Dodaj do ulubionych

Radio Szczecin przegrało...

IP: *.szczecin.mm.pl 25.01.05, 19:37
... przed urzędem zamówień publicznych w Warszawie z Krzysztofem Soską. Soska
oprotestował głupio wymyślony regulamin przetargu na prowadzenie audycji,
m.in. na czytanie serwisów dla kierowców i wygrał. gratulacje panie prezesie
Kosiorowski. Co pan teraz nowego wymyśi kochany prezesie? A swoją droga pani
Kałużna nie spisała się w Warszawie, oj nie... 2. lutego rozpoczyna się przed
sądem pracy proces drugiego z byłych dziennikarzy radia Tomasza Chacińskiego.
Powodzenia panie doktorze K. !
Obserwuj wątek
    • Gość: Antyknajak Re: Radio Szczecin przegrało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:03
      Gratuluję konsekwencji i wygranej K. Sosce
      • Gość: sz.kaczmarek no mój Boże tylko co z tego???? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:51
      • albert_c Re: Radio Szczecin przegrało... 27.01.05, 15:05
        Gość portalu: Antyknajak napisał(a):

> Gratuluję konsekwencji i wygranej K. Sosce

* ???? oczka przecieram...
        • Gość: Antyknajak Re: Radio Szczecin przegrało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:28

> Gratuluję konsekwencji i wygranej K. Sosce
          albert_c napisał :
          * ???? oczka przecieram...
          Drogi albert_cie. Wytęż nie wzrok , a umysł. Chociaż na chwilkę. Jak to zrobisz
          to przestanie Cię to dziwić.
          • albert_c Re: Radio Szczecin przegrało... 31.01.05, 12:39
            jakbys nie wiedzial do czego pieje:)

zreszta to samo co Ty mi, ja polecam Tobie Szanowny...
            • absztyfikant Re: Radio Szczecin przegrało... 31.01.05, 12:44
              To nie pierwszy i nie ostatni szpagat Antyknajaka. Nie chce nic sugerowac, ale
              to przypomina mi schizofrenie.
              • absztyfikant Re: Radio Szczecin przegrało... 31.01.05, 12:45
                Choc moze sie myle. Nic tak nie laczy jak wspolny wrog;)
                • absztyfikant Re: Radio Szczecin przegrało... 31.01.05, 12:48
                  Gdybym nie znal Antyknajaka, to rozwazalbym to, ze zalezy mu na tym, by uwazano
                  go za obiektywnego. Ale jak mowie znam go az za dobrze i o taka finezje go nie
                  posadzam.

Dla niewtajemniczonych: Antyknajak pod rozmaitymi nickami szkaluje Soske od
                  wielu lat na tym Forum, a teraz nagle wyplul z siebie gratulacje.
                  • absztyfikant Re: Radio Szczecin przegrało... 31.01.05, 12:52
                    I jeszcze jedno - musze uprzedzic nieuchronny atak. Oswiadczam, ze to czy Soska
                    jest be czy cacy mam w nosie.
                    • Gość: Antyknajak Oszołom nie zrozumie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:53
                      Moje gratulacje za konsekwencje i krytyka zarządcy radia nie mają nic wspólnego
                      z moją opinią iż Soska jest służebnym władzy, a nie dziennikarzem.
                      Własnie Ty jak i Albert _c jako forumowe oszołomy nie możecie zrozumieć, że
                      postawa Soski jako dziennikarza a wygrana Soski w kwestii "przetargu" to dwie
                      różne sprawy. Po prostu nie jestem oszołomem jak Ty.
                      Oszołomstwo Twoje widać na przykładzie Od Nowy . Nawet gdyby Lubińska
                      powiedziałą, że liczba 1+1 = 2 , Ty byś zaprzeczył. Tym się właśnie różnimy.
                      Ja od Twoich wszystkich raptowanie pojawiające się nicków i co do tego sądzisz
                      zapewne w/g siebie.
                      • albert_c Re: Oszołom nie zrozumie 31.01.05, 16:26

> Moje gratulacje za konsekwencje i krytyka zarządcy radia nie mają nic
                        wspólnego
                        >
                        > z moją opinią iż Soska jest służebnym władzy, a nie dziennikarzem.
                        > Własnie Ty jak i Albert _c jako forumowe oszołomy nie możecie zrozumieć,

* :)))

Antyknajaku, powiem krotko i na temat: jezeli stosujesz taka miare, to wole byc
                        oszolomem w takim towarzystwie jak Absztyf niz cierpiacym na obsesje maniakalna
                        na punkcie redaktora KS, ktora to obsesja dopadla Cie juz jakis czas temu.

a oczka przecieralem, bo bardzo mile mnie zaskoczyles, ze jednak czasem masz w
                        sobe ta umiejetnosc odroznienia czarnego od bialego.
                        • Gość: Antyknajak Re: Oszołom nie zrozumie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:36
                          >a oczka przecieralem, bo bardzo mile mnie zaskoczyles, ze jednak czasem masz w
                          >sobe ta umiejetnosc odroznienia czarnego od bialego.
                          Jeżeli tak jest jak piszesz to uspokoiłeś mnie bo w takim przypadku nie jest to
                          obsesja maniakalna.
                          U mnie, w moich wypowiedziach takich przykładów znajdziesz więcej bez
                          problemu. Oczka przetarłeś i znalazłeś.
                          W Twoim i Absztyfikanta przypadku próżno szukać. Szkoda czasu. Zresztą bycie
                          oszołomem to nie jest swobodny wybór jak twierdzisz ale cecha, z którą walczysz
                          a w każdym razie nieumiejętnie tę cechę ukrywasz /-cie :-)/
                          Jednak dobrze Wam /:-)/ z tym oszołomstwem jak piszesz, więc najważniejsze, że
                          jesteście szczęsliwi.
                          • albert_c Re: Oszołom nie zrozumie 01.02.05, 10:28
                            > Jeżeli tak jest jak piszesz to uspokoiłeś mnie bo w takim przypadku nie jest
                            to obsesja maniakalna.

