skuter70 23.05.02, 10:31 1) ruszyla z kopyta przebudowa skrzyzowania wilczej z przyjaciol zolnierza (zamkniety wjazd od komuny) ciekawe czy ktos wie kiedy ma to byc skonczone? 2) Dunska chyba juz niedlugo bedzie gotowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: dobre wiadomosci 23.05.02, 11:05 3) w lipcu rusza budowa auchana gdzies w oklicach ronda hakena tylko nie wiem czy to dobra informacja ewentualnie tak: wiecej szmalu zostawia niemiaszki Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: dobre wiadomosci 23.05.02, 11:23 franekkk napisał(a): > > 3) w lipcu rusza budowa auchana gdzies w oklicach ronda hakena > tylko nie wiem czy to dobra informacja wiadomosc jest zla bo w moim rejonie ciagle wskaznik zahipermarketowienia wynosi ZERO:( czy ja musze jezdzic na 2 koniec miasta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: dobre wiadomosci IP: 217.153.5.* 23.05.02, 12:45 > wiadomosc jest zla bo w moim rejonie ciagle wskaznik zahipermarketowienia wynos > i > ZERO:( > czy ja musze jezdzic na 2 koniec miasta?? Nie narzekaj. Może po zakończeniu Duńskiej coś powstanie? Oby nie. Lepiej jeździć w spokoju w pobliżu na rowerze i dalej na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: dobre wiadomosci 23.05.02, 11:47 franekkk napisał(a): > > 3) w lipcu rusza budowa auchana gdzies w oklicach ronda hakena > tylko nie wiem czy to dobra informacja > ewentualnie tak: wiecej szmalu zostawia niemiaszki wiadomosc jest dobra bo auchan dorzuca 5 mln zl na przebudowe wiaduktu kolejowego nad ul.Poludniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: dobre wiadomosci 24.05.02, 08:52 skuter70 napisał(a): > 2) Dunska chyba juz niedlugo bedzie gotowa od soboty po poludniu ulica ma byc drozna:) ale beda jeszcze prace na poboczach Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 teatr letni 24.05.02, 08:54 trwaja prace nad nowa "nawierchnia" na scenie tez nie wiem czy to do konca dobra wiadomosc:) w koncu teatr letni wykorzystuje sie moze 2 razy do roku Odpowiedz Link Zgłoś