ore ore > > cyganie pozegnania nadszedl czas siabadabada amore) a nawet jak zagra cos > fajnego to zachwile jeszcze raz i jeszcze raz dramat > z takich gitarek wojskowych wykielkowalo discopolo > > jak skuterowisiedemdziesiat sie nie podoba ze ludzie czasem spedzaja czas przy > wodce to niech spyta sam siebie czy w co 2 poscie nie pisze ze ciagle zapina do > > hypernowej po taniego sikacza > > mam kumpla ktory grywa na gitarze a wlasciwie grywal > co imprezka to trzeba go zaprosic no bo trzeba jakos impezje rozkrecic > a jak ktos go zapomnial zaprosic (zapraszali nie dlatego ze byl fajny a jest > tylko wlasnie dlatego ze gitara) to heja my po ciebie przyjedziemy > > z pozostalymi wielbicielami gitar podejrzewam ze jest podobnie najwazniejsze > zeby bylo fajnie > samo franekkk, ty też nie lubisz smutnych ogniskowych gitarzystów i harcerskiego repertuaru ???- na takich to mnie naprawdę tylko mocne wysokoprocentowe znieczulenie pomaga, a też nie zawsze..... Odpowiedz Link Zgłoś
kingmysza Braowo!!!! 23.05.02, 21:33 WIde że sie rozpisaliście niemyślałem że aż tyle tego będzie:) Ale prawie żadno z was nienapisało nic o swojej wymarzonej randce. Może mnie ktoś teraz zaskoczy i napisze :) P.S. nieczepiajcie się błędów jak są bo mam dysleksje:) a niechce mi sie tego sprawdzać i chce mi się spać Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: :) 24.05.02, 22:54 wlasnie kingmyszolcu sam bys cos napisal zacheceni przykladem inni sie rozpisza Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: :) 24.05.02, 23:03 Franekkk, nie bądź taki wyrywny - potem możemy mieć problemy ze sprostaniem wyzwaniu, jakie niewątpliwie rzuci nam kingmysz. Mam gdzieś parę harlekinów, ale musiałabym poszukać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Wymarzona randka?!??!?!?!?!?!?!?!? IP: *.telan.pl 26.05.02, 13:59 kingmysza napisał(a): > Jak powinna wyglądać waszym zdaniem wasza wymarzona randka?? > I z kim ona by był, gdzie (itp.) .... > > > No właśnie, może wrócimy do pierwszego postu. Może na Kanoniczej, może w Kazimierzu... Odpowiedz Link Zgłoś