* obsesja ma to do siebie zapewne, ze sam zainteresowany nie potrafi jej
                            rozpoznac:)

> U mnie, w moich wypowiedziach takich przykładów znajdziesz więcej bez
                            > problemu. Oczka przetarłeś i znalazłeś.

* mowie tu o tym jednym konkretnym przypadku, ale potwierdzam ze jest jak
                            napisales.

> W Twoim i Absztyfikanta przypadku próżno szukać.

* ROTFL

Szkoda czasu. Zresztą bycie
                            > oszołomem to nie jest swobodny wybór jak twierdzisz ale cecha, z którą
                            walczysz
                            >
                            > a w każdym razie nieumiejętnie tę cechę ukrywasz /-cie :-)/
                            > Jednak dobrze Wam /:-)/ z tym oszołomstwem jak piszesz, więc najważniejsze,
                            że
                            >
                            > jesteście szczęsliwi.

* dobre, szkoda ze mijajace sie z prawda...
    • student1 Re: Radio Szczecin przegrało... 25.01.05, 22:38
      nareszcie jakas pomyslna wiadomosc na forum
      osoby z nadania jedynie slusznej organizacji dostaly po nosie
      nie wolno traktowac instytucji publicznej jak swojego prywatnego folwarku
      w instytucji publicznej pobierajac oczywiscie odpowiednie wynagrodzenie sluzy
      sie tym od kogo te pieniadze pochodza
      czyli spoleczenstwu
      a nie wladzy tak jak sie niektorym wydawalo
      mam nadzieje ze pan Chacinski takze wygra i bedzie to male switelko
      przyzwoitosci w tunelu arogancji i buty
      • Gość: takisobieredaktor do szymona IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.05, 01:25
        Szymon! Jak to co ?! Taki duży i nie wiesz? Ano to, że pan prezes ma jeszcze
        bardziej ściśnięty worek! Taki policzek dla pana doktora K. , który zna świetnie
        ekonomię, prawo prasowe i autorskie i nawet prawo jazdy ????!!!!
    • Gość: ksiegowy Radio Szczecin zapłaci IP: *.tvp.pl 26.01.05, 13:29
      Co ważne, albo nawet najważniejsze... Przygotowanie przez prezesa
      Kosiorowskiego i jego drużynę złego regulaminu skutkuje tym, iż radio szczecin
      musi z naszych pieniędzy pokryć koszt arbitrażu przed urzędem zamówień
      publicznych. Lekko licząc - jakieś osiem tysięcy złotych... Brawo panie
      prezesie! Ciekawe co na to rada nadzorcza???
      • albert_c Re: Radio Szczecin zapłaci 27.01.05, 15:07
        ja wlasciwie chcialem w tej samej sparwie co Ksiegowy, bo teraz z pieniedzy z
        aboanmentu trzeba bedzie kary placic za bledy prezesa K.
        przed sadem pracy zdaje sie tez bedzie porazka prezesie K. Tym badziej ze
        radczyni nie bardzo, oj nie bardzo da sobie rade - tak tylko wnisokuje po tym
        ze nie potrafi sprostowania odroznic od polemiki, zreszta tak jak i jej
        pryncypal.
        • Gość: kaz. Re: Radio Szczecin zapłaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:15
          Wiadomość z ostatniej chwili. Były redaktor PR podał do sądu pracowników PR
          szczecin o MOLESTOWANIE SEKSUALNE,według jego adwokata, ma duże szanse na
          wygraną. Ma świadków, jako stróże moralności publicznej,podglądali przez
          dziurkę od klucza.
    • Gość: kaz. Re: Radio Szczecin przegrało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:20
      Żadne pieniądze nie są za małe, by pozbyć się kiepskich, niewykształconych
      pracowników,którzy robią bledy ortograficzne w korespondencji internetowej i
      błędy stylistyczne na antenie. jednak średnie wykształcenie to za mało,by
      pracować w mediach. Wieczni studenci nie wchodzą w grę.
    • Gość: kaz Re: Radio Szczecin przegrało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:57
      Wiadomości z ostatniej chwili.Pan były redaktor T.C ma podać PR Szczecin do
      sądu o molestowanie seksualne, według jego adwokata, ma duże szanse na
      wygraną,popdobno ma świadków.
      • Gość: gość spokojny dość ma duże szanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:03
        przecież został nieźle wyr...any :)
      • albert_c Re: Radio Szczecin przegrało... 11.02.05, 11:12
        Gość portalu: kaz napisał(a):

> Wiadomości z ostatniej chwili.Pan były redaktor T.C ma podać PR Szczecin do
        > sądu o molestowanie seksualne, według jego adwokata, ma duże szanse na
        > wygraną,popdobno ma świadków.

* alez Ty jestes zalosnym typem:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka